Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

canımcım neden umudunu yitirmeye başladım felan diyosun
doktor bir sorun olsa zaten söyler geç döllenme demiş işte
boşa canını sıkma stres yapma kendine

hadi bakalım şubata ne kaldı
canım sen hangi tüp bebek merkezinde yaptırdın
kaça mal oldu ?
doktorun ismi ne?

hadi bakalım şubata ne kaldı
canım sen hangi tüp bebek merkezinde yaptırdın
kaça mal oldu ?
doktorun ismi ne?
aysencim ben kadıköy acıbadem hastanesi tayfun bağışla tüp bebek yaptım.konusunda bir numara tayfun bey. bir de memorialda cem demirel var. ikisi ünlü zaten. ama benim normalde dokorum medipol hastanesinde şule hanım. normal yumurta takibini telefonda tayfun beye de danışarak şule hanımla yaptık. yumurta toplama ve transfer acıbademde oldu. yumurta toplama ve transfer işlemi için toplam 3300 tl verdim. takip onlarda olmadığı için dah uygun fiyat oldu benim için. normalde 3800tl sanırım.

hadi bakalim hayirlisi olsun caniminsallah 10 subatta bayram yapariz
ay inşallah canım ya bazen tuttu galiba diyorum bazen de yok ben boşa yatıyorum tutmadı diyorum karışığım baya

hemen yoluyorum porticimya ümidini kybetme geç döllenme demiş şimdiki doktorlar kötü bişeyde hemen söylüuolar zaten endişe etme yiyecek ekmegi varsa zaten gelecek alttan bakıyomu porticim daha net gözüküyo kan testini tekrarlattır için rahat degilse bak görürsün sapasaglam gelecek bebişimiz

doktoruna güven canim öyle diyosa öyledir onlar bizden daha cok seyi biliyolar.. kese büyüyosa sorun yoktur insallah.Allahin izniyle bebiside görürsünüz.

İnşallah canım Allah nasip eder.
Sen nasıl oldun,dinlenebiliyor musun?
canımcım neden umudunu yitirmeye başladım felan diyosun
doktor bir sorun olsa zaten söyler geç döllenme demiş işte
boşa canını sıkma stres yapma kendine

Ne kadar zaman geçti,insan göremeyince üzülüyor,sıkıntılı bir dönemmiş.Dertler bitmiyor...
Bugün daha iyiyim ama..
Sen nasılsın,gene gezmeye gittin oooh

Haklısın yiyecek ekmeği varsa gelir,Veren de Allah,alan da Allah.
İnşallah bizi korur,bişey olmadan kavuşurum bebeğime

kız porti uğurlu topiğe benide yaz yeniden 21 şubat:)

hemen yazıyorum canım ,şansın bol olsun,vırvırıklı donları unutma onlar da şans getiriyor sana :92:

ah be canim nerde dinlencem,bu gecede esime gecmis olsuna kuzeniyle esi geliyo ee evi süpürmeden olmazdi ama simdi belim agriyo cok ayakta kaldim(adam hala iyilesmedi zor yürüyo,oglan onu bunu ister dinlenmek bana yasak doktor yasakladi

inşallah canım sagsalim kavuşursun bebegine isteyen herkesin kucagı boş kalmasın dolsun bebişlerlebu vırvırıklı don ne portim

Selam kızlarr, nasılsınız ? Portakalcım hiç korkmaaa, aynısı arkadaşıma oldu, dış gebelik gibi belirtileri bile vardı. Ama şu an 4 aylık bi kızı var, onun da geç döllenme olmuştu.

Bu arada Irmak tırnağıyla gözünü çizdi.Doktora gittik hemen, korneası çizilmiş, krem verdi, bandajlasan daha çabuk geçer dedi ama bandajı istemiyo IRmak Hanım :) Gözünün içine krem sürücem günde 3 kere.

ah be canim nerde dinlencem,bu gecede esime gecmis olsuna kuzeniyle esi geliyo ee evi süpürmeden olmazdi ama simdi belim agriyo cok ayakta kaldim(adam hala iyilesmedi zor yürüyo,oglan onu bunu ister dinlenmek bana yasak doktor yasakladi
Biran önce eşin iyileşse bari en azından o destek olur.güya dinlen diye rapor verdi doktor ama dinlenemiyorsun.Bebişin sağlıklı olsun da gerisi önemli değil aslında bu günler de geçecek.

inşallah canım sagsalim kavuşursun bebegine isteyen herkesin kucagı boş kalmasın dolsun bebişlerlebu vırvırıklı don ne portim
Amin canım.Hayırlısıyla Allah herkese yaşatsın bu mutluluğu,isteyen herkese nasip etsin
Mutluluk kısmını sadece test yapılınca yaşadım şimdilik ama yinede şükürler olsun inşallah sorun çıkmaz kucağıma aldığım günleri de görürüm.

vırvırıklı yazmışım :)) fırfırıklı yazcaktım,türkçesi fırfırlı :))
Geçen yıl bir don muhabbeti dönmüştü ve made ondan sonra hamile kalmıştı da onu hatırlatmak istedim.donun resmini de koyarım bi ara

çook geçmiş olsun canım benim,kıyamam kuzuma.
zarar yapmaya başlamış ama kendinden başlamasa iyiydi :)
Allah şifa versin,çabucak geçsin inşallah.
O kremi de nasıl sıkacaksın gözün içine 3 kere orası da bi sorun ,koca insan bile krem sıkarkan zorlanıyo kaldı ki bebek nasıl çeksin hergün onu zor.

slm canlarrrr nasıl keyifler herkes iyidir umarım baya oldu özledim be..

