Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

tebrikler serocum,rabbim saglıklı bir sekilde kucagına almayı nasip etsin.darısı basımıza :34: Bu arada tedaviyi bıraktıktan sonra dedin,nasıl bir tedavi sürecin olmustu?paylasırmısın?

Canım biz 1 buçuk senedir önce klomen-çatlatma iğnesi, ya da gonal f - çatlatma iğnesi, ya da aşılama derken tüp bebek hariç herşeyi denemiştik ve artık delik deşik olmuştum resmen iğnelerden, dengem bozulmuştu sürekli hormon yüklenmekten, sonunda pes ettim olmicaksa da olmasın acelemiz yok senelrce olmazsa ilerde tüp bebek düşünürüz dedik ve bıraktık, kocişimde hareketlilik problemi vardı, sadece onun için L-Arginine diye bi bitkisel ilaca başlamıştık 2 aydır onu kullanıyodu eşim, ilacın 2. ayında tutturduk nasıl olduğunu ben de anlamadım, hem 2 tane yumurtlamışım hem de ikisi de döllenmiş çok şaşırdık öğrenince, ama hep söylerlerdi de bitürlü beceremezdim, gerçekten işin sıırı en çok da kafaya takmamak, oluruna bırakmakta, bizim bu aydan hiçbi ümidimiz, bi beklentimiz yoktu, bidahaki ay ilacın 3. ayı dolunca kocişe test yaptırıp hareketlilikte artış varmı diye bakacaktık ona odaklanmıştık yani beklemediğimiz anda aldık müjdeyi. Allah hepinize ve tüm isteyenlere nasip etsin inşallah dualarım sizinle :16:

ohh bee nihayet güzel bir haber :64::64::64::64::64:
serocum tebrik ederim tatlım çok sevindim tam sürpriz olmuş gerçekten tedaviyi bırakmışken hem de ikiz :emir_bebek::emir_bebek: Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inşallah bebişlerini :nazar:

Sağol canım benim, sen de aşılama yaptırıyomuşsun bu ay inşallah tutar bitanem, Allahım ümitlerinizi boşa çıkarmasın, sana tavsiyem doktorunun normal hayatına devam et sözlerine aldanma, aşılamanın olduğu gün hiç kalkmadan yat, akmaz falan diyolar ama ben 1-2 saat yatıp sonra kalktım şarıl şarıl aktı spermler çok üzülmüştüm, benim aşılamam tutmamıştı ozaman :26:
Bi de ertesi günü de birlikte olun, bunu da çok kişiden duydum :34:
İnşallah tutar dua edicez senin için teyzoş :49:
Portimin aşılaması tutmamış çok üzüldüm ona yaaa :5: çok seviyorum ben onu kıyamam canım benim yaa :5: Allahım tez zamanda sabrının mükafatını versin ona da inşallah :49:

bir bakiyim dedim aaa ne güzel haber duydum...hayirlisi olsun canim Allah tamamina erdirsin,saglicakla kucagina almayi nasip etsin yavrularini:nazar::emir_bebek::emir_bebek:Allahim diger arkadaslarimada nasip etsin insallah....(amin)

Amin hayatım, Allah olmayan herkeslere nasip etsin tez zamanda inşallah :49:

inşlhhh azlaltır canımcım :38:
keşke verirken işimiz acele daha erkene veremezmisiniz deseydin.neyse ama varmış :)
depresyona girmek yasak değil çünkü topikçe depresyona girdik :37:

