Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

ay süper bir haber dahhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sevtapçım yani cicvircim çok sevindim cnm benim sağlıkla kucağına al inşallah cnm bu sene halay çekmkten kollar bacaklar kopucak hayden halayaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

8.ocagi beklemeye gerek kalmadi güzel haberi 6.ocakta ögrendikinan sevtap cok sevindim yaaporti seytanin bacagini kirdin canim arkasi corap sökügü gibi gelmeye basladiay cok güzel haberler aliyoruz yaaaaaa cok mutlu oldum gecenin bu saatinde bu haberide kuyrugundan yakaladim porticim doktora gitcektin ondan haber varmi diye bakayim diye girdim bu haberle karsilastim iyikide bakmisim..darisi diger arkadaslarimiza insalahhhhh..sevtapcim tebrikler Allah saglicakla kucagina almayi nasip etsin canim(Amin).tebrik etmekte $a$kinliktan en son aklima geliyo

porticim heyacandan doktora gittiginin yazisini simdi okudum endiselenme canim.. utrasondada öyle hemen erkenden görünmüyo Ege`dede görememislerdi..hatta idrar testi yaptilardi negatif cikti bende dedim evde cift cizgiydi diye sonra teste tekrar baktilar cift olmus ilk zamanda hemen belli olmuyo tabi benim evdeki hassas testti onlarinki ucuz:)) hatta biz trye gelmistik o yil arabayla lekelenmem olmustu trye gelincede doktora gittim alttan bakti yok göremiyosonra benden kan testi istedi öyle inandi doktor. kese genelde 6,7 ve 8.haftalarda görülüyo biz iste aceleci oldugumuzdan hemen doktora gidiyoruz yoksa en güzeli 8.hatfadan sonra gitmekmis o zaman kesin görüyosun.bide dayanabilsek

porticim doktora gitmişsin kese 6. haftada alttan gözüktü bende karından 8.haftalarda net gözüküyo hiç moralini bozma bebişin sana sıkı sıkı tutunucak annesii

Son düzenleme:
Günaydın Canlar,ya herkesi uyku bastırır hamilelikte beni de uyku tutmuyor ya uyuyamıyorum,uyumak istemiyorum sabahın köründe uyanıyorum

Alemsın ya koptum valla seni gözümün önüne durmadan halay çekerken getirdim mendil elinde :90: Senin halayını çekeceğimiz günü sabırsızlıkla bekliyorum

Dün çok endişelenmiştim cnm ama bir kaç kişi aynı şeyi söyleyince biraz daha rahatladım.Mecburen bekleyeceğiz.Hayırlısıyla gelsin de beklemeye razıyım.Yine de günler cabuk cabuk geçsiin

porticim doktora gitmişsin kese 6. haftada alttan gözüktü bende karından 8.haftalarda net gözüküyo hiç moralini bozma bebişin sana sıkı sıkı tutunucak annesii

Sağol canım inşallah sıkı sıkı tutunur bebişim.Bu günleri de hayırlısıyla atlatsak daha güzel olacak

portim,yoldaşım,tekrar sağol tatlım rabbim beraberce saglıkla kıcaklarımızada almayı nasip eder inşallah tüm dileyen herkesinde.evet canlar,portim ayagını sürttü ben arkasından geldim,az önce bir tanıdıgımında hamile oldugu haberini aldım,inanıYORUrum2011bizlerin yılı olucakverabbim isteyen herkesin yüzünügüldürücek...

inşallah güzel devam eder sevtapla ikinizin neyse iyigeceler
amin,canım..darısı isteyen herkesin başına inşallah(amin)

zorxx im canım,amin tatlım darısı basına inanıyorum arkamızdan hemen sende geliceksin vEdiger arkadaslarda inşallah.kızyoruldun halay cekmekten oturacık,dilerim enkısazmanda seninde halayını bizler cekeriz.

skorpim evettatlım 8ocagı bekleyemedik dün sabah evde test yaptım baktım cıktı.eşim dayanamadı işten aradı hazırlan hastaneye gidelim kandada cıkar ozman cok merak ediyorum dedi.gittik.1saate kalmadan sonucu aldık şükürler olsun rabbime bugünüde gördüm sonuc 72.38 ve Doktorumu aradım hemen sonuc iyi,c.tesi asıl gününde tekrarlıyalım dedi ilaçlarını kesme devamet c.tesi tekrar haberleşelim dedi.bakalım şimdide yarının heyecanı sardı tatlımya.çok mutluyum inşallah hersey yolunda gider,rabbim isteyen herkese en kısa zmanda nasip eder inşallah bu duyguyu ve hamiş olanlarımızda sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip eder inşallah amiin.

Allahim allahim buradaki tatil sebebiyle bir sure netten uzak kaldim iyikide kalmisim dondugumde iki mutlu haber aldim

porti ve sevtap gozunuz aydin kizlar inan nasil sevindim oturdugum yerde cigligi bastim.Rabbim bugune nasip edecekmis demek portim

Allahim insallah bizede nasip eder bu yil bizim yilimiz olur insallah.bol bol dualarinizi bekliyoruz kizlar.

