Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

günaydınlarrrrrrrrrrr

ayşece kocaman olmuşsunuz valla

tancredi nasılsın kuzum
ayşece kocaman olmuşsunuz valla

tancredi nasılsın kuzum

ah canım görmemişim seni okuyordum herhalde iyiyim ne olsun işte cumartesi doktra gidecektim ama adet olamadım hala söktürücüye rağmen adçayı falan da içiyorum yok inat etti gelmiyo
sen nasılsın bitirdin mi temizliği hamarat hatun haftada kaç gün temizlik var sizin evde bakıyım? :81:

Günaydıın

Ben iki ay menogon kullanmıştım,son ay aşılama yapıldı,tutmamıştı. bir sonraki ay kendiliğimden hamile kaldım.Bunu da düşün,umutsuz olma, moralini bozma.Herşeyin haırlısını versin Allah.

caNIM neden dikiş attılar sana anlamadım.
ayyy umarım portim le bende görürüz o hallerini..

Amin canım inşallah.

Geçmiş olsun hayırdır,aracık gibi bişey mi çıktı yoksa iltihap falan mı oldu?
Hamileliğim devem ederse sağlıklı bi şekilde,bir daha bu doktora gitmeyi düşünmüyorum zaten kuşum ama şimdi para verdik kontrollere gidelim bakalım bi kaç gün daha.
Bi bebiş var evet ama nerede olduğu belli değil daha,beni korkutan da bu.
Bakalım cuma az çok belli olur sanırım değere göre.

Allah bizlere de nasip eder inşallah kendi bebişlerimizi sevmeyi.
Çok haklısın canım ama inan kafamdan atamıyorum ve hala hiç bişey hissetmiyorum bi taraftan da düşünüyorum adetin 20 günü olan ilişki ile tuttuysa zaten daha çok yeni oluyor ve yaklaşık 22 günlük bir döllenme oluyor,görünmemesi çok normal diyorum.Kafamda bir sürü soru işareti oof hayırlısı olsun hakkımda inşallah üzülmem.
Bugün bi cinemaya gideyim de azıcık güleyim psiklojim değişsin bari

canım bencede doktoru değiştir içine sinmediyse
bence stres yapma o da etkiler bak uğraş bul kendine bişiler ör mesela ne bileyim tadını çıkar
inşlhh 2 gün sonra iki katı artmış olur

ayy evet örgü yapacaktım ,ip getireceklerdi izin bitti ip gelmedi hala..Kitap okuyorum,tv izliyorum oyalanmaya çalışıyorum ama kuzum ne yapsan hep aklında oluyor,tek düşündüğün yavrun oluyor.
Kolay bulmadık ki umursamaz gamsız olalım,yapamıyorum bişey olacak diye çok korkuyorum.
İnşallah değer artar,dua edin kuşum.

Öptüm hepinizi kızlar,dualarınızı esirgemeyin

kaç gün oldu söktürücü biteli ben hangi ilacı içersem içeyim 3 gün bitiminde adet olurum :82:
farlutalmı içtin sen ?
adaçayını adetimin başşayınca bu ay bende her gün 2 bardak içtim ii ce söksün ytemizlesin içimi diye
inşlh olursun canım daha fazla beklemeden o stresi ii bilirim :97:

aman evde iş bitermi beee
bugün kendimi mal gibi hissediyorum evi toplamadım süpürmeden bi uzanam dedim uyumuşum
gece pek uyuyamadım rüyalardan
rüyamda babacımı ölmüş görüyorum kimse bana sölemiyo ev kalabalık sonradan anlıyorum bana ilaç vermişler herhalde
babamm nerde babam diyorum kendimi yere atıyorum kafamı duvarlara vuruyorum ağlayarak uyandım kaç saat uyuyamadım allahım eksikliklerini göstermesin uzun sağlıklı ömürler versin sevdiklerimize

aysencim rüyan hayırlara çıksın öncelikle.
rüyada anne baba kardeş görmek çok hayırlı ve iyi şeylere işaret.
ayrıca babanın ömrüne ömür katılmış.
çok sevineceğin bi haber alacaksın kuzu
yorumlayıverdim iki dk da.
ilk anlattığın önemliymiş rüyanı,başkasına anlatmamıştın daha dime?

Son düzenleme:

canım benım umıtsızlıge kapılma stres de yapma hersey yolunda gıdecek ınsallah gor de bak yakın zamansa hamıs kalırsın ıns.

Günaydııın hoşgeldinn

Amin canım,Allah hepimizin gönlüne göre versin hayırlısıyla
Bugün daha iyiyim,Allah ağlatmasın inşallah hep yüzümüz gülsün,mutlu olalım.

Son düzenleme:
kızlar ben bişi soracam.adetim hiç gününü şaşmaz.ama bu ay 2 gün gecikdi.az önce test yaptım.sonuç negatif.testi ne zaman yapmam lazım.kızlar bi de midem çok yanıyo.acaba hamilemiyim ben de

kızlar ben bişi soracam.adetim hiç gününü şaşmaz.ama bu ay 2 gün gecikdi.az önce test yaptım.sonuç negatif.testi ne zaman yapmam lazım.kızlar bi de midem çok yanıyo.acaba hamilemiyim ben de

merhaba

cnm istersen yarını bekle,yarında gelmezse kanda baktırırsın.Belkide hamilesindir bu işler belli olmaz.

hayırlısı olsun,Allah gönlüne göre versin

off yaaa 15 mm de kalmışlar 5 tane yumurtam olmuş akşam iğne wuruldum bu akşamda wurulcamm yarınn tekrar bakıcakk Allahımm nolurrr büyüsünlerrr yaaa nolurrrrrinşşş yarınn 20 mm olurlarrr offffffffffff ne zormuşşş bebekk yapmakk

canım benım umıtsızlıge kapılma stres de yapma hersey yolunda gıdecek ınsallah gor de bak yakın zamansa hamıs kalırsın ıns.

inşş cnmmm yaaa inşş bii tarafımm çok kuvvetli inanıyo hamile kalacağımaa bi yandanda az da olsa oluyo işte ümitsizlikkk neysee yaaaa bendeee hamileler kerwanına katılacammmmmmm biliorummm

aa oflama amaa..
sana aşılama yapılacaktı değil mi? 15 kötü değil hem bak bir sürü yumurtan oluşmuş maşallah
yirmi olması şart değil hatta bak burda zorxx arkadaşımız aşılama yaptıracaktı yumoşlar küçük demişti doktoru o gece yumoşlar büyüsün diye ne varsa yedi.ertesi gün yumoşları 20 olmuş bu defa da doktor aşılama yapmamıştı çok büyümüş diye.
hem daha bu akşamda iğnen varmış dur bakalım acele etme,inşalalh büyürler vesile olur bütün bu tedaviler

cnmm benimm inşş dediğin gibi olurrr benimdeee şuu STRESS nasıll yapılmıoo biri bana öğretsinn.vücudumdan resmen benimm fay hattı geçiooo

şuan benden de geçiyor o fay hattı ama sen yine de sakin olmaya düşünmemeye çalış.

kafadan atmak mümkün değil ama en azından biraz geri tutalım :))

ya kızlarrr bişi sorucam ama dalga geçmeyin benimleee buu yumoşlarıı nasııı büyütecemm bişi warmı bildiğinizz ne yiyimm bennn ..ay iyikii üye olmuşum ben buraya yaa sizlerle bööle yazışttıkça daha da rahatlıorum...SEWİORUMM SİZİİİ:89:

Yenilenmiş,güncellenmiş listemiz kızlar

Umarım beğenirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…