çok sevindim kuzum depresyonun yasak olmadığına çünkü girdim bilem çünkü oğlanın leptop cd çalar değilmiş dvd çalıştırıyormuş benim bilgilerde cd de çalıştırmıyor yani gerçi çok da anlamam bu bilgisayar işlerinden o yüzden bekleyeceğim mecbur sabahtan beri bir sürü kişi birşeyler sormak için aradı haliyle cevap veremedim evraklar birikti sorma deliriyorum :95::95::95:

slm kızlar akşamdan beri yazıcam yaz silindi ya bişi oldu kaldı doktora gittim ve adam bana aşılama bile yapmak istemedi çünkü senin tüpten başka bişile uğraşman mantıksız dedi normal olması çok zor dio aşılamada çok düşük bir ihtimal bence yapmayalım dedi sana ümit vermek istemiyorum dedi adam :27:ama ben illa bir kere denemek istiyorum dedim neyse hap verdi iğnele yapıcaktı masraflı olur die haplada büyüyosa hapla yapalım dedi..ama sonra kesinlikle beklme direk tüpe git dedi işte böyleeeeeeeeeee kaldım tüpe sanki çok kolayda bilmiyorum kafam bi dünya:53: masrafı manevi yıkımı bakıcaz hayırlısı dices artık neyse hepinizi öpt

haklısın ama gülüm ya önce bir aşılama deneseydi de sonraki adım tüp olsaydı çünkü aşılama tutmasa bile kendiliğinden birkaç ay sonra tutanlar var sonuçta bu Allah'ın bileceği birşey ol der olur yani sonuçta dr tamam ama bu kadar da kesin konuşmasa mıydı acaba?yaklaşık kaça mal oluyormuş bu tüp bebek işi?maddi olarak çok yorar mı kuzum yani yorar tabiiki de ekonomik bakımdan dengeleri bozar mı diye sordum canım:26:

dsc01347d.jpg
soguk ve karli bir günden sicacik bir merhaba hepinizee:16::16::16:

ne güzel bir yer neresi burası?gerçi kar manzarasını sevmem aslında soğuk havayı ve karı sevmem ama çok huzurlu biryer olarak göründü bana sanırım huzur şefkat ve dinlenmeye ihtiyacım var bu aralar benim:5:

Kızlaaaaaaaaarrrr biz geldiiiiiiiiiiikkkk :49: veeeeeeee tam 3 kişi geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiikkkk :49: :49: sevineceğinizi düşünerek bi de duanızı almak için uğramak istedim, bu ay sürpriz bi şekilde hamiş olduğumu öğrendik, 3 aydır tedaviyi bırakmıştık sadece kocişin sperm hareketliliğini artırmak için L-Arginine diye bi ilaca başlamıştık sanırım onun faydası oldu, belki ocakta aşılama yaptırırız diye düşünürken bebişlerimiz cee dedi bize :49: bugün keselerimizi gördük kalbim duracak gibiydi, ikizlerimiz olacak Allahın izniyle :69: Allahım tez zamanda hepinize bu güzel duyguyu yaşatsın bana da sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin inşallah, dualarım sizinle bacular, öptük hepinizi mucu mucuuuuuuuuu :54:

çoooook sevidim benim de hayalimde hep ikiz var nedense bakımı çok zor kabul ediyorum da çok tatlı oluyorlar ya bende tekiz buldum da ikiz kaldı :24:Allah nazardan saklasın gülüm inşallah çok güzel bir hamilelik dönemi geçirirsin sağlıklada kucağına alırsın tatlım Allah analı babalı büyütmek nasip etsin inşallah bu arada bebekler gelene kadar bol bol uyu çünkü onlar gelince kafan biraz zor yastık yüzü görür canım:34:

sero kadar değil ama benim haberler güzel yumoşlardan biri 18mm olmuş dün kontrolde gördük :61: 75 ml daha iğne vuruldum büyümeyi görünce aşılama için cumartesiye randevu aldık ama öncesinde 19-20 mm büyüme olup olmadığına bakılacak büyüdüyse aşılama yapılacak kontrole giderken öylesine gittim açıkçası bu aydan beklentim kalmamıştı bakalım bekleyip görücez yazıldıysa olur :31:

portim merak ediyordum seni bak adet olmanı kafana takma canım bu ay bir sürü ilaç aldın önümüzdeki aylara etki edecek onlar ama ne olur bırakma kendini moralini yüksek tut tedaviden hemen sonraki ay hamile kalan çok var. Benim de iş hayatımı çok etkiledi bu olaylar koptum resmen masanın başındayım ama kafam çoook uzaklarda kendimi en çok göstermem gereken dönemde pasifize oldum o yüzden her ay çok kıymetli bu dönemi atlatabilmemiz için
zorx canım her doktor farklı yorumluyor farklı açıdan değerlendirme yapıyor bunu en iyi bu ay anladım 2 doktor 2 si de başka ley önerdi bana ama sonuçta bana en mantıklı geleni uyguladım o yüzden içinden nasıl geliyorsa öyle ilerle canım bu sorun senin karar verdiğin şekilde ilerlemeye hakkın var aşılama yapmak istiyorsan yap dene hiçbir uygulamanın %100 garantisi yok sonuçta
aysen dikkat et canım kendine yazdıklarını okudum gerçi sen bi kafa atarsın yığarsın yere onları :82:
falan ekobero ve diğer arkadaşlar iyi ki varsınız böyle kimseyle bu konuları konuşmuyorum inanın öpüyorum hepinizi keşke bir yerlerde toplanıp yüzyüze konuşabilsek umarım bir gün yapabiliriz bebişlerimiz yanımızda olur belki :emir_bebek:

olur inşallah canım bak moralsiz gittin dr a ne güzel haberler getirdin daha da güzel haberler vereceksin bizlere inşallah:16:

Canım biz 1 buçuk senedir önce klomen-çatlatma iğnesi, ya da gonal f - çatlatma iğnesi, ya da aşılama derken tüp bebek hariç herşeyi denemiştik ve artık delik deşik olmuştum resmen iğnelerden, dengem bozulmuştu sürekli hormon yüklenmekten, sonunda pes ettim olmicaksa da olmasın acelemiz yok senelrce olmazsa ilerde tüp bebek düşünürüz dedik ve bıraktık, kocişimde hareketlilik problemi vardı, sadece onun için L-Arginine diye bi bitkisel ilaca başlamıştık 2 aydır onu kullanıyodu eşim, ilacın 2. ayında tutturduk nasıl olduğunu ben de anlamadım, hem 2 tane yumurtlamışım hem de ikisi de döllenmiş çok şaşırdık öğrenince, ama hep söylerlerdi de bitürlü beceremezdim, gerçekten işin sıırı en çok da kafaya takmamak, oluruna bırakmakta, bizim bu aydan hiçbi ümidimiz, bi beklentimiz yoktu, bidahaki ay ilacın 3. ayı dolunca kocişe test yaptırıp hareketlilikte artış varmı diye bakacaktık ona odaklanmıştık yani beklemediğimiz anda aldık müjdeyi. Allah hepinize ve tüm isteyenlere nasip etsin inşallah dualarım sizinle :16:

Sağol canım benim, sen de aşılama yaptırıyomuşsun bu ay inşallah tutar bitanem, Allahım ümitlerinizi boşa çıkarmasın, sana tavsiyem doktorunun normal hayatına devam et sözlerine aldanma, aşılamanın olduğu gün hiç kalkmadan yat, akmaz falan diyolar ama ben 1-2 saat yatıp sonra kalktım şarıl şarıl aktı spermler çok üzülmüştüm, benim aşılamam tutmamıştı ozaman :26:
Bi de ertesi günü de birlikte olun, bunu da çok kişiden duydum :34:
İnşallah tutar dua edicez senin için teyzoş :49:

evet bende yatmayı düşünüyorum geçen yıl aşılama yaptığımda doktor spor yapabilirsin deyince 2 gün sonra fitness a gittim :67: bu sefer gün boyunca yatıcam ertesi günü de görümcemi istemeye geliyolar bakalım orada inşallah oturabilirim :25:

burasi isvicre canim evimizin önü:8:gayet huzurlu bir yer ama sürekli kalinca biraz sikici..:72:canim ülkem!!
ne güzel bir yer neresi burası?gerçi kar manzarasını sevmem aslında soğuk havayı ve karı sevmem ama çok huzurlu biryer olarak göründü bana sanırım huzur şefkat ve dinlenmeye ihtiyacım var bu aralar benim:5:

canım,hayrlısı diyelim arkadasım.ama neden doktorunun asılamadan hiç umudu yok onu anlamadım..

