Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

selam cancağazlarım nasılsınız bakalım
bende kahvemi aldım sigaramı yaktım bakayım birileri varmı dedim ama yine kimseye denk gelmedim tabi
zorum yazmışsın msn den iyi gezmeler namaza başlamanada çok sevindim gerçekten rabbim daim etsin inşlhhh
porti taze annem sen nasılsın bakalım yiğen nasıl daha fındık olma yolunda ama olsun şimdiden çok seviyorum onu
gece müsait olursanız msn ye gelin zorada dedim özledim valla yaaa

bugün kuran okuduktan sonra herkese dua ettim
zorum
portim (sıkı sıkı tutunması için :92:)
cicvir
tancredi
flay
prenses
hepicinize teker teker ettim
rabbim kabul etsin vesile etsin inşlhhhhh

öpüyorum hepinizi

bu arada eşimin hormon testleri temiz çıktı
salı günüde ultrasyon çekilcekmiş
doktor onuda göreyim tedaviye başlıycaz demiş
bende söktürücüy içtim 2 3 güne kalmaz gelir benim mutasyona uğramış kırmızılarım herhal

sonra bende doktora gidicem eşimin tedavi süreci boyunca düzenli regl görmek için ilaç alıcam kısmetse
daha kendi doktoruma rahim filmini bile göstermedim
kendim ondan daha bilgili olduğum için :76:

Kimse yok..
kIZLAR BEN DOĞUM YAPTIM 1 AY OLDU,YOĞUNLUKTAN UĞRAYAMdım..
hABER VEREYİM DEDİM.,ikisi de sağlılı maşallah teyzeleri..Darısı sizin başına .Portim aşılama yaptırmışsın,hayırlı olsun canım,inşallah ilk denemede tutar canım hayırlısıyla..

Gelmem biraz uzun sürdü portakalımmmm , kociş izinliydi bu hafta içi, geç döndük eve o yüzdennn. Sen nasılsın bakalım? Yeni gelişmeler var mı? Neler kaçırdım yokken ?

iyi gezdin valla :))özlettin kendini de prensesi de.Umarım en yakın zamanda msn de görürüm Irmak Öyküyü,bakalım büyümüş mü cimcime

Aşılama yaptırmışsın inşallah tutarrrr.Aminnnnn.

Amiin canım,sağolasın inşallah tutar

portakalımmmmmmmmmm napıonnnnnn cnmmmmmmmmmmm:80:

selam canım,ooff bi türlü görüşemiyoruz
Nasılsın canım? Ben iyiyim şimdilik bişey yok zaten,beklemedeyim saat 12 yi geçtiğine göre 6 günüm kaldı :))
Bugün işteyken tam 3 defa girdim telefondan ama üçündede tam yazmaya çalışıyorum bağlantı kesiliyor,sinir oldum tekrar en baştan sayfayı açmak o kadar zor ve zaman alıyor ki telefondan kanıı gibi yavaş ben de bir daha deneyemedim.İŞ çıkışında da eltoşa gittim accuk dedikodu yaptık :)) yeni geldik eve.

Allah razı olsun canım benim,inşallah kabul olur duaların (amin)
İnşallah anne olabilirim inşallah hepimizin hayalleri gerçek olur canım,gün geçtikçe heyecanlanıyorum.Sonuç pozitif olursa o an ne yaparım diye düşünüyorum.Negatife alıştık da......

sen nasılsın ?

Çok sevindim canım sonuçların temiz çıkmasına,göreceksin herşey normale dönecek,herşey güzel olacak ve güzel bi tedavinin sonucunda pipilin gelecek
İnşallah herşey yolunda gider canım,Allah yardımcın olsun bundan sonrasında da.

Hayırlı uğurlu olsun canım Allah sağlık,uzun ömür versin ikisine de ,Allah bağışlasın.
Şimdi nasıllar,sen nasılsın?
İnşallah tutar canım çok sağol,herşeyin hayırlısı

Son düzenleme:
NAber portakalcımmm,sonucu ne zaman öğrenicezzzzz?

