- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #15.101
çok geşmiş olsun canım allah bir daha yaşatmasın tez zamanda sağlıklı bir şekilde tekrar nasip etsin inşlhhben malesef calısmıyorum sadece gecen ay kımyasal gebelk gecırdıten sonra arkadaslar hıc benı yalnız bırakmıyolar sagolsunlar hergun bısıler yapıyoruz kafam dagılsın dıye ama dagıldıgı soylenemez onun dısında da bende orgu oruyorum 1 aydır bebıs yeleklerı falan yapıyorum hayatımda ılk defa gecen ay cıft cızgıyı gorunce o heyecanla bır basladım hala bırakamadım ormeye devam edıyorum arada tac yapıyorum ole yanı bakude baska yapcak bısı yok bu sekılde degerlendırmeye calısıyorum zamnımı
o olaydan sonra ve doktorları gordukten sonras burdan ıyıce sogudum esımı bırakıp turkıyeye donmeyı dusunuyorum ama esım olmadan da ne kadar dayanabılırım ınan hıc bılmıyorum ondan ayrı kalmak ıstemıyorum ama burda da yapamıyorum offffffffffff yıne bunalıma bagladım ben yawww
Günaydın Kızlar;
1 saat sonra doktorda olacağız kısmetse.
Yine uyuyamadım, erken kalktım.
Dualarınızı esirgemeyin
Hepinizi öptüm
allah tez zamanda tüm isteyenlere ve bizlerede nasip etsin canımaminn cnmm aminn..nasıll istiyorumm bendee göğsümü gere gere söyleyimm hamileyimm diyeee:)
iyi haberlerini bekliyorum porti
evet canım işyerinde yasaklamışlar oyunlara da giremiyorumcanım ben çıkmıştım,sen gelmişsin.
İş yerinde mi yasaklamışlar msni anlamadım.
Ben de diyorum neden hiç denk gelemiyoruz.
çok geçmiş olsun çok yıpratıcıdır zaten çift çizgiyi görmek için deliriyoruz bir de böyle bir hayal kırıklığı gerçekten Allah bir daha yaşatmasın.. İnşallah bir an önce gebe kalırsınben malesef calısmıyorum sadece gecen ay kımyasal gebelk gecırdıten sonra arkadaslar hıc benı yalnız bırakmıyolar sagolsunlar hergun bısıler yapıyoruz kafam dagılsın dıye ama dagıldıgı soylenemez onun dısında da bende orgu oruyorum 1 aydır bebıs yeleklerı falan yapıyorum hayatımda ılk defa gecen ay cıft cızgıyı gorunce o heyecanla bır basladım hala bırakamadım ormeye devam edıyorum arada tac yapıyorum ole yanı bakude baska yapcak bısı yok bu sekılde degerlendırmeye calısıyorum zamnımı
o olaydan sonra ve doktorları gordukten sonras burdan ıyıce sogudum esımı bırakıp turkıyeye donmeyı dusunuyorum ama esım olmadan da ne kadar dayanabılırım ınan hıc bılmıyorum ondan ayrı kalmak ıstemıyorum ama burda da yapamıyorum offffffffffff yıne bunalıma bagladım ben yawww
Hadi canım merak ediyorum seni inşallah hemen haber verirsin bize..Günaydın Kızlar;
Dualarınızı esirgemeyin
Hepinizi öptüm
ay canım ya çok geçmiş olsun.Yaşadığın şeyin ne kadar üzücü olduğunu anlayabiliyorum.düşünmesi bile kötü,günlerdir onun stresini yaşıyorum.Allah sabrını versin ve hemencecik sana bir melek göndersin hayırlısıyla.
Bişeylerle uğraşmak güzel,boş durunca insan herşeyi daha çok kafasına takıyor,kendini üzüp hasta ediyor.
Eşinin yanında ol bence ama küçük bir hava değişimi iyi gelebilir şöyle 1 hafta falan eğer ailen türkiyedeyse onları ziyaret etmek,onlarla vakit geçirmek az da olsa havanı değiştirir,moral olur.Sonra doğruuu eşinin yanınadoktorunda uygun görüyorsa bebiş çalışmalarına tekrar başlamaya
İnşallah en kısa zamanda yeniden sağlıklı bir gebelik geçirir,bebeğine kavuşursun canı gönülden diliyorum bunu
hem güzel tarafı arkadaşların yalnız bırakmıyormuş,çok şanslısın
Günaydın Kızlar;
Dualarınızı esirgemeyin
Hepinizi öptüm
çok geşmiş olsun canım allah bir daha yaşatmasın tez zamanda sağlıklı bir şekilde tekrar nasip etsin inşlhh
bu arada aramıza hoşgeldin
Güzel haberlerini bekliyoruz canım
Allah tez zamanda tüm isteyenlere ve bizlerede nasip etsin canım
sende hoşgeldin aramıza
[sıze="2"][/sıze]
tebrik ederim canımKızlar bir de siz güzel bir haberim var (hamile haberi kadar güzel olmasa da)
Dün işyerimde yıllık performans görüşmem vardı yöneticimle. Beklemediğim bir iş teklifi yaptı. Personel şefimizden memnun değildi uzun zamandır. Şu anki işimle birlikte (yönetici asistanıyım) personel şefliğini de teklif ettiya da ihracat operasyon elemanı alınacak oraya da geçebilirsin ama şu anki görevini bırakırsın o zaman, düşün yarın kararını bildir dedi. ben de dün gece çok düşündüm personele karar verdim diğeri de benim için güzel bir pozisyon ama şu anki görevimi personel daha iyi tamamlıyor sanki. Biraz önce kararımı bildirdim.
