- Konu Sahibi cancangunes
-
Ben olsam eşimle otelde kalırdım
Kayınvalide kalabilir yeğeninin evinde
İmkanınız varsa otelde kalmanız ancak gitmeden rezervenizi yaptırmanız daha doğru olur. Onlar da netice olarak sizi ağırlamak isteyeceklerdir ancak lohusa koşulları ile kızcağıza külfet olabilir. Hassas davranmakta yarar görüyorum. Rezervenizi yapar giderseniz, en azından onların yok olmaz bizde kalınacak sitemlerine de maruz kalmazsınız.Hanımlar Merhaba ,
Eşimin kuzeni 1 ay önce doğum yaptı. Farklı şehirlerde yaşıyoruz. Bebeği görüp hediyesini vermek için evlerine gitmek istiyoruz. Ben , eşim ve kayınvalidem yani 3' ümüz gideceğiz. Cmt gidip pazar dönmeyi planlıyoruz . Gece otele mi gitmeliyiz ? yoksa onlarda mı kalmalıyız? Karar veremedim.
Bu arada kızı bir kendi düğünümde, bir de onun kendi düğününde gördüm. Yani samimiyetim yok :)
Fikrinize ihtiyacım var..
AynenKalma tabiki. Bebiş var kadın lohusa. Birde yatılı misafir mi ağırlıcak
Valla bir siz bizde kalmanızı tercih ederim dediniz :) Kimse o dönemde misafir istemiyor evde . Gece kalmayacağım uçakla gidip döneceğim.Uzak yoldan bebegı gormek ıcın gıdeceksınız kalacak kımsenızde yoksa orada kalın derım :) kayınvalıdenızde hasret gıdermıs olur :) elinizden geldıgınce yardımcı olursunuz zaten hizmet bekleyecek haliniz yokyabancı degılsınız aynı sekılde benım mısafırım gelseydı ben kalmasını tercıh ederdım
Bence yeni bebek olan bi eve yatılı misafir olmak doğru değil.. en mantıklısı otelde kalmakHanımlar Merhaba ,
Eşimin kuzeni 1 ay önce doğum yaptı. Farklı şehirlerde yaşıyoruz. Bebeği görüp hediyesini vermek için evlerine gitmek istiyoruz. Ben , eşim ve kayınvalidem yani 3' ümüz gideceğiz. Cmt gidip pazar dönmeyi planlıyoruz . Gece otele mi gitmeliyiz ? yoksa onlarda mı kalmalıyız? Karar veremedim.
Bu arada kızı bir kendi düğünümde, bir de onun kendi düğününde gördüm. Yani samimiyetim yok :)
Fikrinize ihtiyacım var..
iyide zate kaynananın akrabası kız yani yazan kisinin erkegin akrabası birlikte kalsalar ne olur allah askıan kız lohusa diye ne olmus yaniNiye absürt para gider diye mi
Bebekli eve bir de erkek yatılı misafir gider mi
Burda herkes kp den kendi babasından şikayetçi bu kuzen hem de sık da görüşülmüyor
iyide zate kaynananın akrabası kız yani yazan kisinin erkegin akrabası birlikte kalsalar ne olur allah askıan kız lohusa diye ne olmus yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?