Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

porticim sen napıyosun canım bayadır denk gelemiyoruz bizdede mızmızlık var ama diş miş yok daha hergün bakıyorum çıkmışmı diyeama daha yok bide acıkınca ham diye aglıyoruz kızlar sevdigimiz bişeyi yerken ham ham diye aglıyoruz çok komik ya bçyle bizde işte hadi kendinize iyi bakın

selam canlar
kaç saattir açmaya çalışıyorum sayfayı :95::95::95:

malesef dün gece kırmızı kartı gördüm yatakda sabah 4 e kadar ağladım şimdide gözlerim şişti tabi annemde diyo çok uyumaktanmı şişti gözlerin :86::86: salak gibi neye umutlandıysam işte alıştırmıştım kendimi aslında umutlanmamaya ama

zorum sana uzun uzun yazmıştım ama msn den nedense iletilmedne geri geliyo yazdıklarım
istbşla geliyomusunuz eğer eşim yarın izin alıp gelemezse çarşmya dönücem ben
seni görmek için gelmemesini istiyorum tabisi ona belli etmiyorum ama

portim denk gelemiyoruz bi türlü özledim sohbetlerimizi çok yoğunsun herhalde
ameliyat işini ne yaptın burdan sorayım bari nasılsa denk gelmiyoruz..bu ay olacak diyodun
beni yeni yarih 29 ocak canım

öpüyorum hepinizi

slm canlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:80:

aysenim napıon kuzum ya geldimiz salak kırmızılar aptal gerizekalı salak ne yapışık şey bunlar ya bi bırakamdılar bizi benimde eli kulağında ha geldi ha gelicek durumdayım aynen bende yaptım aynı hatayı kuzum geçen göğüslerim acıyınca ama geçti :) işte napalım can umut dünyası ama üzme kendini yavru olucak elbet öbüray hemde bizim istanbul muhabbeti yattı kuzu kaynanam hastande yine herzamanki gibi onu bırakıp gitmes benimki benide yollmaz ben şöle bi ağzını aradım çok cnm sıkkın gitsem ben die oralı olmadı keşke gelsem valla ne ii olur kafam dağılır şimdi herkese olmadı demektense kaçıp gitmek en iisi valla off off bende ne dertlimişim be döktürdüm neyse can öpt seni çok kib iimi cnm benim

portakalım sen napıon kuzu özledim seni can öpt çok

kızlar herkes ii deme hepinizi öpüyorum çok

ekocum ayrıca ii dileklerin için sağol kuşum keşke öle olsa ama sanmıyorum can sen napıon bebişin nasıl büyüdü artık kocaman oldu maşallah öp benim içn

kızlar cümleten çok güzel bir yıl geçirirsiniz inşallah yeni yıla nasıl girersen bütün bir yıl öyle geçer derler Allah korusun ben yandım çünkü çok fena üşütmüşüm yatak döşek yatıyordum yılbaşında hala da yatıyorum işe gitmedim 2-3 gün evde olacağım mecburen çünkü kalkamıyorum bile yerimden oğlanın bilgisayarından bir girip ne var ne yok diye bakayım dedim buralarda olmazsam haberiniz olsun

günaydın canlar kahvemi aldım sigaramı yaktım oh keyif yapayım azıcık...

flancım boşver kuşum hikaye onlar nasıl girersen öyle geçermiş ben geçen sene karnımda yaztıkla girdim bütünsene öle dolaşayım diye ama nerdeeeeeeeeeeeeeeeee şaka maka dikkat et kendine hayatım salgın zaten eşimde öle yatak döşek yatıo evde dikkat etmek lazım öpt cnm

berrakçım sen napıon cnm kızın nasıl hayatım :16

Günaydıın uyanın millet
Nerde şu smiley şeyleri ya..

Adetim 3gün geçmişti,bekledim umudum yoktu pek sabah test yaptım sonunda çift çizgiiiiii

hamileeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyi i i i i i i i i m m m m m m m m

Gözlerime inanamadım,şaşkınım.Gidip gidip teste bakıyorum ikinci çizgi yerinde duruyor mu doğru mu gördüm diye..

Gün içinde tekrar giremeyebilrim geye kadar o yüzden yazayım

Belirti var mı diye sorarsanız yılbaşınından bir kaç gün önceden beri karın ağrısı çekiyorum.Onun dışında ne göğüste acı ne de başka bişi yok sadece biraz gerginler ama adet öncesi de öyle oluyor zaten benim.
Dün kendimi inanılmaz halsiz hissetmiştim,hatta işten arkadaşlara da dedim galiba üşüttüm hasta olacağım diye..

İnanamıyorum ya tam 2 yıl sonra bu sevinci yaşadığıma..

Adet olmayı bekliyordum bitince ameliyat olacaktım bu ay,olmazsa da yaza doğru tüp diye kafaya koymuştum.

