- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #14.701
tebrikler serocum,rabbim saglıklı bir sekilde kucagına almayı nasip etsin.darısı basımızaBu arada tedaviyi bıraktıktan sonra dedin,nasıl bir tedavi sürecin olmustu?paylasırmısın?
ohh bee nihayet güzel bir haber
serocum tebrik ederim tatlım çok sevindim tam sürpriz olmuş gerçekten tedaviyi bırakmışken hem de ikizAllah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inşallah bebişlerini
bir bakiyim dedim aaa ne güzel haber duydum...hayirlisi olsun canim Allah tamamina erdirsin,saglicakla kucagina almayi nasip etsin yavrulariniAllahim diger arkadaslarimada nasip etsin insallah....(amin)
inşlhhh azlaltır canımcım
keşke verirken işimiz acele daha erkene veremezmisiniz deseydin.neyse ama varmış :)
depresyona girmek yasak değil çünkü topikçe depresyona girdik
slm kızlar akşamdan beri yazıcam yaz silindi ya bişi oldu kaldı doktora gittim ve adam bana aşılama bile yapmak istemedi çünkü senin tüpten başka bişile uğraşman mantıksız dedi normal olması çok zor dio aşılamada çok düşük bir ihtimal bence yapmayalım dedi sana ümit vermek istemiyorum dedi adamama ben illa bir kere denemek istiyorum dedim neyse hap verdi iğnele yapıcaktı masraflı olur die haplada büyüyosa hapla yapalım dedi..ama sonra kesinlikle beklme direk tüpe git dedi işte böyleeeeeeeeeee kaldım tüpe sanki çok kolayda bilmiyorum kafam bi dünya masrafı manevi yıkımı bakıcaz hayırlısı dices artık neyse hepinizi öpt
soguk ve karli bir günden sicacik bir merhaba hepinizee
Kızlaaaaaaaaarrrr biz geldiiiiiiiiiiikkkkveeeeeeee tam 3 kişi geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiikkkk sevineceğinizi düşünerek bi de duanızı almak için uğramak istedim, bu ay sürpriz bi şekilde hamiş olduğumu öğrendik, 3 aydır tedaviyi bırakmıştık sadece kocişin sperm hareketliliğini artırmak için L-Arginine diye bi ilaca başlamıştık sanırım onun faydası oldu, belki ocakta aşılama yaptırırız diye düşünürken bebişlerimiz cee dedi bize bugün keselerimizi gördük kalbim duracak gibiydi, ikizlerimiz olacak Allahın izniyle Allahım tez zamanda hepinize bu güzel duyguyu yaşatsın bana da sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin inşallah, dualarım sizinle bacular, öptük hepinizi mucu mucuuuuuuuuu
sero kadar değil ama benim haberler güzel yumoşlardan biri 18mm olmuş dün kontrolde gördük75 ml daha iğne vuruldum büyümeyi görünce aşılama için cumartesiye randevu aldık ama öncesinde 19-20 mm büyüme olup olmadığına bakılacak büyüdüyse aşılama yapılacak kontrole giderken öylesine gittim açıkçası bu aydan beklentim kalmamıştı bakalım bekleyip görücez yazıldıysa olur
portim merak ediyordum seni bak adet olmanı kafana takma canım bu ay bir sürü ilaç aldın önümüzdeki aylara etki edecek onlar ama ne olur bırakma kendini moralini yüksek tut tedaviden hemen sonraki ay hamile kalan çok var. Benim de iş hayatımı çok etkiledi bu olaylar koptum resmen masanın başındayım ama kafam çoook uzaklarda kendimi en çok göstermem gereken dönemde pasifize oldum o yüzden her ay çok kıymetli bu dönemi atlatabilmemiz için
zorx canım her doktor farklı yorumluyor farklı açıdan değerlendirme yapıyor bunu en iyi bu ay anladım 2 doktor 2 si de başka ley önerdi bana ama sonuçta bana en mantıklı geleni uyguladım o yüzden içinden nasıl geliyorsa öyle ilerle canım bu sorun senin karar verdiğin şekilde ilerlemeye hakkın var aşılama yapmak istiyorsan yap dene hiçbir uygulamanın %100 garantisi yok sonuçta
