Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

hepimiz aynı şeyleri hissediyoruz canım dün yaşadığım üzüntüyü anlatamam ama bir damla gözyaşı dökmedim ne yapalım bugünlerde geçecek :31:

geçicek inşallah ya kızlar bu tüp bebk konusunda hep bi uzman doktor çıkıyo tvye hep görüyorum o kadını adını bi hatırlasam yazıcamda hatırlayamadım kadın öyle bi anlatıyoki sanki herkesi hamile bırakıcak mış gibi:9:tane tane herşeyi anlatıyo gideniniz varmı merak ettim nurşenmiydi neydi adı ya:59:

hepimiz aynı şeyleri hissediyoruz canım dün yaşadığım üzüntüyü anlatamam ama bir damla gözyaşı dökmedim ne yapalım bugünlerde geçecek :31:

geçicek inşallah ya kızlar bu tüp bebk konusunda hep bi uzman doktor çıkıyo tvye hep görüyorum o kadını adını bi hatırlasam yazıcamda hatırlayamadım kadın öyle bi anlatıyoki sanki herkesi hamile bırakıcak mış gibi:9:tane tane herşeyi anlatıyo gideniniz varmı merak ettim nurşenmiydi neydi adı ya:59:

İyi Geceler Kızlar.Önce kendimden bahsedeyim.
Cumartesi tam günümde,akşam adet oldum.Moral olarak kendimi toparlayamadım.Yıkıldıım belki de depresyonun eşiğindeyim.
Üstüne pazar günü öksürük,boğaz ağrısı,burun akıntısı sardı.3gündür çekiyorum bugün daha iyiyim çok şükür hemen ilaç kullanmaya başladığım için çabuk toparladım.
İŞlerim çok yoğun 3-4 gün boyunca fazla saat çalışacağım resmen eve uyumadan uyumaya geliyorum.
Herşey üst üste geldi,başka sorunlarda var kafam bi dünya

Tancredi canım üzüldüm yumoşların durmasına.Kendimizi geçtim birbirimiz için bile sevinemiyoruz ya hep bi aksillik,problem ..
Bu ne kötü gidişat ya ..hepimizde aynı şey.Sanki seçilmişiz...
Dua ediyorum herşeyin güzel olması hayırlısıyla olması için onun dışında elimizden bişey gelmiyor.İnşallah yumoşlar 13 den en az 16mmye ulaşmışlardır.Olmadıysa da hayırlısı yılmak yok devam edeceğiz canım benim.moralini yüksek tutmaya çalış,Çıkmadık candan ümit kesilmeşmiş ya tam bize göre

Zorx canım adet olmuşsun daha dün konuşurken olucam diyodun damlamış hemen kör olasıcalar..
Doktora gidiyormuşsun hadi bakalım uzun aradan sonra hayırlısıyla inşallah aşılaman da olur bebeğin de gelir.
Allah nasip etsin inşallah bu ay gönülden diliyorum bunu.

Ekoberocum doktorla görüştüm,ne zaman istersen gel dedi.Ben şuan adetim ve bir sonraki adetim de geldikten sonra gitmeyi düşünüyorum dinleneceğim en az 1 ay.

flancım sende ne var ne yok?

berrakcım sen nasılsın kuzu?

aysen garusu her zaman olduğu gibi firar, :10: evde mi değil mi belli olmuyor zaten..Merak ettim kuzu sen ne durumdasın adet oldun mu?

Hepinizi öptüm

günaydın canlar giremedim kaç gündür
uyku sorunu yaşıyorum üzerime korku gibi bişiler geliyo nedense nasıl bişi anlamadım ama
bu yüzden eşimde evde kalmamı istemiyo geçen gece evde kaldığımdada cama taş atıldı gece 3 gibi :18:
eşimi aradım hemen buranın ekiplerini aradı geldiler binanın önüne durdular kaç dk srenleri çaldılar indi dolandılar sağolsunlar :86: dedemlere gitmiştim geçen gece ama yoksa evdeyim portimm :34:
tancredi kuzum neden böle oluyoruz neden hiç bişeyimiz tam eksisksiz gitmiyo artık anlam veremiyorum tek bildiğim hepimiz çok yorulduk çok yıprandık artık malesef
zorum sende adet olmuşsun anacım hiç şaşırtmıyo neyseki ümit etmene bile fırsat vermiyo allahın cezaları :36:
bugün denk gelelim inşlhhhhhhhhhhhhhhh :4:

