Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

Benim evin de temizlenmesi lazım ama bi insanoğluda gelip sen yapamıyorsun en azından bi süpürge açalım demiyor.Gözüme gözüme batıyor herşey ama yapacak bişey yok.Kadın çağıracağım heralde bundan sonra.

Herkesin bi tahmini var bakalım kimlerinki tutacak :)

Cümlemize Allahtan eli ayağı düzgün, sağlıklı ,hayırlı evlatlar nasip etmesini diliyorum.
Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah pipili senin yavru kuşum benimkisi cicili olsun :))

Teşekür ederim Aysencimmmmmm :))

Aysencim canim hosgeldin yuvanagene temizlige koyulmussun döner dönmez

Berrakada canim gecmis ama dogum günün kutlu olsunAilenle nice uzun yillara insallah

portakal suyu ... cnm benim günüm 1 gün geçti ama ağrılarım var olacak gibiyim... Serophene hapını kullandım ya bu ay ondan dolayı geçikme olurmu bilmiyorum. eyer akşam iş çıkışı hala böle devam ederse test yapacağım... :26: yarın sabah sana bildiririm

sevtapppppp tebrik ederim hayatım kaç gündür siteye giremedim çok mutlu oldum zorrun dediği gibi bol halaylı bir ay oldu
arkanızdan gelicez merak etmeyin ama dua edin bize hamilelerin duası tutarmış

hoşgeldin zenancım inşallah porti arkadaşımızın ardından hamile haberlerimizi veririz hepimiz her kadının ovulasyon dönemi aynı değilmiş canım öncelikle bir doktora git hamileliğe engel bir durum var mı onu öğren derim ben. soğan kürünün de yumurta gelişimne iyi geldiğini duydum denenebilir ama zaman kaybetmek istemiyorsan doktora git bence.

2 bebek zordur eminim canım ama allah kuvvetini veriyordur eminim biz de bu kadar hormon alıyoruz çoğul gebelik ihtimali artıyor tabi korkuyorum ama allah versin de hiç iş güç umrumda değil valla

ayaktayız hazır haberlerini alsak da senin halaya devam etsek keşke

Günaydıın uğur böcekleriii

Geçmişte bi yere de yazmıştım valla ben senden de ümitliyim bu ay sevtaptan sonra senin adını vermiştim,inşallah hamilesindir.Güzel haberlerle gel mendil elimizde bekliyoruz Gecikme mi değil mi anlamak için 1 gün yeterli değil bence ama sen yine de bi test yap

Bu arada sen beni kutladın mı?

canım senin halayı da çekmek için bekliyoruz.Nasılsın,neler yapıyorsun şimdi,doktora gidiyor musun?Ne durumdasın?

Elbtte zorlukları oluyor canım ama sanırım asıl zorluk yürümeye başladıklarında olur.Ama eşinizin destek olması çok önemli.sağolsun gece benimle kalkar,mamalarını yedirir,elinden gelse emzirecek o derece
Dediğin gibi Allah kolaylığını veriyor.Bir gülücükleri dünyaya değer

Selam sevgili arkadaşlarım..
umutsuz bir yolcuda benim yaklaşık 4 aydır deniyoruz olmadı..gecen ay ovulasyon testi almıstım ona göre denedim.sat 16 aralıktı ama 2-3 gündür kasık agrılarım basladı 14 yada 15 ocakta hasta olmam lazım..bu ay çok ümitlenmistim.hamilelik testi erkenden almıyayım dedim evde bir tane ovulasyon testim kalmıstı forumda okudum o da hamileliği gösterebiliyormus diye onu yaptım..ama maleseff.sizce hala ümitlenmeli miyim..
teşekkürler sevgiler

Portiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii söyleyecek söz bulamıyorum ifademden anlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :
Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bitanem ne kadar sevindiğimi anlatamıyorum yaaaaaaaaaaaa

HAHAHAH kızzzz kutlamadım cnm... ayyy süperrrr gelsin bebişlerrr

başlarız yarın sabah inşallah halaya

portakal_suyu ve sevtap41 sizleri öpüyorum canlarım.
çifter çifter gelsin bebişlerimizzzz

Günaydıın uğur böcekleriii
canım senin halayı da çekmek için bekliyoruz.Nasılsın,neler yapıyorsun şimdi,doktora gidiyor musun?Ne durumdasın?

