Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

Valla kaçoruyordun yani,yılın bombasını hem de.
Kendimden hiç beklemiyordum,hatta buradaki son hamile kalacak kişi benim die düşünüyordum
mucize gerçekleşti.
Çok teşekkür ederim canım

Çok teşekkür ederim hayatım amin inşallah bundan sonrası da hayırlı olur ve sizlerden de aynı haberi alarak sevincimizi devam ettiriririz.
Çok dikkatlisin valla canım geçen gün bizde zorx ile onu konuşuyorduk topiği açalı 1 yıl olmuş hala hamile kalamadık diye :)) önceden gezdiğimiz yerleri saymıyoruz :)

Yarın doktora gitmeyi planlıyorum cnm.

Darısı başınıza Alllah hepinize çifter çifter versin.Hepimize sağlıklısını hayırlısını nasip etsin cnm.

ayy çok mutluyum ya sabah 4:30da uyandım wc için bir vakitte uyuyamadım.heyecanlıyım merak ediyorum,içim çok tuaf

OLEYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY. TEYZE OLUYORUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM.Portakalım çooooooooooooooooooooooooooooooooook sevindim , çok mutlu oldum.Ay harika bi haber buuuuu, 9 ocak doğum günüm, doğum günü hediyem teyze olmakmış demekkkkkkkkkkk. Ayyyyyyyyy kızıma da okuyunca söyledim portakal teyzen ( nedense sana portakal diyorum hep ) PP hamileymiş dedim 4-5 kere gülmeye başladı.Allah tamamına erdirsin.Allahtan umut kesilmez , bak hiç ummadığın anda aldın güzel haberi.Ayyy çok heyecanlandımmm valla. Darısı diğer arkadaşların başına inşallah. ohhhhhh beeeeee, hep bu haberi bekliyodummmmmm.

portakal nasıl sevindim anlatamam canım benim ümidini kesmedin bak geldi bebişin çok mutlu oldum şimdi msni açınca şok oldum ya canım ya ne kadar istiyodun çok şükür ya isteyen herkesin kucagını boş bırakmasın şimdi yoksun ben genede yazıyım msnden görüşürüz böyle olmadı yani aklım sende çok dikkat et kendine hemen doktora git progestan falan veriri bebek tutunsun diye ne biliyim folik asiti,ne hemen başla ay ne yazdıgımı bilmiyorum çok güzel bi hjaber buuuuuuuuuuuuu

Portim uzun zamandır giremiyorum. çok sorunlu geciyor hamileliğim. Işe falan gidemiyorum. Bugün girdim ve sürpriz cok sevindim cnm. Allah tamamına erdiriri inşallah. çok dikkat et.çok mutlu oldum ya.buarada cinsiyeti belli oldu kızlar bebişimin.haber vereyim dedim.oğluşum geliyor..........

slm canlarrr ay elektrikler kesikti giremedim sinir oldum taze annecik kan tahliline gitmiştir herhalde darısı başımıza dua edin kızlar zaten kaç kişi kaldık bekleyen...

herkes ii umarım hepinizi öpt

Selam canımmmm, hayırlı olsun oğluşunnn. :))) Allah tamamına erdirsin, ne kadarlık oldu şimdi yakışıklı ?

slm canlarrr ay elektrikler kesikti giremedim sinir oldum taze annecik kan tahliline gitmiştir herhalde darısı başımıza dua edin kızlar zaten kaç kişi kaldık bekleyen...

Zorcummmmmmm hadi artık sıra sizde, hayırlısıyla siz de güzel haberleri vericeksiniz. Sizinkilere de böyle sevinicezzzz. Ayyy çok heyecanlı ya. :))))))

hayirli ugurlu olsun oglusun..benimde ilk 5 ay sorunlu gecmisti simdi iyi oldum sükür.sende bosver isi falan yat evde dinlen.insallah bir an önce sorunlarin gecer ve düzene girer hersey

ayy yerim ben onu :)) portakal teyzesiyim ben onun
Sizin heyecanınızı da tahmin edebiliyorum hepinizden haberler gelince bende öyle olmuştum.
İnsan kendi gibi seviniyor.
Darısı canım arkadaşlarımın başına.

