Boy kilo kac senin ? Ben 16. Haftada basladim pit pit hissetmeye. Yatagina sirtustu uzan ayaklarini karnina cek oylr bekle pit pit diye karninda bsy aticak yada nabiz atar gibi ilk oyle hissediyosun sonradan gucleniyo hareketler. Cikolata ye su ic oyle yat bakalimrkadaslar bu benim ilk hamileligim ve 20. Haftadayiz ama ben hala bebegin hareketlerini hissedemiyorum benim.gibi olann varmi ya siz kacinci haftada hissettiniz bebginizin hareketlerini lutfen cvb verirseniz sevinirim acab bi sorunmu var die merak ediyorum bi hafta once kalp atislarini falan.duydum hersey normal ama bn hala bisi hissedemiyorum
hissedersiniz merak etmeyin ben net olarak 23te hissetmiştim önceki haftalarda hissedilenler genelde bebek hareketleri olmuyo zaten1.68 boy 68 kilo solediklrnn hpsni denedimm bazen cok nadir pitir pitir bsi oluyo herzmn deil ama bebekmi oda onuda blmiyrm
yediklerine dikkat et hergün 1 tane haşlanmış yumurta ye cıvık asla yeme ..Aynen biraz daha bekleyimde olmazsa doktra sorarim
mutlaka ye ..tavuk yemedğin günlerde 2 tane haşlanmış yumurta ye..Muz ve cevizi yiyorumda yumurtayi yiyemiyorum yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?