portim sende adet olmuşsun teker teker döküldük bu ay inşlhhh sıraylada hamiş haberlerimizi veririz diycem her ne kadar umutlarımı yitirmiş olsamda
benim salakları sormuşsun :37: 2 gün hiç bişi gelmedi kahvrengi siyah akıntı gibi geldi sonmra bir söküldüm pir söküldüm afedersiniz ama parça parça kaç gündür sürüyo yarın ilacı içmeye başlıycam bakalım
sende sıkma canını bize biz gerek :34: bende doktorora gitmek istedim depresyona girdiğimi düşünüyorum kaç haftadır ama ilaç kullnamak ilaca bağımlı kalmak istemiyorum bu yüzden gitmiyorum
zaten yeterince ilaç içiyoruz herşey hormonlarımızı etkiliyo kafamızı dağıtmamız lazım bi şekilde :29: dün gece senide zoruda düşündüm inanın olduğunuzu bilmek destek veriyo bana yalnız olmadığımı biliyorum :29:

kızlar ne olur depresyona girmeyin zor biliyorum ama birşeyler yapıp toparlanmaya çalışın yoksa bana dönersiniz dr gidin terapi alın ama çok zorda kalmadıkça ilaç almayın çünkü bebek var işin içinde yoksa ilaç almak sorun değil ben şahsen çok faydasını gördüm ciddi anlamda toparlıyor insanı ama sonrasında mecbur bırakılacak görüyorsunuz işte topu topu 1,5 tane ilacım var ama kaplumbağa hızıyla gidiyoruz yapacağız olacak hadi kızlar:81:

naber flancım nasılsın bakalım son durumun nedir :38:

kimsecikler gelmemiş hapiniz bi şamarı hakettiniz :95:

iyiyim şükür canım öbür hafta dr var işte ya yarım yada 1 doz ineceğim demişti bakalım ne film çevireceğiz ama bugün yüksek müsadelerinizle depresyona girmek istiyorum çünkü bilgisayarıma virüs girdi bütün işlerim kaldı oğlanın leptopu Allah'tan yanımdaydı oradan giriyorum şimdi pazartesi ancak gelirmiş ağlamak istiyorum yaaaaaa :84::84::84:

iyiyim şükür canım öbür hafta dr var işte ya yarım yada 1 doz ineceğim demişti bakalım ne film çevireceğiz ama bugün yüksek müsadelerinizle depresyona girmek istiyorum çünkü bilgisayarıma virüs girdi bütün işlerim kaldı oğlanın leptopu Allah'tan yanımdaydı oradan giriyorum şimdi pazartesi ancak gelirmiş ağlamak istiyorum yaaaaaa :84::84::84:

inşlhhh azlaltır canımcım :38:
keşke verirken işimiz acele daha erkene veremezmisiniz deseydin.neyse ama varmış :)
depresyona girmek yasak değil çünkü topikçe depresyona girdik :37:

slm kızlar akşamdan beri yazıcam yaz silindi ya bişi oldu kaldı doktora gittim ve adam bana aşılama bile yapmak istemedi çünkü senin tüpten başka bişile uğraşman mantıksız dedi normal olması çok zor dio aşılamada çok düşük bir ihtimal bence yapmayalım dedi sana ümit vermek istemiyorum dedi adam :27:ama ben illa bir kere denemek istiyorum dedim neyse hap verdi iğnele yapıcaktı masraflı olur die haplada büyüyosa hapla yapalım dedi..ama sonra kesinlikle beklme direk tüpe git dedi işte böyleeeeeeeeeee kaldım tüpe sanki çok kolayda bilmiyorum kafam bi dünya:53: masrafı manevi yıkımı bakıcaz hayırlısı dices artık neyse hepinizi öpt

