- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #14.721
skorpion toplanıp sana geliyoruz anacımne güzel biyer bayıldımmm valla oh alırız kahvemizi keyif yaparız yerlerimizi ayarla akşama kızlarla sendeyizzzz cnmmm
çok güzel bi manzara ya napıyosun skorpi hamileli nasıl gidiyo sizler nasılsınız kızlar
skorpicim manzara harika,orda olmayı çok isterdim,yok böyle bi huzur.Çok şanslısın .
Hergün hepimizi düşünüyorum bende..Ne zaman ne zaman diye..Tam toplanmışız birbirimizi bulmuşuz yani..
Çok uzun oldu kusura bakmayın kızlar,hepinizi öpüyorum
kızlaaaaaaaaarrrr biz geldiiiiiiiiiiikkkkVeeeeeeee tam 3 kişi geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiikkkk Sevineceğinizi düşünerek bi de duanızı almak için uğramak istedim, bu ay sürpriz bi şekilde hamiş olduğumu öğrendik, 3 aydır tedaviyi bırakmıştık sadece kocişin sperm hareketliliğini artırmak için l-arginine diye bi ilaca başlamıştık sanırım onun faydası oldu, belki ocakta aşılama yaptırırız diye düşünürken bebişlerimiz cee dedi bize Bugün keselerimizi gördük kalbim duracak gibiydi, ikizlerimiz olacak allahın izniyle Allahım tez zamanda hepinize bu güzel duyguyu yaşatsın bana da sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin inşallah, dualarım sizinle bacular, öptük hepinizi mucu mucuuuuuuuuu
İçimde anne olacağıma dair tek bir kıvılcım bile yok.Evliliğim dışında hayatımda bir çok şey kötü gidiyor.Çok kötü bi dönem geçiriyorum.Trafikte giderken bile bi tehlike olsa hemen içimden keşke şimdi ölsem biranda kurtulsam herşeyden diyorum.En kötüsü de babamı çok özlüyorum..Üzülmesinler diye eşimle ailemle içimdekileri paylaşamıyorum onun dışında hep içiime atıyorum..içimde yaşıyorum acımı hep susuyorum..
aysen eko nasılsınız kızlar?karşılaşamıyoruz ama çooook öpüyorum ve kaçıyorum bu arada tancredi ne yaptı acaba?malum iş yoğun okusamda kafada kalmıyorki erken bunama mı başladı nedir?:97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?