aysen dikkat et canım kendine yazdıklarını okudum gerçi sen bi kafa atarsın yığarsın yere onları :82:
falan ekobero ve diğer arkadaşlar iyi ki varsınız böyle kimseyle bu konuları konuşmuyorum inanın öpüyorum hepinizi keşke bir yerlerde toplanıp yüzyüze konuşabilsek umarım bir gün yapabiliriz bebişlerimiz yanımızda olur belki
Canım biz 1 buçuk senedir önce klomen-çatlatma iğnesi, ya da gonal f - çatlatma iğnesi, ya da aşılama derken tüp bebek hariç herşeyi denemiştik ve artık delik deşik olmuştum resmen iğnelerden, dengem bozulmuştu sürekli hormon yüklenmekten, sonunda pes ettim olmicaksa da olmasın acelemiz yok senelrce olmazsa ilerde tüp bebek düşünürüz dedik ve bıraktık, kocişimde hareketlilik problemi vardı, sadece onun için L-Arginine diye bi bitkisel ilaca başlamıştık 2 aydır onu kullanıyodu eşim, ilacın 2. ayında tutturduk nasıl olduğunu ben de anlamadım, hem 2 tane yumurtlamışım hem de ikisi de döllenmiş çok şaşırdık öğrenince, ama hep söylerlerdi de bitürlü beceremezdim, gerçekten işin sıırı en çok da kafaya takmamak, oluruna bırakmakta, bizim bu aydan hiçbi ümidimiz, bi beklentimiz yoktu, bidahaki ay ilacın 3. ayı dolunca kocişe test yaptırıp hareketlilikte artış varmı diye bakacaktık ona odaklanmıştık yani beklemediğimiz anda aldık müjdeyi. Allah hepinize ve tüm isteyenlere nasip etsin inşallah dualarım sizinle
Sağol canım benim, sen de aşılama yaptırıyomuşsun bu ay inşallah tutar bitanem, Allahım ümitlerinizi boşa çıkarmasın, sana tavsiyem doktorunun normal hayatına devam et sözlerine aldanma, aşılamanın olduğu gün hiç kalkmadan yat, akmaz falan diyolar ama ben 1-2 saat yatıp sonra kalktım şarıl şarıl aktı spermler çok üzülmüştüm, benim aşılamam tutmamıştı ozaman :26:
Bi de ertesi günü de birlikte olun, bunu da çok kişiden duydum
İnşallah tutar dua edicez senin için teyzoş
skorpion slm canım
ne güzel resimdi o öyle sizin evin önü mü yoksa ?
ne güzel bir yer neresi burası?gerçi kar manzarasını sevmem aslında soğuk havayı ve karı sevmem ama çok huzurlu biryer olarak göründü bana sanırım huzur şefkat ve dinlenmeye ihtiyacım var bu aralar benim
canım,hayrlısı diyelim arkadasım.ama neden doktorunun asılamadan hiç umudu yok onu anlamadım..
Kızlaaaaaaaaarrrr biz geldiiiiiiiiiiikkkkveeeeeeee tam 3 kişi geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiikkkk sevineceğinizi düşünerek bi de duanızı almak için uğramak istedim, bu ay sürpriz bi şekilde hamiş olduğumu öğrendik, 3 aydır tedaviyi bırakmıştık sadece kocişin sperm hareketliliğini artırmak için L-Arginine diye bi ilaca başlamıştık sanırım onun faydası oldu, belki ocakta aşılama yaptırırız diye düşünürken bebişlerimiz cee dedi bize bugün keselerimizi gördük kalbim duracak gibiydi, ikizlerimiz olacak Allahın izniyle Allahım tez zamanda hepinize bu güzel duyguyu yaşatsın bana da sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin inşallah, dualarım sizinle bacular, öptük hepinizi mucu mucuuuuuuuuu
cnm inşallah sendende güzel haberler alalım valla okadar ihitiyacımız varki güzel haberlere cnm ve keşke yakında olsak şöle sabaha kadar oturup dertleşsek süper olur yaaasero kadar değil ama benim haberler güzel yumoşlardan biri 18mm olmuş dün kontrolde gördük75 ml daha iğne vuruldum büyümeyi görünce aşılama için cumartesiye randevu aldık ama öncesinde 19-20 mm büyüme olup olmadığına bakılacak büyüdüyse aşılama yapılacak kontrole giderken öylesine gittim açıkçası bu aydan beklentim kalmamıştı bakalım bekleyip görücez yazıldıysa olur