adet söktürücü kullandım canım cumartesi bitti bu hafta içi adet olurum diye tahmin ediyorum haftaya da doktorun yolunu tutarım artık rutinleşti artık doktor aramış dün eşimi ne yaptınız ne durumdasınız demiş bizi görmeyince özlüyo herhalde

Hoşgeldin aramıza mayito
1.kural umutlu olamk ve inanmak bu sakın aklından çıkarma.
Henüz yolun o kadar başındasın ki..Kendini umutsuz bir yolcu olarak görmen çok anlamsız.
Bence ilk aylarda bilir bilmez yaptığımız için bazı şeyleri bir kaç ay eksik olan bişeyler oluyor zaten.
sat 16 aralıksa bugün 26.günde oluyorsun.31-32 günde bir mi adet görüyorsun?
Erkenden test yapma bekle sabret.
Burda en az bekleyenemiz 2 yıldır bekliyor düşün...sen ne kadar yolun başındasın.Karamsarlığa kapılma ve mutlaka bi doktora muayene ol,sen bizim gibi doktorları dinleyip 1 yıl boş boş bekleme.
İnşallah tez zamanda Allah sana da nasip eder.

seroo yavruuuu sen daha yeni mi öğrendin çiçeeem
Yakaladım seni kuzum.
Amiiiin inşallah.
Allah sonuna kadar gitmeyi,kucağımıza almayı de nasip etsin inşallah.
Çok sevindiğini biliyorum,çok tesekkür ederim.

Darısı arkadaşlarımın başına olsun :92:

portakal_suyu ve sevtap41 sizleri öpüyorum canlarım.
çifter çifter gelsin bebişlerimizzzz

bizde seni öpüyoruz ve yarın güzel haberini bekliyoruz.

Hayırlısı olsun canım.Bu ay senin de gelecek kendini buna şimdiden hazırla,sigara kullanıyorsan şimdiden bırak

İyiymiş doktorun bak böyle ilgili doktorları severim.İnşallah uygulanacak tedavi vesile olur.

nasılsınız şekerler portakalıcım beş haftalık olmuşsunuz bile şimdi ne düşün biliyomusun seneye bu vakitler inşallah bebişin kucagında olacak ve hemen hemen altı aylık olcak çok iyi oluyo

valla canım yanına en büyük paketinden ıslak mendiller ve kağıt mendiller koyucan bir süre onlarla idare edip sonra duşa artıkk...:)))

merhaba kızlar ben yenı gırdım bu forma 2 yıllık evlıyım ve son 1 yıldır bebısım olsun dıye uğrasıyorum belımın altına yastıklar mendıller falan sabaha kadar lavaboya gıtmedıgım zamanlar oldu gecen ay ılk defa sılık de olsa cıft cızgıyı gormustum 3 defa test yaptım ve her defasında 2.cızgı dahada belırgılesmıstı doktora gıttım kese falan gorulmedı ve ılk kan testı sonucum 29.70 cıkmıstı 3 gun sonra yenıden yaptırdıgımda da 12.60 cıkmıstı anlayacagınız kımyasal gebelık gecırmısım ve ben dunyanın en berbat ulkesınde bakudeyım burda doktorlara doktor bıle denılemeyecek kadar bılgısızle baya bı sure kendıme gelemedım hep neden dıye sorguladım durdum kendımı en sonunda kendıme geldım calaısmalara devam dedım ama bu ayda regl oldum ne yapsam hamıle kalamıyorum nedennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn nedennnnnnnnnnnnn nedennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn daha ne yapmam lazım anlamıyorum bıseyler bılen varsa lutfen yazsın lutfennnnnnnnnnnnnnnnn:2:

canım öncelikle ümitsiz olma bende geçirdim o kimyasal gebelik denen şeyden gidip test yaptırmasam hamile oldugumu bile bilmeyecektim öncelikle hamile kalabilecegini biliyosun yumurtlama günlerini hesaplamaya çalış o günleri dene baküde nasıl iyi doktor yok ya azerbaycanda gelişmiş bi ülke bie stres yapma canım insan stres yaptıkça hamile kalamıyo inan

Herkeze günaydınnn :2:
Yeni rgl tarihim 9/2/2011....
öfffffffff bu sefer baya ümitlenmiştim.
Şimdi cumartesi doktor için gün alacağım. Adetliyken gel demişti
gidelim bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…