Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

hepinize iyi pazarlar hatunlar..Aysen gecmis olsun canim.zorx cum belkide döllenme oldu onun bir isaretidir.olumsuz seyler düsünme.güzel haberlerini alicaz insallah..biz iyiyiz Allaha sükür.kizlar hepinizi öpüyoruz

★˛˚˛*˛°.˛*.˛°˛.*★* *★* 。*˛.
° _██_*.。*./ ♥ \ .˛* .˛。.˛.*.★* *★ 。*
˛. (´• ̮&#8226*.。*/♫.♫\*˛.* ˛_Π_____.♥♥ ˛* ˛*
.°( . • . ) ˛°./• '♫ ' •\.˛*./______/~\*. ˛*.。˛* ˛. *。
*(...'•'.. ) * *˛╬╬╬╬╬˛° |田田 |門|╬╬╬╬╬*˚ .˛ *
Aysen bacim bu sana..

Son düzenleme:
Slm kızlar,kac gündür prk giremiyorum,arada baktım kimse yok kapadım gecmişede acık baktım şimdi,aysen cim henüz birşey belli degil anladıgım kadarıyla,sabır tatlım gelicekler.....
Zorum sen nasılsın nasıl gid,yor canım,umarım hersey yolundadır tatlım...
Portim senide özledim hiç denk gelemiyoruz.
Ismini yazamadıgım,arkadaslarada slm.rabbim en kısa zmanda yüzümüzü güldürür inşallah canlar....

Arkadaslar bu arada yazdımmı hatırlamıyorum ama,persembe yumoslarım toplandı.24 tane :) döllemişler.14 tanesi tutmus.su anda gözlem altındalar.yumosların fazlalıgından ve gelişiminden dolayı doktorum blaktosist olucak dedi.hala gözlem altındalar.bazıları iyi yönde ilerliyolarmıs.kimileride gerilemiş.yumurta toplama işlemimden sonra cok agrım oldu halada var.bide kalcadan iğneşlerim var onlarda agrı yapıyo.fazla bakamıyorum o yüzden pc ye.buyuk ihtimalle yarın transferim gercekleşicek kızlar dualarınızı eksik etmeyin...

selam canım
hepinize iyi pazarlar hatunlar..Aysen gecmis olsun canim.zorx cum belkide döllenme oldu onun bir isaretidir.olumsuz seyler düsünme.güzel haberlerini alicaz insallah..biz iyiyiz Allaha sükür.kizlar hepinizi öpüyoruz
sağol canım
valla kara hasret kaldım her yere kar resimleri koyuyorum şu an ki ruh halimde bi tuhaf olduğu için
şöle kar yağmışta bende yağan karın altında manzara seyrediyomuşum gibi düşünüyorum :96:
bu da ii geldi teşekkür ederim bacım

selam canım hadi bakalım bu senden ve zorumdan müjdeyi alıcaz inşlhhhh
yumoşlarında maşallah baya çokmuş
inşlhhh 3 lerin olur
duacınım canım
haberdar etmeyi unutma

bu arada tünaydınlar

bugün belli olacak ne zaman gidip gitmiyceğim dün gece canım burnumdaydı hadi ben gidicem annemlere dedim ama saat çok geç olmuştu tabi
kendimi hiç iyi hissetmiyorum
içimi rahatlatmak için sayfalarca yazdım kendi kendime dün gece
hem ağladım hem yazdım

kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim Allah kimseye dermansız dert vermesin tekrar çok sağolun

yok gülüm dr boşa ümit vermez canım benim demekki gerçekten yüksek hamilelik olsılığı bir de böyle düşün canım olmasa ihtimal yok derdi gülüm hayat ümit oldukça çekilir yoksa hep biteriz hatta ümit yok dese bile Allah bilir neyin ne zaman olacağını tamam mı kuşum

yok kuşum kötü düşünme kist değildir inşallah zaten belirti falan hiç düşünme şimdilik kendini rahat bırak hiç belirtide yaşanmıyor bazen ben 2 aylık olana kadar anlamamıştım mesela hatta 2 ay düzenlide adet görmüştüm sıkma kendini Rabbim büyük

bunaldın biliyorum birtanem ama yapma böyle hasta edeceksin canım kendini yapma ne olur

hadi inşallah iyi haberler verirsin bize canım dualarımız seninle

slm kızlar
destek mailleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Yıkılıp bir şekülde toparlanıyoruz işte. cuma akşam berbat haldeydim etrafıma da pek belli etmem onlar da üzülmesin diye. koca anlıyo tabi yüzümden. o da üzülüyor. mecburen toparlanmak zorunda hissediyorum kendimi. hafta sonu da kayınvalide- anne ziyaretleri yapınca kafam dağıldı. Çarşamba doktordan randevu aldım.bakalım rahmin durumu iyiyse tüp bebek yapalım diycem. Allahtan hayırlısı.

ah aysencim o içtekileri bir bıraksak bir daha toplayamayız inanıyorum ama Allah'a sığınmaktan başka çare yok.. Ağlamak, dua etmek ferahlatıyor insanı iyi geliyor.Sonra toparlanıp hırslanmak gerekiyor yeniden. Allah tüm dualarını kabul etsin inşallah canım...