Fiemanillah

güzel bir haber var mı diye geldim. portakalcım hamileymiş..çok çok sevindim canım benim.süper bir haber bu ..Allah kucağına almayı nasip etsin.. ayşen,zor darıı sizlere kızlar ve diğer tüm isteyenlere..

Son düzenleme:

Nerdesiiiin sen canıııım.
Doğumgünün kutlu olsun prensesim nice yıllara
Tez zamanda Allah sana da nasip etsin inşallah.

Amin canım inşallah.
haberler güzel devamı da gelecek inşallah.
sen nasılsın,bebişler nasıl ?

portakal suyu cok tebrik ederim ALLAH analı babalı büyütmek nasip etsin ALLAHIM tamamına erdirsin canım darısıda bizim başmıza olsun İNŞALLAH AMİN

merhaba arkadaşlar,ben 2 yıllık evliyim düzenli adet görüyorum ekstra bir problemimde yok ovulasyon günlerimde yapıyoruz çalışmalarımızı ama hiç hamile kalamadım her ay aynı yıkım soğan kürü diye bişi varmış bileniniz varsa bilgi verebilir mi bide başka neler yapabilriz,bu arada hayırlı olsun portakal suyu..

slm canlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

sevtap dilemma portakal kızlar saolun ii dilekleriiniz için inşallah arkanızdan bzide gelices bizi bekleyin anacımmmmmm öpt

he buarada kızlar ben preseed aldım bakalım ne zaman elime geçicek sevtap sen kullanmışmıydın can ondan sanki öle kalmış aklımda hadi dedim içimde kalmasın onuda deniyim bakalım aysende alıcak gelince bakalım inşallah bizimde vesilemiz o olur

Hoşgeldin
Çok teşekkür ederim .Darısı sizlerin başına olsun inşallah.
Bu sürede doktora gittin mi?Takip yapıldı mı?
Soğan kürünü ben geçen yıl bir kez yapmıştım kistim vardı.Saraçoğlunun sitesinde nasıl yapılması gerektiği yazıyor ordan almıştım sanırım.Kürler hakkında pek bilgili ve ilgili değilim canım o yüzden tam olarak bişey söyleyemiyorum.
Dilerim en kısa zamanda hamile kalırsın

sevtap dilemma portakal kızlar saolun ii dilekleriiniz için inşallah arkanızdan bzide gelices bizi bekleyin anacımmmmmm öpt

Bekliyorum canım ben arayı çok açmayacaksınız hep aklımda dualarımdasınız

şu şeyide bi kullan bakalım nasıl olacak.

beklioruz biz canım sen bize yetişirsin ,peş peşe olcak inşallah dogumlarımızda.

evet canım ben denemiştim preseedi hatta halada var bitmedi ama belkide tam olarak nasıl yaplıması gerektiğini bilemiyorda olabilirim.ben ocülason günümü testlerle buldum o gece denedim yani sadece ayda bir kez denedim.bide bi kaç ay sonra bir kez yine denedim.ama baska bir yerde okudum o ay ovülasyonun oldugunu atesinle falanda yaklastıgını h,iddettiğinde 2-3 sefer yapıyolarmıs.kk dad böyle bir sayfa var bilirsin canım bende ordaki arkadaslarla hatta olumlu sonuc alan arkadaslarla konusursan daha iyi olu zorum.belkide senin bebişin bununla gelir.denemekte fayda var,ben okumustum bununla gebe kalan da cok arkadasımız var.

hoşgeldin zenancım aramıza.benimde kürler hakkında pek bir bilgim yok hiç kür yapmadım diyebilirim,sende hergangi bir sorun olmadıgını yazmıssın peki eşinde gözüktümü canım doktora?benim eşimin spermlerinde biraz hareketlilik düşüktü ben eşime birşeyler yedirdim ama.işte tek taraflı bir sorun varsa senin kendine kürler uygulaman cokta dogru degil bence ama kk da kürler le ilgili birsürü sayfalar var arastırabilirsin canım ordaki arkadaslarda sana yardımcı olurlar eminim,çünkü bizi bizden baska kimse anlayamaz,dilerim sende en kısa zmanda kavusursun melegine.

Günaydıın kızlar,

Ooo sevtapcım erkencisin bugün

tahlil verecektin değil mi?hadi bakalım katlanmış olarak bekliyoruz sonucu.

aysencim bugün mü dönüyordu zorum?

İyiyim canım..Çok yoğun oluyorum elbette iki tane olunca..Ama hiç şikayetçi değilim..Annelik çok güzel.Allah isteyen herkese nasip etsin.
İlk zamanlar daha zordu ama şimdi baya düzene girdik..2,5 aylık olduk bizBüyüyorlar hiç anlamıyo insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…