- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #15.001
portim,yoldaşım,tekrar sağol tatlım rabbim beraberce saglıkla kıcaklarımızada almayı nasip eder inşallah tüm dileyen herkesinde.evet canlar,portim ayagını sürttü ben arkasından geldim,az önce bir tanıdıgımında hamile oldugu haberini aldım,inanıYORUrum2011bizlerin yılı olucakverabbim isteyen herkesin yüzünügüldürücek...
amin,canım..darısı isteyen herkesin başına inşallah(amin)
zorxx im canım,amin tatlım darısı basına inanıyorum arkamızdan hemen sende geliceksin vEdiger arkadaslarda inşallah.kızyoruldun halay cekmekten oturacık,dilerim enkısazmanda seninde halayını bizler cekeriz.
skorpim evettatlım 8ocagı bekleyemedik dün sabah evde test yaptım baktım cıktı.eşim dayanamadı işten aradı hazırlan hastaneye gidelim kandada cıkar ozman cok merak ediyorum dedi.gittik.1saate kalmadan sonucu aldık şükürler olsun rabbime bugünüde gördüm sonuc 72.38 veDoktorumu aradım hemen sonuc iyi,c.tesi asıl gününde tekrarlıyalım dedi ilaçlarını kesme devamet c.tesi tekrar haberleşelim dedi.bakalım şimdide yarının heyecanı sardı tatlımya.çok mutluyum inşallah hersey yolunda gider,rabbim isteyen herkese en kısa zmanda nasip eder inşallah bu duyguyu ve hamiş olanlarımızda sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip eder inşallah amiin.
merhaba arkadaşlar,ben 2 yıllık evliyim düzenli adet görüyorum ekstra bir problemimde yok ovulasyon günlerimde yapıyoruz çalışmalarımızı ama hiç hamile kalamadım her ay aynı yıkım soğan kürü diye bişi varmış bileniniz varsa bilgi verebilir mi bide başka neler yapabilriz,bu arada hayırlı olsun portakal suyu..
İyiyim canım..Çok yoğun oluyorum elbette iki tane olunca..Ama hiç şikayetçi değilim..Annelik çok güzel.Allah isteyen herkese nasip etsin.
İlk zamanlar daha zordu ama şimdi baya düzene girdik..2,5 aylık olduk bizBüyüyorlar hiç anlamıyo insan
esselam canlarım
portim halayını çekemedim gelir gelmez girdim çekmek için
sağlıkla gelsin minnikk portimizzzzz hoşgeldin yiğenimmmmmm:emir_bebek
sevtapcım valla iki halay birden çekmek nasipmiş
çok sevindim canımmmmm emeklerin boşa gitmediği içinde çok mutlu oldum inan
sağlıkla gelsin minişler
rabbim eli ayağı düzgün sağlıklı evlatlar nasip etsin inşlhh
peşinizden geliyoruzzzzz
zorummm kader arkadaşım ikimiz kaldık en eskilerden
dostum az daha sabır bizimde müjdeli haber vereceğimiz güne az kaldı
şeytanın bacağını kırdıkkk sıra bizde
dilemmacım iyi dileklerin için çok sağol canım
minikler kocaman olmuşlar bile
uzun yazıp alıntı yapamadım eve yeni geldik başım çatlıyo
hepicinizi öptüm :16
çok teşekkür ederim canım inşallah hepimiz kavuşuruz meleklerimize,eşim hiç gitmedi doktora bir an evvel gitmesini istiyorum ama çekiniyor dotora gitmeye...hayırlısı diyelim.
sevtap gözün aydın canım çok sevindim porti ayagını iyice sürü bak geliyo herkesler ne güzel ya kzılar telaş etmeyin kesenin gözükmemesi çok normal o degerlerle 1500lere falan gelince görürsünüz bebişlerimizi herşeyler yolunda gider umarım çok öpüyorum herkesleri
esselam canlarım
portim halayını çekemedim gelir gelmez girdim çekmek için
sevtapcım valla iki halay birden çekmek nasipmiş
çok sevindim canımmmmm emeklerin boşa gitmediği içinde çok mutlu oldum inan
Sağlıkla gelsin minişler
rabbim eli ayağı düzgün sağlıklı evlatlar nasip etsin inşlhh
peşinizden geliyoruzzzzz
AMİN CANIM.önce portim arkasından ben ayagımızı sürttük canım,inanıyorum arkamızdan geliceksiniz,zorum sen,ve diğer arkadaslarda geliceksiniz,ayrı bir sayfa daha acıcaz ve hislerimiz hakkında doktor kontrollerimiz hakkında konusucaz,daha sonrada allahın izniyle dogumlarımızda bahsedicez canlar.rabbimden sürekli isteyin ve inancınzı hiç yitirmeyin canlar
zorummm kader arkadaşım ikimiz kaldık en eskilerden
Dostum az daha sabır bizimde müjdeli haber vereceğimiz güne az kaldı
şeytanın bacağını kırdıkkk sıra bizde
Dilemmacım iyi dileklerin için çok sağol canım
minikler kocaman olmuşlar bile
Uzun yazıp alıntı yapamadım eve yeni geldik başım çatlıyo
hepicinizi öptüm :16
sevtap gözün aydın canım çok sevindim porti ayagını iyice sürü bak geliyo herkesler ne güzel ya kzılar telaş etmeyin kesenin gözükmemesi çok normal o degerlerle 1500lere falan gelince görürsünüz bebişlerimizi herşeyler yolunda gider umarım çok öpüyorum herkesleri
günaydın uykucular
slm canlarrrrrr
aysenim hoşgeldin kuşummmmmmmm özledik valla yavru ya denk geliriz msnde öpt seni
portakalım sen napıon kuşum bebişimiz napıo acaba yaahemen büyüsün görelim kesesini
berrak doğumgünün herhalde cnm nice yıllara sağlık mutlulukla kızınla
bende hastanedeyim yine kaynanamla yarında ordayım of sıkıcı yani neyse öpt sizi canlarr
amanınnnnnnnnnnnnnnn iyiki girmişimcanım benim gözn aydın allah sağlıkla kcağına almayı nasi esin inşallah,çook ama çok sevindim inan bana...
allahım iseyen herkese yaşasın b dygy
portakal suyu tebrik ederim canımmm)
(eski ayselim)
slm canlarrrrrr
aysenim hoşgeldin kuşummmmmmmm özledik valla yavru ya denk geliriz msnde öpt seni
portakalım sen napıon kuşum bebişimiz napıo acaba yaahemen büyüsün görelim kesesini
bende hastanedeyim yine kaynanamla yarında ordayım of sıkıcı yani neyse öpt sizi canlarr
slm canlarrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?