portim merak ediyordum seni bak adet olmanı kafana takma canım bu ay bir sürü ilaç aldın önümüzdeki aylara etki edecek onlar ama ne olur bırakma kendini moralini yüksek tut tedaviden hemen sonraki ay hamile kalan çok var. Benim de iş hayatımı çok etkiledi bu olaylar koptum resmen masanın başındayım ama kafam çoook uzaklarda kendimi en çok göstermem gereken dönemde pasifize oldum o yüzden her ay çok kıymetli bu dönemi atlatabilmemiz için
zorx canım her doktor farklı yorumluyor farklı açıdan değerlendirme yapıyor bunu en iyi bu ay anladım 2 doktor 2 si de başka ley önerdi bana ama sonuçta bana en mantıklı geleni uyguladım o yüzden içinden nasıl geliyorsa öyle ilerle canım bu sorun senin karar verdiğin şekilde ilerlemeye hakkın var aşılama yapmak istiyorsan yap dene hiçbir uygulamanın %100 garantisi yok sonuçta
aysen dikkat et canım kendine yazdıklarını okudum gerçi sen bi kafa atarsın yığarsın yere onları :82:
falan ekobero ve diğer arkadaşlar iyi ki varsınız böyle kimseyle bu konuları konuşmuyorum inanın öpüyorum hepinizi keşke bir yerlerde toplanıp yüzyüze konuşabilsek umarım bir gün yapabiliriz bebişlerimiz yanımızda olur belki
haklısın ama gülüm ya önce bir aşılama deneseydi de sonraki adım tüp olsaydı çünkü aşılama tutmasa bile kendiliğinden birkaç ay sonra tutanlar var sonuçta bu Allah'ın bileceği birşey ol der olur yani sonuçta dr tamam ama bu kadar da kesin konuşmasa mıydı acaba?yaklaşık kaça mal oluyormuş bu tüp bebek işi?maddi olarak çok yorar mı kuzum yani yorar tabiiki de ekonomik bakımdan dengeleri bozar mı diye sordum canım:26:
burasi isvicre canim evimizin önügayet huzurlu bir yer ama sürekli kalinca biraz sikici.. canim ülkem!!
soguk ve karli bir günden sicacik bir merhaba hepinizee
İyi Akşamlar Kızlar.
Saat olarak çok yoğun çalıştım bu hafta ve nete giremedim eve sadece uyumadan uyumaya gelebildim.
Ruh halim hiç iyi değil,sürekli ağlama krizlerine giriyorum.Reelde hamile görmeye bebek görmeye tahammül edemiyorum hemen içim acıyo,yaşadıklarım aklıma geliyor ve gözyaşları süzülüp gidiyor..
Bişeyle mesgul olmadığım heran kafamda kuruyorum,yaşama dair içimde tek bişey yok.sanki hiç bebeğim olmayacakmış gibi hissediyorum ve tüp konusunda da eşimle orta yolu bulamamak beni daha da endişelendiriyor.Ameliyat olmam gerekiyor.Perde varmış ve şuana kadar olmaması aşılamayla da olmamasıyla doktor bu ameliyatı tavsiye etti.Eşim bi kez daha aşılama deneriz diyor ama ben aşılama denemek istemiyorum artık.Tüp bebeği de eşim istemiyor.Bekleyelim diyor.Kimse yaşadıklarımı çektiğim acıyı anlamıyor...Ciddi ciddi bunalıma girdim hatta intiharı bile düşündüm,ne yapabilirim diye kafamda kurdum hatta içimden hep kendimle konuşuyorum,sevdiklerimle nasıl vedalaşırım onlara neler yazarım diye düşündüm.
Katlanılır gibi değil,beklemeye tahammül edemiyorum.Herşeyin hayırlısı tabiki ama bu durum benim canımı çok yakıyor.
haklısın canım,,coooook sabır gerketiren süreç bizim sürecimiz.sabır.lütfen portim kendine gel :96: intiharda ne demek,kimi insanlar var zmaanında ellerşnde imkanları olmadıgı için,eskidende bu tür gelişmiş tedavi yöntemleri olmadıgından,deneme sansları bile olmamıs.şimdi ise imkanları var ama neye yarar.yaş 45.kimileride yılarca deniyorlar 10 yıl 15 yıl yine pes etmiyorlar.bu nazlı bebekler bizi ugrastırıyorlar ama,gelicekler.umudunu yitirme canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?