Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları
Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
tereyağı bal maskesi hakkaten çok güzel
bebek gibi yumuşacık bi cildiniz olsun istiyorsanız bu tarifi hfta bir kere yapın
1 fincan yoğurt
1 tatlı kaşığı limon suyu
1 yumurta sarısı
1 tatlı kaşığı da elma sirkesi
iyice karıştrp yüzünüzde kuruyana kadar bekletitorsunuz.daha sonra ılık suyla yıkıyorsunuz bu kadar:1yes2:
bende bunu h.sonu deneyecem bakalım sonuçları ne olacak.tek korkum sirke sevmediğim için oda....pazartesi sonucu yazacagım arkadaşlar....
evet arkadaşlar dün aksam denetim maskeyi cildinde degisiklik oldu. herkese tavsiye edebilirim bunu.15 günde bir yapmayı düşünüyorum kendime.....
Ben limon ve yoğurt maskesini yaptım gerçekten işe yarıyor tavsiye ederim ama benim bildiğim süt ve baldı süt ve yumurta deil.
bende böyle biliyorum. yapıyorum arada. yumuşacık oluyo
kil,el kremi,mısır unu ve su.Harika yapıyor cildimi
Çok pratık bı yontem!!
Eger cıldınız yorgun gorunuyorsa buzluklara su koyarken ıcıne lımonda damlatın ve buzluga yerlestırın.Buz olunca cildinizde gezdirin Anında etkili çözüm...
yoğurt limon yaptım ama ben sanırım bi kerede yanıt vermez.. iki üç hafta yapalım bakalım umarım işe yarar :44:
kızlar burnmdaki syh nklar için limon+yoğr maskesini denicemde gözeneklerim yanaklarımdaa delk delkk :S onları dhaçok bytmez dmi
uyguladıgım cokkk taze bir maske tarifi:) deneyin pişman olmayacaksınız:)
2 çay kaşığı bal
1 çay kaşığı limon
1 çay kaşığı badem yağı
1 çay kaşığı irmikk
cildinize peelıng yapar gibi uygulayın. 15 dakika bekleyin. ben maskeyi ovalayarak çıkardım ve ardıdan gül suyu ile tonikledim. cidden cildim anında canlandı.
evli:)mutlu:)
Kayıtlı Üye
Uzun zamandır cildime nemlendirici bile sürmedim..
Az önce yoğurtla çileği karıştırıp yüzüme sürdüm..hala bekliyorum bakalım neler olucak
düzenli olarak sürekli cilt bakımı yapıyorum cilt beslenmesi de diğer vücudumuzun duyduğu ihtiyaçlar giib bakıma ihtiyacı var ben de makyaj biraz iyi gitmiyor ama cilt bakımı her gün yapıyorum
yoğurt-limon maskesi fazlaca övülünce hemen yaptım,bekliyorum.fazla arttı ben de ellerime ve kollarıma da sürdüm,arap yağı bol bulunca misali :)) :90:
Allah'a emanetsin kuzum
Kayıtlı Üye
Uzun zamandır cildime nemlendirici bile sürmedim..
Az önce yoğurtla çileği karıştırıp yüzüme sürdüm..hala bekliyorum bakalım neler olucak
çileği çok övüyorlar
cilde çok iyi geliyormuş
nasıl oldu canım?
gayet güzel oldu,işe yarıyor bence,düzenli yapmak lazım valla
bende bugun yoğurt ve limonu denicem inş işe yarar yüzüm kötü değil ama daha iyi olmasını kim istemez dimi
bu maskeyi deneyen var mı acaba,mesela benim cildim çok hassas,çabuk kızarır,bu maske her cilt tipine uygulanabilirmi merak ettim:uhm:
ben bugun yaptım ve cildim bayağı kızardı sanırım benim cilt tipime uygun değil
her ciilt tipine uygun dğilmiş yoğurt ve limon maskesi arkadaşalr.inanılmaz derece kızardı ve çok kŞINTI Yaptı bu maske. akşam yapmıştım sabah bile vardı kızarıklık.bilginiz olsun die söyledim.
benim peelingim bitince prinç ununu kaynar suyla karıştırıyorum, bıraz ılıyınca da peeling yapıyorum çok nazik oluyor