- 22 Mayıs 2010
- 1.653
- 2.346
- 658
- Konu Sahibi cancangunes
-
Aynen katiliyorum size...bence otelde kalın...zaten yeni doğum yapmış kalmanız pek doğru olmaz...
eee zaten farklı sehirlerdesiniz yanii mecbur kalcan onlarda otelde kalmak hep abzurt hemde hicbi kaynana akrabası varken otelde kalmaz
Kesinlikle otel.Hanımlar Merhaba ,
Eşimin kuzeni 1 ay önce doğum yaptı. Farklı şehirlerde yaşıyoruz. Bebeği görüp hediyesini vermek için evlerine gitmek istiyoruz. Ben , eşim ve kayınvalidem yani 3' ümüz gideceğiz. Cmt gidip pazar dönmeyi planlıyoruz . Gece otele mi gitmeliyiz ? yoksa onlarda mı kalmalıyız? Karar veremedim.
Bu arada kızı bir kendi düğünümde, bir de onun kendi düğününde gördüm. Yani samimiyetim yok :)
Fikrinize ihtiyacım var..
Otelde kalman uygun çok incesin ayricaHanımlar Merhaba ,
Eşimin kuzeni 1 ay önce doğum yaptı. Farklı şehirlerde yaşıyoruz. Bebeği görüp hediyesini vermek için evlerine gitmek istiyoruz. Ben , eşim ve kayınvalidem yani 3' ümüz gideceğiz. Cmt gidip pazar dönmeyi planlıyoruz . Gece otele mi gitmeliyiz ? yoksa onlarda mı kalmalıyız? Karar veremedim.
Bu arada kızı bir kendi düğünümde, bir de onun kendi düğününde gördüm. Yani samimiyetim yok :)
Fikrinize ihtiyacım var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?