şöle bir geçmişi okudum portim canını sıkma kuşum sağlıkla bebeğinide kalp atışınıda duyucaksın kesede sorun yok büyüyor demek rahat ol sen cnm benim hayırlı haberlerni bekliyorum cnm benim

tancredi seninde hayırlısı olsun cnm az kalmış öğrenmene inşallah sendende güzel haberler gelicek yakın zamanda cnm dikkat et kendine

berrakçım geçmiş olsun kızına cnm okyunca benim bile içim fena oldu kıyamam minnacık gözüne ben öp benim için kızını

aysen kuşum sen napıosun can keyifler nasıl valla özledi şöle karşılıklı sigara içip dertleşmeyi yavrum öpt seni çok

skorpion sen nasılsın cnm seninde yoğunmuş buaralar fazla yorma kendini cnm öp

bana gelince adet oldum hemde 24.günümde şak die geldi işte öyle cnm çok sıkkın rabbim büyük dertler vermesin ama hiççççç keyfim yok herşey boş geliyo nedense neyse hepiciğinizi öpt canlar görüşürüz inşallah

ay evet o bagri iyilessin dimi yaa bu gidisle hastaneye yatayim diyorumorda bagri kalkmadan yatarim hersey ayagima gelir:)) herkes ne hali varsa görsün ama oglusuma kiyamiyorum..
hosgelmissin canim bayadir yoktun özledik senibizde iyi diyelim iyi olalim..

Hoşgeldin canım,moralini bozma.Allah sağlık versin,bütün dertlerden korusun.
Çok özledim seni,umarım en kısa zamanda denk gelir görüşürüz.
çok öpüyorum

ay evet o bagri iyilessin dimi yaa bu gidisle hastaneye yatayim diyorumorda bagri kalkmadan yatarim hersey ayagima gelir:)) herkes ne hali varsa görsün ama oglusuma kiyamiyorum..

Hastane iyi fikir
Doğumda yanına biri gelecek mi türkiyeden,o zaman da yardıma ihtiyacın olur evde.

yok canim dogumda da kimse gelmiyo( annem tek gelmek istemiyo babamda ben 3 ay orda kalamam sIkILIrIm diyo.1 ayliginada onca yapilan masrafa yazik 4 bini buluyo masraf degmiyo o yüzden kimse yok dogumda hayirlisi artik kendin kendimize yeticez
Hastane iyi fikir
Doğumda yanına biri gelecek mi türkiyeden,o zaman da yardıma ihtiyacın olur evde.

yok canim dogumda da kimse gelmiyo( annem tek gelmek istemiyo babamda ben 3 ay orda kalamam sIkILIrIm diyo.1 ayliginada onca yapilan masrafa yazik 4 bini buluyo masraf degmiyo o yüzden kimse yok dogumda hayirlisi artik kendin kendimize yeticez

Kıyamam ya üzüldüm sağlık olsun.Gurbette olmanın zor yanları işte.
4bin de az para değil hani haklısın 1 ay için düşünülünce..
Neyse sen zaten antremanlısın egeden.Eşin yardımcı olur elinden geldiğince. Zaten herkesten önce herşeyimize koşan eşlerimiz.

berrak geçmiş olsun canım kzızımız başalmış yaramazlıklara bizde bugün kustuk iki kere ama ne kusma donuma kadar kustu yaniöksürüyoruzda bi yere bile çıkmıyorum hastalanmasın diye :18:genede hastalanıyo üç gecedirde burnu tıkanıyo ayaktayız kışı çok severim ama şu hastalıklar olmasa heryerde salgın var

ne desem bilemedim ya zorxcim gelecektir bebişin kuzum bellki bu ay belki daha sonra ama umarım en kısa zamanda gelsin

iyi aksamlar bisey sorucam doktor hormon testleri yapti hepsi normal cikti ama bi tek boyunda bi hormon varmis onda galiba bi sorun varmis ama ben anlamadim arkadasimla beraber gittik ama o da anlamadi tam olarak acaba boyundaki hormon nee gebelikle alakali ingilizce konusamadigim icin soramadim tabi anlayamadimda bileniniz varsa cevaplarsaniz sevinirim arkadaslar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…