- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #14.961
Bakmasam cok sey kaciriyomusum....canim yaaaa cok tebrik ederimduyunca nasil sevindim bilemezsin ilk actim tebrikler var biri hamile inan kim diye sabirsizliktan elim ayagima dolasti.Allahim cok büyük bebisini sana yolladi insallahh simdi diger arkadaslarda sira!!tekrardan tebrikler
:92:+ =
ayyy canım portim,aslında dün aksam gördüm ama(bilgisayar bile sevinçten kastı kendini yazıyorum yolluyorum gitmiyo baya bir ugrastım )o kadar buyuk heyecanlandımki anlatamam,elim ayagım titredi inan,şok oldum.süper bir haber bu tatlım ya.cccccoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook sevindim anlatamam.canım hadi allah tamamına erdirsin saglıkla kucagınada almayı nasip etsin canım.eee ayagını sürttün darısı basımız artık.doktora gidicekmisin canım?
bu arada birşey dikkatimi cekti,bu topiği gecen sene 05-01-2010 da acmıssın.bak bugun tam senesi,bu güne hamile oldugunu ögrenerek girdin.tekrar tebrikler canım,
Portim uzun zamandır giremiyorum. çok sorunlu geciyor hamileliğim. Işe falan gidemiyorum. Bugün girdim ve sürpriz cok sevindim cnm. Allah tamamına erdiriri inşallah. çok dikkat et.çok mutlu oldum ya.buarada cinsiyeti belli oldu kızlar bebişimin.haber vereyim dedim.oğluşum geliyor..........
slm canlarrr ay elektrikler kesikti giremedim sinir oldum taze annecikkan tahliline gitmiştir herhalde darısı başımıza dua edin kızlar zaten kaç kişi kaldık bekleyen...
herkes ii umarım hepinizi öpt
Portim uzun zamandır giremiyorum. çok sorunlu geciyor hamileliğim. Işe falan gidemiyorum. Bugün girdim ve sürpriz cok sevindim cnm. Allah tamamına erdiriri inşallah. çok dikkat et.çok mutlu oldum ya.buarada cinsiyeti belli oldu kızlar bebişimin.haber vereyim dedim.oğluşum geliyor..........
OLEYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY. TEYZE OLUYORUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM.Portakalım çooooooooooooooooooooooooooooooooook sevindim , çok mutlu oldum.Ay harika bi haber buuuuu, 9 ocak doğum günüm, doğum günü hediyem teyze olmakmış demekkkkkkkkkkk. Ayyyyyyyyy kızıma da okuyunca söyledim portakal teyzen ( nedense sana portakal diyorum hep )PP hamileymiş dedim 4-5 kere gülmeye başladı.Allah tamamına erdirsin.Allahtan umut kesilmez , bak hiç ummadığın anda aldın güzel haberi.Ayyy çok heyecanlandımmm valla. Darısı diğer arkadaşların başına inşallah. ohhhhhh beeeeee, hep bu haberi bekliyodummmmmm.
portakal nasıl sevindim anlatamam canım benim ümidini kesmedin bak geldi bebişin çok mutlu oldum şimdi msni açınca şok oldum ya canım ya ne kadar istiyodun çok şükür ya isteyen herkesin kucagını boş bırakmasın şimdi yoksun ben genede yazıyım msnden görüşürüz böyle olmadı yani aklım sende çok dikkat et kendine hemen doktora git progestan falan veriri bebek tutunsun diye ne biliyim folik asiti,ne hemen başla ay ne yazdıgımı bilmiyorum çok güzel bi hjaber buuuuuuuuuuuuu
slm canlarrr ay elektrikler kesikti giremedim sinir oldum taze annecikkan tahliline gitmiştir herhalde darısı başımıza dua edin kızlar zaten kaç kişi kaldık bekleyen...
evet canım ya artık biz de arka arkaya güzel haberlerle gelelim topiğe yeni yıla güzel girelim istiyorum bu ay tedaviye başlıycam yine bakalım :26:slm canlarrr ay elektrikler kesikti giremedim sinir oldum taze annecikkan tahliline gitmiştir herhalde darısı başımıza dua edin kızlar zaten kaç kişi kaldık bekleyen...