cnm ben kistten ameliyat olduğum için ve ayrıca tüpümün bir kısmının alındığından dolayı zor dio bana bunlar düşük ihtimalli şeyler dio umut vermek istemediğim için yapmayalım dedi ama deniyces tabi aşılama tüpten önce cnm hayırlısı napalım sen napıosun keyifler nasıl :16:

Kızlaaaaaaaaarrrr biz geldiiiiiiiiiiikkkk :49: veeeeeeee tam 3 kişi geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiikkkk :49: :49: sevineceğinizi düşünerek bi de duanızı almak için uğramak istedim, bu ay sürpriz bi şekilde hamiş olduğumu öğrendik, 3 aydır tedaviyi bırakmıştık sadece kocişin sperm hareketliliğini artırmak için L-Arginine diye bi ilaca başlamıştık sanırım onun faydası oldu, belki ocakta aşılama yaptırırız diye düşünürken bebişlerimiz cee dedi bize :49: bugün keselerimizi gördük kalbim duracak gibiydi, ikizlerimiz olacak Allahın izniyle :69: Allahım tez zamanda hepinize bu güzel duyguyu yaşatsın bana da sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin inşallah, dualarım sizinle bacular, öptük hepinizi mucu mucuuuuuuuuu :54:

ay sonunda güzel bir haber aldık oh beeeeeeee hayırlısı olsun cnm hemde iki tane ay nasıl bir duygudur ya sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cnmmmmm darısı bize inşallahhhhhhh dua et öpt:16::16:

sero kadar değil ama benim haberler güzel yumoşlardan biri 18mm olmuş dün kontrolde gördük :61: 75 ml daha iğne vuruldum büyümeyi görünce aşılama için cumartesiye randevu aldık ama öncesinde 19-20 mm büyüme olup olmadığına bakılacak büyüdüyse aşılama yapılacak kontrole giderken öylesine gittim açıkçası bu aydan beklentim kalmamıştı bakalım bekleyip görücez yazıldıysa olur :31:

portim merak ediyordum seni bak adet olmanı kafana takma canım bu ay bir sürü ilaç aldın önümüzdeki aylara etki edecek onlar ama ne olur bırakma kendini moralini yüksek tut tedaviden hemen sonraki ay hamile kalan çok var. Benim de iş hayatımı çok etkiledi bu olaylar koptum resmen masanın başındayım ama kafam çoook uzaklarda kendimi en çok göstermem gereken dönemde pasifize oldum o yüzden her ay çok kıymetli bu dönemi atlatabilmemiz için
zorx canım her doktor farklı yorumluyor farklı açıdan değerlendirme yapıyor bunu en iyi bu ay anladım 2 doktor 2 si de başka ley önerdi bana ama sonuçta bana en mantıklı geleni uyguladım o yüzden içinden nasıl geliyorsa öyle ilerle canım bu sorun senin karar verdiğin şekilde ilerlemeye hakkın var aşılama yapmak istiyorsan yap dene hiçbir uygulamanın %100 garantisi yok sonuçta
aysen dikkat et canım kendine yazdıklarını okudum gerçi sen bi kafa atarsın yığarsın yere onları :82:
falan ekobero ve diğer arkadaşlar iyi ki varsınız böyle kimseyle bu konuları konuşmuyorum inanın öpüyorum hepinizi keşke bir yerlerde toplanıp yüzyüze konuşabilsek umarım bir gün yapabiliriz bebişlerimiz yanımızda olur belki :emir_bebek:
cnm inşallah sendende güzel haberler alalım valla okadar ihitiyacımız varki güzel haberlere cnm ve keşke yakında olsak şöle sabaha kadar oturup dertleşsek süper olur yaaa

bana gelincede dediğin gibi cnm birkerede olsa aşılama yapıcam dniyces yani içimde kalamsın bakalım belki olurmu olurrrrr:27:

haklısın ama gülüm ya önce bir aşılama deneseydi de sonraki adım tüp olsaydı çünkü aşılama tutmasa bile kendiliğinden birkaç ay sonra tutanlar var sonuçta bu Allah'ın bileceği birşey ol der olur yani sonuçta dr tamam ama bu kadar da kesin konuşmasa mıydı acaba?yaklaşık kaça mal oluyormuş bu tüp bebek işi?maddi olarak çok yorar mı kuzum yani yorar tabiiki de ekonomik bakımdan dengeleri bozar mı diye sordum canım:26:

napıon cnmmmmm:16: deniycem kuşum aşılama birkere fazla deneme dedi sadece tüpe geç dio direk bakalım belki aşılama tutar ay umutlu olucam ya off içimiz daraldı kötü düşünmekten :47: dur ben pembe gözlüklerimi takayımda herşeyi güzel görelim yavvv:103:

portakalımmmmm kuşum napıosunnnnnn yavrucan nerdesin işler yoğun herhalde öpt cnm :16:

aysencan napıon kızzzzz:80:

iyi akşamlar kızlar hamiş haberimiz var çok sevindim ayagını sürü serocum :3:bizde hep küçükle ugraşıyoduk ya kızlar okula gittim abi için pedagogla görüşmeye kıskançlıgımız varmış ve içimize atmışız:5:sorulara öyle cevap vermişki çok üzüldüm neyse destekle aşıcaz umarım ilerde bi kardeşi olduguna çok sevinicek şimdide biraz ihmal edildigini düşünüyo biden haberler böyle

İyi Akşamlar Kızlar.
Saat olarak çok yoğun çalıştım bu hafta ve nete giremedim eve sadece uyumadan uyumaya gelebildim.
Ruh halim hiç iyi değil,sürekli ağlama krizlerine giriyorum.Reelde hamile görmeye bebek görmeye tahammül edemiyorum hemen içim acıyo,yaşadıklarım aklıma geliyor ve gözyaşları süzülüp gidiyor..
Bişeyle mesgul olmadığım heran kafamda kuruyorum,yaşama dair içimde tek bişey yok.sanki hiç bebeğim olmayacakmış gibi hissediyorum ve tüp konusunda da eşimle orta yolu bulamamak beni daha da endişelendiriyor.Ameliyat olmam gerekiyor.Perde varmış ve şuana kadar olmaması aşılamayla da olmamasıyla doktor bu ameliyatı tavsiye etti.Eşim bi kez daha aşılama deneriz diyor ama ben aşılama denemek istemiyorum artık.Tüp bebeği de eşim istemiyor.Bekleyelim diyor.Kimse yaşadıklarımı çektiğim acıyı anlamıyor...Ciddi ciddi bunalıma girdim hatta intiharı bile düşündüm,ne yapabilirim diye kafamda kurdum hatta içimden hep kendimle konuşuyorum,sevdiklerimle nasıl vedalaşırım onlara neler yazarım diye düşündüm.
Katlanılır gibi değil,beklemeye tahammül edemiyorum.Herşeyin hayırlısı tabiki ama bu durum benim canımı çok yakıyor.

Kötükediserocum inanki tüm kalbimle söylüyorum çok sevindim.Bir değil hem de iki tane Allah hepimize nasip etsin inallah.Sağlıkla hayırlısıyla kucağına almanı gönülden dilerim canım arkadaşım.Yaşadığın mutluluğu hayal etmek bile çok güzel.Herşey gönlünce olsun canım benim.

Zorum bu son gittiğin doktor yeni olan mı ?
Neden tüp dedi hemen ya insanın içindeki umudu bile alıyorlar.Aşılama denemekle hatta iğnesiz denemekle çok iyi bi karar vermişsin.Şuana kadar hiç biri bişey yapmadı..yapmaya fırsat da olmadı hep bi engel..Bence klomen ve benzeri yumurta geliştirici haplar iğnelerden daha iyi hem maddi olarak hem de yumurta maşallah kocaman oluyor 5 günlük bi süreçte.söndü sönmedi derdi iğneye göre daha az karşılaşılan bi durum.Tedavin hayırlı olsun canım inşallah bu ay nasip olur.

