- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #15.041
Herkeze günaydınnn :2:
Yeni rgl tarihim 9/2/2011....
öfffffffff bu sefer baya ümitlenmiştim.
Şimdi cumartesi doktor için gün alacağım. Adetliyken gel demişti
gidelim bakalım
canım öncelikle ümitsiz olma bende geçirdim o kimyasal gebelik denen şeyden gidip test yaptırmasam hamile oldugumu bile bilmeyecektim öncelikle hamile kalabilecegini biliyosun yumurtlama günlerini hesaplamaya çalış o günleri dene baküde nasıl iyi doktor yok ya azerbaycanda gelişmiş bi ülke bie stres yapma canım insan stres yaptıkça hamile kalamıyo inan
Herkeze günaydınnn :2:
Yeni rgl tarihim 9/2/2011....
öfffffffff bu sefer baya ümitlenmiştim.
Şimdi cumartesi doktor için gün alacağım. Adetliyken gel demişti
gidelim bakalım
bugünnn bana dua edinn nolurr yumurtalarım büyüdüyse çatlatma iğnem vurulacakk.hem heyecann,hem stress çokk fena oldumm,boğazım düğümleniyoo yerimde duramıorumm wallaaa..inşş büyümüştürrrr yaaaaa allahımmm senn yardımcımm oll:2:
herkese merhabalar
şimdi doktordan geldim.hala keseyi göremedik,doktora da uyuz oldum ya..bunlar manyak mı ne,hem kendileri adeti sayarak hafta hafta hesaplıyorlar hemde bana adetten sonra oluşmuş bi gebelik diyo ulan mal mısın heralde adetten sonra oluşacak adet öncesi ya da adetliyken değil heralde.neyse değerim 732ye çıkmış yani çok fazla artış olmamış artıyor mu düşüyor mu bir kaç gündür onu da bilmiyoruz.moralim çok bozuk,çok endişeliyim,gözüme uyku girmiyor.2 gün sonra tekrar kan verip değere bakacağız.ne yapacağımı şaşırdım,hamileliğimin tadını çıkartıp sevinemiyorum bile.bıraksam kendimi sabahlara kadar ağlarım.
Bugün bidaha giremeyebilirim kayınvalime gidip orda yatacağım,evde yat yat iyice bunalım oldum off ya
allah yardımcın olsun cnm. Tüp bebek sanırım. Benimde tüp bebek. Aynı asamalardan gectim senle. Sadece sabır de ve hep pozitif olmaya calış
cnm biz 2aydır menogon vuruluyoruz geçen ay büyümedi benimm yumurtacıklarım:) bakalım bu ay inş büyümüştür saat 5 te randewum varr felaket bi ağrı war kasıklarımda ağrı olması iyimiş ama büyüdüğü anlamına geliyomuş sen şu anda hamilemisin?
hiç canını sıkma cnm ya.değerin gayet iyi.gec döllenme demekki. Gözükür rahat ol. Stres yaparsan inan etkilersin.
Iyiyim cnm.yeni doktordan geldim.bana alttan dikiş atıldı cumartesi.kontrole gittim.bebeğim 4.5 aylık oldu.bugün şok oldum. Resmen oturuyordu ya. Doktorda sasırdı.seninde bebişin hayırlı olsun
Porticim bebişin nsl.aman dikkat et tatlım ama cokta pinpirikli olma.buhuyumdan doktorumu bile bıktırdım.dış gebeliğede kesin baktır
bugünnn bana dua edinn nolurr yumurtalarım büyüdüyse çatlatma iğnem vurulacakk.hem heyecann,hem stress çokk fena oldumm,boğazım düğümleniyoo yerimde duramıorumm wallaaa..inşş büyümüştürrrr yaaaaa Allahımmm senn yardımcımm oll:2:
evet cnm hamileyim.4.5 aylık.ama zor geciyor. Ağrın varsa büyümüş olma ihtimali yüksek.allah yardımcın olsun cnm
Bak ben yazmadan sen yazmışsın bile..benimde korkularım var onun ayrıca tahlili var mı?Varda niye yapmıyor bu geri doktorlar.
Bak maşallah senin bebiş büyümüş bile.Allah kucağına almayı nasip etsin
inşallah geç döllenmedir,içimdeki korkuyu bi atabilsem
Allah yardımcın olsun,inşallah tedavin vesile olur.