zorxcum o ilaçlar kasık ağrısı yapıyor telaşlanma stres yapma kendine ve fazla da yorulma lütfen fırsat buldukta istirahat et

slm berrakçım naber nasılsınız bakalım kuzuyla

hadi hayırlısı olsun canım heyecanlandım şimdi okuyunca 24 tane müthiş maşallah pco mu var sende? iyi haberlerini bekliyoruz.

flancım saol tatlım ben de Allah'a sığınıyorum işte tek sığınak o.
porti naber canım nasılsın işlerin nasıl yğunluğun azaldı mı birazcık?

slm canlarrrrr:80::79:

sevtapçım hayırlsı olsun cnm umarım çok güzel haberler laıcaz senden maşallah yumurtalrına

aysen karısı seni dövücem ben artık ama neden kendini üzüp duruyosun can ya sağlımız yerinde olsun napalım gerisi olucak inşallah inan eğer takmaaya üzülmeye ağlamaya devam etsek hiç durmayız emin ol ama geçio hepsi bakıorus sadece öle onun için üzülme can iimi

portakalım kuşum napıosun denk gelemdeik iisin diimi hayatım öpt seni çok

tancredi hayatım hayırlısı olsun bencede en iisi tüpüde denemk bende en kısa zamanda yaptırmayı düşünüyorum maddi açıdanda topralyınca zaten ondan sonrası nasip ama inşallah ii olucak cnm

flancım sen napıon cnm yokbe kuşum belirti aradığım yok tutmucak biliorumki okadar düşük ir ihtimalki onun için belirtimiş omuş bana göre değil neyse öpt seni cnmmm benim

kızlar herkes ii umarım öpt sizi çokkkkkkkkkkkkkkkkk :80:

İyi Akşamlar kızlar,giremedim bir kaç gündür hafta sonu girince araya böyle oluyor.
Çok vaktim yok kısaca hemen yazıp çıkacağım,hepinizi çoook öpüyorum.

aysencim senin bahsettiğin o ilaç bende pek ağrı yapmadı canım,çektiğim tek ağrı adet öncesi ağrılardı.Sen şimdi başka ilaçlarda kullandığın için yan etkisi olabilir.Nasıl oldun evde misin?Bu arada bunalım olmuşsun benim gibi,kıyamam kuzuma,ağla ağlayabildiğin kadar iyi geliyor,insanın kalbi yumuşuyo..

sevtapcım hayırlı olsun canım çok sevindim,24 tane yumurta maşallah.Bu ay kesinlikle senden hamile haberi gelecek,biz tüp tedavisine çok güveniyoruz.

tancredi üzülme canım,tüpü düşünmen doğru bi karar.Bizde arkandan geleceğiz

flancım ben iyiyim canım,sen nasılsın,iş güç çoluk çocuk herşey yolunda mı?

berrakada nerdesin yavru hani annen gelecekti,daha sık girecektin sen de pek girememişsiniyi mi prenses?

skorpi iyi olmanıza sevindim canım,bebişten haber var mı nasıl gidiyor gelişimi?

ekobero cnm sen nasılsın?görüşemiyoruz pek,herşey yolunda mı?

zorum seninle msnde görüştük diye yyazacak bişey kalmadı,tek söyleyeceğim şey umudunu kaybetme ,inşallah bu ay gelir bebişin hayallerimiz gerçek olur.

Son düzenleme:
porticimben iyiyim kizimda iyidir umarin ki sadece tepikleyip duruyobayadir görmedim 8 ocakta kontrolüm var iple cekiyorum ilk defa bu kadar uzun süreli randevu verdi hersey normal diye..1 ay olacak randevuya kadar

selam canım

selam canım hadi bakalım bu senden ve zorumdan müjdeyi alıcaz inşlhhhh
yumoşlarında maşallah baya çokmuş
inşlhhh 3 lerin olur
duacınım canım
haberdar etmeyi unutma

merhaba tatlım,evet yumoslar baya coktu,ama cok iğne kullandım tatlım,bi arkadasım.günde 150 cc lik vuruldu 10 gün yani toplam 1150 cc oldu.9 yumurtası toplanmıstı.ben günde 225 lik vuruldum ve toplam.2200 cc ondan olsa gerek,toplamadan sonra cok agrım oldu.bugun cok şükür daha iyiyim ve şimdi hastaneden aradılar bugun saat 3 te orda olacagım ve transferim gerceklerşicek rabbimin izniyle..inşallah hepimizin burdan sırayla hamileyiiiim diye yazarız...

canım tabiiki dertleniriz aglarız sızlarız,ama sonra yine umutlanırız,ama üzülürken kendini cok fazla yıpratma tatlım,yazman güzel,kırgın ve sinirli olunca insan içindekileri bosaltma ihtiyacı duydugunda karsısındakine bazen istemeden kırıcı sözler sarfedebiliyor,sonradanda pişman oluyoruz o yüzden yazarak içini dökmen seni bir nebze rahatlatıyorsa yazabilirsin canım,yanındayız.inanıyorum hpimizin yüzün güldürücek rabbim.sadece zmanı var.ama o zman gelene kadarda kendini bitirme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…