dsc01347d.jpg
soguk ve karli bir günden sicacik bir merhaba hepinizee:16::16::16:

slm kızlar akşamdan beri yazıcam yaz silindi ya bişi oldu kaldı doktora gittim ve adam bana aşılama bile yapmak istemedi çünkü senin tüpten başka bişile uğraşman mantıksız dedi normal olması çok zor dio aşılamada çok düşük bir ihtimal bence yapmayalım dedi sana ümit vermek istemiyorum dedi adam :27:ama ben illa bir kere denemek istiyorum dedim neyse hap verdi iğnele yapıcaktı masraflı olur die haplada büyüyosa hapla yapalım dedi..ama sonra kesinlikle beklme direk tüpe git dedi işte böyleeeeeeeeeee kaldım tüpe sanki çok kolayda bilmiyorum kafam bi dünya:53: Masrafı manevi yıkımı bakıcaz hayırlısı dices artık neyse hepinizi öpt

canım,hayrlısı diyelim arkadasım.ama neden doktorunun asılamadan hiç umudu yok onu anlamadım..

İyi Geceler Kızlar.Önce kendimden bahsedeyim.
Cumartesi tam günümde,akşam adet oldum.Moral olarak kendimi toparlayamadım.Yıkıldıım belki de depresyonun eşiğindeyim.
Üstüne pazar günü öksürük,boğaz ağrısı,burun akıntısı sardı.3gündür çekiyorum bugün daha iyiyim çok şükür hemen ilaç kullanmaya başladığım için çabuk toparladım.
İŞlerim çok yoğun 3-4 gün boyunca fazla saat çalışacağım resmen eve uyumadan uyumaya geliyorum.
Herşey üst üste geldi,başka sorunlarda var kafam bi dünya

PORTİM COK ÜZÜLDÜM TATLIM ASILAMANIN TUTMAMIS OLMASINA,BİLİYORUM SENİN KADAR OLAMAM,AMA ANLIYORUM BENDE İKİ KEZ DENEMİŞTİM BİLİYORSUN.NE YAPMAYI DÜŞÜNÜYORSUN?İKİNCİ BİR ASILAMAYI DÜŞÜNÜYORMUSUN?BELLİ OLMAZ CANIM BELKİ İKİNCİDE OLUR.AMA SEN İĞNELERLE YUMURTA GELİŞTİRMİŞTİM YİNEDE DERİMKİ 2 AY GİBİ BEKLE,ÇÜNKÜ İĞNELERİN ETKİSİ BİR KAÇ AY SÜRRÜYOR.HAKKIMIZDA HAYIRLISI ...........

Kızlaaaaaaaaarrrr biz geldiiiiiiiiiiikkkk :49: veeeeeeee tam 3 kişi geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiikkkk :49: :49: sevineceğinizi düşünerek bi de duanızı almak için uğramak istedim, bu ay sürpriz bi şekilde hamiş olduğumu öğrendik, 3 aydır tedaviyi bırakmıştık sadece kocişin sperm hareketliliğini artırmak için L-Arginine diye bi ilaca başlamıştık sanırım onun faydası oldu, belki ocakta aşılama yaptırırız diye düşünürken bebişlerimiz cee dedi bize :49: bugün keselerimizi gördük kalbim duracak gibiydi, ikizlerimiz olacak Allahın izniyle :69: Allahım tez zamanda hepinize bu güzel duyguyu yaşatsın bana da sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin inşallah, dualarım sizinle bacular, öptük hepinizi mucu mucuuuuuuuuu :54:

kızlaaaaaaaaarrrr biz geldiiiiiiiiiiikkkk :49: Veeeeeeee tam 3 kişi geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiikkkk :49: :49: Sevineceğinizi düşünerek bi de duanızı almak için uğramak istedim, bu ay sürpriz bi şekilde hamiş olduğumu öğrendik, 3 aydır tedaviyi bırakmıştık sadece kocişin sperm hareketliliğini artırmak için l-arginine diye bi ilaca başlamıştık sanırım onun faydası oldu, belki ocakta aşılama yaptırırız diye düşünürken bebişlerimiz cee dedi bize :49: Bugün keselerimizi gördük kalbim duracak gibiydi, ikizlerimiz olacak allahın izniyle :69: Allahım tez zamanda hepinize bu güzel duyguyu yaşatsın bana da sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin inşallah, dualarım sizinle bacular, öptük hepinizi mucu mucuuuuuuuuu :54:

tebrikler serocum,rabbim saglıklı bir sekilde kucagına almayı nasip etsin.darısı basımıza :34: Bu arada tedaviyi bıraktıktan sonra dedin,nasıl bir tedavi sürecin olmustu?paylasırmısın?

