- Konu Sahibi Beybilibili
-
Borcu için bi altın bırakılmaz kendisi de sizden istemez bunu çünkü bir kaç arkadaş nasıl sizin bebeğe topladiysa o da bir kaç arkadaş toplar gider. Gelen arkadaşları kaç kişiyse altın fiyatına bölüp onun payını verin belki utanır da bi daha yapmazÖyle mi diyorsunuz ben böyle bişey
durumları iyi ama daha önce düğünde takılan altınlar sebebiyle bi kaç yere bizi gönderdiler. Biz götürdük hediyelerini. Şimdi de öyle mi yapacak acaba diye düşünmeden edemedim. Eğer öyle olacaksa almamın hiç bi anlamı yok dediğim gibi biz daha kendi arkadaşlarımızın hediyesini bile alamadık
Biraz alıngan davranıyorsunuz bana kalırsa. Normalde ilişkiniz nasıl bilmiyorum ama bence kötü niyetli söylenmiş bişey değil. Ya da of sizin yüzünüzden borçlandım, korunsaydınız olmaz mıydı gibi bi düşünceye sahip değildir. Öyle olsa bu konuyu hiç açmaz
Resmen altıni istemiş ben olsam vermem
Açıp bakmaya geldi öncesinde bana sorduKadın bişey dememişki neden kızdınız anlamadım açıp bakmamış bile
Daha önce biri daha demiş. Ama o zaman sadece ne taktılar dese olmaz mıydı? Bi de 4 kişi 1 altın getirmişler. Yine aynı grup aralarında para toplarlarYanlış mı anladınız acaba ? Çünkü ben okuyunca "Bende bebek olur görmeye gidersem aynısını takarım" anlamında söylediğini anladım..
Yani bunu kendi de biliyordur biraz fazlaca uyanıkBir kaç kişinin bir olup aldıgı altın demişsiniz
Valide alan kişilere altın götürürse zarar eder
Altının şuan ki ederini gelen kişi sayısına göre bölüp hesap yapmalı yoksa zarar eder
Ya ben sizin düşündüğünüzü düşünmedim.. Bakayım ne takmışlar demekte kötü birşey yok bence.. Akıl edememştr bakaym demştir ... Bu altını bana ver demek değil benceDaha önce biri daha demiş. Ama o zaman sadece ne taktılar dese olmaz mıydı? Bi de 4 kişi 1 altın getirmişler. Yine aynı grup aralarında para toplarlar
Valla ben de merak ederdim ne gelmiş diye.Ya ben sizin düşündüğünüzü düşünmedim.. Bakayım ne takmışlar demekte kötü birşey yok bence.. Akıl edememştr bakaym demştir ... Bu altını bana ver demek değil bence
Öyle mi diyorsunuz ? Ama sanırım eşim de alındı ki alıp kaldırdı dolabın üstüneAltin sizin cocugunuzun elbette
Ama kvniz kotu bir sey soylememis ki? Benim annem de aile disindan bana gelen hediyeleri bilmek ister ki gunu geldiginde o da munasip bir hediyeyle karsilik versin.
Off cok alingansiniz demek ki ailecekÖyle mi diyorsunuz ? Ama sanırım eşim de alındı ki alıp kaldırdı dolabın üstüne
Bu konuda haklısınız o da bilmeyi istemekte haklı. Ben bu kısmına takılmadım zaten.Off cok alingansiniz demek ki ailecek
Cogu kisi kendisine ne gelmis bunu bilmek ister. Yarin onlarin torunlari olur,illa ki bu ziyaretler tekrarlanir. Eline bir havlu alip giderse kvniz ayip olur elbette.
Ben evlenirken isyerindeki arkadaslarim para toplamis altin almislardi. Liste halinde kim ne verdi yaziyordu. O listeyi atmadim ben,cunku gunu gelir onlar da evlenir,evliler bebek sahibi olur. İlla ki davetli olurum ben de altta kalmak istemem. Durumum olur fazlasini da yaparim ama az olsun istemem yani. Kvnizinki de bu sekildedir. Siz boyle yasamiyor musunuz yani cok sasirdim
E baska takilacaginiz bir sey yok ki. Altini alin koyun cantaniza. Kimseye de vermeyin cocugunuzun kismetini.Bu konuda haklısınız o da bilmeyi istemekte haklı. Ben bu kısmına takılmadım zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?