- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #14.981
ay bugün öldüm öldüm dirildim.Ultrasonda karından baktı görünmüyo dedi.
Alttan bakkıcam dedi,doktora bakın bakın dedim heyecandan yeterki göreyim diye.
Gene baktı baktı göremedi.kanda bakalım dedi.tahlil verdim ama hep endişeli korkulu.
sonucu alıp çıktım.tabi önce kendim baktım .değerim 395.6 sana yazarken yanlış kalmış aklımda :)
doktor daha çok yeni dedi,rahime düşmemiş 10 günlük falan dedi.dinlenmen lazım dedi.neyse öyle işte bekleyeceğiz 2 hafta.İnşallah Alalh hayırlısıyla nasip eder,kötü bişi getirmek istemiyorum aklıma.
bide çok bilmişim ya kadına dedim 1500 ün altında olduğu içi görünmemiş olabilir mi dedim :)) kadın baktı,nerden biliyorsun dercesine,evet daha çok küçük dedi yeni oluşmuş bi gebelik dedi.İçim çok tuaf ya derlerdi hep arkadaşlar inan stres bitmiyor sadece çift çizgiyi görmek değilmiş..devamı da çok önemli...hep bi korku..
ay süper bir haber dahhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sevtapçım yani cicvircimçok sevindim cnm benim sağlıkla kucağına al inşallah cnm bu sene halay çekmkten kollar bacaklar kopucak hayden halayaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
porticim heyacandan doktora gittiginin yazisini simdi okudum endiselenme canim.. utrasondada öyle hemen erkenden görünmüyo Ege`dede görememislerdi..hatta idrar testi yaptilardi negatif cikti bende dedim evde cift cizgiydi diye sonra teste tekrar baktilar cift olmus ilk zamanda hemen belli olmuyo tabi benim evdeki hassas testti onlarinki ucuz:)) hatta biz trye gelmistik o yil arabayla lekelenmem olmustu trye gelincede doktora gittim alttan bakti yok göremiyosonra benden kan testi istedi öyle inandi doktor. kese genelde 6,7 ve 8.haftalarda görülüyo biz iste aceleci oldugumuzdan hemen doktora gidiyoruz yoksa en güzeli 8.hatfadan sonra gitmekmis o zaman kesin görüyosun.bide dayanabilsek
porticim doktora gitmişsin kese 6. haftada alttan gözüktü bende karından 8.haftalarda net gözüküyo hiç moralini bozma bebişin sana sıkı sıkı tutunucak annesii
[ı]kızlar az önce sevtapla (cicvir) konuştum msnde.
Test yapmış silik çizgi çıkmış,kan vermiş değeri 72 yanılmıyorsam vee oda hamiiiilleeeeeeeeeeeeee
Ayağımı sürttüm,bakın 2011 bizim yılımız olacak devamı geliyor,hepiniz sırayla hamile kalacaksınız.
Allah herkese nasip etsin tez zamanda
bizlere de sorunsuz bir şekilde gebelik ve sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
çok mutluyum,mutluluğum katlandı
Sevtapcım çok tebrik ederim canım tekrardan[/ı]
amin,canım..darısı isteyen herkesin başına inşallah(amin)inşallah güzel devam eder sevtapla ikinizin neyse iyigeceler
ay süper bir haber dahhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sevtapçım yani cicvircimçok sevindim cnm benim sağlıkla kucağına al inşallah cnm bu sene halay çekmkten kollar bacaklar kopucak hayden halayaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
64:
8.ocagi beklemeye gerek kalmadi güzel haberi 6.ocakta ögrendikinan sevtap cok sevindim yaa porti seytanin bacagini kirdin canim arkasi corap sökügü gibi gelmeye basladi ay cok güzel haberler aliyoruz yaaaaaa cok mutlu oldum gecenin bu saatinde bu haberide kuyrugundan yakaladim Porticim doktora gitcektin ondan haber varmi diye bakayim diye girdim bu haberle karsilastim iyikide bakmisim..darisi diger arkadaslarimiza insalahhhhh..sevtapcim tebrikler allah saglicakla kucagina almayi nasip etsin canim(amin).tebrik etmekte $a$kinliktan en son aklima geliyo
Allahim allahim buradaki tatil sebebiyle bir sure netten uzak kaldim iyikide kalmisim dondugumde iki mutlu haber aldim
porti ve sevtap gozunuz aydin kizlar inan nasil sevindim oturdugum yerde cigligi bastim.Rabbim bugune nasip edecekmis demek portim
Allahim insallah bizede nasip eder bu yil bizim yilimiz olur insallah.bol bol dualarinizi bekliyoruz kizlar.
Fiemanillah
güzel bir haber var mı diye geldim. portakalcım hamileymiş..çok çok sevindim canım benim.süper bir haber bu .. Allah kucağına almayı nasip etsin.. ayşen,zor darıı sizlere kızlar ve diğer tüm isteyenlere..
portakal suyu cok tebrik ederim ALLAH analı babalı büyütmek nasip etsin ALLAHIM tamamına erdirsin canım darısıda bizim başmıza olsun İNŞALLAH AMİN
merhaba arkadaşlar,ben 2 yıllık evliyim düzenli adet görüyorum ekstra bir problemimde yok ovulasyon günlerimde yapıyoruz çalışmalarımızı ama hiç hamile kalamadım her ay aynı yıkım soğan kürü diye bişi varmış bileniniz varsa bilgi verebilir mi bide başka neler yapabilriz,bu arada hayırlı olsun portakal suyu..
slm canlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
sevtap dilemma portakal kızlar saolun ii dilekleriiniz için inşallah arkanızdan bzide gelices bizi bekleyin anacımmmmmmöpt
beklioruz biz canım sen bize yetişirsin ,peş peşe olcak inşallah dogumlarımızda.slm canlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
sevtap dilemma portakal kızlar saolun ii dilekleriiniz için inşallah arkanızdan bzide gelices bizi bekleyin anacımmmmmmöpt
evet canım ben denemiştim preseedi hatta halada var bitmedihe buarada kızlar ben preseed aldım bakalım ne zaman elime geçicek sevtap sen kullanmışmıydın can ondan sanki öle kalmış aklımda hadi dedim içimde kalmasın onuda deniyim bakalım aysende alıcak gelince bakalım inşallah bizimde vesilemiz o olur
merhaba arkadaşlar,ben 2 yıllık evliyim düzenli adet görüyorum ekstra bir problemimde yok ovulasyon günlerimde yapıyoruz çalışmalarımızı ama hiç hamile kalamadım her ay aynı yıkım soğan kürü diye bişi varmış bileniniz varsa bilgi verebilir mi bide başka neler yapabilriz,bu arada hayırlı olsun portakal suyu..
Nerdesiiiin sen canıııım.
Doğumgünün kutlu olsun prensesimnice yıllara
Tez zamanda Allah sana da nasip etsin inşallah.
Amin canım inşallah.
haberler güzel devamı da gelecek inşallah.
sen nasılsın,bebişler nasıl ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?