slm canlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr,
portakalım msj attı kızlar değeri 345 çıkmış daha keseyi görememişler riskli dönemde olduğu için doktoru 10 günlük rapor vermiş evdeymiş şimdi giremiyomuş hbr verirmisin dedidua edelim yeğenimiz anneciğinin karnında rahat rahat büyüsün öpt kızlarr
portakal cım,çok çok çok tebrik ederim,rabbim tamamına erdirsin inşallah,bekleyen herkeze,hepimize yaşatsın o güzel duyguları.:119::119::119::124::124::124:
portakalcım cok sevindim canım tebrik ederim...rabbim hayırlısıyla saglıklı kucagına almayı nasip etsin...darısı başımıza
slm canlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr,
portakalım msj attı kızlar değeri 345 çıkmış daha keseyi görememişler riskli dönemde olduğu için doktoru 10 günlük rapor vermiş evdeymiş şimdi giremiyomuş hbr verirmisin dedidua edelim yeğenimiz anneciğinin karnında rahat rahat büyüsün öpt kızlarr
evet canım ya artık biz de arka arkaya güzel haberlerle gelelim topiğe yeni yıla güzel girelim istiyorum bu ay tedaviye başlıycam yine bakalım :26:
iyi yapmış rapor almakla dualarım portiyle ama bişey olmayacak atlatacak bu günleri içimden kötü birşey geçmiyor benim :87:
tatlummmmmmmmmmm kendim hamile kalsam bukadan sevinirdim ya çok çok çok sevindim sağlıklı sıhhatli zorluk çekmeyen bi hamişlik sonunda dünya tatlısı bebişini kucağına alırsınn inş.maşallah
bu arada kızlar hepinizi öpüyorum adanın kuyruğu koptu :))))) arkasından sıra sıra geliriz inşşş
Günaydıın uyanın millet
Nerde şu smiley şeyleri ya..
Adetim 3gün geçmişti,bekledim umudum yoktu pek sabah test yaptım sonunda çift çizgiiiiii
hamileeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyi i i i i i i i i m m m m m m m m
Gözlerime inanamadım,şaşkınım.Gidip gidip teste bakıyorum ikinci çizgi yerinde duruyor mu doğru mu gördüm diye..
Gün içinde tekrar giremeyebilrim geye kadar o yüzden yazayım
Belirti var mı diye sorarsanız yılbaşınından bir kaç gün önceden beri karın ağrısı çekiyorum.Onun dışında ne göğüste acı ne de başka bişi yok sadece biraz gerginler ama adet öncesi de öyle oluyor zaten benim.
Dün kendimi inanılmaz halsiz hissetmiştim,hatta işten arkadaşlara da dedim galiba üşüttüm hasta olacağım diye..
İnanamıyorum ya tam 2 yıl sonra bu sevinci yaşadığıma..
Adet olmayı bekliyordum bitince ameliyat olacaktım bu ay,olmazsa da yaza doğru tüp diye kafaya koymuştum.
Bu ay mı ? Bu ay hiç umudum yoktu ne ilaç kullandım ,ne de doktora gittim. sadece 11. ,12., 16., ve 20. günlerde çalışma olmuş daha da olmadı(onuda geçen zora söylerken ovulasyon takvimine not etmiştim ordan aklımda kalmış)
Demekki 2 ay ard arda iğne kullandım aşılama yapıldı geçen ay tutmadı sonrasında da etkili oluyormuş.
parmaklarım titriyor,ne yaıyorum ben bile bilmiyorum.
Hepinizi öpüyorumm ve bu duyguyu bütün arkadaşlarımın yaşamasını diliyorum.
Kızlar az önce sevtapla (cicvir) konuştum msnde.
test yapmış silik çizgi çıkmış,kan vermiş değeri 72 yanılmıyorsam vee oda hamiiiilleeeeeeeeeeeeee
ayağımı sürttüm,bakın 2011 bizim yılımız olacak devamı geliyor,hepiniz sırayla hamile kalacaksınız.
Allah herkese nasip etsin tez zamanda
bizlere de sorunsuz bir şekilde gebelik ve sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
çok mutluyum,mutluluğum katlandı
sevtapcım çok tebrik ederim canım tekrardan
canım tebrik ederim inşallah miniğin tutunur ve hayırlısıyla sağlıklıca doğar güzel günler sizin olur haberlerini bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?