Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

Herkeze günaydınnn :2:
Yeni rgl tarihim 9/2/2011....
öfffffffff bu sefer baya ümitlenmiştim.
Şimdi cumartesi doktor için gün alacağım. Adetliyken gel demişti
gidelim bakalım

hayırlısı olsun canım seni merak ettim bir girip bakıyım dedim ama kısmet değilmiş bu ay ne yapalım :93:

bende buraya gelmeden once senın gıbı gelısmıs bır ulke dıyodum ama ınan o kadar berbat bır yerkı savastan cıkmıs gıbıler daha yenı yenı gelısmeye calısan bır ulke burda doktor yada baska bısey olmak ıcın okumana gerek yok 10 bın dolar veren herkes ıstedıgı dıplomayı alabılıyo bunları azerılerın kendılerı soyluyolar turkıyeye gıdıpte okuyanıda cok az
yumurtlama guunlerımıde turkıyedekı doktorumdan ogrenmıstım cocuk ıcın karar verdıgımız zaman ama henuz bısı yok beklıyoruz bakalım daha ne kadar bekleyecegım

Iyiyim cnm.yeni doktordan geldim.bana alttan dikiş atıldı cumartesi.kontrole gittim.bebeğim 4.5 aylık oldu.bugün şok oldum. Resmen oturuyordu ya. Doktorda sasırdı.seninde bebişin hayırlı olsun

Porticim bebişin nsl.aman dikkat et tatlım ama cokta pinpirikli olma.buhuyumdan doktorumu bile bıktırdım.dış gebeliğede kesin baktır

bugünnn bana dua edinn nolurr yumurtalarım büyüdüyse çatlatma iğnem vurulacakk.hem heyecann,hem stress çokk fena oldumm,boğazım düğümleniyoo yerimde duramıorumm wallaaa..inşş büyümüştürrrr yaaaaa Allahımmm senn yardımcımm oll:2:

Herkese merhabalar

Şimdi doktordan geldim.hala keseyi göremedik,doktora da uyuz oldum ya..Bunlar manyak mı ne,hem kendileri adeti sayarak hafta hafta hesaplıyorlar hemde bana adetten sonra oluşmuş bi gebelik diyo ulan mal mısın heralde adetten sonra oluşacak adet öncesi ya da adetliyken değil heralde.Neyse değerim 732ye çıkmış yani çok fazla artış olmamış artıyor mu düşüyor mu bir kaç gündür onu da bilmiyoruz.Moralim çok bozuk,çok endişeliyim,gözüme uyku girmiyor.2 gün sonra tekrar kan verip değere bakacağız.Ne yapacağımı şaşırdım,hamileliğimin tadını çıkartıp sevinemiyorum bile.Bıraksam kendimi sabahlara kadar ağlarım.
bugün bidaha giremeyebilirim kayınvalime gidip orda yatacağım,evde yat yat iyice bunalım oldum off ya

allah yardımcın olsun cnm. Tüp bebek sanırım. Benimde tüp bebek. Aynı asamalardan gectim senle. Sadece sabır de ve hep pozitif olmaya calış

hiç canını sıkma cnm ya.değerin gayet iyi.gec döllenme demekki. Gözükür rahat ol. Stres yaparsan inan etkilersin.

allah yardımcın olsun cnm. Tüp bebek sanırım. Benimde tüp bebek. Aynı asamalardan gectim senle. Sadece sabır de ve hep pozitif olmaya calış

cnm biz 2aydır menogon vuruluyoruz geçen ay büyümedi benimm yumurtacıklarım:) bakalım bu ay inş büyümüştür saat 5 te randewum varr felaket bi ağrı war kasıklarımda ağrı olması iyimiş ama büyüdüğü anlamına geliyomuş sen şu anda hamilemisin?

evet cnm hamileyim.4.5 aylık.ama zor geciyor. Ağrın varsa büyümüş olma ihtimali yüksek.allah yardımcın olsun cnm

hiç canını sıkma cnm ya.değerin gayet iyi.gec döllenme demekki. Gözükür rahat ol. Stres yaparsan inan etkilersin.

