- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #14.881
selam canımSelamm kızlar.
sağol canımhepinize iyi pazarlar hatunlar..Aysen gecmis olsun canim.zorx cum belkide döllenme oldu onun bir isaretidir.olumsuz seyler düsünme.güzel haberlerini alicaz insallah ..biz iyiyiz Allaha sükür.kizlar hepinizi öpüyoruz
valla kara hasret kaldım her yere kar resimleri koyuyorum şu an ki ruh halimde bi tuhaf olduğu için★˛˚˛*˛°.˛*.˛°˛.*★* *★* 。*˛.
° _██_*.。*./ ♥ \ .˛* .˛。.˛.*.★* *★ 。*
˛. (´• ̮•*.。*/♫.♫\*˛.* ˛_Π_____.♥♥ ˛* ˛*
.°( . • . ) ˛°./• '♫ ' •\.˛*./______/~\*. ˛*.。˛* ˛. *。
*(...'•'.. ) * *˛╬╬╬╬╬˛° |田田 |門|╬╬╬╬╬*˚ .˛ *
Aysen bacim bu sana..
Slm kızlar,kac gündür prk giremiyorum,arada baktım kimse yok kapadım gecmişede acık baktım şimdi,aysen cim henüz birşey belli degil anladıgım kadarıyla,sabır tatlım gelicekler.....
Zorum sen nasılsın nasıl gid,yor canım,umarım hersey yolundadır tatlım...
Portim senide özledim hiç denk gelemiyoruz.
Ismini yazamadıgım,arkadaslarada slm.rabbim en kısa zmanda yüzümüzü güldürür inşallah canlar....
Arkadaslar bu arada yazdımmı hatırlamıyorum ama,persembe yumoslarım toplandı.24 tane :) döllemişler.14 tanesi tutmus.su anda gözlem altındalar.yumosların fazlalıgından ve gelişiminden dolayı doktorum blaktosist olucak dedi.hala gözlem altındalar.bazıları iyi yönde ilerliyolarmıs.kimileride gerilemiş.yumurta toplama işlemimden sonra cok agrım oldu halada var.bide kalcadan iğneşlerim var onlarda agrı yapıyo.fazla bakamıyorum o yüzden pc ye.buyuk ihtimalle yarın transferim gercekleşicek kızlar dualarınızı eksik etmeyin...
yok gülüm dr boşa ümit vermez canım benim demekki gerçekten yüksek hamilelik olsılığı bir de böyle düşün canım olmasa ihtimal yok derdi gülüm hayat ümit oldukça çekilir yoksa hep biteriz hatta ümit yok dese bile Allah bilir neyin ne zaman olacağını tamam mı kuşumyok kızlar 2 aydır aldığım o kadar hormon boşa gitti sonuç negatifbu ay yumoşlar istenen seviyeye gelmeyince aslında ümidi kesmiştim ben ama doktor daha büyür hamile kalma olasılığın çok yüksek diyip diyip durdu onu da anlıyorum moralimi yüksek tutmaya çalışıyo bir de dün gelen birkaç damla lekelenme olunca koca bir yandan hamilesin triplerinde ümitlendim yani yok yere gaza getiriyolar insanı yaa off hiç bu kadar üzülmemiştim
slm canlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ya benim kasık ağrım var feci sanki oyuyolar gibi inşallah kötü bişi yoktur kızlar bide yumurta olmayan tarafım yani solda hadi sağda vardı yumurta ne alaka anlamadım..belirti felan değil bu zaten yuh derim daha kaçıncı gün aşılamadan sonra ay sinirlerim bozuldu kızlar yakistmi büyüyo acaba :104::117:
bunaldın biliyorum birtanem ama yapma böyle hasta edeceksin canım kendini yapma ne olurbu arada tünaydınlar
bugün belli olacak ne zaman gidip gitmiyceğim dün gece canım burnumdaydı hadi ben gidicem annemlere dedim ama saat çok geç olmuştu tabi
kendimi hiç iyi hissetmiyorum
içimi rahatlatmak için sayfalarca yazdım kendi kendime dün gece
hem ağladım hem yazdım
Slm kızlar,kac gündür prk giremiyorum,arada baktım kimse yok kapadım gecmişede acık baktım şimdi,aysen cim henüz birşey belli degil anladıgım kadarıyla,sabır tatlım gelicekler.....
