- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #15.281
iyi aksamlar bisey sorucam doktor hormon testleri yapti hepsi normal cikti ama bi tek boyunda bi hormon varmis onda galiba bi sorun varmis ama ben anlamadim arkadasimla beraber gittik ama o da anlamadi tam olarak acaba boyundaki hormon nee gebelikle alakali ingilizce konusamadigim icin soramadim tabi anlayamadimda bileniniz varsa cevaplarsaniz sevinirim arkadaslar
iyi akşamlar hoşgeldin
boyunda ne hormon varmış,bende okuyunca anlayamadım valla canım.
ee hormon tedavisi uygulamayacak mı?
belki kızlardan bilen olursa cevaplarlar ama benim bilgim yok kusura bakma yardımcı olamadım
iyi akşamlar hoşgeldin
boyunda ne hormon varmış,bende okuyunca anlayamadım valla canım.
ee hormon tedavisi uygulamayacak mı?
belki kızlardan bilen olursa cevaplarlar ama benim bilgim yok kusura bakma yardımcı olamadım[/QUOTE
sanada iyi aksamlar yinede sgl cnm cevapladigin icin
Kıyamam ya üzüldüm sağlık olsun.Gurbette olmanın zor yanları işte.
4bin de az para değil hani haklısın 1 ay için düşünülünce..
Neyse sen zaten antremanlısın egeden.Eşin yardımcı olur elinden geldiğince. Zaten herkesten önce herşeyimize koşan eşlerimiz.
bilsem bende ne oldugunu doktor boynunu gosterdi tabi ingilizce bilmiyorumya tarif etmeye calisti tedavi falan demedi ama diger hormon testlerim temiz cikti bi bunda galiba deisiklik varmis testi tekrarlatti ama daha sonuc cikmadi bende merak ediyorum ne diye int. baktim biraz tiroid cikti sut hormonu falan ciktii ama emin deilim yinede bunlarmi diye belki doktor tedavisi goren vardir diye sorayim dedim..
Günaydınnn şekerler...Ben adet oldum tarihim 05.03.2011 gelmesini istemediğim tarih
bu ay gene serephone hapını kullanıp doktora gideceğim ve inşallah yumurtlama günlerini kaçırmayacağım ........ hepinizi öpüoruummm
herkese iyi akşamlar arkadaşlar,pc mdeki sorun yüzünden sık sık giremyorum,pek takipte edemiyorum umarım herkes ,iyidir.tancredi cim inşallah hayırlı güzel haberler alırsın,bizede müjde verirsin canım.
portim,senide merak ediyorum tatlım bugun doktora gidicektin,nasıl gecti?
zorxx tatlım sen nasılsın nasıl gidiyor.
skorpion,aysencim,d-kupcu sizlerde iyisinizdir umarım arkadaslar,ve suanda aceleden yazamadıgım akadaslar hepiniz iyisinizdir umarım.
biz de iyiyiz şimdilik kızlar,her hangi bir sorun yok şükürler olsun,ara ara bazı rahatsızlıklarımız oluyor ama doktorun dediğine göre normalmiş :)
hepinizi öpüyorum canlar.....
herkese iyi akşamlar arkadaşlar,pc mdeki sorun yüzünden sık sık giremyorum,pek takipte edemiyorum umarım herkes ,iyidir.tancredi cim inşallah hayırlı güzel haberler alırsın,bizede müjde verirsin canım.
portim,senide merak ediyorum tatlım bugun doktora gidicektin,nasıl gecti?
zorxx tatlım sen nasılsın nasıl gidiyor.
skorpion,aysencim,d-kupcu sizlerde iyisinizdir umarım arkadaslar,ve suanda aceleden yazamadıgım akadaslar hepiniz iyisinizdir umarım.
biz de iyiyiz şimdilik kızlar,her hangi bir sorun yok şükürler olsun,ara ara bazı rahatsızlıklarımız oluyor ama doktorun dediğine göre normalmiş :)
hepinizi öpüyorum canlar.....
Günaydin kizlar.
kupcu güncellemeyi evden yaparim cnm.
tancredi persembe günü güzel haber alacagiz senden,inaniyorum cnm.
sevtapcim herseyin yolunda gitmesine sevindim,göremeyince nette merak etmistim seni.
ekocum doktora gittim cnm,haberler iyi degil malesef
bos gebelik görünüyor.1hafta daha zamanim var,kesenin icinde o gün de bebek görünmezse kürtaj yapilacak.
Baska bir doktora dj muayene olacagim bi kac gün sonra ama sonuc belli,sadece keske dememek icin gidecegim.
2gündür mahfoldum üzüntüden.bu olayi nasil atlatirim onu düsünüyorum.belliydi basindan beri biseyler yolunda gitmedigi.Bütün bunlarin basima gelmis olduguna inanamiyorum,cöktüm ve elimden hic birsey gelmiyor.
Günaydin kizlar.
kupcu güncellemeyi evden yaparim cnm.
tancredi persembe günü güzel haber alacagiz senden,inaniyorum cnm.
sevtapcim herseyin yolunda gitmesine sevindim,göremeyince nette merak etmistim seni.
ekocum doktora gittim cnm,haberler iyi degil malesef
bos gebelik görünüyor.1hafta daha zamanim var,kesenin icinde o gün de bebek görünmezse kürtaj yapilacak.
Baska bir doktora dj muayene olacagim bi kac gün sonra ama sonuc belli,sadece keske dememek icin gidecegim.
2gündür mahfoldum üzüntüden.bu olayi nasil atlatirim onu düsünüyorum.belliydi basindan beri biseyler yolunda gitmedigi.Bütün bunlarin basima gelmis olduguna inanamiyorum,cöktüm ve elimden hic birsey gelmiyor.[/QUOTE
porti çok üzüldüm yaaa ama nedennn neden bu kadar isterken olmuyo Rabbim niye uğraştırıyo elalem doğurup sokağa atıyo biz olsun diye ne kadar uğraşıyoruz amaa allahım işine karışılmaz ona dua etmekten başka yolumuz yok sen başka bir doktora daha git arkadaşım hiç belli olmaz bol dua et canım
bende de günler geçmek bilmiyor transferden sonra sanırım ilaçların etkisiyle karın bölgemde çok şişlik vardı şimdi o azaldı baya kalmadı bu seferde sanki gebe kalamadım gibi bir hisse kapıldımperşembe gelse de kurtulsam şu duygularda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?