Kızlaaaaaaaaarrrr biz geldiiiiiiiiiiikkkk :49: veeeeeeee tam 3 kişi geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiikkkk :49: :49: sevineceğinizi düşünerek bi de duanızı almak için uğramak istedim, bu ay sürpriz bi şekilde hamiş olduğumu öğrendik, 3 aydır tedaviyi bırakmıştık sadece kocişin sperm hareketliliğini artırmak için L-Arginine diye bi ilaca başlamıştık sanırım onun faydası oldu, belki ocakta aşılama yaptırırız diye düşünürken bebişlerimiz cee dedi bize :49: bugün keselerimizi gördük kalbim duracak gibiydi, ikizlerimiz olacak Allahın izniyle :69: Allahım tez zamanda hepinize bu güzel duyguyu yaşatsın bana da sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin inşallah, dualarım sizinle bacular, öptük hepinizi mucu mucuuuuuuuuu :54:

ohh bee nihayet güzel bir haber :64::64::64::64::64:
serocum tebrik ederim tatlım çok sevindim tam sürpriz olmuş gerçekten tedaviyi bırakmışken hem de ikiz :emir_bebek::emir_bebek: Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inşallah bebişlerini :nazar:

bir bakiyim dedim aaa ne güzel haber duydum...hayirlisi olsun canim Allah tamamina erdirsin,saglicakla kucagina almayi nasip etsin yavrularini:nazar::emir_bebek::emir_bebek:Allahim diger arkadaslarimada nasip etsin insallah....(amin)

sero kadar değil ama benim haberler güzel yumoşlardan biri 18mm olmuş dün kontrolde gördük :61: 75 ml daha iğne vuruldum büyümeyi görünce aşılama için cumartesiye randevu aldık ama öncesinde 19-20 mm büyüme olup olmadığına bakılacak büyüdüyse aşılama yapılacak kontrole giderken öylesine gittim açıkçası bu aydan beklentim kalmamıştı bakalım bekleyip görücez yazıldıysa olur :31:

portim merak ediyordum seni bak adet olmanı kafana takma canım bu ay bir sürü ilaç aldın önümüzdeki aylara etki edecek onlar ama ne olur bırakma kendini moralini yüksek tut tedaviden hemen sonraki ay hamile kalan çok var. Benim de iş hayatımı çok etkiledi bu olaylar koptum resmen masanın başındayım ama kafam çoook uzaklarda kendimi en çok göstermem gereken dönemde pasifize oldum o yüzden her ay çok kıymetli bu dönemi atlatabilmemiz için
zorx canım her doktor farklı yorumluyor farklı açıdan değerlendirme yapıyor bunu en iyi bu ay anladım 2 doktor 2 si de başka ley önerdi bana ama sonuçta bana en mantıklı geleni uyguladım o yüzden içinden nasıl geliyorsa öyle ilerle canım bu sorun senin karar verdiğin şekilde ilerlemeye hakkın var aşılama yapmak istiyorsan yap dene hiçbir uygulamanın %100 garantisi yok sonuçta
aysen dikkat et canım kendine yazdıklarını okudum gerçi sen bi kafa atarsın yığarsın yere onları :82:
falan ekobero ve diğer arkadaşlar iyi ki varsınız böyle kimseyle bu konuları konuşmuyorum inanın öpüyorum hepinizi keşke bir yerlerde toplanıp yüzyüze konuşabilsek umarım bir gün yapabiliriz bebişlerimiz yanımızda olur belki :emir_bebek:

Back
X