- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #15.241
ayrica kizlar,ben her ay bir yumurta yumurtluyormusumnormal bir kadin normalde kac tane yumurta yumurtlar bir ayda:26:matematik sorusu gibi oldu :90:
aralarda süüt meyve falan ye ihmal etme gerisini boşver uyu dinlen yemekleri de çabuk pişen şeylerden seç at düdüklüye pişsin yarım saatte
evet baya bi telaşlı dişi için jel verdi doktor ama pek bi faydası yok tancredicim pekde sürmek istemiyorum yutuyo çünkü onu bide anlayamıyosun ne derdi var:95:dişi diyorum gazı oluyo yada biyeri agrıyo öyle öyle büyüyolar valla
ilginç evet porticim dikkat et kendine boşver dinlen güzel güzel beslenmene bak bulantın yoktur umarım
insAllah tancredi hersey yolunda gider hepimiz icin Amim...
cok sagol canim38.haftaya kadar beklesin ama
Bence yatak istiratı iyi gelecek ve bi sıkıntı olmadan zamanında gelecek kızın.
ahh be canim bencede iyi gelirdi de benim kociste menüsküsten ameliyat oldu cuma günü(oglu$ta sürekli birsey istiyo rahat durmuyo, ee ayrica gecmis olsuna gelen giden bana nerdeee yatak görüncek kosusturmaktan. bize ailece bakici lazim artik Allha emanetiz..
Çok geçmiş olsun canım
Ailece evdesiniz,haklısın size bir bakıcı şart bu durumda.
Dikkat et kendine fazla ayakta kalma.
Gelenlere iş yaptır boş gitmesin kimse bi faydaları olsun :)
çok sağol canım inşallah çok uğraştık inşallah sonu güzel olur.insAllah tancredi hersey yolunda gider hepimiz icin Amim...
hoşgeldin canım.sağol bol bol yatıyoruz zaten :))
süt içiyorum ama meyveyle de pek aram yok bu aralar o kadar iştahsızım ki anlatamam.
bol bol uyuyorum
sen nasılsın?
bulantım yok canım şimdiliktek sıkıntım lekelenmeler,biraz ayağa kalktım geçen gün hemen lekelenme başladı yine,niye böyle oluyor anlamıyorum.bulantıya razıyım ama o kan görünce aklım çıkıyo korkuyorum.
herkese iyi pazarlarrr
2 gündür bir hastayım bir hastayım evde yatak döşek yattım Allah'tan hafta sonuna denk geldi de dinlendim hep şimdi daha iyiyim çok şükür transfer de olacak yarın sabah hasta olmam etkiler mi diye doktora telefon açıp sordumtabi ki alakası olmadığını söyledi.
Yumoşlara gelince herşey yolunda kalitesi iyi diyor doktor o yüzden 5. gün transferi yapılacak. Sizin gebelik şansınızı arttırmak çin 5. gün transfer ediyoruz dedi doktor. Çok umutlu olduklarını söyledi bakalım kısmet
Kızlar kısmetse yarın 10:30 gibi transferim olacak dua edin lürfen çok ihtiyacım olacak. Allah hepimizin kucağına bebeişlerimizi sağlıkla almamızı nasip etsin inşallah..
çok sağol canım inşallah çok uğraştık inşallah sonu güzel olur.
porticim doktor ne diyor sebebi neymiş söyledi mi? benim arkadaşımın da senin gibi yeni hamile kaldığında lekelenme olmuştu 2 gün istirahat etmişti sonra bir daha leke gelmedi.Ama o İstanbul'dan kalktı Bursa'ya gitti. Çok yürümüş oralarda. Biraz zorlamıştı sanırım yorgunluktan oldu. Sen kendini zorlayacak bişey yapmamaışsındır sanırım. Ama merak etme bişey olmaz dinlenince ve hamileliğin ilerledikçe geçer.
ben de transfer için heyecanlanıyorum :111: ben de 5 günlük rapor alıcam bu hafta hep yatıcam kısmetse
cok sagol canim.gelenler yapiyoda insanin ici yine de rahat olmuyo kalkmadan yapamiyosun..tirnagin varsa kasinirsin bosuna denmemis bir laf
Selam kızlarrr. NAsılsınız ? Portakalcım siz nasılsınız bakalım? Bugün annemler evine döndüler, kızımla yalnızız .((
herkese iyi pazarlarrr
2 gündür bir hastayım bir hastayım evde yatak döşek yattım Allah'tan hafta sonuna denk geldi de dinlendim hep şimdi daha iyiyim çok şükür transfer de olacak yarın sabah hasta olmam etkiler mi diye doktora telefon açıp sordumtabi ki alakası olmadığını söyledi.
