Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

Bal,ceviz,çörekotu incir kurusu ne varsa yemeye başla.

şimdi anladım sen menogon kullanıyordun iğne ile yapıldığı için yumoşar büyük olması daha ii sanırım.Çünkü klomen kist yapıyor doktorlar o yüzden çok büyüsün istemiyor yumoşları.

enfes yorum :13::13::13:
başkasına derken gece ağlayarak uyandığım için eşime anlatmıştım
uyku sersemi beni ne kadar dinledi bilemiycem :90:

ewett cnmm klomenn çok kötü yaptı beni kocaman kistlerim olduuu..hemennn başlıorumm yemeyeee büyteyimm yumuoşlarımııı saoll şekerimmmm verdiğin tawsiyeler içinn:):)

enfes yorum :13::13::13:
başkasına derken gece ağlayarak uyandığım için eşime anlatmıştım
uyku sersemi beni ne kadar dinledi bilemiycem :90:

dinlemiştir de unutmuştur belki.

bu arad porti listeye baktımda
teolog bebeğini kaybetti
bi ay öncemi neydi galiba bi yerde rastlamıştım kordon dolanmasından galiba
hadi ya haberim yoktu,zaten hamile kaldıktan sonra bir çoğu gelip haber vermeye bile gerek duymuyor. Allah sabır versin,üzüldüm inşallah Allah yeniden nasip eder.

ewett cnmm klomenn çok kötü yaptı beni kocaman kistlerim olduuu..hemennn başlıorumm yemeyeee büyteyimm yumuoşlarımııı saoll şekerimmmm verdiğin tawsiyeler içinn:):)

Bende de her kullandığımda kist yaptı.
Hadi afiyet olsun,şifa olsun inşallah.Hayırlı haberlerini bekliyoruz

slm canlarr tancredi napıosun kuzum ay bende bakamadım tam açtım sayfayı kaldı öle napıon hayatım nasıl keyifler?

portaakalım napıosun cnm haklısın zor biş insanın kafasından atmak sürekli aklın ordadır anlıyorum seni cnm bukadar yaşadığımız şeyden sonra insan haliyle kaygılanır ama hayırlısı cnm inşallah yarın kan tahlilinden güel haberler gelir ve bebeğinide en kısa zamanda görürsün cnm..

bende doktora gittim gözüm stres kaynaklıymış ay herşey stres abicim buneya gözüm,kulağım ,cildim ,bebek işi ,ay kafayı yedim ben herhalde

aysenim senle zaten msnde denk geldik ama burdanda öpeyim hadi

yeni gelen arkadaşımızda hoşgelmiş inşallah yumoşların kocaman olsun sonrada bebiş olsun

kızlar hepinizi öpt canlarrrrrrr

zorxx porti buraya gelin azıcık konuşalım bizim msni yasaklamışlar

canım ben çıkmıştım,sen gelmişsin.
İş yerinde mi yasaklamışlar msni anlamadım.
Ben de diyorum neden hiç denk gelemiyoruz.

Geçmiş olsun canımcım.
Hakikaten bu ne ya her bişey stres..
Nasıl uzak duracağımız konusunda da bi fikir verse doktorlar fena olmaz.
Bende bir de aşırı heyecan var,ne yapacağım bilmiyorum yani heran değil ama önemli bi haber bekliyorum mesela tel çalıyor ya kalbim yerinden çıkıyor.Birşeyin sonucunu beklerken falan kalbim duracak gibi bunu ne yapacağım bilmiyorum.
Varya en güzeli bizi uyutacaklar bi uyanacağız aylar geçmiş karnımız burnumuzda hatta sancı çekiyoruz, doğuruyoruz bebekler kucağımızda ne stres ne heyecan ne üzüntü

Son düzenleme:
inşş cnmmm yaaa inşş bii tarafımm çok kuvvetli inanıyo hamile kalacağımaa bi yandanda az da olsa oluyo işte ümitsizlikkk neysee yaaaa bendeee hamileler kerwanına katılacammmmmmm biliorummm:d :d

inancını sakın yıtırme canım benım hep ınan ıınankı ınandıgın seyler olsun hep pozıtıf ol yakında alırız ınsallah hamiş haberını seninde bebiş sahibi olmak isteyen herkesinde

bugun işlerim yogundu sımdı gırebıldım
hosbulduk canım AMİNNN
İYİ OLMANA SEVİNDİM MORALINI YUKSEK TUT HEP EMİİİ:)))

Çalışınca öyle oluyor normalde gündüzleri bende giremem işteyken ama raporluyum 1 haftadır o yüzden rahattım :)
iyiyim pozitif düşünüyorum bakalım yarın beni ne bekliyor? biraz heyecan yapıyorum doktor kontrollerinde sanırım yine sabah ezanı okunmadan uyanırım bu arada örgüye başladım kafam biraz dağılsın diye

sen neler yapıyorsun?

ben malesef calısmıyorum sadece gecen ay kımyasal gebelk gecırdıten sonra arkadaslar hıc benı yalnız bırakmıyolar sagolsunlar hergun bısıler yapıyoruz kafam dagılsın dıye ama dagıldıgı soylenemez onun dısında da bende orgu oruyorum 1 aydır bebıs yeleklerı falan yapıyorum hayatımda ılk defa gecen ay cıft cızgıyı gorunce o heyecanla bır basladım hala bırakamadım ormeye devam edıyorum arada tac yapıyorum ole yanı bakude baska yapcak bısı yok bu sekılde degerlendırmeye calısıyorum zamnımı
o olaydan sonra ve doktorları gordukten sonras burdan ıyıce sogudum esımı bırakıp turkıyeye donmeyı dusunuyorum ama esım olmadan da ne kadar dayanabılırım ınan hıc bılmıyorum ondan ayrı kalmak ıstemıyorum ama burda da yapamıyorum offffffffffff yıne bunalıma bagladım ben yawww

ayrıca pozıtıf dusunmeye devam tamm mı canım yat uyu uykunu al dınlen ıyıce gorde bak yarın mutlu haberını alcaz burdan ınsallah

ay canım ya çok geçmiş olsun.Yaşadığın şeyin ne kadar üzücü olduğunu anlayabiliyorum.düşünmesi bile kötü,günlerdir onun stresini yaşıyorum.Allah sabrını versin ve hemencecik sana bir melek göndersin hayırlısıyla.
Bişeylerle uğraşmak güzel,boş durunca insan herşeyi daha çok kafasına takıyor,kendini üzüp hasta ediyor.
Eşinin yanında ol bence ama küçük bir hava değişimi iyi gelebilir şöyle 1 hafta falan eğer ailen türkiyedeyse onları ziyaret etmek,onlarla vakit geçirmek az da olsa havanı değiştirir,moral olur.Sonra doğruuu eşinin yanına doktorunda uygun görüyorsa bebiş çalışmalarına tekrar başlamaya
İnşallah en kısa zamanda yeniden sağlıklı bir gebelik geçirir,bebeğine kavuşursun canı gönülden diliyorum bunu

hem güzel tarafı arkadaşların yalnız bırakmıyormuş,çok şanslısın

ayrıca pozıtıf dusunmeye devam tamm mı canım yat uyu uykunu al dınlen ıyıce gorde bak yarın mutlu haberını alcaz burdan ınsallah

inşallah :103:

Valla çok ciddiyim gözüme uyku girmiyor,halbuki uyumayı çok severdim ama şimdi 4 saat uyumak bile yetiyor,uyandım mı uyuyamıyorum.Her gece de kocaman 1 bardak süt içiyorum bide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…