- 22 Aralık 2019
- 343
- 336
- 103
- Konu Sahibi Beybilibili
-
Arkadaşımızın düğünü için hediyesini yapamadık ona takarız diye konuştuktan sonra borcumu bileyim diyince sanki ona ait bişeyi biz almışız o da başkasına borçlanmış gibi oldu. Yoksa ne taktıklarını niye sorduğunu anlayabiliyorum, bi başkasının da dediği gibi mahcup olmamak adına. Ama bunu özellikle belirtip ‘borcumu bileyim’ demesi bana tuhaf geldi. Öyle olunca ben de acaba almamalı mıyım diye Düşündüm açıkçası ve arada kaldığım için konu açtımE baska takilacaginiz bir sey yok ki. Altini alin koyun cantaniza. Kimseye de vermeyin cocugunuzun kismetini.
Dedigim gibi kotu anlamda soylememis. Arkadasinizin dugunu icin baska bir butce ayarlayabilirsiniz belki. O size ne getirdiyse ona uygun bir seylerArkadaşımızın düğünü için hediyesini yapamadık ona takarız diye konuştuktan sonra borcumu bileyim diyince sanki ona ait bişeyi biz almışız o da başkasına borçlanmış gibi oldu. Yoksa ne taktıklarını niye sorduğunu anlayabiliyorum, bi başkasının da dediği gibi mahcup olmamak adına. Ama bunu özellikle belirtip ‘borcumu bileyim’ demesi bana tuhaf geldi. Öyle olunca ben de acaba almamalı mıyım diye Düşündüm açıkçası ve arada kaldığım için konu açtım
Bu işlerde borç olmaz ama varsa da bize düşer deyip alsaydiniz olup biterdi. Çocuğa gelmiş sonucta
o da bize çeyrek getirmişti. Ama şu an biraz sıkışık olduğumuzdan yapamadık. Nasıl alalım diye düşünürken esasında biraz sevinmiştikDedigim gibi kotu anlamda soylememis. Arkadasinizin dugunu icin baska bir butce ayarlayabilirsiniz belki. O size ne getirdiyse ona uygun bir seyler
Valla bende.. Sanırım konu sahibi kaynanasını sevmiyor o yüzden söyledklerine böyle anlamlar yüklüyorValla ben de merak ederdim ne gelmiş diye.
O zaman olabilir ceyregi arkadasiniza goturebilirsiniz. Nasil olsa alacaktiniz bu geleni vermis olursunuzo da bize çeyrek getirmişti. Ama şu an biraz sıkışık olduğumuzdan yapamadık. Nasıl alalım diye düşünürken esasında biraz sevinmiştik
Bence kv altını falan istememiş, hiç öyle algılamayın.Arkadaşımızın düğünü için hediyesini yapamadık ona takarız diye konuştuktan sonra borcumu bileyim diyince sanki ona ait bişeyi biz almışız o da başkasına borçlanmış gibi oldu. Yoksa ne taktıklarını niye sorduğunu anlayabiliyorum, bi başkasının da dediği gibi mahcup olmamak adına. Ama bunu özellikle belirtip ‘borcumu bileyim’ demesi bana tuhaf geldi. Öyle olunca ben de acaba almamalı mıyım diye Düşündüm açıkçası ve arada kaldığım için konu açtım
Normalde ben bu cümleyi kurmam ama yahu virüs olayları hortlamşken neden bebek görmek be kardeşim. İnsnalar ne meraklı yahu. Sanki yeryüzündeki ilk bebeği siz doğurduğunuz onlar da görmeye geliyor. Allah korusun ya bir şey bulaşsa. Benim bebeğim olsa onu görmeye geleceklerini duysam koşarak evime dönerim. Yüreğim yanarMerhaba hanımlar, bi konuda fikrinizi almak istiyorum.
Su an kv lerde misafiriz bi kaç haftadır. Onun arkadaşları bebek görmeye geldiler. Gelirken de hepsi bir olup 1 çeyrek getirmişler. Bebeğin ayını bilmediğimiz için kıyafet almak istemedik sen istediğin bişeyi al diyip bana verdiler. Bi arkadsımızın düğünü için altın alamamıştık ona götürürüz diye konuştuk eşimle Misafirler Gittikten sonra. kv o arada bana ‘ gram mı getirmişler çeyrek mi borcumu bileyim’ dedi, açıkçası o an zaten biraz bozuldum. Altın, kutusuyla masadaydı. Ben bebeğe yemek yedirmekle uğraşmaya başlamışken eşim alıp dolabın üstüne koydu. Sanırım annesinin lafından sonra ona vermek gerektiğini düşündü. Sizce ne yapmalıyım? O altını almalı mıyım siz olsanız ne yapardınız?
Borcumu bileyim derken, bende onlara giderken ne götüreceğimi bileyim demek istemiş bana kalırsa. Siz yanlış anlamış olabilir misiniz?
Millet yaranamiyor da artık. 1 çeyrek olmuş kac para degerlencek bir şey almışlar. Bu kadar doyumsuzluk ve memnuniyetsizlik zor olmuyor mu?Aman bir ceyrek kac kisi bir olup getirmisler,kv de arkadaslarida abes ,
Alin atin kenara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?