Ismini yazamadıgım,arkadaslarada slm.rabbim en kısa zmanda yüzümüzü güldürür inşallah canlar....
Arkadaslar bu arada yazdımmı hatırlamıyorum ama,persembe yumoslarım toplandı.24 tane :) döllemişler.14 tanesi tutmus.su anda gözlem altındalar.yumosların fazlalıgından ve gelişiminden dolayı doktorum blaktosist olucak dedi.hala gözlem altındalar.bazıları iyi yönde ilerliyolarmıs.kimileride gerilemiş.yumurta toplama işlemimden sonra cok agrım oldu halada var.bide kalcadan iğneşlerim var onlarda agrı yapıyo.fazla bakamıyorum o yüzden pc ye.buyuk ihtimalle yarın transferim gercekleşicek kızlar dualarınızı eksik etmeyin...
nerdesiniz uleynnn :95::95::95:
kimse uğramamış bendne sonra
portim zorum tancredi flan prenses ses verin
moralim bozuk acayip içim acıyo saatlerce ağladım akşam üstü eşim görmesin diye gizlice ağladım ilk başta ama artık o da duydu tabi
kuran okuyodum sonra mealini okuyum dedim orda yazıyodu biz kimseye kaldıramaycağı yükü yüklemeyiz...gibi bir ayetti başladım tabi okudukça kendimi buldum okudukça ağladım
birde eşim gelip demezmi bizden 3 hafta önce evlenen akrabaları vardı o da polisdi şırnakda karısı hamileymiş bir aylık
nasıl içim sızladı nasıl nasıl.. insanın burnunun direği sızlaması nasıl bişeydir...
kıskanmakmı hayır değil imrenmekmi veya asi gelmekmi
bunu yaşamayan anlayamaz dedim..
kendimi öyle çaresiz hissettimki bir an nasıl ellerimi açıp yakarark dua ettim bilemezsiniz
o kadar çok söylenecek sözler o kadar acılar birikmişki içime saatlerce yazsam günlerce anlatsam bitmez belkide
neyse canlar öptüm azcık içimi dökmek istedim
zorxcum o ilaçlar kasık ağrısı yapıyor telaşlanma stres yapma kendine ve fazla da yorulma lütfen fırsat buldukta istirahat etslm canlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ya benim kasık ağrım var feci sanki oyuyolar gibi inşallah kötü bişi yoktur kızlar bide yumurta olmayan tarafım yani solda hadi sağda vardı yumurta ne alaka anlamadım..belirti felan değil bu zaten yuh derim daha kaçıncı gün aşılamadan sonra ay sinirlerim bozuldu kızlar yakistmi büyüyo acaba :104::117:
Selamm kızlar.
hadi hayırlısı olsun canım heyecanlandım şimdi okuyunca 24 tane müthiş maşallah pco mu var sende? iyi haberlerini bekliyoruz.Slm kızlar,kac gündür prk giremiyorum,arada baktım kimse yok kapadım gecmişede acık baktım şimdi,aysen cim henüz birşey belli degil anladıgım kadarıyla,sabır tatlım gelicekler.....
yok gülüm dr boşa ümit vermez canım benim demekki gerçekten yüksek hamilelik olsılığı bir de böyle düşün canım olmasa ihtimal yok derdi gülüm hayat ümit oldukça çekilir yoksa hep biteriz hatta ümit yok dese bile Allah bilir neyin ne zaman olacağını tamam mı kuşum
berrakada skorpıon portakal hep iyisiniz değil mi?
selam canım
selam canım hadi bakalım bu senden ve zorumdan müjdeyi alıcaz inşlhhhh
yumoşlarında maşallah baya çokmuş
inşlhhh 3 lerin olur
duacınım canım
haberdar etmeyi unutma
bu arada tünaydınlar
bugün belli olacak ne zaman gidip gitmiyceğim dün gece canım burnumdaydı hadi ben gidicem annemlere dedim ama saat çok geç olmuştu tabi
Kendimi hiç iyi hissetmiyorum
içimi rahatlatmak için sayfalarca yazdım kendi kendime dün gece
hem ağladım hem yazdım
hadi inşallah iyi haberler verirsin bize canım dualarımız seninle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?