Bebek Görme Ziyareti Hk.

ben bana gelen yatılı mısafırler rahat etsın dıye yataklarını odayı ona gore hazır ederım odaları daha gelmeden hazır gorduklerınde o onlara bı mesajdır daha rahat ederler ve kalabılırler cekınmeden
ama ben gıttıgım yerlerde cok yakın akraba ve samımı degılsem yatılı kalmayı tercıh etmıyorum :) kımseye rahatsızlık vermek ıstemem hele bebek gormeye gıdılecekse yenı dogum yapmıstır bılemeyız durumunu :)

Bebek görmeye başka bir şehire kalkıp gitmek gereksiz değil mi sanki. Bir aylık bi de daha.

Canimm ben dogum yapıcam bir aya böyle birşey basıma gelirse ne yaoarimm :))
Yanı tüm samimiyetimle gelmeniz hoşuma gider , eğer ki evde misafir gibi değilde içten olursanız, e işlerde de yardımcı olur, aramızda güzel bir sıcaklık olursa kalmanizi ısrar ederim. Ama.hanı KV iyidir sen biraz soğuk isen kuusum siz gidin otele esinle hem sizin içinde değişiklik olur :)

Katılıyorum arkadaslara,iki kere lohusalik yaşamış bir anne olarak yatılı misafir istemezdim açıkçası.Geliyoruz diyene gelme diyemezdim ama gidene kadar da akla karayı secerdim.O yüzden samimiyetiniz olmasa bile kıza yardım edip,akşama muhakkak otele gitmeye çalışın.Hatta ertesi gün disarida kahvalti organize ederek lohusaya kısa bir mola verdirin.

İmkanınız varsa otelde kalmanız ancak gitmeden rezervenizi yaptırmanız daha doğru olur. Onlar da netice olarak sizi ağırlamak isteyeceklerdir ancak lohusa koşulları ile kızcağıza külfet olabilir. Hassas davranmakta yarar görüyorum. Rezervenizi yapar giderseniz, en azından onların yok olmaz bizde kalınacak sitemlerine de maruz kalmazsınız.

Uzak yoldan bebegı gormek ıcın gıdeceksınız kalacak kımsenızde yoksa orada kalın derım :) kayınvalıdenızde hasret gıdermıs olur :) elinizden geldıgınce yardımcı olursunuz zaten hizmet bekleyecek haliniz yok yabancı degılsınız aynı sekılde benım mısafırım gelseydı ben kalmasını tercıh ederdım

Lohusa kadin yeni dogum yapmış ben cektim ordan bilirim cok sevdiin biri bile olsa o an gözün görmüyo butun sinirlerin altust olabilio bence ziyaret edip otelde konaklamak daha dogru olue

Valla bir siz bizde kalmanızı tercih ederim dediniz :) Kimse o dönemde misafir istemiyor evde . Gece kalmayacağım uçakla gidip döneceğim.

Bence yeni bebek olan bi eve yatılı misafir olmak doğru değil.. en mantıklısı otelde kalmak

Doğum yaptığımda iki ay kendime gelemedim. Zaten annem baktı saolsun 40 imiz çıkana kadar. Misafir hele de yatılı misafir ne kadar seviyor ve samimi olsam da o dönemde asla istemeyecegim birseydi benim için. Bence yatılı kalmayın . Kaynananiz istiyorsa kalsın yegenidir sonuçta annesi gibi yardimci olabilir kızı gibi davranabilir. Ama esinizle siz kalmayın.

Kalınmaz..kalcagınızı bilse hediyenizide istemez

Niye absürt para gider diye mi

Bebekli eve bir de erkek yatılı misafir gider mi

Burda herkes kp den kendi babasından şikayetçi bu kuzen hem de sık da görüşülmüyor
iyide zate kaynananın akrabası kız yani yazan kisinin erkegin akrabası birlikte kalsalar ne olur allah askıan kız lohusa diye ne olmus yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…