Bebek görme

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Borcu için bi altın bırakılmaz kendisi de sizden istemez bunu çünkü bir kaç arkadaş nasıl sizin bebeğe topladiysa o da bir kaç arkadaş toplar gider. Gelen arkadaşları kaç kişiyse altın fiyatına bölüp onun payını verin belki utanır da bi daha yapmaz

Yanlış mı anladınız acaba ? Çünkü ben okuyunca "Bende bebek olur görmeye gidersem aynısını takarım" anlamında söylediğini anladım..
Daha önce biri daha demiş. Ama o zaman sadece ne taktılar dese olmaz mıydı? Bi de 4 kişi 1 altın getirmişler. Yine aynı grup aralarında para toplarlar

Bir kaç kişinin bir olup aldıgı altın demişsiniz
Valide alan kişilere altın götürürse zarar eder
Altının şuan ki ederini gelen kişi sayısına göre bölüp hesap yapmalı yoksa zarar eder

Bir kaç kişinin bir olup aldıgı altın demişsiniz
Valide alan kişilere altın götürürse zarar eder
Altının şuan ki ederini gelen kişi sayısına göre bölüp hesap yapmalı yoksa zarar eder
Yani bunu kendi de biliyordur biraz fazlaca uyanık bi de dediler zaten hediye alacaktık kıyafet. Ama kaç aylık oldu onu bilemedik o yüzden riske girmemek için böyle bişey yaptık diye

Daha önce biri daha demiş. Ama o zaman sadece ne taktılar dese olmaz mıydı? Bi de 4 kişi 1 altın getirmişler. Yine aynı grup aralarında para toplarlar
Ya ben sizin düşündüğünüzü düşünmedim.. Bakayım ne takmışlar demekte kötü birşey yok bence.. Akıl edememştr bakaym demştir ... Bu altını bana ver demek değil bence

Altın size takılmış, çocuğunuzun parası. Elbette alacaksınız. Kayınvalideniz laf aranmış sadece, herkesin bir araya gelip yaptığı altın başka birine giderken tek tek verilecek değil ya, yine grupça götürecek.
Ama ben olsam çocuğa takılmış bir altını kendim için harcamam, onun adına biriktiririm.

Altin sizin cocugunuzun elbette
Ama kvniz kotu bir sey soylememis ki? Benim annem de aile disindan bana gelen hediyeleri bilmek ister ki gunu geldiginde o da munasip bir hediyeyle karsilik versin.
Öyle mi diyorsunuz ? Ama sanırım eşim de alındı ki alıp kaldırdı dolabın üstüne

Öyle mi diyorsunuz ? Ama sanırım eşim de alındı ki alıp kaldırdı dolabın üstüne
Off cok alingansiniz demek ki ailecek
Cogu kisi kendisine ne gelmis bunu bilmek ister. Yarin onlarin torunlari olur,illa ki bu ziyaretler tekrarlanir. Eline bir havlu alip giderse kvniz ayip olur elbette.
Ben evlenirken isyerindeki arkadaslarim para toplamis altin almislardi. Liste halinde kim ne verdi yaziyordu. O listeyi atmadim ben,cunku gunu gelir onlar da evlenir,evliler bebek sahibi olur. İlla ki davetli olurum ben de altta kalmak istemem. Durumum olur fazlasini da yaparim ama az olsun istemem yani. Kvnizinki de bu sekildedir. Siz boyle yasamiyor musunuz yani cok sasirdim

Şu altın olayı da çok saçma ona mı takmışlar da borcu olacak altını alan borcunu ödesin madem

Bu konuda haklısınız o da bilmeyi istemekte haklı. Ben bu kısmına takılmadım zaten.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…