- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #15.081
ya kızlarrr bişi sorucam ama dalga geçmeyin benimleee buu yumoşlarıı nasııı büyütecemm bişi warmı bildiğinizz ne yiyimm bennn ..ay iyikii üye olmuşum ben buraya yaa sizlerle bööle yazışttıkça daha da rahatlıorum...SEWİORUMM SİZİİİ:89:
aysencim rüyan hayırlara çıksın öncelikle.
rüyada anne baba kardeş görmek çok hayırlı ve iyi şeylere işaret.
ayrıca babanın ömrüne ömür katılmış.
çok sevineceğin bi haber alacaksın kuzu
yorumlayıverdim iki dk da.
ilk anlattığın önemliymiş rüyanı,başkasına anlatmamıştın daha dime?
Bal,ceviz,çörekotu incir kurusu ne varsa yemeye başla.
şimdi anladım sen menogon kullanıyordun iğne ile yapıldığı için yumoşar büyük olması daha ii sanırım.Çünkü klomen kist yapıyor doktorlar o yüzden çok büyüsün istemiyor yumoşları.
enfes yorum :13::13::13:
başkasına derken gece ağlayarak uyandığım için eşime anlatmıştım
uyku sersemi beni ne kadar dinledi bilemiycem :90:
hadi ya haberim yoktu,zaten hamile kaldıktan sonra bir çoğu gelip haber vermeye bile gerek duymuyor.bu arad porti listeye baktımda
teolog bebeğini kaybetti
bi ay öncemi neydi galiba bi yerde rastlamıştım kordon dolanmasından galiba
ewett cnmm klomenn çok kötü yaptı beni kocaman kistlerim olduuu..hemennn başlıorumm yemeyeee büyteyimm yumuoşlarımııı saoll şekerimmmm verdiğin tawsiyeler içinn:):)
zorxx porti buraya gelin azıcık konuşalım bizim msni yasaklamışlar
portaakalım napıosun cnm haklısın zor biş insanın kafasından atmak sürekli aklın ordadır anlıyorum seni cnm bukadar yaşadığımız şeyden sonra insan haliyle kaygılanır ama hayırlısı cnm inşallah yarın kan tahlilinden güel haberler gelir ve bebeğinide en kısa zamanda görürsün cnm..
bende doktora gittim gözüm stres kaynaklıymış ay herşey stres abicim buneya gözüm,kulağım ,cildim ,bebek işi ,ay kafayı yedim ben herhalde
aysenim senle zaten msnde denk geldik ama burdanda öpeyim hadi
yeni gelen arkadaşımızda hoşgelmiş inşallah yumoşların kocaman olsun sonrada bebiş olsun
kızlar hepinizi öpt canlarrrrrrr
Günaydııın hoşgeldinn
Amin canım,Allah hepimizin gönlüne göre versin hayırlısıyla
Bugün daha iyiyim,Allah ağlatmasın inşallah hep yüzümüz gülsün,mutlu olalım.
inşş cnmmm yaaa inşş bii tarafımm çok kuvvetli inanıyo hamile kalacağımaa bi yandanda az da olsa oluyo işte ümitsizlikkk neysee yaaaa bendeee hamileler kerwanına katılacammmmmmm biliorummm:d :d
bugun işlerim yogundu sımdı gırebıldım
hosbulduk canım AMİNNN
İYİ OLMANA SEVİNDİM MORALINI YUKSEK TUT HEP EMİİİ:)))
çalışınca öyle oluyor normalde gündüzleri bende giremem işteyken ama raporluyum 1 haftadır o yüzden rahattım :)
iyiyim pozitif düşünüyorum bakalım yarın beni ne bekliyor? Biraz heyecan yapıyorum doktor kontrollerinde sanırım yine sabah ezanı okunmadan uyanırımBu arada örgüye başladım Kafam biraz dağılsın diye
sen neler yapıyorsun?
ben malesef calısmıyorum sadece gecen ay kımyasal gebelk gecırdıten sonra arkadaslar hıc benı yalnız bırakmıyolar sagolsunlar hergun bısıler yapıyoruz kafam dagılsın dıye ama dagıldıgı soylenemez onun dısında da bende orgu oruyorum 1 aydır bebıs yeleklerı falan yapıyorum hayatımda ılk defa gecen ay cıft cızgıyı gorunce o heyecanla bır basladım hala bırakamadım ormeye devam edıyorum arada tac yapıyorum ole yanı bakude baska yapcak bısı yok bu sekılde degerlendırmeye calısıyorum zamnımı
o olaydan sonra ve doktorları gordukten sonras burdan ıyıce sogudum esımı bırakıp turkıyeye donmeyı dusunuyorum ama esım olmadan da ne kadar dayanabılırım ınan hıc bılmıyorum ondan ayrı kalmak ıstemıyorum ama burda da yapamıyorum offffffffffff yıne bunalıma bagladım ben yawww
ben malesef calısmıyorum sadece gecen ay kımyasal gebelk gecırdıten sonra arkadaslar hıc benı yalnız bırakmıyolar sagolsunlar hergun bısıler yapıyoruz kafam dagılsın dıye ama dagıldıgı soylenemez onun dısında da bende orgu oruyorum 1 aydır bebıs yeleklerı falan yapıyorum hayatımda ılk defa gecen ay cıft cızgıyı gorunce o heyecanla bır basladım hala bırakamadım ormeye devam edıyorum arada tac yapıyorum ole yanı bakude baska yapcak bısı yok bu sekılde degerlendırmeye calısıyorum zamnımı
o olaydan sonra ve doktorları gordukten sonras burdan ıyıce sogudum esımı bırakıp turkıyeye donmeyı dusunuyorum ama esım olmadan da ne kadar dayanabılırım ınan hıc bılmıyorum ondan ayrı kalmak ıstemıyorum ama burda da yapamıyorum offffffffffff yıne bunalıma bagladım ben yawww
ayrıca pozıtıf dusunmeye devam tamm mı canım yat uyu uykunu al dınlen ıyıce gorde bak yarın mutlu haberını alcaz burdan ınsallah
inancını sakın yıtırme canım benım hep ınan ıınankı ınandıgın seyler olsun hep pozıtıf ol yakında alırız ınsallah hamiş haberını seninde bebiş sahibi olmak isteyen herkesinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?