- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #14.681
hepimiz aynı şeyleri hissediyoruz canım dün yaşadığım üzüntüyü anlatamam ama bir damla gözyaşı dökmedim ne yapalım bugünlerde geçecek
hepimiz aynı şeyleri hissediyoruz canım dün yaşadığım üzüntüyü anlatamam ama bir damla gözyaşı dökmedim ne yapalım bugünlerde geçecek
naber flancım nasılsın bakalım son durumun nedir
kimsecikler gelmemiş hapiniz bi şamarı hakettiniz :95:
iyiyim şükür canım öbür hafta dr var işte ya yarım yada 1 doz ineceğim demişti bakalım ne film çevireceğiz ama bugün yüksek müsadelerinizle depresyona girmek istiyorum çünkü bilgisayarıma virüs girdi bütün işlerim kaldı oğlanın leptopu Allah'tan yanımdaydı oradan giriyorum şimdi pazartesi ancak gelirmiş ağlamak istiyorum yaaaaaa :84::84::84:
slm kızlar akşamdan beri yazıcam yaz silindi ya bişi oldu kaldı doktora gittim ve adam bana aşılama bile yapmak istemedi çünkü senin tüpten başka bişile uğraşman mantıksız dedi normal olması çok zor dio aşılamada çok düşük bir ihtimal bence yapmayalım dedi sana ümit vermek istemiyorum dedi adamama ben illa bir kere denemek istiyorum dedim neyse hap verdi iğnele yapıcaktı masraflı olur die haplada büyüyosa hapla yapalım dedi..ama sonra kesinlikle beklme direk tüpe git dedi işte böyleeeeeeeeeee kaldım tüpe sanki çok kolayda bilmiyorum kafam bi dünya Masrafı manevi yıkımı bakıcaz hayırlısı dices artık neyse hepinizi öpt
İyi Geceler Kızlar.Önce kendimden bahsedeyim.
Cumartesi tam günümde,akşam adet oldum.Moral olarak kendimi toparlayamadım.Yıkıldıım belki de depresyonun eşiğindeyim.
Üstüne pazar günü öksürük,boğaz ağrısı,burun akıntısı sardı.3gündür çekiyorum bugün daha iyiyim çok şükür hemen ilaç kullanmaya başladığım için çabuk toparladım.
İŞlerim çok yoğun 3-4 gün boyunca fazla saat çalışacağım resmen eve uyumadan uyumaya geliyorum.
Herşey üst üste geldi,başka sorunlarda var kafam bi dünya
PORTİM COK ÜZÜLDÜM TATLIM ASILAMANIN TUTMAMIS OLMASINA,BİLİYORUM SENİN KADAR OLAMAM,AMA ANLIYORUM BENDE İKİ KEZ DENEMİŞTİM BİLİYORSUN.NE YAPMAYI DÜŞÜNÜYORSUN?İKİNCİ BİR ASILAMAYI DÜŞÜNÜYORMUSUN?BELLİ OLMAZ CANIM BELKİ İKİNCİDE OLUR.AMA SEN İĞNELERLE YUMURTA GELİŞTİRMİŞTİM YİNEDE DERİMKİ 2 AY GİBİ BEKLE,ÇÜNKÜ İĞNELERİN ETKİSİ BİR KAÇ AY SÜRRÜYOR.HAKKIMIZDA HAYIRLISI ...........
kızlaaaaaaaaarrrr biz geldiiiiiiiiiiikkkkVeeeeeeee tam 3 kişi geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiikkkk Sevineceğinizi düşünerek bi de duanızı almak için uğramak istedim, bu ay sürpriz bi şekilde hamiş olduğumu öğrendik, 3 aydır tedaviyi bırakmıştık sadece kocişin sperm hareketliliğini artırmak için l-arginine diye bi ilaca başlamıştık sanırım onun faydası oldu, belki ocakta aşılama yaptırırız diye düşünürken bebişlerimiz cee dedi bize Bugün keselerimizi gördük kalbim duracak gibiydi, ikizlerimiz olacak allahın izniyle Allahım tez zamanda hepinize bu güzel duyguyu yaşatsın bana da sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin inşallah, dualarım sizinle bacular, öptük hepinizi mucu mucuuuuuuuuu
Kızlaaaaaaaaarrrr biz geldiiiiiiiiiiikkkkveeeeeeee tam 3 kişi geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiikkkk sevineceğinizi düşünerek bi de duanızı almak için uğramak istedim, bu ay sürpriz bi şekilde hamiş olduğumu öğrendik, 3 aydır tedaviyi bırakmıştık sadece kocişin sperm hareketliliğini artırmak için L-Arginine diye bi ilaca başlamıştık sanırım onun faydası oldu, belki ocakta aşılama yaptırırız diye düşünürken bebişlerimiz cee dedi bize bugün keselerimizi gördük kalbim duracak gibiydi, ikizlerimiz olacak Allahın izniyle Allahım tez zamanda hepinize bu güzel duyguyu yaşatsın bana da sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin inşallah, dualarım sizinle bacular, öptük hepinizi mucu mucuuuuuuuuu
Kızlaaaaaaaaarrrr biz geldiiiiiiiiiiikkkkveeeeeeee tam 3 kişi geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiikkkk sevineceğinizi düşünerek bi de duanızı almak için uğramak istedim, bu ay sürpriz bi şekilde hamiş olduğumu öğrendik, 3 aydır tedaviyi bırakmıştık sadece kocişin sperm hareketliliğini artırmak için L-Arginine diye bi ilaca başlamıştık sanırım onun faydası oldu, belki ocakta aşılama yaptırırız diye düşünürken bebişlerimiz cee dedi bize bugün keselerimizi gördük kalbim duracak gibiydi, ikizlerimiz olacak Allahın izniyle Allahım tez zamanda hepinize bu güzel duyguyu yaşatsın bana da sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin inşallah, dualarım sizinle bacular, öptük hepinizi mucu mucuuuuuuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?