Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

esselam canlarım

portim halayını çekemedim gelir gelmez girdim çekmek için :64

sağlıkla gelsin minnikk portimizzzzz hoşgeldin yiğenimmmmmm :emir_bebek

sevtapcım valla iki halay birden çekmek nasipmiş
çok sevindim canımmmmm emeklerin boşa gitmediği içinde çok mutlu oldum inan

sağlıkla gelsin minişler
rabbim eli ayağı düzgün sağlıklı evlatlar nasip etsin inşlhh

peşinizden geliyoruzzzzz

zorummm kader arkadaşım ikimiz kaldık en eskilerden

dostum az daha sabır bizimde müjdeli haber vereceğimiz güne az kaldı

şeytanın bacağını kırdıkkk sıra bizde

dilemmacım iyi dileklerin için çok sağol canım
minikler kocaman olmuşlar bile

uzun yazıp alıntı yapamadım eve yeni geldik başım çatlıyo

hepicinizi öptüm :16

sevtap gözün aydın canım çok sevindim porti ayagını iyice sürü bak geliyo herkesler ne güzel ya kzılar telaş etmeyin kesenin gözükmemesi çok normal o degerlerle 1500lere falan gelince görürsünüz bebişlerimizi herşeyler yolunda gider umarım çok öpüyorum herkesleri

hoşgeldin zenancım aramıza.benimde kürler hakkında pek bir bilgim yok hiç kür yapmadım diyebilirim,sende hergangi bir sorun olmadıgını yazmıssın peki eşinde gözüktümü canım doktora?benim eşimin spermlerinde biraz hareketlilik düşüktü ben eşime birşeyler yedirdim ama.işte tek taraflı bir sorun varsa senin kendine kürler uygulaman cokta dogru degil bence ama kk da kürler le ilgili birsürü sayfalar var arastırabilirsin canım ordaki arkadaslarda sana yardımcı olurlar eminim,çünkü bizi bizden baska kimse anlayamaz,dilerim sende en kısa zmanda kavusursun melegine.[/QUOTE]
çok teşekkür ederim canım inşallah hepimiz kavuşuruz meleklerimize,eşim hiç gitmedi doktora bir an evvel gitmesini istiyorum ama çekiniyor dotora gitmeye...hayırlısı diyelim.

hoşgeldin canım aramıza
öncelikle eşin bir an önce gidip sprem testi vermeli eğerki sorun ondaysa boşa kürek salllama ve ona da kürlere başla...
soğan kürünü zorum la bende bu ay yapıcaz hatta bugün başlıyorum kısmetse
adetin 7 günü başlıyosun bir soğanı 4 bölüp 2 bardak klorsuz suya atıp kaynatıp demlendiriyosun sonra ılıkken içiyosun..sabah akşam 15 gün

Günaydın canlar

Amiin canım inşallah herkese nasip olur.
Maşallah büyümüşler bile,zaman cabuk geçiyor.

Amiiiiiiiin .
Hoşgeldin kuşum,özlettin kendini.Nasılsın?Annenler nasıl?
Teyze oluyorsun inşallah en yakın zamanda anne de olacaksın

çok teşekkür ederim canım inşallah hepimiz kavuşuruz meleklerimize,eşim hiç gitmedi doktora bir an evvel gitmesini istiyorum ama çekiniyor dotora gitmeye...hayırlısı diyelim.

Öncelikle eşinin gidip spermogram yaptırması lazım,sen de hiç bir sorun olmasa bile spermlerle ilgili problem varsa kendin ne kürler yapsan boş.

hormon tahlilleri,yumurta takibi,rahim filmi (HSG) sırasıyla yapılması gerekenler cnm.

inşallah en kısa zamanda çok uğraşmadan kavuşursun bebeğine

biz hemen acele ediyoruz ya ondan .Aslında beklemek lazım

teşekkür edeirm canım.evet sabırsızız işte ne yapalım.tam 4.5 yıl oldu coktandır bekliyorduk.ondan olsa gerek..

günaydın uykucular

amanınnnnnnnnnnnnnnn iyiki girmişimcanım benim gözn aydın allah sağlıkla kcağına almayı nasi esin inşallah,çook ama çok sevindim inan bana...
allahım iseyen herkese yaşasın b dygy

slm canlarrrrrr
aysenim hoşgeldin kuşummmmmmmm özledik valla yavru ya denk geliriz msnde öpt seni
portakalım sen napıon kuşum bebişimiz napıo acaba yaa hemen büyüsün görelim kesesini
berrak doğumgünün herhalde cnm nice yıllara sağlık mutlulukla kızınla
bende hastanedeyim yine kaynanamla yarında ordayım of sıkıcı yani neyse öpt sizi canlarr

Son düzenleme:

hoşbulduk dostum

kız msn açıktı nere gittin yazmadan bakayım

hala çıkmadı demi
hastane yollarını aşındırdınız artık yaaa çıksada rahatlasa kafanda bedeninde artık :97:
ordamı kalıyosun anacım :26:
öptm canım

amanınnnnnnnnnnnnnnn iyiki girmişimcanım benim gözn aydın allah sağlıkla kcağına almayı nasi esin inşallah,çook ama çok sevindim inan bana...
allahım iseyen herkese yaşasın b dygy

Amiin canım,çok teşekkür ederim.
İnşallah Allah isteyen herkese yaşatır sonuna dek

portakal suyu tebrik ederim canımmm)
(eski ayselim)

Teşekkür ederim ayseliim ,anaa sen doğurmuşsun bile maşallah hayırlı olsun

hastanede misin kıs bende merak etmeye başladım hastasın diye.Gitmişken doktora söyle seni de yatırsın,dinlen bari kuşum,yoksa kurtuluşun yok hastaneden.

Bebişten ses yok hala,bekliyoruz göreceğimiz günü iple çekiyoruz.
ne bulantı var ne bişey zaten off yat yat bütün gün.
öptüm iyi bak kendine

Günaydın kızlarrrrr :)))

Portakalcımmmm teşekkür ederim canımmm benimmm.Mumları üfledim dileğimi diledim :))))))

Teşekkür ederim Zor'cummm :))

Günaydın Kızlar

aysencim her zaman başladığın yerden başla temizliğe :))

Berrakcım bütün dileklerinin gerçek olması dileğiylee

Son düzenleme:
her zamanki yerdne başlamadım temizliğe

banyoyla uğraştım kaç saat :96: neyseki bitii çok şükür sadece ütüler kaldı o da yarına çamaşırlar kurruyunca

minik porti napıyo acaba

bence erkek olacak bir pipili geliyo gibi

berrakcım dünmüş herhalde doğum günün
doğum günün kutlu olsun nice sağlıklı huzurlu senelere ailenle beraber

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…