Bebek Hareketleri İlk Ne Zaman Hissediliyor?

kızlar hamile kaldıgınızı ögrenmeden önce sarı lekelenmelerınız oldu mu? c.tesi gunu yerleşme kanaması yaşadım sanırım şimdide sarı lekelenmem oluyor adete 4 5 gun var

yerleşme kanaması kahverengi veya kırmızı olur diye biliyorum

bnm bildiğin kan gelmişti adet sanmıştım.

ama normal olarak sarı vajinal akıntım da oluyordu

inş hamılesındır :)

yerleşme kanaması kahverengi veya kırmızı olur diye biliyorum

bnm bildiğin kan gelmişti adet sanmıştım.

ama normal olarak sarı vajinal akıntım da oluyordu

inş hamılesındır :)
inşallah canım çok sağol benımde önce kahverengı kanama oldu sonra lekelenme tarzında sarımsı akıntılarla devam edıyo

14. haftadan beri aksamlari hergun hissediyorum bastan her gun acaba mi? Dedim ama insan bagirsaginin hareketini bilir ya bu oyle degil daha asagida balik gibi cok tufah :KK28:

Ben 20. haftada hissetmiştim 16 da hissetmemek normal bence. Boşuna stres yapmayın daha zamanı var :KK46:

Zaman hemen gecsin istiyorum bi an ince hissedeyim Ayda 1 kontrolum oluyor hep endiseleniyorum bebegim iyimi diye hissetsem icim rahatlayacak :)

Ben iki haftadir hisediyorum, ozellikle sabahlari, sol tarafa dogru yatarken.. Icimde karincalanma gibi bir his olusuyor. Segirmede oluyor ama bu karincalanma daha farkli, nefesimi tutunca dahada hissediliyor.

Bende yeni yeni hissetmeye başladım içimde birsey kayıyor gibi sanki ilk göz seyirmesi gibi hissetmistim gün geçtikçe farklı şekillerde hissetmeye başlıyorum ve cok güzel bi duygu bu gercekten:)

ben erken hissetmeye başladım. doktor zayıfsın ondandır dedi. 12. haftalarda hissetmeye başladım. bugünse dışarıdan elimle hissettim ilk hareketini. çok güzel tarif edilemez bir his.

bende merakla bekliyorum hareketlerini ben 18. haftadayım bazen karnım tık tık atıyor hatta kalp atışlarım bile çok hızlanıyor ama tam anlamıyla hissedemiyorum bakalım bekleyip görecez çok güzel duygular:)

22. haftamı bitiricektim bende senin gibi endişeliydim 22 haftanın sonunda başladı

Şu an 17 haftaligim sanki karnimin içinde akvaryum var gibi hissediyorum ama henüz tekme falan hissetmiyorum. Ama bazen sanki karnıma bi şey bastiriyormus gibi acıyor karnim. Ama bu bebeğim mi bilemiyorum. Karmaşık duygular içindeyim:))

Bende 17 haftalıkken hissetmeye başladım. Bildgın ufak ufak tekme harektlrini hissttim. çok guzel. hergun hissedyrum. geceleri sabahları. 3,4 hareket oluyo geciyo. ayy çok guzel bi duygu. darısııı tumm isteyenlerin bekleyenlerin başınaaa :anneadayı:

Back
X