Yumoşlara gelince herşey yolunda kalitesi iyi diyor doktor o yüzden 5. gün transferi yapılacak. Sizin gebelik şansınızı arttırmak çin 5. gün transfer ediyoruz dedi doktor. Çok umutlu olduklarını söyledi bakalım kısmet
Kızlar kısmetse yarın 10:30 gibi transferim olacak dua edin lürfen çok ihtiyacım olacak. Allah hepimizin kucağına bebeişlerimizi sağlıkla almamızı nasip etsin inşallah..
skorum geçmiş olsun canım senin için yazmıştım ama eşinde ameliyat olmuş
alalh şifa versin kendini fazla yorma senden değerli kimse yok
tancredi canım hadi bakalım hayırlı haberler vereceksin bu ay bize
çokk sevindim tatlım inşlh rabbim emeklerinizi boşa çevirmez dualarım seninle canım
beraakcım sen napıyon canım denk gelmiyoruz hiç
öpüyorum kuzunu ve seni
porti nirdesin bakayım bak işte geliyorum kimse olmuyo
2 gündür geziyodum bende iyice gezginci oldum
kontrolün ne zmaandı bugünmüydü :26:
öyle böyle derken 2 ay bitti zaman ne çabuk geçiyo...
öptüm senide
amin cok sagol gülümsorma biz ailece yatiyoruz:)) ege haric oda bize hizmet ediyo
Uykuyla ilgili çok ciddi problemlerim başladıı kızlar
sabaha karşı bi uyanıyorum hava aydınlanmadan bir daha da uyuyamıyorum,ezan okunuyor,güneş doğuyor,millet işe gidiyor ben uykuya o arada tekrar dalıyorum ama bi 3-4 saat geçmiş oluyor şaka gibi ya ...
aysencim hoşgeldin,nereleri gezdin geldin bakimgezençiii garu
kontrolüm bugün 4ten sonra,çok heyecan yaptım şimdi.
tancredi canım transferin olmuştur sanırım,istirat ediyorsundur.Hayırlı olsun inşallah,güzel haberlerini bekliyoruz
öptüm hepinizi
ekobero sen bebeni bana bırak,sabahları ben bakarım :) inanılmaz bişey ama hergün aynı saate uyanıyorum ve tekrar uyuyana kadar 2 saat geçiyor kesinlikle,ne yapacağım bilmiyorum çok kötüyüm.
aytencim hoşgeldin canım,amin canım inşallah.Teşekkür ederim,inşallah hayırlı haberlerini alırız umudunu kaybetme.
skorpion canım doktora gittim,henüz kalp atışını duymayı bırak bebeği göremedik,doktora gittiğimden beri çok mutsuzum.
Kese büyümeye devam ediyor,doktor dış gebelik değil, geç döllenme olmuş dedi.Bebeği görmek için henüz erken falan diyor ama ben umudumu kaybetmeye başladım.Çok umutsuz ve mutsuzum,korkuyorum.
pazartesi tekrar kontrolüm var bakalı bi değişiklik olacak mı?
öptüm hepinizi işe başladım pek sık giremiyorum
slm kızlar evdeyim şu an transferim pazartesi günü gerçekleşti.evde hafta sonuna kadar yatıcam2 gündür bir lavaboya gitmek için yataktan kalktım. koca evde bana hizmet ediyo bugün biraz daha hareketlendim. abarttım gibi geliyo açıkçası ama keşke demektense 3-5 gün yatayım dedim. kısmet artık elimizden gelen herşeyi yaptık. 10 şubatta test yapıcam bakalım
dualarınız ve güzel dilekleriniz için teşekkür ederim hepinize öpüyorum sizi çokkkkk
bu arada porti korkma arkadaşım evde yttıkça psikolojin bozuluyodur senin ben de yattığım için tahmin ediyorum afakanlar basıyo insanasabret hiçbir sorun yok bak göreceksin canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?