Iyiyim cnm.yeni doktordan geldim.bana alttan dikiş atıldı cumartesi.kontrole gittim.bebeğim 4.5 aylık oldu.bugün şok oldum. Resmen oturuyordu ya. Doktorda sasırdı.seninde bebişin hayırlı olsun

Porticim bebişin nsl.aman dikkat et tatlım ama cokta pinpirikli olma.buhuyumdan doktorumu bile bıktırdım.dış gebeliğede kesin baktır

Bak ben yazmadan sen yazmışsın bile..benimde korkularım var onun ayrıca tahlili var mı?Varda niye yapmıyor bu geri doktorlar.
Bak maşallah senin bebiş büyümüş bile.Allah kucağına almayı nasip etsin
inşallah geç döllenmedir,içimdeki korkuyu bi atabilsem

Allah yardımcın olsun,inşallah tedavin vesile olur.
Hayırlı olsun,biliyorum zor ama stres yapmamaya çalış.İnşalalh güzel haberler verirsin bize

Son düzenleme:

inşş cnm inşş stres yapmıcam diorumm,hatırlamamaya çalışıorumm ama illaki bişi çıkıooo beni delirtecekkkk bu kadar çektiğim eziyete karşılık inşş alırım bebeişimi kucağımaaaa nolurrr Allahımm duyy sesimizi senn bizee yardımcı oll

caNIM neden dikiş attılar sana anlamadım.
ayyy umarım portim le bende görürüz o hallerini..

cnm napıosun kuşum bende 2 gündür fazla giriyorum nete gözümde bi gariplik var dinlensin die ama doktora gidicem bakalım..hayatım ilk önce sevmediysen doktoru ve için rahat değilse başka birine git kuşum yada bekle biraz daha bakalım rahat ol bebeişin orda Allahın izniyle sen fazla sıkıntı yapma kendine emi kuşum öpüyorum seni yat dinlen bol bol

aysecee sen nerde yaptırıdn cnm smyrna da sanırım dimi memnun kaldınmı bende araştırıyorum kafam karıştı ne yapsam die kime gitsem die yardımcı olursan sevinirim cnm buarada maşallah baya büyümüş bebek

caNIM neden dikiş attılar sana anlamadım.
ayyy umarım portim le bende görürüz o hallerini..

sevtapçım sen naptın hayatım gittinmi doktora beklemedemisin cnm ay böle tüple hamile kalanları duyunca acaip umutlanıyorum kendim için sağlıkla büyütün inşallahhhhhhhhhhhhh

kızlar hepiciğinizi öpt canlar kaçtım ben

yok canım sigara falan kullanmıyorum ben inşallah ya daha fazla beklemek istemiyorum dün akşam yan komşumlar çaya geldiler bebeği var 4 aylık nasıl tatlı boncuk gibi gözleri var bi sevdim bi sevdim zilli öyle durdu kucağımda gülücük attı hep nasıl heveslendim onu görünce

ayseece kocaman olmuş bebişin maşallah Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah

ah ben de senin gibi aynı süreçten geçiyorum Allah yardımcımız olsun benim de 2 aydır iğne olmama karşı yumurtalarım büyümüyor. hele geçen ay 18 mmde kaldı sinir oldum :84: inşallah güzel sonuçlar alırsın hayırlı olur tedavin..

porti canım sakın stres yapma kendine şöyle düşün orda oluşan bir embriyo var ve gelişmesi senin beslenmene ve psikolojine bağlı. Oluşma tarihi tam bilinemediği için doktorlar yanılıyorlar işte üzerinde durma dinlenmene bak keyfini çıkar şu günlerinin arkadaşım :86:

canım bencede doktoru değiştir içine sinmediyse
bence stres yapma o da etkiler bak uğraş bul kendine bişiler ör mesela ne bileyim tadını çıkar
inşlhh 2 gün sonra iki katı artmış olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…