- Konu Sahibi portakal_suyu
- #14.701
tebrikler serocum,rabbim saglıklı bir sekilde kucagına almayı nasip etsin.darısı basımızaBu arada tedaviyi bıraktıktan sonra dedin,nasıl bir tedavi sürecin olmustu?paylasırmısın?
Canım biz 1 buçuk senedir önce klomen-çatlatma iğnesi, ya da gonal f - çatlatma iğnesi, ya da aşılama derken tüp bebek hariç herşeyi denemiştik ve artık delik deşik olmuştum resmen iğnelerden, dengem bozulmuştu sürekli hormon yüklenmekten, sonunda pes ettim olmicaksa da olmasın acelemiz yok senelrce olmazsa ilerde tüp bebek düşünürüz dedik ve bıraktık, kocişimde hareketlilik problemi vardı, sadece onun için L-Arginine diye bi bitkisel ilaca başlamıştık 2 aydır onu kullanıyodu eşim, ilacın 2. ayında tutturduk nasıl olduğunu ben de anlamadım, hem 2 tane yumurtlamışım hem de ikisi de döllenmiş çok şaşırdık öğrenince, ama hep söylerlerdi de bitürlü beceremezdim, gerçekten işin sıırı en çok da kafaya takmamak, oluruna bırakmakta, bizim bu aydan hiçbi ümidimiz, bi beklentimiz yoktu, bidahaki ay ilacın 3. ayı dolunca kocişe test yaptırıp hareketlilikte artış varmı diye bakacaktık ona odaklanmıştık yani beklemediğimiz anda aldık müjdeyi. Allah hepinize ve tüm isteyenlere nasip etsin inşallah dualarım sizinle

ohh bee nihayet güzel bir haber
serocum tebrik ederim tatlım çok sevindim tam sürpriz olmuş gerçekten tedaviyi bırakmışken hem de ikizAllah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inşallah bebişlerini
![]()
Sağol canım benim, sen de aşılama yaptırıyomuşsun bu ay inşallah tutar bitanem, Allahım ümitlerinizi boşa çıkarmasın, sana tavsiyem doktorunun normal hayatına devam et sözlerine aldanma, aşılamanın olduğu gün hiç kalkmadan yat, akmaz falan diyolar ama ben 1-2 saat yatıp sonra kalktım şarıl şarıl aktı spermler çok üzülmüştüm, benim aşılamam tutmamıştı ozaman :26:
Bi de ertesi günü de birlikte olun, bunu da çok kişiden duydum

İnşallah tutar dua edicez senin için teyzoş

Portimin aşılaması tutmamış çok üzüldüm ona yaaa

bir bakiyim dedim aaa ne güzel haber duydum...hayirlisi olsun canim Allah tamamina erdirsin,saglicakla kucagina almayi nasip etsin yavrulariniAllahim diger arkadaslarimada nasip etsin insallah....(amin)
Amin hayatım, Allah olmayan herkeslere nasip etsin tez zamanda inşallah