Alllaha şükürler olsun,evet çok istiyordum ve beklemediğim biranda geldi hep başkalarından okurdum böyle şeyleri..
yarın gidiyorum inşallah iyi haberlerle geliriz :))

Amin canım çok sağol.
Oğlan geliyor demek hayırlı olsun canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

canıııııııım napıyon kuşum,nasılsın?
doktora yarın gidiyorum
bugün ağdaya gittim :))
evdeyim ben haberin olsun.
gelicek canım emin ol gelicek umudunu kaybetme,dualarım sizinle

günaydın canlar...........:80:

portakalım kuşum doktora gidiceksin bugün hadi bakalım keseyi görürsün büyük ihtimal slm söle yeğenime cnm ii haberlerle inşallah öpt seni çok

kızlar herkes ii umarım hepinizi öpt canlar

portakal cım,çok çok çok tebrik ederim,rabbim tamamına erdirsin inşallah,bekleyen herkeze,hepimize yaşatsın o güzel duyguları.:119::119::119::124::124::124:

portakalcım cok sevindim canım tebrik ederim...rabbim hayırlısıyla saglıklı kucagına almayı nasip etsin...darısı başımıza

slm canlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr,

portakalım msj attı kızlar değeri 345 çıkmış daha keseyi görememişler riskli dönemde olduğu için doktoru 10 günlük rapor vermiş evdeymiş şimdi giremiyomuş hbr verirmisin dedi dua edelim yeğenimiz anneciğinin karnında rahat rahat büyüsün öpt kızlarr

evet canım ya artık biz de arka arkaya güzel haberlerle gelelim topiğe yeni yıla güzel girelim istiyorum bu ay tedaviye başlıycam yine bakalım :26:

iyi yapmış rapor almakla dualarım portiyle ama bişey olmayacak atlatacak bu günleri içimden kötü birşey geçmiyor benim :87:

tatlummmmmmmmmmm kendim hamile kalsam bukadan sevinirdim ya çok çok çok sevindim sağlıklı sıhhatli zorluk çekmeyen bi hamişlik sonunda dünya tatlısı bebişini kucağına alırsınn inş.maşallah

bu arada kızlar hepinizi öpüyorum adanın kuyruğu koptu :))))) arkasından sıra sıra geliriz inşşş

portakal cım,çok çok çok tebrik ederim,rabbim tamamına erdirsin inşallah,bekleyen herkeze,hepimize yaşatsın o güzel duyguları.:119::119::119::124::124::124:

Çok teşekkür ederim kardelencim.

Allah dileyen isteyen herkese nasip etsin inşallah.

portakalcım cok sevindim canım tebrik ederim...rabbim hayırlısıyla saglıklı kucagına almayı nasip etsin...darısı başımıza

Amiin inşallah canım

Çok teşekkür ederim pelincim.

Allah sizlere ve isteyen herkese tez zamanda nasip etsin inşallah.

ay bugün öldüm öldüm dirildim.Ultrasonda karından baktı görünmüyo dedi.
Alttan bakkıcam dedi,doktora bakın bakın dedim heyecandan yeterki göreyim diye.
Gene baktı baktı göremedi.kanda bakalım dedi.tahlil verdim ama hep endişeli korkulu.
sonucu alıp çıktım.tabi önce kendim baktım .değerim 395.6 sana yazarken yanlış kalmış aklımda :)
doktor daha çok yeni dedi,rahime düşmemiş 10 günlük falan dedi.dinlenmen lazım dedi.neyse öyle işte bekleyeceğiz 2 hafta.İnşallah Alalh hayırlısıyla nasip eder,kötü bişi getirmek istemiyorum aklıma.
bide çok bilmişim ya kadına dedim 1500 ün altında olduğu içi görünmemiş olabilir mi dedim :)) kadın baktı,nerden biliyorsun dercesine,evet daha çok küçük dedi yeni oluşmuş bi gebelik dedi.İçim çok tuaf ya derlerdi hep arkadaşlar inan stres bitmiyor sadece çift çizgiyi görmek değilmiş..devamı da çok önemli...hep bi korku..

canım benim Sağol,Allah razı olsun iyi niyetin için,dualarınızı esirgemeyin.

Bu arada güzel haberler gelmeye devam ediyorr bir haber daha geliyor ama az sonra ..

canııııım çok teşekkür ederimmmm

sevincime ortak oldunuz mutluluğuma mutluluk kattınız. Allah hepinize tez zamanda yaşatsın.

ayy çok mutluyum ya sizlerin yazdıkları beni inılmaz mutlu etti.

hepinizi çok seviyorum canım arkadaşlarım

canım tebrik ederim inşallah miniğin tutunur ve hayırlısıyla sağlıklıca doğar güzel günler sizin olur haberlerini bekliyoruz

Kızlar az önce sevtapla (cicvir) konuştum msnde.

test yapmış silik çizgi çıkmış,kan vermiş değeri 72 yanılmıyorsam vee oda hamiiiilleeeeeeeeeeeeee

ayağımı sürttüm,bakın 2011 bizim yılımız olacak devamı geliyor,hepiniz sırayla hamile kalacaksınız.

Allah herkese nasip etsin tez zamanda

bizlere de sorunsuz bir şekilde gebelik ve sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

çok mutluyum,mutluluğum katlandı

sevtapcım çok tebrik ederim canım tekrardan

inşallah güzel devam eder sevtapla ikinizin neyse iyigeceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…