Tancredi cnm inan içimden hep bişi olsa da yumurtalar büyümeye devam etse diye geçirmiştim.Şimdi okuyunca da çok mutlu oldum.Hadi bakalım inşallah şansın döner ve bu ay senden de güzel haber alırız.

Ekobero canım büyük oğlun için üzüldüm inşallah çabuk yener kardeşini kıskanmayı.Bana göre çok normal bi durum her evde kardeşler birbirini belli bi dönem kıskanır.Ona karşı daha ilgili olmaya çalışın diğeri nasıl olsa daha küçük bişeyleri anlayana kadar zamanınız var.

cicvirim ben iki ay iğne kullandım ilk ay söndü falan filan aşılama olmadı..İkinci ayda da herşey yolundaydı ama tutmadı.Bir kez daha o gelgitleri çekecek sabrum kalmadı.3kez de klomen kullanmıştım ve sayıları bile unutuyorum ama 2 kezde çatlatma iğnesi denemiştim.Hani olsa birinde birinde zaten olurdu.Bu ay boş geçirip dinlenmeyi düşünüyorum önümüzdeki ay adet olup bittikten sonra ameliyat olmayı düşünüyorum sonra ne kadar süreç geçmeli tedavi için bilmiyorum.Tüp konusunda eşimle anlaşamıyoruz.O beklememizden yana...Off ne yapmam gerektiğini hiç sağlıklı düşünemiyorum...

skorpicim manzara harika,orda olmayı çok isterdim,yok böyle bi huzur.Çok şanslısın .

Flancım sen nasılsın canım?

aysencim eşin nöbetteyken yaşadıklarına üzüldüm kimbilir nasıl korkmuşsundur.
Hergün hepimizi düşünüyorum bende..Ne zaman ne zaman diye..Tam toplanmışız birbirimizi bulmuşuz yani..

Çok uzun oldu kusura bakmayın kızlar,hepinizi öpüyorum

Son düzenleme:
İyi Akşamlar Kızlar.
Saat olarak çok yoğun çalıştım bu hafta ve nete giremedim eve sadece uyumadan uyumaya gelebildim.
Ruh halim hiç iyi değil,sürekli ağlama krizlerine giriyorum.Reelde hamile görmeye bebek görmeye tahammül edemiyorum hemen içim acıyo,yaşadıklarım aklıma geliyor ve gözyaşları süzülüp gidiyor..
Bişeyle mesgul olmadığım heran kafamda kuruyorum,yaşama dair içimde tek bişey yok.sanki hiç bebeğim olmayacakmış gibi hissediyorum ve tüp konusunda da eşimle orta yolu bulamamak beni daha da endişelendiriyor.Ameliyat olmam gerekiyor.Perde varmış ve şuana kadar olmaması aşılamayla da olmamasıyla doktor bu ameliyatı tavsiye etti.Eşim bi kez daha aşılama deneriz diyor ama ben aşılama denemek istemiyorum artık.Tüp bebeği de eşim istemiyor.Bekleyelim diyor.Kimse yaşadıklarımı çektiğim acıyı anlamıyor...Ciddi ciddi bunalıma girdim hatta intiharı bile düşündüm,ne yapabilirim diye kafamda kurdum hatta içimden hep kendimle konuşuyorum,sevdiklerimle nasıl vedalaşırım onlara neler yazarım diye düşündüm.
Katlanılır gibi değil,beklemeye tahammül edemiyorum.Herşeyin hayırlısı tabiki ama bu durum benim canımı çok yakıyor.

haklısın canım,,coooook sabır gerketiren süreç bizim sürecimiz.sabır.lütfen portim kendine gel :96: intiharda ne demek,kimi insanlar var zmaanında ellerşnde imkanları olmadıgı için,eskidende bu tür gelişmiş tedavi yöntemleri olmadıgından,deneme sansları bile olmamıs.şimdi ise imkanları var ama neye yarar.yaş 45.kimileride yılarca deniyorlar 10 yıl 15 yıl yine pes etmiyorlar.bu nazlı bebekler bizi ugrastırıyorlar ama,gelicekler.umudunu yitirme canım

