Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

iyi akşamlar hoşgeldin

boyunda ne hormon varmış,bende okuyunca anlayamadım valla canım.

ee hormon tedavisi uygulamayacak mı?

belki kızlardan bilen olursa cevaplarlar ama benim bilgim yok kusura bakma yardımcı olamadım

bilsem bende ne oldugunu doktor boynunu gosterdi tabi ingilizce bilmiyorumya tarif etmeye calisti tedavi falan demedi ama diger hormon testlerim temiz cikti bi bunda galiba deisiklik varmis testi tekrarlatti ama daha sonuc cikmadi bende merak ediyorum ne diye int. baktim biraz tiroid cikti sut hormonu falan ciktii ama emin deilim yinede bunlarmi diye belki doktor tedavisi goren vardir diye sorayim dedim..

bu seferde kismet böyleymis canim dedigin gibi saglik olsun..Allah basimizdan e$lerimizi eksik etmesin yardimi oluyo gercektende.

gecmis olsun arkadasim.nerde oturuyosun bilmiyorum ama bence bir dahaki kontrolüne ingilizceyi iyi bilen biriyle git ki sana tam tercümesini yapsin o zaman herseyin ne oldugunu bilirsin tam olarak.bende yurtdisinda yasiyorum ve ilk zamanlarda dil bilmemenin ne oldugunu cok iyi anliyorum birilerine bagimli olmak zor..

günaydınlar :92::92:

berrak çok geçmiş olsun senin ufaklık yaramazlıklara başlamış valla şimdiden öğreniyo kavga etmeyi desene ama kendi üstünde
krem gözün içine nasıl sürülür

hasretimsin canım boyundaki hormon tiroit hormonudur beyinden salgılanır boğazdan geçer tüm hormonlara vücuttaki bir çok şeye etki eder yumurtalıklara bile..eğer hızlı çalışıyorsa hipertiroid yavaş çalışıyorsa benim gibi hipotiroid :)
eğer fazla yüksek veya düşükse hapla 1 ay da dengeleniyo
sen tekrar bir git ama ingilizce bilen biriyle

kızlar gelen olursa dürtüklesin gerçi bu saatte kim gelcekse

kızlarrr günaydınnnn..
size birşey sormak istiyorumm.bir ara siz ayetel kürsi okuyodunuz arkasından dua yazıyodunuz burda herkezde amin diyodu..bana o duayı bir güncellermisiniz onu almak istiyorumda...şimdiden teşekkrü ederimm..

Günaydınnn şekerler... Ben adet oldum tarihim 05.03.2011 gelmesini istemediğim tarih
bu ay gene serephone hapını kullanıp doktora gideceğim ve inşallah yumurtlama günlerini kaçırmayacağım ........ hepinizi öpüoruummm

Slm kızlar
bugün işe döndüm. Evde oturmak da keyifliydi ama işe gelince kafam dağıldı dün psikolojim çok bozuktu ağladım falan gizlice Bu kadar uğraştan sonra kötü haber almaktan ödüm kopuyor inanın Ama rüyamda doktora gitmişim hamilesin diyor. 2 embriyo da duruyor diyor ikiz istemememe rağmen mutlu oluyorum
Perşembe büyük gün. şimdiye kadar herşey yolunda gitti umarım sonu da güzel olur
öpüyorum hepinizi

herkese iyi akşamlar arkadaşlar,pc mdeki sorun yüzünden sık sık giremyorum,pek takipte edemiyorum umarım herkes ,iyidir.tancredi cim inşallah hayırlı güzel haberler alırsın,bizede müjde verirsin canım.
portim,senide merak ediyorum tatlım bugun doktora gidicektin,nasıl gecti?

zorxx tatlım sen nasılsın nasıl gidiyor.
skorpion,aysencim,d-kupcu sizlerde iyisinizdir umarım arkadaslar,ve suanda aceleden yazamadıgım akadaslar hepiniz iyisinizdir umarım.

biz de iyiyiz şimdilik kızlar,her hangi bir sorun yok şükürler olsun,ara ara bazı rahatsızlıklarımız oluyor ama doktorun dediğine göre normalmiş :)
hepinizi öpüyorum canlar.....

porticim naptın canım doktora gidicektin gün içinde aramaya fırsat bulamadım rahatsızda etmiyim dedim bide durmadı ufaklık umarım herşey yolundadır senin için girdim nete

bizde sizi öptük kaç haftalık oldunuz o rahatsızlıklar oluyo ya sıkıntı verecek kadar olmasında

bizde iyiyiz canim iyi diyelim iyi olalimseninde iyi olmana sevindikbizde deara sira rahatsizliklar var ama idare ediyoruz simdilik

Günaydin kizlar.
kupcu güncellemeyi evden yaparim cnm.
tancredi persembe günü güzel haber alacagiz senden,inaniyorum cnm.
sevtapcim herseyin yolunda gitmesine sevindim,göremeyince nette merak etmistim seni.
ekocum doktora gittim cnm,haberler iyi degil malesef

bos gebelik görünüyor.1hafta daha zamanim var,kesenin icinde o gün de bebek görünmezse kürtaj yapilacak.
Baska bir doktora dj muayene olacagim bi kac gün sonra ama sonuc belli,sadece keske dememek icin gidecegim.
2gündür mahfoldum üzüntüden.bu olayi nasil atlatirim onu düsünüyorum.belliydi basindan beri biseyler yolunda gitmedigi.Bütün bunlarin basima gelmis olduguna inanamiyorum,cöktüm ve elimden hic birsey gelmiyor.

portakalım kuşum ne diim bilemedim cnm ya ama kesinlikle başka bir doktora git cnm off valla şuan yorumsuz durumdayım

ama lütfen kendini bukadar yıpratma evt çok üzücü şuan ne desem boş gelicek sana haklısın üzül ağla ama bide şunu düşün hamile kalabiliyosun hayat böyle.. bazen en kötü şeylerden bile ufacıkta olsa bişiler çıkarıcaz cnm benim bekleyelim bakalım RABBİM belki keseni doldurucak inşallahh

porticim ne desem boş gerçekten ama çok üzüldügnü biliyorum başka bi doktora daha git tabiki canım o sana bi mucize gibi geldi belki herşeye ragmen gene mucizelik gösterir sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…