Hayırlı olsun,biliyorum zor ama stres yapmamaya çalış.İnşalalh güzel haberler verirsin bize
Iyiyim cnm.yeni doktordan geldim.bana alttan dikiş atıldı cumartesi.kontrole gittim.bebeğim 4.5 aylık oldu.bugün şok oldum. Resmen oturuyordu ya. Doktorda sasırdı.seninde bebişin hayırlı olsun
Herkese merhabalar
Şimdi doktordan geldim.hala keseyi göremedik,doktora da uyuz oldum ya..Bunlar manyak mı ne,hem kendileri adeti sayarak hafta hafta hesaplıyorlar hemde bana adetten sonra oluşmuş bi gebelik diyo ulan mal mısın heralde adetten sonra oluşacak adet öncesi ya da adetliyken değil heralde.Neyse değerim 732ye çıkmış yani çok fazla artış olmamış artıyor mu düşüyor mu bir kaç gündür onu da bilmiyoruz.Moralim çok bozuk,çok endişeliyim,gözüme uyku girmiyor.2 gün sonra tekrar kan verip değere bakacağız.Ne yapacağımı şaşırdım,hamileliğimin tadını çıkartıp sevinemiyorum bile.Bıraksam kendimi sabahlara kadar ağlarım.
bugün bidaha giremeyebilirim kayınvalime gidip orda yatacağım,evde yat yat iyice bunalım oldum off ya
allah yardımcın olsun cnm. Tüp bebek sanırım. Benimde tüp bebek. Aynı asamalardan gectim senle. Sadece sabır de ve hep pozitif olmaya calış
caNIM neden dikiş attılar sana anlamadım.
ayyy umarım portim le bende görürüz o hallerini..
yok canım sigara falan kullanmıyorum ben inşallah ya daha fazla beklemek istemiyorum dün akşam yan komşumlar çaya geldiler bebeği var 4 aylık nasıl tatlı boncuk gibi gözleri varbizde seni öpüyoruz ve yarın güzel haberini bekliyoruz.
Hayırlısı olsun canım.Bu ay senin de gelecek kendini buna şimdiden hazırla,sigara kullanıyorsan şimdiden bırak
İyiymiş doktorun bak böyle ilgili doktorları severim.İnşallah uygulanacak tedavi vesile olur.
ayseece kocaman olmuş bebişin maşallahIyiyim cnm.yeni doktordan geldim.bana alttan dikiş atıldı cumartesi.kontrole gittim.bebeğim 4.5 aylık oldu.bugün şok oldum. Resmen oturuyordu ya. Doktorda sasırdı.seninde bebişin hayırlı olsun
ah ben de senin gibi aynı süreçten geçiyorum Allah yardımcımız olsun benim de 2 aydır iğne olmama karşı yumurtalarım büyümüyor. hele geçen ay 18 mmde kaldı sinir oldum :84: inşallah güzel sonuçlar alırsın hayırlı olur tedavin..bugünnn bana dua edinn nolurr yumurtalarım büyüdüyse çatlatma iğnem vurulacakk.hem heyecann,hem stress çokk fena oldumm,boğazım düğümleniyoo yerimde duramıorumm wallaaa..inşş büyümüştürrrr yaaaaa Allahımmm senn yardımcımm oll:2:
Herkese merhabalar
Şimdi doktordan geldim.hala keseyi göremedik,doktora da uyuz oldum ya..Bunlar manyak mı ne,hem kendileri adeti sayarak hafta hafta hesaplıyorlar hemde bana adetten sonra oluşmuş bi gebelik diyo ulan mal mısın heralde adetten sonra oluşacak adet öncesi ya da adetliyken değil heralde.Neyse değerim 732ye çıkmış yani çok fazla artış olmamış artıyor mu düşüyor mu bir kaç gündür onu da bilmiyoruz.Moralim çok bozuk,çok endişeliyim,gözüme uyku girmiyor.2 gün sonra tekrar kan verip değere bakacağız.Ne yapacağımı şaşırdım,hamileliğimin tadını çıkartıp sevinemiyorum bile.Bıraksam kendimi sabahlara kadar ağlarım.
bugün bidaha giremeyebilirim kayınvalime gidip orda yatacağım,evde yat yat iyice bunalım oldum off ya
Herkese merhabalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?