- 26 Eylül 2009
- 942
- 1.424
- 333
- Konu Sahibi Beybilibili
-
Hediyenin borç görünmesi hiç hoş değil ama maalesef bazılarında durum böyle. Yerinizde olsam kv de bırakırdım madem onun arkadaşları getirmiş. Bir de şu aklıma takıldı. Şimdi bir kişi getirmiş olsa hadi ona borç aynısını geri verdin. Bi sürü kişi toplanıp getirmiş öderken nasıl bölüştürecek? Kafamda deli sorularMerhaba hanımlar, bi konuda fikrinizi almak istiyorum.
Su an kv lerde misafiriz bi kaç haftadır. Onun arkadaşları bebek görmeye geldiler. Gelirken de hepsi bir olup 1 çeyrek getirmişler. Bebeğin ayını bilmediğimiz için kıyafet almak istemedik sen istediğin bişeyi al diyip bana verdiler. Bi arkadsımızın düğünü için altın alamamıştık ona götürürüz diye konuştuk eşimle Misafirler Gittikten sonra. kv o arada bana ‘ gram mı getirmişler çeyrek mi borcumu bileyim’ dedi, açıkçası o an zaten biraz bozuldum. Altın, kutusuyla masadaydı. Ben bebeğe yemek yedirmekle uğraşmaya başlamışken eşim alıp dolabın üstüne koydu. Sanırım annesinin lafından sonra ona vermek gerektiğini düşündü. Sizce ne yapmalıyım? O altını almalı mıyım siz olsanız ne yapardınız?
Getiren kişilerle bu sefer kayinvalide bir olup altın alacak veya kaç kişiyse getiren örneğin 5 kişi ve çeyrek şuan 620 TL bu da kişi başı 124 TL eder. 124tlye göre tek başına hediye alacak kv. Gönlünden başka bir şey kopar o ayrı, ama borç odeyeyim mantığı budur.Hediyenin borç görünmesi hiç hoş değil ama maalesef bazılarında durum böyle. Yerinizde olsam kv de bırakırdım madem onun arkadaşları getirmiş. Bir de şu aklıma takıldı. Şimdi bir kişi getirmiş olsa hadi ona borç aynısını geri verdin. Bi sürü kişi toplanıp getirmiş öderken nasıl bölüştürecek? Kafamda deli sorular
Bilezik taktılar de benceMerhaba hanımlar, bi konuda fikrinizi almak istiyorum.
Su an kv lerde misafiriz bi kaç haftadır. Onun arkadaşları bebek görmeye geldiler. Gelirken de hepsi bir olup 1 çeyrek getirmişler. Bebeğin ayını bilmediğimiz için kıyafet almak istemedik sen istediğin bişeyi al diyip bana verdiler. Bi arkadsımızın düğünü için altın alamamıştık ona götürürüz diye konuştuk eşimle Misafirler Gittikten sonra. kv o arada bana ‘ gram mı getirmişler çeyrek mi borcumu bileyim’ dedi, açıkçası o an zaten biraz bozuldum. Altın, kutusuyla masadaydı. Ben bebeğe yemek yedirmekle uğraşmaya başlamışken eşim alıp dolabın üstüne koydu. Sanırım annesinin lafından sonra ona vermek gerektiğini düşündü. Sizce ne yapmalıyım? O altını almalı mıyım siz olsanız ne yapardınız?
artik en sonunda dedim ki okudugumu ben mi anlamiyorum? ben de mesajimda bunu soyledim. herkes bir kisi altin getirmis de kv o bir kisiye geri goturecekmis gibi, kotu niyetle mi sordu iyi niyetle mi onu tartisiyor..Getiren kişilerle bu sefer kayinvalide bir olup altın alacak veya kaç kişiyse getiren örneğin 5 kişi ve çeyrek şuan 620 TL bu da kişi başı 124 TL eder. 124tlye göre tek başına hediye alacak kv. Gönlünden başka bir şey kopar o ayrı, ama borç odeyeyim mantığı budur.
Merhaba hanımlar, bi konuda fikrinizi almak istiyorum.
E o zaman da meraklı meraklı sordu, gözü mu var diye düşünürsünüz bence. Kadın ne için sorduğunu açıklamışAma yine de sadece ne getirmişler dese de olmaz mıydı? O şekilde söyleyince bi tuhaf oldum. Sanki benim yüzümden borçlanmış gibi
Aaaa ne koronası ay, bitti ya o normalleşti herkes.Bu corona adam mı seçiyor bu ne rahatlık bebek görme falan çocuğunuzuda mı düşünmüyorsunuz altın derdine düştünüz
Kimsenin umrunda değil ya belki sen çok sağlıklısın ama hastalarıda düşünsene bu millet bu kadar saf mıydı hakkaten yaşasınlar bakalım hayatıAaaa ne koronası ay, bitti ya o normalleşti herkes.
Şurada evde oturan birkaç kişiyiz biz de bu hayatı inanılmaz seviyoruz da oturuyoruz.
Geçen burada birine bu korona zamanı geziyor musunuz dediğimde siz 1 yıl daha evde oturun, bi siz yaşayacaksınız seviyorsunuz bu hayatı falan demişti de.
Zaten onu düşünseler şu an bu durumdan kat kat iyi olurduk. Hiç çevrelerinde bu virüsü geçiren de mi olmadı yani diye düşünüyorum. Sosyal medya hesaplarımı kapatasım geliyor milletin şuursuz şuursuz gezmesini görmemek için. Gerçi 2 haftadır fıldır fıldır gezenler şu 2 gündür vaka sayılarını falan paylaşıyor korkmuş emojilerle. Akil fikir versin Allah.Kimsenin umrunda değil ya belki sen çok sağlıklısın ama hastalarıda düşünsene bu millet bu kadar saf mıydı hakkaten yaşasınlar bakalım hayatı
Aynen girmiyorum bile görmemek için herkes bu kadar rahattan vakalar kimin nesi diyesi geliyor insanın diyeceğim ama işte keşke gelip hastaneleri görselerZaten onu düşünseler şu an bu durumdan kat kat iyi olurduk. Hiç çevrelerinde bu virüsü geçiren de mi olmadı yani diye düşünüyorum. Sosyal medya hesaplarımı kapatasım geliyor milletin şuursuz şuursuz gezmesini görmemek için. Gerçi 2 haftadır fıldır fıldır gezenler şu 2 gündür vaka sayılarını falan paylaşıyor korkmuş emojilerle. Akil fikir versin Allah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?