Kızımın son halini ekliyim şimdilik, msn de karşılaşırsak kamera açarımmmm

anali babali büyüsün miniklerin.ay ne tatlidir simdi onlar hemde iki tane

NAber portakalcımmm,sonucu ne zaman öğrenicezzzzz?

Kızımın son halini ekliyim şimdilik, msn de karşılaşırsak kamera açarımmmm

maşallah kuzuma ya büyüdükçe daha da güzelleşiyor,ço bakışlara bak çok canlar yakacak

Sonucu cumartesiye öğrenmiş oluruz heralde

porticim senide heyacanla bekliyoruz caniminsallah hayirli haberlerini alicaz insallah

Sağol canım,inşallah hayırlısıyla sonuç güzel olur.
sen nasılsın?İş nasıl gidiyor?Kolay değil iki kişi çalışıyorsun :)) sana zam yapmaları lazım

Porticim,Ayşencim ve adını şuan hatırlamadıgım tüm arkadaşlarım hepinizi çok özlediimmmmmmmm
Porti hayırlı haberi alır almaz banada söle lütfennn arkadaşım,seni seviyorum .rabbim yanında olsun canım arkadaşım benimm...

slm kızlarrrrrrrrrrrr

portakalım cumartesi büyükgünmüüüüü of heyecan yaptım ya Allahım hayırlı haberler almayı nasip etsin inşallah

dilemma cnm gözünaydın diyim bebişlerine kavuştun ne güzel rabbim bizede nasip etsin inşallah çifter çifter öp bizim için

berrakçım kızın abla oldu artık valla büyüyo maşallahh

aysencim cnm sen napıosun kuşum ogün dedimya denk gelemedik gezmekteydik geç geldik ertesi günde dışarıdaydık açamadım iiyisin deme hayatım öpüyorum seni

kızlar öpt kahveye yetişin bari sohbete

esselam güzeller

dilemmacım hadi gözün aydın rabbim hayırlı evlat etsin ikisinide çok zordur iki taneyle birden uğraşmak eminim :18:

hayatcım sende hoşgeldin oooo bebişi büyütmüşsün bile aynı aylarda bekliyoduk beraber biz hala beklemedeyiz sen hamile kaldın doğurdun büyüttün bile maşallah kamlubağa hızıyla ilerliyoruz biz :86:

porticim sayılı günler ayy valla heyecan yapıyorum bak testiin sonucunu alır almaz beni çaldır arıyım veya sen ara dört gözle hatta altı gözle bekliyorum

zorum valla denk gelmiyoruz
gezentiliği sana verdim artık bayrağı teslim ettim :92:

iyiyim canım bende bildiğin gibi tek farklılık fazla uyuyamayan ben habire uyuyorum mesela dün gece 12 de yattım daha şimdi kalktım
depresyonik belirtiler vesselam

aysencim ben geldim cnm busferde sen çıkmışın aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa diye çığlık atıcam yavv:95: olsun uyu cnm dinlenirsin hem biraz yoruldun sen o uyku depresyondan değil yorgunluktan cnm :97:

Son düzenleme:
Selam kizlar,kani gibi ancak gelebildim.
berrakcim ins.canim.gerci hic belirti yok umudum sönüyn ama..
hayat'Cım hosgeldin cnm.masallah 4ay bitmis.Allah anali babali büyütsün.resim isteriz amaa:))
Aysenim ve zorum nasilsiniz?

Selam kizlar,kani gibi ancak gelebildim.
berrakcim ins.canim.gerci hic belirti yok umudum sönüyn ama..
hayat'Cım hosgeldin cnm.masallah 4ay bitmis.Allah anali babali büyütsün.resim isteriz amaa:))
Aysenim ve zorum nasilsiniz?

cnm sen dur ya belirti falan illa belirti yok diip kendini üzme hiç belli olmaz ay durduk yere hiçbişi yapmıoken birsürü belirti çıkartıoduk kendimiz umudunu kaybetme hayatım ben umutluyum senden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…