Uzun zamandır kendimi bu kadar iyi hissetmemiştim.
Kariyer tamam sıra bebekte ama oinat ediyor gelmekte
hoşbulduk kızlar ayrıca aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
allah isteyen herkese nasip eder inşallahhhhhhhhhhhhh
kızlar bir de siz güzel bir haberim var (hamile haberi kadar güzel olmasa da)
dün işyerimde yıllık performans görüşmem vardı yöneticimle. Beklemediğim bir iş teklifi yaptı. Personel şefimizden memnun değildi uzun zamandır. şu anki işimle birlikte (yönetici asistanıyım) personel şefliğini de teklif ettiYa da ihracat operasyon elemanı alınacak oraya da geçebilirsin ama şu anki görevini bırakırsın o zaman, düşün yarın kararını bildir dedi. Ben de dün gece çok düşündüm personele karar verdim diğeri de benim için güzel bir pozisyon ama şu anki görevimi personel daha iyi tamamlıyor sanki. Biraz önce kararımı bildirdim.
Uzun zamandır kendimi bu kadar iyi hissetmemiştim.
Kariyer tamam sıra bebekte ama oinat ediyor gelmekte
Günaydın Kızlar;
Dualarınızı esirgemeyin
Hepinizi öptüm
evet canım işyerinde yasaklamışlar oyunlara da giremiyorum
çok geçmiş olsun çok yıpratıcıdır zaten çift çizgiyi görmek için deliriyoruz bir de böyle bir hayal kırıklığı gerçekten allah bir daha yaşatmasın.. Inşallah bir an önce gebe kalırsınBir de portinin dediği gibi hava değişimi moral olur ama kocayı bırakma uzun süreliğine derim önemli olan birlikte devam etmek bu yola sonra kayatın ne getireceği belli olmaz ben de istemediğim bir şehirde 3 sene yaşadım sonra hiç tahmin etmediğm şekilde hayat değişti taşındık. şimdi çok şükür allaha mutluyum. Sonra bebiş de sana eşlik edince alışırsın belki
Hadi canım merak ediyorum seni inşallah hemen haber verirsin bize..
teşekkür ederim canımgozun aydın canım hayırlı olsun ınsallah en yakın zamansa hamiş haberinide alırız
geldim kız burdayım :79: hayırlı cumalar bu aradatancredi sende altta gözüküyosun çık bakem yukarı
bu arada cumanız mübarek olsun kızlar rabbim dularımızı kabul etsin inşlhh
hayırlı cumalar canım Allah hepimizin duasını kabul etsin inşallah senin de yavrunu kucağını nasip etsin sağlıcaklaherkese merhabalar,kızlar bu arada cumanız hayırlı olsun...
tebrik ederim canım
hade bakalım artık gelsin sıpalar
sağol aysencim çok mutlu oldum valla işten yana da dertliydim bari ordan yüzüm güldü
amin canım
arkadaslar bacım sağolsun kahcaltıyı hazırlamıs kahvaltımı yapıp geliyorum...
çok geşmiş olsun canım allah bir daha yaşatmasın tez zamanda sağlıklı bir şekilde tekrar nasip etsin inşlhh
bu arada aramıza hoşgeldin
güzel haberlerini bekliyoruz canım
allah tez zamanda tüm isteyenlere ve bizlerede nasip etsin canım
sende hoşgeldin aramıza
hoşbuldukk cnmm ayy inşş kocaman olsunlarda bugün şu çatltma iğnesini yapsınlarrr stress yokk relaxx relazz diorumm ama ahh bide kendi söylediğime kendim inanabilsemmmportaakalım napıosun cnm haklısın zor biş insanın kafasından atmak sürekli aklın ordadır anlıyorum seni cnm bukadar yaşadığımız şeyden sonra insan haliyle kaygılanır ama hayırlısı cnm inşallah yarın kan tahlilinden güel haberler gelir ve bebeğinide en kısa zamanda görürsün cnm..
bende doktora gittim gözüm stres kaynaklıymış ay herşey stres abicim buneya gözüm,kulağım ,cildim ,bebek işi ,ay kafayı yedim ben herhalde
aysenim senle zaten msnde denk geldik ama burdanda öpeyim hadi
yeni gelen arkadaşımızda hoşgelmiş inşallah yumoşların kocaman olsun sonrada bebiş olsun
kızlar hepinizi öpt canlarrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?