Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

Kızlar hepinize selamlar cümletten. :119:

ayy baya yazılmış,kalabalıkta olmuşuz ne güzel ama hangi birine alıntı yapayım göz yormasın diye böyle yazmaya karar verdim.

hepinize teker teker teşekkür ederim canım arkadaşlarım. Çoook mutluyum,inşallah daim olur bu mutluluğum.

Doktora gittik ultrasondan baktı minicik bişi vardı ama tahlili görmeden bişey söylemek istemedi doktor.Kan verdim,sonuç 1500 leri geçmiş kese yeni oluşuyormuş o yüzden görünmesi erken dedi doktor.Şimdilik herşey yolunda gidiyor. Allah'a binlerce şükürler olsun çok korkmuştum.Şuanki mutluluğum tarif edilemez

Tancredi çok sevindim canım en az bebek haberi kadar sevindirici
Kariyerindeki bu değişim.Tebrik ederim Allah inşallah bebeğini de böyle ummadığın bi anda vererek sevindirecek.

Minne hayırlı haberlerle gel cnm sende bugün yumoşların kocaman olsun ve iğneni olursun inşallah.
Sonra gelsin bebişler ikiz,üçüz.... ohhh

trknysmn çok doğru bi karar vermişsin cnm eşinin yanında kalmakla,hadi bakalım çalışmalar hayırlı uğurlu olsun :92:
Allah gönlüne göre versin herşeyi

aysencim kuzum seninle konuştuk msnde biliyosun durumu zaten,çok sağol canım

zorum seninle hiiç görüşemiyoruz ya nerdesin bacııım,elini bi sür şu pcye :126: özledim ayool,ben stresini alcam motive edicem seni de bi denk gelsek

dilemmacım iyi haberlerle geldim çok şükür inşallah bundan sonrası da hep ii giderr

sevtapcım çok teşekkür ederim canım. senide 2 gündür strese sokmuşum istemeden affet beni canım.Neyse ki herşey yoluna girdi ve bi rahat nefes alabileceğim ooohhh beeee

İnşallah kimseyi unutmamışımdır.
Hepinizden Allah razı olsun dualarınız için.

Gelir gelmez kuran okudum ve hepinize(burda olmayanlarda dail) tek tek dua ettim,Allah kabul etsin inşallah.

bu arada flan gelmiyor bayadır,nerde acaba,merak ettim?

Çoook öptüm sizi,şimdi rahatca uyuyabilirim oooh

gözün aydin canim.sana demistim daha erken görünücek Allahin izniyle diye..biraz zaman

cnmmmmmmm benim çok sevindim gözünaydın kuşum aman sağlıkla büyüsün orda miniş ya valla oh rahatladın gerçekten şimdi bundan sonra kafanı takmak yok tadını çıkar bu durumun hayatım ohhhhhhhhhh öpt seni kızım senle denk gelemiyorus işte bak şuan açığım sen yoksun:76:

cnmm benim çok sewindim darısı başınaaaa benimm yumoşlarımm 21 olmuşş iğnemii wurundummmm çok mutluyumm çokk :)

hadi gözün aydın porticim merak etme keseni pıtpıtlarınıda duyarsın yakında inşallah stres yapma bak bebişte etkilenir yoksa ne kadar sakin bi hamilelik o kadar rahat bi bebek olur ona göre umarım herkesler iyidir kızlar benim felaket ötesi dişim agrıyo iltihap yapmış çekmediler çocuklara bakmak ölüm geliyo yarında sınavım var dua edin bu kardeşinize

gözün aydin canim.sana demistim daha erken görünücek Allahin izniyle diye..biraz zaman

Teşekkür ederim canım içim biraz daha rahatladı şükürler olsun

Sağol canımın içi ooh rahatladım valla hamileyim bile diyemiyordum artık.Tadını çıkartmaya başladım bugün.Darısı başınıza dua ediyorum hep,arkamdan yetişin Allahın izniyle :92:
valide geldi o yüzden pcyi kapadım canım,yarın son günüm işe başlıyorum inşallah denk geliriz

çok sevindim portakalcımm .İnşallah hep böyle gider canım.gelsin bebiş

Amin canım inşallah
Bu arada geçmiş olsun bebişlere,inşallah çabuk atlatırsınız

cnmm benim çok sewindim darısı başınaaaa benimm yumoşlarımm 21 olmuşş iğnemii wurundummmm çok mutluyumm çokk :)

süpeer bak herşey yolunda gidiyor 20 olsun derken 21 olmuş gördün mü ooh senin içinde sevindim bak,hayırlısıyla tutar inşallah

sağol ekocum ,inşallah gittiğimizde onlarıda duyarız.
Relax bundan sonra inş.
Çook geçmiş olsun,diş ağrısını yaşamıştım daha önce bilirim ne felaket bişi olduğunu,kanal tedavisi ve dolgu yapılmıştı ama o gece sabaha kadar 3-4 saat arayla ağrı kesici içiyordum ağrı geçsin diye bana mısın demiyordu.İltihap varsa antibiyotik vermiştir çekmezler.
Sınavda başarılar,Allah zihin açıklığı versin

inan canım çok ama çok sevindim senin adına allah saglıklı bır sekılde kucagınada almayı nasıp eder ınsallah darısı bızlerın başına dimi kızlarrrr:90:

sagol canımın içievet çekmediler emzirdigim için her ilacıda yazamıyo yazdıklarıda banamısın demedi karanfil yagı aldım pamuga batırıp onu koydum iyi geldi bide apranax iyi geliyo eczacıya sordum al ama iki üç saat emzirme dedi bugün eklerle geçiştirdik emzirmemeye çalıştım offfff şimdi biraz iyi çok şükürgerçekten bir diş bide yanık agrısı çok fena oluyo zonk zonk:84:

Allah şifa versin canım. karanfil yağını duyduğum iyi oldu aklımda olsun benimde.

canıım,olsun hersey yolunda ya önemi yok,inan bende deriiin bir ooooooooh cektim iyi haberlerini alınca,tekrar gözün aydın canım,sıra bende bakalım pazartesi inşallah bende güzel haberler veririm canım

günaydın arkadaşlar...moralim çok bozuk...çarşamba günü adet olmam gerekiyordu.hala olmadım.2 kez test yaptım.çıkmadı negatif yani.acaba ben de kist mi var da adet olamadım.gebelik yok mu acaba.kafama türlü türlü düşünceler geliyor(((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…