Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

çok geşmiş olsun canım allah bir daha yaşatmasın tez zamanda sağlıklı bir şekilde tekrar nasip etsin inşlhh

bu arada aramıza hoşgeldin
Günaydın Kızlar;

1 saat sonra doktorda olacağız kısmetse.

Yine uyuyamadım, erken kalktım.

Dualarınızı esirgemeyin

Hepinizi öptüm

güzel haberlerini bekliyoruz canım
aminn cnmm aminn..nasıll istiyorumm bendee göğsümü gere gere söyleyimm hamileyimm diyeee:)
allah tez zamanda tüm isteyenlere ve bizlerede nasip etsin canım

sende hoşgeldin aramıza

canım ben çıkmıştım,sen gelmişsin.
İş yerinde mi yasaklamışlar msni anlamadım.
Ben de diyorum neden hiç denk gelemiyoruz.
evet canım işyerinde yasaklamışlar oyunlara da giremiyorum

çok geçmiş olsun çok yıpratıcıdır zaten çift çizgiyi görmek için deliriyoruz bir de böyle bir hayal kırıklığı gerçekten Allah bir daha yaşatmasın.. İnşallah bir an önce gebe kalırsın bir de portinin dediği gibi hava değişimi moral olur ama kocayı bırakma uzun süreliğine derim önemli olan birlikte devam etmek bu yola sonra kayatın ne getireceği belli olmaz ben de istemediğim bir şehirde 3 sene yaşadım sonra hiç tahmin etmediğm şekilde hayat değişti taşındık. şimdi çok şükür Allaha mutluyum. Sonra bebiş de sana eşlik edince alışırsın belki

Günaydın Kızlar;

Dualarınızı esirgemeyin

Hepinizi öptüm
Hadi canım merak ediyorum seni inşallah hemen haber verirsin bize..

evet caanım arkadas yonunden cok sanslıyım ALLAH İNŞALLAH HEPİMİZE SAGLIKLI BEBİŞLER DUNYAYA GETIMEYI O MUTLULUGU YASAMAYI NASIP EDER dun aksam cok dusundum gıdıp gıtmemeyı ve gıtmemeye esımın yanında kalıp calısmalara devam etmeye karar verdım hayırlısı artık bakalım bundan sonra beklemeye devam

Kızlar bir de siz güzel bir haberim var (hamile haberi kadar güzel olmasa da)
Dün işyerimde yıllık performans görüşmem vardı yöneticimle. Beklemediğim bir iş teklifi yaptı. Personel şefimizden memnun değildi uzun zamandır. Şu anki işimle birlikte (yönetici asistanıyım) personel şefliğini de teklif etti ya da ihracat operasyon elemanı alınacak oraya da geçebilirsin ama şu anki görevini bırakırsın o zaman, düşün yarın kararını bildir dedi. ben de dün gece çok düşündüm personele karar verdim diğeri de benim için güzel bir pozisyon ama şu anki görevimi personel daha iyi tamamlıyor sanki. Biraz önce kararımı bildirdim.
Uzun zamandır kendimi bu kadar iyi hissetmemiştim.
Kariyer tamam sıra bebekte ama oinat ediyor gelmekte

hoşbulduk kızlar ayrıca aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
allah isteyen herkese nasip eder inşallahhhhhhhhhhhhh

tebrik ederim canım
hade bakalım artık gelsin sıpalar

hoşbulduk kızlar ayrıca aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
allah isteyen herkese nasip eder inşallahhhhhhhhhhhhh

amin canım

gozun aydın canım hayırlı olsun ınsallah en yakın zamansa hamiş haberinide alırız

Günaydın Kızlar;

Dualarınızı esirgemeyin

Hepinizi öptüm

canııım,iyi haberlerle gelmeni bekliyorum canım.bu mübarek cuma günü rabbim yüzünü güldürür inşallah,ve tamamına erdirir canım.inan seninle beraber aklım hep sende porticim,iki gündür sanki seninle aynı hisleri hissediyorum,kalbim seninle canım.

sagol canım benım dun gece karar verdım esımın yanında kalıp calısmalara devam etmeye Inşallah burda işi biterde evimizi alır donerız turkıyeye ınan cok berbat bır yer turkıyenın en ucra koselerı bıle burdan daha ıyı ınanın

gozun aydın canım hayırlı olsun ınsallah en yakın zamansa hamiş haberinide alırız
teşekkür ederim canım

tancredi sende altta gözüküyosun çık bakem yukarı

bu arada cumanız mübarek olsun kızlar rabbim dularımızı kabul etsin inşlhh

geldim kız burdayım :79: hayırlı cumalar bu arada
herkese merhabalar,kızlar bu arada cumanız hayırlı olsun...
hayırlı cumalar canım Allah hepimizin duasını kabul etsin inşallah senin de yavrunu kucağını nasip etsin sağlıcakla

tebrik ederim canım
hade bakalım artık gelsin sıpalar

sağol aysencim çok mutlu oldum valla işten yana da dertliydim bari ordan yüzüm güldü

amin canım

aysen bu ay çalışmalarda hangi safhadasın bakiiim sen biliyorsun bizden icraat bekliyor kızlar
ben bugün nihayet adet oldum pazartesi doktora gidip iğnelere başlarım artık

slm minnoşlarrrrrrr:81:

portakalım dua ediyorum sana inşallah hayırlı haberlerle gelirsin kuşum ben inanıyorum bisorun çıkmıcak inşallah hadi bekliyoruz :18:

sevtap sen nasılsın cnm?ne zaman gidiyosn sen keseyi görmeye cnm

tancredi cnm hayırlısı olsun işinde ne güzel kuşum bide bu haberin üstüne bebek haberi geldimi ohh tadından yenmez valla:131::125:

aysen sen napıon can benimde kaynanam bende mal mal yatıo işte gözüm sanki yerinden çıkıcak sinirden gelde stres olma gelde gözün geçsin gelde bebek gelsin biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiipppppppppp gelir kendi kendime sansür uyguladım

trknysmn cnm bak rahat ol biliosunki hamile kalabiliosun ve kimyasal gebeliklerin arkasından hemen hamile kalan çok var oku bak kkda dolu o yüzden rahat ol kafana takma üzülme ii yönlerinden bak :124:

neyse canlar çıktım ben şansıma kimse yok öpt sizi :122::119::113::117::121::104::103::92:

tşkkürler cnm hoşbuldukk benimde bugün saat 17:00 de kontrolüm var yumoşlarımm büyümüştür inşş.çatlatma iğnemi vurucakkk

hoşbuldukk cnmm ayy inşş kocaman olsunlarda bugün şu çatltma iğnesini yapsınlarrr stress yokk relaxx relazz diorumm ama ahh bide kendi söylediğime kendim inanabilsemmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…