İyi Geceler Kızlar.Önce kendimden bahsedeyim.
Cumartesi tam günümde,akşam adet oldum.Moral olarak kendimi toparlayamadım.Yıkıldıım belki de depresyonun eşiğindeyim.
Üstüne pazar günü öksürük,boğaz ağrısı,burun akıntısı sardı.3gündür çekiyorum bugün daha iyiyim çok şükür hemen ilaç kullanmaya başladığım için çabuk toparladım.
İŞlerim çok yoğun 3-4 gün boyunca fazla saat çalışacağım resmen eve uyumadan uyumaya geliyorum.
Herşey üst üste geldi,başka sorunlarda var kafam bi dünya
Tancredi canım üzüldüm yumoşların durmasına.Kendimizi geçtim birbirimiz için bile sevinemiyoruz ya hep bi aksillik,problem ..
Bu ne kötü gidişat ya ..hepimizde aynı şey.Sanki seçilmişiz...
Dua ediyorum herşeyin güzel olması hayırlısıyla olması için onun dışında elimizden bişey gelmiyor.İnşallah yumoşlar 13 den en az 16mmye ulaşmışlardır.Olmadıysa da hayırlısı yılmak yok devam edeceğiz canım benim.moralini yüksek tutmaya çalış,Çıkmadık candan ümit kesilmeşmiş ya tam bize göre
Zorx canım adet olmuşsun daha dün konuşurken olucam diyodun damlamış hemen kör olasıcalar..
Doktora gidiyormuşsun hadi bakalım uzun aradan sonra hayırlısıyla inşallah aşılaman da olur bebeğin de gelir.
Allah nasip etsin inşallah bu ay gönülden diliyorum bunu.
Ekoberocum doktorla görüştüm,ne zaman istersen gel dedi.Ben şuan adetim ve bir sonraki adetim de geldikten sonra gitmeyi düşünüyorum dinleneceğim en az 1 ay.
flancım sende ne var ne yok?
berrakcım sen nasılsın kuzu?
aysen garusu her zaman olduğu gibi firar,

evde mi değil mi belli olmuyor zaten..Merak ettim kuzu sen ne durumdasın adet oldun mu?
Hepinizi öptüm