- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #15.301
Günaydin kizlar.
kupcu güncellemeyi evden yaparim cnm.
tancredi persembe günü güzel haber alacagiz senden,inaniyorum cnm.
sevtapcim herseyin yolunda gitmesine sevindim,göremeyince nette merak etmistim seni.
ekocum doktora gittim cnm,haberler iyi degil malesef
bos gebelik görünüyor.1hafta daha zamanim var,kesenin icinde o gün de bebek görünmezse kürtaj yapilacak.
Baska bir doktora dj muayene olacagim bi kac gün sonra ama sonuc belli,sadece keske dememek icin gidecegim.
2gündür mahfoldum üzüntüden.bu olayi nasil atlatirim onu düsünüyorum.belliydi basindan beri biseyler yolunda gitmedigi.Bütün bunlarin basima gelmis olduguna inanamiyorum,cöktüm ve elimden hic birsey gelmiyor.
ay ne olsun aysencim ölücem meraktannn yarın sabah işe gelmeden önce test yapmaya gidicem akşama doğru alırım sonuçları çok heyecanlıyım ama kötü sonuç almaktan da çoooook korkuyorum :83:tancredi nasılsın canım
2 gün bile yok hadi inşlhh hayırlı haberler duyarız senden
kara bahtımız kör talihimizi yeneleim artık :97:
benimde eşim bugün umut tüp bebek merkezinde emre bakırcıoğluna gitti
baya memnun kalmış muayene etmiş varikosel yok(bize gizli oalbilir demişti iki doktor ameliyat demişlerid olamamıştık)iyiki olmamışsın yumurtalıklarda hiç bi sorun yok demiş
diğer testleri beğenmemiş ayrıntılı semen istemiş cuma yaptırıcak ve ona göre tedaviye başlanıcak
az da olsa içimize umut doğdu
annemler geldi dün gece
bugünde teyzemler teyze kızları ve onun canavar gibi çocukları
yatak odamda karıştırılmadık çekmece bırakmadılar salondaki tüm süs eşyaları yerlerde :86:
7 küçük çocuk evdeydi evin altını üstüne getirdiler
başıma ağrı girdi gittiler ama ağrı hala benimle ilaç içtim banamısın demedi
neyse kimsecikler yok yine
yazdım yazdım çıkıyorum
ay ne olsun aysencim ölücem meraktannn yarın sabah işe gelmeden önce test yapmaya gidicem akşama doğru alırım sonuçları çok heyecanlıyım ama kötü sonuç almaktan da çoooook korkuyorum :83:
umuttan da iyi sonuçlar alan çok var ben oraya da gitmiştim ama direk tüp bebek düşüncesiyle gideceksin Allah hepimizin yardımcısı olsun canım
abbooooo 7 çocuk Allahıııım bence arkana bile bakmadan kaçmalıydınn
kızzlaaaaaaaarrrrrrrr hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmm
değerim 187.26 sanırım iyi ama bu saatte doktorumu arayamadım akşam eve gidince idrarda test yaptım 2. çizgi silik çıktıöyle olunca sabahı bekleyemedik hastaneye tahlile gittik 2 saat sonra sonuç açıklandı veeeeeee hamileyimmmmmmmm
canım çok tebrikler ALLAH tamamına erdirsinne güzel ya inşallah portakalımda kesesini dolu görüp yazar buraya
ah canım inşallah yaa çok istiyorum portimin de hepimizin de yüzü gülsün artıkk...
değerim 187.26 sanırım iyi ama bu saatte doktorumu arayamadım akşam eve gidince idrarda test yaptım 2. çizgi silik çıktıöyle olunca sabahı bekleyemedik hastaneye tahlile gittik 2 saat sonra sonuç açıklandı veeeeeee hamileyimmmmmmmm
çok sağol portim sen başından beri çok emindin zatenayy harika bir haber bu
çok şaşırmadım,biliyordum sonucun böyle güzel olacağını ama çok mutlu oldum tabi okuyunca.
Canım benim tebrik ederim tekrar,Allah tamamına erdirsin,sağlıkla hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin bebişlerini
geliyor bizim ikizler
eh bi halay çekelim artık toplanın
darısı zorun,aysenin, miragenin ,kupcunun ve tüm isteyenlerin başına olsun inşallah.Geçen yıl gibi haberler peş peşe geliyor hadi bakalım kızlar inşallah sizlerden de güzel haberler gelir tez zamanda
Amin canım dileğim bütün arkadaşlarımızın bu güzel heyecanı tatması akşam eşimle şok geçirdik zaten ses soluk kalmadı çığlık atarım ağlarım falan diye düşünüyorduk ööööyyle sessiz sessiz oturduk sabah aklımız başımıza geldicanim simdi kk ya girerken test yapacagin aklima geldi kesin hamile diye icime dogdu hemen buraya bakayim dedimveeeee hamileymissin inan öyle sevindim ki senin adina Allah sagliklica,hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin canim .darisi tüm isteyen arkadaslarima insallah.
sağol zorcum amin inşallah giriş hayatım sezon mayıs ayına kadar yazın yapmıyolar haberin ola halaya bekletme biziay varya şöle güzel haber alınca içim açılıyo iyi haberler ihtiyacımız var artık cnm benim okdara sevindimki inan rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhhhhhhhhhhhhh umut oldunuz bana valla en kısa zamanda tüpe girişicem nasipse halaymıda çekeyim ohhhhhhhhhhhhhhhhhh
kızlar herkes iyidir umarım fazla giremiyorum portim aklım sende ama kuşum iyi haberler inşallah bi el sallasa :80:velet bize karnında oh dices inşallah :79:
aysenim sen napıon kuzum ya öpüyorum seni
evet ya keşke daha önce yapsaymısım kendimi bu kadar yıpratmaya değmezmiş diyorum...Zorum valla dün etkilenmişim güzel haberden sabah uyanır uyanmaz sen ve aysen aklıma geldi.
sevtap ve tancrediden sonra siz de tüp deneseniz bi kere de olacağına o kadar inanıyorum ki.
İnşallah sizin de bu haberleri verdiğiniz günler gelecek.Önemli olan başlamak
sağol zorcum amin inşallah giriş hayatım sezon mayıs ayına kadar yazın yapmıyolar haberin ola halaya bekletme bizi
evet ya keşke daha önce yapsaymısım kendimi bu kadar yıpratmaya değmezmiş diyorum...
İyi akşamlar kızlar,size güzel haberlerle gelmeyi çok isterdim
1 saat oluyor eve geleli,doktordan sonra eve gelmediğim için haber veremedim.
Başka doktora gittik ve sonuç aynı,doktor bu kadar beklemek bile sana zarar,eş büyüyormuş içerde neden beklendi dedi?
Sabah yatıyorum, malesef kürtaj olacak.:85:
Allahtan hayırlısı böyleymiş demek diyorum ve buna da razı oluyorum.
Hamile kalmakla hiç bir şey bitmiyormuş.Herşey asıl o zaman başlıyormuş bunu çok iyi anladım.
Allah kimseyi bununla sınamasın ve isteyen herkese hayırlısıyla kucağına almaya nasip etsin inşallah.
Bugün tek iyi şey doktordu,2 yıl içinde sayısını hatırlayamayacağım kadın doğumcuya gittim ve aralarında en iyisi diyebilirim.
Hepinizi çok seviyorum :85: :85:
Allah hepinizden razı olsun dualarınız,desteğiniz,samimiyetiniz için teşekkürler...
Yüzünüz hep gülsün inşallah.
Hakkınızı helal edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?