Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

skorpıoncuğum nice nice yıllara inşallahsevtapcığım inşallah tutar gülüm ya bu ara iyi bir habere o kadar çok ihtiyacım varki anlatamam :93:zorum sende yorma kuzum kendini kayınvalide nazıyla oynamak zordur biliyorum da kendini de çok yıpratma özelliklede sinirlenme ne kadar mümkün olur bilmiyorum ama sinirlenmemeye çalış gelelim haberlere bende iyi bir haber yok 15 daha bekleyecekmişiz çünkü mevsim daha oturmamış böyle gidersede hiç oturmayacak çünkü kış bitecek bahara gireceğiz bu seferde baharda mevsim otursun diye bekletecek ama sıkıldıııım işin kötüsü bu kararı çok sağlıklı verdiğinede inamıyorum çünkü dün dr hiç iyi değildi dediklerimi anlamadı bir şeyi 5 kez tekrar ettim bir ilaç yazdı hamileliğe vücudu hazırlıyormuş dinç olmayı sağlıyormuş ama aklı selim karar verdiğini düşünmediğim için eşimlede konuştuk ve kullanmamaya karar verdim bakalım 15 güne kadar toparlar umarım yoksa kendi kendimin dr u olacağım sanırım ama çok güvendiğim bir dr du üzüldüm ne diyeyim

offff sinir oldum şimdi hayatım önceliği biraz da kendine vermen lazım bırak temizliği falan 1 ay da pis kalsın ev kaynanan da hemen bırakıvermesin bakan var nasıl olsa diye bırak kim ne yaparsa yapsın o kadar emek verdin yazık valla

sevtapcım hayırlı olsun canım tutacağı varsa tutar o merk etme hiç gerek kalmaz inşallah başka embriyolara ama dinlen hiçbir şey yapma çalışıyor musun bilmiyorum ama izin falan alabiliyorsan al benim bir arkadaşım 4-5 gün izin almış sadece tuvalete gitmek için kalkıyordum dedi şimdi 10 yaşında ikizleri var. İnşallah Allah sana da nasip etsin

canım sen başka bir doktora daha danış istersen bana da bir tuhaf geldi hakikaten doktorun kışın ortası oldu sen daha iyi bilirsin tabi

slm canlar uzun uzun herkeze cvp yazdım gitti birden sinir oldum yaa neyse
sevtapçımmcnm tekrar hayırlısı olsun inşallah güzel haber alıcaz senden rahat ol keyfine bak bebeğine ii bak annesi bide hayatım tekmi koyuyolar ya artık 2 tane değil deme offf

aysen kuşum sana iyi yolculuklar bende artık resti çektim yok yapamıycam dedim eşime çünkü yeter hayatım boyunca ben bu kadınla yandım sürekli hasta kızım ben bakıcı değilim artık yeter kendi derdim kendime valla benim başka önceliklerim var nese buarada umarım adetin gelmes ve hamile olursuniçimden geçen bu valla

flancım sen napıosun cnm bence başka bir doktora git kuşum için rahat etmiyosa iyi yapmışsın içmememkle cnm inşallah sende kurtulursun şu haplardan hemen cnm öpt

tancredi evt cnm ben anladımki beni düşünen yok bende artık kimseyi düşünmüyorum cnm oo ii geldi ya bakıcı sandı beni herhalde ama saldım sonu nereye giderse gitsin umrumda değil .. sen nasıln cnm noldu tüp olayı ay hepimiz tüpçü olcaz sanırım bu gidişle

kızlar hepinizi öpt benim adet ağrılarım hepvar geldi gelicek manyadım inşallah yüzüm güler dua edin ufacık bi ihtimalde olsa işte bu umut olmasa ölürüzü herhalde neyse öpt siziiiiiiiiii

amin canim.insallahsagolasin..
sonsuz mutluluklar canım,eşinle cocuklarınla :) sağlıklı mutlu bir ömür gecirebilmezniz dileklerimle

sagol canim tesekkür ederim.

hadi bakalim hayirlisi olsun insallah.8.ocagi bekliyoruz

valla canım bencede çek resti artık hayır normal bi durum olsa tamam ama zaten diken üstündesin
inşlhhh tutmuştur canım
ben bu akşam üstü gidiyorum kuzum annemlerdende girerim arada abimin vınıyla :86:
bu arada regl oluyorum galiba kasıklarım karnım ağrıyo ön akıntıyıda gönderdi malesef

portim benim yeni tarih 28 ocak
bu aydan ümiyliydim nedense boş bir ümit heyecan içine girmiştim uzun zamandır ilk defa

canlar inşallah 2011 de hepimizin göbekleri kocamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bebeklerimizle geçirelim hepinizin yeni yılı kutlu olsun gönlünüzden geçen herşeyin yeni yılda sizinle olması dileğiyle hepinizi öptttt canlarrrrrrrrrrrrrrrrrr

Son düzenleme:
kızlar buarada bana dua edin bugün 11.günüm ilkdefa göğüslerim acıyo karın ağrılarım zaten vardı ama göğüs acısı pek bilmem umarım güzel şeylerin habercisidir inşallah 2011 in ilk hamilesi ben olayım dualarınızı eksik etmeyin canlarr rabbim mucizesini göndermiş olsun salak gibi umutlandım bakalım umarım üzülmem:82:

hepinizin yeni yılı kutlu olsun canlarım çok duramıyorum çünkü yıl sonu ya işim çok cevap da yazamadım o yüzden 2011 hepinizin yılı olsun inşallah birsürü birsürü çocuklarınız olsun inşallah

Yine yeni bir yıl var kapımızda. 2011 yılına gireceğimiz şu günlerde istediğiniz her şeyin gerçekleşmesi dileğiyle.
Geleceğinizi oluşturacak her yeni gün bir önceki günden daha güzel, isteklerinizeemir_bebek:) uygun ve sizi mutlu edecek şekilde olsun!

İYİ SENELER..

Eklentiler

• $clip_image001.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 50
slm canlarrrrrrrrrrrrrrr umarım hepinizin gecesi güsel geçmiştir ve yeni yılda istediğiniz herşey sizinle olur.........

portakalım yokbe kuşum ogün baya bi acıdı noluyorus dedim ben göğüs acısı hiç bilmedim çünkü bu yaşıma kadar ama şimdi azaldı öle geldi geçti bi işte ahbe kuşum ümitlenmiştim öle olunca ama fos neyse napalım yav pztye kadar dayanırsa kan testi yaptırırım dyanırsa tabi bilisun aceleci benim adet nasip öpt canlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

canım zorum inşallah tutunmustur bebeğin tatlım,dualarım seninle.bugunmuydü test günün?

iyi akşamlar kızlar,

zorum inşallah yanılırız canım,bu ay senden de sevtaptan da güzele haber gelir,başka arkadaşlarda var aslında umutlu olduğum.kupcu ve mirageden de güzel haber bekliyorum bu ay. İnşallah sıradan bombaları patlatırız 2011 bizim yılımız olur cümletten..

selam kızlar mutlu yıllar hepicinize bol bebişli bir yıl olsunzorxcim umarım seninledir bebişin gögüs agrısı sürekli oomayabilir sabhları olabilir olur geçer fazla takılma buna birden agrısı geçmişti benimkindede umarım bebişin seninledir iyi geceler herkeslere iyi pazarlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…