Bebek görme

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
E baska takilacaginiz bir sey yok ki. Altini alin koyun cantaniza. Kimseye de vermeyin cocugunuzun kismetini.
Arkadaşımızın düğünü için hediyesini yapamadık ona takarız diye konuştuktan sonra borcumu bileyim diyince sanki ona ait bişeyi biz almışız o da başkasına borçlanmış gibi oldu. Yoksa ne taktıklarını niye sorduğunu anlayabiliyorum, bi başkasının da dediği gibi mahcup olmamak adına. Ama bunu özellikle belirtip ‘borcumu bileyim’ demesi bana tuhaf geldi. Öyle olunca ben de acaba almamalı mıyım diye Düşündüm açıkçası ve arada kaldığım için konu açtım

Dedigim gibi kotu anlamda soylememis. Arkadasinizin dugunu icin baska bir butce ayarlayabilirsiniz belki. O size ne getirdiyse ona uygun bir seyler

Bu işlerde borç olmaz ama varsa da bize düşer deyip alsaydiniz olup biterdi. Çocuğa gelmiş sonucta
Dedigim gibi kotu anlamda soylememis. Arkadasinizin dugunu icin baska bir butce ayarlayabilirsiniz belki. O size ne getirdiyse ona uygun bir seyler
o da bize çeyrek getirmişti. Ama şu an biraz sıkışık olduğumuzdan yapamadık. Nasıl alalım diye düşünürken esasında biraz sevinmiştik

Bence kv altını falan istememiş, hiç öyle algılamayın.
ve alın çantanıza atın ortalıkta kim vurduya gidecek altın kaybedeceksiniz.
tabiki o bebeğin altını, arkadaşa takacaksanız takın. Sonuçta gidip para verip alacaktınız.
kv ne taktıklarını bileyim de ben de onlara takayım anlamında söylemiştir, bence kvler altını isteyince direkt söyleyebilecek kabiliyete sahip

Bence kötü niyetle sormamış. Yeri geldiğinde aynısını iade etmek için sormuş. Bırakmayın altını, alın. Gerekirse onlara takacağı zaman yardımda bulunursunuz.

Normalde ben bu cümleyi kurmam ama yahu virüs olayları hortlamşken neden bebek görmek be kardeşim. İnsnalar ne meraklı yahu. Sanki yeryüzündeki ilk bebeği siz doğurduğunuz onlar da görmeye geliyor. Allah korusun ya bir şey bulaşsa. Benim bebeğim olsa onu görmeye geleceklerini duysam koşarak evime dönerim. Yüreğim yanar

altın bebeğinize takıldı, yani size ait. kimseye vermeyin
ayrıca kv nin de dediği şey beni rahatsız etmedi siz bence boşuna alındınız
altın takma işi ödünç verme değildir aslında
ama insanlar size ne takmışsa aynısını kendilerine de beklerler
adettendir zaten karşı tarafa ne getirmişse o takılır
kv niz o yüzden demiş belli

ha kaç kişi gelip de toplamda 1 çeyrek getirmişler onu nasıl bölüşmüşler bilemedim. siz de teker teker hepsine para takarsınız artık.

Borcumu bileyim derken, bende onlara giderken ne götüreceğimi bileyim demek istemiş bana kalırsa. Siz yanlış anlamış olabilir misiniz?

Ay bana da tamamennnnnnnn böyle geldi.

Her ne kadar "kirşılık biklimiyin cık cık" deseler de bu karsilik beklemek de degil odunc olayi da degil

Uygun olmuyor arkadaşım bu kadar basit

Bana büyük altın getirmiş ben kalkıp gram takınca olmuyorrrrrrrrrrrrrr

Kayınvalidenizin bu lafında alınacak bozulacak ne var anlamadım. Kadın bana verin dememiş ki, ne getirmişler bileyim, onların olduğunda o da takacağı için, ona göre takarım demek istemiş. Bozulmaya yer arıyorsunuz.

Kayinvalideniz altını sahiplanse, nereye koydunuz verin bakayım der. Tam tersi kadın nezaketle size sormuş. Sonuçta onun arkadaşlarının torunu olunca o da onlara o ayarda bir hediye götürmek ister.
Fazla alınganlık yapmışsınız.

Yahu kayinvalideler ne yapsa hatali:) Kadin bişey dememişki bu ne alınganlık.
Altin sizin ama bende onlarin bebegine giderken almam gerekeni bileyim demek istemiş

Kayinvalden kötü bir şey değil iyi bir şey demiş. Bunun dönüşü olacak sonuçta ben karsilayacagim o yüzden ne getirmisler bileyim demis. Neden her şeyi fesata yoruyorsunuz? Eşinde sende hic mantıklı bir düşüncede olmamissniz

Bebeğinizin rızkını başkasının düğününe de takmayın. Ben kayınalidenizin kötü niyetle sorduğunu düşünmüyorum ama eşinize çok sinir oldum. Ne demek o bebeğinize gelmiş bi hediye.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…