İçimde anne olacağıma dair tek bir kıvılcım bile yok.Evliliğim dışında hayatımda bir çok şey kötü gidiyor.Çok kötü bi dönem geçiriyorum.Trafikte giderken bile bi tehlike olsa hemen içimden keşke şimdi ölsem biranda kurtulsam herşeyden diyorum.En kötüsü de babamı çok özlüyorum..Üzülmesinler diye eşimle ailemle içimdekileri paylaşamıyorum onun dışında hep içiime atıyorum..içimde yaşıyorum acımı hep susuyorum..

Son düzenleme:
portim gece okudum cevap yazamadam çıktım. o kadar taktımkş yazdıklarına nerdeyse seni arıycak iyi bir kalay çekecektim :57: uyuyamadım düşünmekten uyuyuncada kötü kötü rüyalar gördüm onca düşünceye iyi şey görecek halim yoktu tabi.
o nasıl sözler o nasıl düşünceler öyle hiç olmadı sana :20: hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz kuzum aynı şeylerden geçiyoruz ne yapalım sabır etmekten başka allaha sığınmaktan ondan yarım istemekten başka yapacak hiç bişiyemiz yok.öncelikle aklına şunu sokman lazım senin sağlığın yerinde olmadıkdan sonra gerisi boşşş.senin sağlığındna önemli hiç bişiey yok.herşeyimiz süpür sorunuszda olsa allah oll demedikten sonra olmuycak bunu biliyoruz..intiharı düşünmen ağlama krizleri mutsuzluk umutsuzluk bunların hepsi depresyon sebepleri kuşum.en yakın zamanda bir psikoloğa gitmelisin.keşke yakın olsak senin dertleşmeye ihtiyacın var aslında içine attığın için böyle olduğunu düşünüyorum.evde olduğun bi gün msn den görüntülü görüşelim olurmu?
inanki yazarken bile gözlerim doluyo ham damladı damlayacak.
yalnız değilsin her ne kadfar yakınında olamasamda ben biz burdayız .
aslında daha çok kızıcaktım ama hadi yine buhranlarda olduğun için yazmıyorum bişiler :61:
seni seviyorum canım arkadaşım :29:

bu arada günaydınlar
burda harika bir kar yağışı var tülü açtım ölece seyrediyorum :91:
serocum gözün aydın canım sağlıkla gelsin kuzuların kim bilir nasıl bir duygudur rabbim tez zamnda bekleyen isteyen herkese nasip etsin inşlhh

bu arada kızlar ben pzrtsi kısmetse çocuk için oruç tutmaya başlıycam
Çocuğu olmayan bir kadın, yedi gün oruç tutup iftar vaktinde "Yâ Musavvir, Ya Bari, Ya Halık" isimlerini su üzerine 21 kere okuyup üfürse ve o sudan iftar eylese Cenab-ı hak bu isimlerin hür*****e makbul bir çocuk ihsan eder." (7)

rabbim belki bunu vesile eder

günaydın kızlarrrrr...:16:

portakalım aynen bende aysen gibi gece okudum ve şok oldum ben zaten msnden sana uzun uzun yazdım ama benide üzdün kız deli:14: bence bukadar istememize rağmen hayatta en önemli şey sağlık huzur bunların olmadığını düşün yavru sağlımız yerinde olmasa mutsuz huzursuz olsan daha büyük dertlerimiz olsaydı????bunlar elbet geçicek olan şeyler daha yaşın kaç cnmmm?önünde değerlerndirceğin uzun bir zaman var ayrıca rabbim ne yazdıysa o olucak olmasada napıcaz sence intiharımı düşünücez kuşum hayat ölece akıp gidicek onun için hemen kendne geliosun yavru ve birdaha böyle şeyler düşünme iimi cnm benim öpt seni çokkk

Back
X