Bebek Görme Ziyareti Hk.

Ablam doğum yaptıktan 2 hafta sonra günübirlik gittik eşimle ziyaretlerine.

Ablamda kalmayı bile düşünmedim.
Tek olsam kalırdım da eşimle uygun gelmedi.

bence burda karşı tarafın da ne düşüneceği önemli.. yani biri benim evime şehir dışından gelse ve gidip otelde kalsalar ben biraz alınırdım muhtemelen.. misafirleri seviyorum galiba ben :)

Bence bu ziyaret erken olmus kadin daha lohusa bebek desen sevilecek kadar buyumemis.

Ben olsam gitmezdim, henüz çok erken, eşimi de bu konuda ikna eder, daha müsait bir zamanda gidelim diye ertelerdim.
Kayınvalide ise kendi bilir, yeğeni galiba, ister gitsin ister kalsın..

Ama illa gideceksek kalmazdım
Hadi o da olmadı, o zaman kalır, kıza yük olmamak için her işine koşturmaya çalışırdım.
Otel düşünmezdim, aklıma gelmez, o derece uzağım bu fikre.

Tabiki de lohusa kadinin evinde kalmayin otelde kalin cok israr ederlerse kv kalsin sadece

ben çok anlamsız buluyorum bu bebek görme ziyaretlerini hele birde şehirler farklıysa
ama kesinlikle kalmayın insanların evinde zaten lohusa bunaltmayın derim.

Bizde gittik eşimle önceden otel ayarladık.Gidince çok ısrar ettiler,otelimizi ayarladık eşyalarımızı da otele bıraktık dedik.Ziyaretimizi yapıp kalktık.Lohusa kadın,bebekli ev.Gece gündüz kavramı yok.Bebek hep ağlar.O tempoda bide misadir ağırlamak kolay değil.En iyisi otel atarlayın.Sizin de içiniz rahat etsin.

Bencede kalmayın altı üstü bi bebek görme .dügun filan olsa bizim buralarda yatılı misafir agirlanir ama hem lohusa kadın hemde bebekli emzikli kadın sizlemi ugrassin. Hem ne goturceksiniz hediye merak ettim yahu:) benim de bebek hediyeleri hoşuma gidiyo minik minik :) almayi seviyorum bi başka güzel oluyor .yada gitmeyin hediyenizi gonderin kaynananizla arayip rahatsız etmek istemedim ama bebeğin toparlansin ziyaretinize gelicem de diyebirsiniz

eee zaten farklı sehirlerdesiniz yanii mecbur kalcan onlarda otelde kalmak hep abzurt hemde hicbi kaynana akrabası varken otelde kalmaz

Niye absürt para gider diye mi

Bebekli eve bir de erkek yatılı misafir gider mi

Burda herkes kp den kendi babasından şikayetçi bu kuzen hem de sık da görüşülmüyor

Kesinlikle otel.

bence numaradan hastalan canım o kızcağız bu yapılanı hiç unutmayacaktır ve size hep soğuk bakacaktır
kayınvalidenizin ısrarı neden acaba sizi mi imrendirecek acaba bebeği görürse benim gelinde ister belki diye
bence eşinle konuş o annesini ikna eder edemezse hastalan bahanen olur
kış günü bebek hastalanır falan yazık
ERTELEYİN

bence kalma otelde kalın esinle beraber kv kalsın cok istiyosa

Otelde kalman uygun çok incesin ayrica

Otelde kalın eğer günü birlik gidemeyecekseniz.

Lohusa kız bebekle mi uğraşsın sizi mi ağırlasın ki çok samimi değilmişsiniz zaten.

Evi geniş müsait ise kalmak daha samimi ama aksi takdirde otel de kalmak daha konforlu

çok samimi olsanız anlarımda bu kadar mesafeli bir ilişkiniz varken şehir dışına bebrk görmeye gitmek biraz lüzumsuz sanki. 1 aylık bebek belki kolik. Yeni doğum yapmış Lohusa bir kadın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…