Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

cümleten merhaba kocaman kocaman öpücükler hep iyisinizdir inşallahben toparladım şükür oğlan iyileşti rahatladık ama dr vardı hafta sonu gidecektim ilaç azaltacaktık hastalık olunca gidemedim geçen haftada şehir dışındaydık gidememiştim hayırlısıyla bu hafta giderim inşallah 15 gün geciktik ya neyse geç olsun da güç olmasın ne yapayım:93:

hadi bakalım dua ettim senin için gelişmelerden haberdar et bizi . Ayrıca bilmediğine göre pco yok sende bilsen unutman mümkün değil malesef çok uğraştırıyor Allah beterinden sakınsın tabi bende var da o yüzden sordum canım

umarım güzel haberler alacaksın flan

ne güzel insallah bu ay bebegin sana gelir canim.okuyunca saate baktim orda 5 i gecti transferin olmustur hayirlisiyla.insallah hamile haberini vereceksin bize..ve sirayla diger arkadaslarimizda

esselam canlar nasılsınız bakam :82:
bana yorum yazan herkese teşşekkür ederim canlarım
vaktm yok alıntı yapamıyorum
sevtapcım inşlhh 3 lerin olur canımcım
tacredi canım send ebu ay tüp yoluna gidiyosun galiba :26:
inşlhhh herşey olumlu ve güzel gider
portim denk gelmiyoruz bi türlü olmuyo böle
zorum sen napıyon kuzum yat dinlenn bakkk fazla iş uznamak zıplamak felan yok

skorcum canım nice senelere kuzulaırnızla beraber rabbim sonuna kadar sağlık huzru versin

bizimde bugün söz yıldönümümüz
bakalım akşama kocişim ne alıp gelecek bana ya da alacakmı

akşama misafirlerim var şimdi markete gidiyorum alışverişe
üff bide oruçluyum oruçlu oruçlu nede çekilir yaa neseeeeeee :86:

öpüyorum hepinizi

hepinize ayri ayri tesekkür ederim kizlar.cokkk sagolun iyi temennileriniz icin
Kutlarım Skorpion. Sağlık ve mutlulukla nice senelere

günaydın kızlar,nasılsınız?

Allah mutluluğunuzu daim etsin canım, Nice nice yıllara..

iyi geceler canlarrrrrrrr off acaip yorgunum kaynanam hasta yine herzamanki gibi hizmetçi zor hizmeitnde yemek yap evi temizle yoruldum resmen bende aşılama tuttacak haa ıhhh tutucak bende böle bi şans varken başımdada böle biri delirmessem ii neyse kızlar hepinizi öpt bende belirtiler var ama adet beliritisi akaşm ha şimdi gelcek ay geldi die bekledim ağrılardan bakalım erken gelicek herhalde :84: neyse kaçtım uykum var feci hepinizi öpüyorummmmmmmmmmmmmmmmmm:82::82::82::82::82::82::82::82::82:

günaydın kızlar...henüz herkes uyuyor galiba...canlar dua eden herkese teşekkür ederim.salı günü transferim gercekleşti,umarım hersey yolunda giderde bebeğim tutunur hayırlısıyla....

tam transferimin öncesinde ögrendim arkadaslar,blaktosist evresine gelen 1 tane emriyomuz varmıs.diğerleri hep gerilemiş,onuda transfer ettiler,yani dondurmak için embriyomus yok buna üzüldüm.ama napalım nasip işte rabbim bununla güldürür inşallah yüzümüde baska bişeye gerek kalmaz.şimdi günler nasıl gecicek bilmiyorum.8 ocak test günüm.inşallah olurum.

selam canlar zorum kendini nedne yoruyon ki söleseydin eşine kaynana ben hizmet felan göremem diye allahh allahh yaaaaa
portim valla özledim seni yaaa
sevtapcım hade bakalım inşlhh tutar duacınım canım güzel düşün güzel olsun

bende temizliğe giriştim ağzımda bonemle
yarın gidiyorum yaa gitmeden dip köşe giriyim dedim bugün orucumunda son günü
yarında regl günüm bakalım
ama %99.9 olacam

hade öptm sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…