- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #14.581
Gelmem biraz uzun sürdü portakalımmmm , kociş izinliydi bu hafta içi, geç döndük eve o yüzdennn. Sen nasılsın bakalım? Yeni gelişmeler var mı? Neler kaçırdım yokken ?
Aşılama yaptırmışsın inşallah tutarrrr.Aminnnnn.
slm canlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrkeyifler nasıl kızlarrrrr
ay netim yoktu salak kopuktu nihayet oldu portakalım napıon kuşum nasıl keyifleriniz :87: of ben bile heyecanlıyım ya inşallah güzel hbrler alırıs kuşum
kızlarr hepiniz iyisiniz inşallah ayrı ayrı yazmadım hepinizi öptümmmmmmmmmmmm
portakalımmmmmmmmmm napıonnnnnn cnmmmmmmmmmmm:80:
selam cancağazlarım nasılsınız bakalım
bende kahvemi aldım sigaramı yaktım bakayım birileri varmı dedim ama yine kimseye denk gelmedim tabi
zorum yazmışsın msn den iyi gezmeler namaza başlamanada çok sevindim gerçekten rabbim daim etsin inşlhhh
porti taze annem sen nasılsın bakalım yiğen nasıl daha fındık olma yolunda ama olsun şimdiden çok seviyorum onu
gece müsait olursanız msn ye gelin zorada dedim özledim valla yaaa
bugün kuran okuduktan sonra herkese dua ettim
zorum
portim (sıkı sıkı tutunması için :92:)
cicvir
tancredi
flay
prenses
hepicinize teker teker ettim
rabbim kabul etsin vesile etsin inşlhhhhh
öpüyorum hepinizi
Çok sevindim canım sonuçların temiz çıkmasına,göreceksin herşey normale dönecek,herşey güzel olacak ve güzel bi tedavinin sonucunda pipilin gelecekbu arada eşimin hormon testleri temiz çıktı
salı günüde ultrasyon çekilcekmiş
doktor onuda göreyim tedaviye başlıycaz demiş
bende söktürücüy içtim 2 3 güne kalmaz gelir benim mutasyona uğramış kırmızılarım herhal
sonra bende doktora gidicem eşimin tedavi süreci boyunca düzenli regl görmek için ilaç alıcam kısmetse
daha kendi doktoruma rahim filmini bile göstermedim
kendim ondan daha bilgili olduğum için :76:
Kimse yok..
kIZLAR BEN DOĞUM YAPTIM 1 AY OLDU,YOĞUNLUKTAN UĞRAYAMdım..
hABER VEREYİM DEDİM.,ikisi de sağlılı maşallah teyzeleri..Darısı sizin başına .Portim aşılama yaptırmışsın,hayırlı olsun canım,inşallah ilk denemede tutar canım hayırlısıyla..
Kimse yok..
kIZLAR BEN DOĞUM YAPTIM 1 AY OLDU,YOĞUNLUKTAN UĞRAYAMdım..
hABER VEREYİM DEDİM.,ikisi de sağlılı maşallah teyzeleri..Darısı sizin başına .Portim aşılama yaptırmışsın,hayırlı olsun canım,inşallah ilk denemede tutar canım hayırlısıyla..
NAber portakalcımmm,sonucu ne zaman öğrenicezzzzz?
Kızımın son halini ekliyim şimdilik, msn de karşılaşırsak kamera açarımmmm
NAber portakalcımmm,sonucu ne zaman öğrenicezzzzz?
Kızımın son halini ekliyim şimdilik, msn de karşılaşırsak kamera açarımmmm
porticim senide heyacanla bekliyoruz caniminsallah hayirli haberlerini alicaz insallah
Selam kizlar,kani gibi ancak gelebildim.
berrakcim ins.canim.gerci hic belirti yok umudum sönüyn ama..
hayat'Cım hosgeldin cnm.masallah 4ay bitmis.Allah anali babali büyütsün.resim isteriz amaa:))
Aysenim ve zorum nasilsiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?