Bu ay mı ? Bu ay hiç umudum yoktu ne ilaç kullandım ,ne de doktora gittim. sadece 11. ,12., 16., ve 20. günlerde çalışma olmuş daha da olmadı(onuda geçen zora söylerken ovulasyon takvimine not etmiştim ordan aklımda kalmış)

Demekki 2 ay ard arda iğne kullandım aşılama yapıldı geçen ay tutmadı sonrasında da etkili oluyormuş.

parmaklarım titriyor,ne yaıyorum ben bile bilmiyorum.

Hepinizi öpüyorumm ve bu duyguyu bütün arkadaşlarımın yaşamasını diliyorum.

Allahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh:

cnm kardeşim,arkadaşımmmmmmmmmmm innan okadar çok sevindimmki sanki ben hamile kaldım rabbim sağlıkla kucağına aldığın günleri göstrsin inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh rabbim senin yüzünü güldürdü sıra bzide şeytanın bacağı kırıldı artık oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy teyze oluyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz ohbe nihayet güzel bişi oldu

portiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii tebrik ederim hayatımmmmmmmmmmmmmmm
ayyyyyyyyyy inanamıyorum çokkkkkkkk sevindimmmmmmmmm inan ellerim titriyo şu an ohhhhhhhh be canım benimmm

Nasıl tebrik etsem bilemedim,çok sevindim canım arkadaşımm.Allah sağlıkla almayı nasip etsin kucağına..
Ben hayat_77 bu arada

bugün sadece halay çekiyorum portim için

:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:kendimede ağlıyorum hastalandım

yani hem sevinip hemde ağlıyorum yani delirdim

:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:kendimede ağlıyorum hastalandım

yani hem sevinip hemde ağlıyorum yani delirdim:27

canım hiç ağlama sıra bize geldi yakında biz de yazıcaz hamileyim diye ama çok sevinçliyim bugün

ayy çoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook sevindim cnmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm bugün içime doğmuş gibi bakmak istedim burayaaa cnmmm allah kucağına almayıda nasip etsinnnn darısı diğer kızların başınaaaaa öptüüüüüüüüüüüüüüüümmmmm

portiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii tebrik ederim hayatımmmmmmmmmmmmmmm
ayyyyyyyyyy inanamıyorum çokkkkkkkk sevindimmmmmmmmm inan ellerim titriyo şu an ohhhhhhhh be canım benimmm

Nasıl tebrik etsem bilemedim,çok sevindim canım arkadaşımm.Allah sağlıkla almayı nasip etsin kucağına..
Ben hayat_77 bu arada

:84:kendimede ağlıyorum hastalandım

yani hem sevinip hemde ağlıyorum yani delirdim27:

Hepinize teker teker teşekkür ederim canım arkadaşlarım,mutluluğumu paylaştığınız ve güzel dilekleriniz için

Hepinizi çok seviyorum.

Allah kimseyi mahrum etmesin bu duygudan.

Öncelikle burada bekleyen arkadaşlarıma sonrasında bebek isteyen,bu özlemi çeken kim varsa herkese nasip etsin inşallah

Gerçekten böyle bi haber duymaya ihtiyacımız vardı,ben kendimden beklemiyordum o ayrı

İnanıyorum arkamdan çooook kişi gelecek,hatta listede bekleyen kalmayacak

Bakmasam cok sey kaciriyomusum....canim yaaaa cok tebrik ederim duyunca nasil sevindim bilemezsinilk actim tebrikler var biri hamile inan kim diye sabirsizliktan elim ayagima dolasti.Allahim cok büyük bebisini sana yolladiinsallahh simdi diger arkadaslarda sira!!tekrardan tebrikler

:92:+=

Son düzenleme:

ayyy canım portim,aslında dün aksam gördüm ama(bilgisayar bile sevinçten kastı kendini yazıyorum yolluyorum gitmiyo baya bir ugrastım )o kadar buyuk heyecanlandımki anlatamam,elim ayagım titredi inan,şok oldum.süper bir haber bu tatlım ya.cccccoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook sevindim anlatamam.canım hadi allah tamamına erdirsin saglıkla kucagınada almayı nasip etsin canım.eee ayagını sürttün darısı basımız artık.doktora gidicekmisin canım?
bu arada birşey dikkatimi cekti,bu topiği gecen sene 05-01-2010 da acmıssın.bak bugun tam senesi,bu güne hamile oldugunu ögrenerek girdin.tekrar tebrikler canım,

yani hem sevinip hemde ağlıyorum yani delirdim

zorxxcim sanada üzüldüm canım,işte insanoğlu her iki duyguyuda aynı anda hissediyoruz.portime sevinirken sana üzüldüm.zaman zorxxım zmanı var demekki,ne yapalım hayırlısı olsun dmekten baska yapacak işey yok,fazla yıpratma kendini olurmu,bak portim gibi olur sende insallah,negatif tedaivnin ertesi ay kalırsın inşallah sende canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…