• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek hasretim..cocuksuzluk sızım

Merhaba hanimlar 35 yaşımda 9 yıllık evliyim.8 yıl antidepresan tedavim yüzünden(bipolar) korunmak zorunda kaldık.son bir yıldır psikiyatrim ilacımı gebelikte kullanılabilecek düzeyde düşürdü ağır olan ilacı da biriktirdi.bipolar yıllardır stabil ve hafif düzeyde. 1 yildir dogal yolla olmadi.her neyse adet düzensizliği polikistik over var bende.3 ay önce kadın doğum doktoruna gittim kötü bi doktor seçmişim tüm tahlilleri istedi ama tahlil sonuçlarında başından savdi.yapay zeka bile daha iyi yorumladı sonuçlarımı.her neyse çok iyi bi doktor varmış 1 kaç haftaya kadar tekrar gidicem.bu arada eşimde bir sorun yok sonuçları çok iyi çıktı.IUI aşılama yaptırmayı düşünüyorum ama yolun çok başındayım.korkuyurum tedavi olduğum halde nasip olmazsa diye.bir de bu aşılama hakkında o kadar rahat bi durumda değilim annem göğüs kanseriydi.yani hormon tedavileri benim için riskli Allah korusun.Yillardir o kadar hasret kaldım ki çevremde tanidiklarin vs yıllardır yüzlerce bebeği oldu.benim boynum bükük kaldı.cok üzgünüm.sadece içimi dökmek istedim.:(
Bence önce bir yumurta geliştirici iğne tedavisi olun pkos da sorun sadece yumurtanın buyumemesi bende pkos um 2 çocuğum var 2.si korunurken oldu ilki yumurta geliştirici ile..Pkos gebeliği en erken yakalayan hasta grubu

Bence önce bir yumurta geliştirici iğne tedavisi olun pkos da sorun sadece yumurtanın buyumemesi bende pkos um 2 çocuğum var 2.si korunurken oldu ilki yumurta geliştirici ile..Pkos gebeliği en erken yakalayan hasta grubu
Korunurken nasıl oldu bende hamile kalırım diye korkuyorum

Lohusalık sürecinde destekçiniz olacak mı? Uykusuzluk, yorgunluk sizi kötü etkileyebilir.
Benim babam bipolar. Bu hastalığa sahip bir ebeveynle yaşamak da kolay değil. Lütfen yanlış anlamayın hadsizlik de etmek istemiyorum. Psikiyatristiniz de gerekli şeyleri söylemiştir muhtemelen.

Çok şükür ben kalmıyorum da böyle okudukça içim bir tuhaf oluyor 😅

Ben de yıllarca korundum hiçbir şey olmadı. ilk gebeliğimde korunmayı bıraktığım an hamilelik oldu demek ki gerçekten korunursan olmuyor 😂😂

Valla bu sitede herkes korunurken hamile kalıyor ben de anlamıyorum hiç :)
Pcos olduğu için daha rahat davranmışım,5 yıldan sonra oldu tabi ki hop ilk denemede değil ama hadi çocuk yapayım durumum yoktu ilkinde de tedavi uygulamıştım yani özel çaba sarf etmiştim..

Pcos olduğu için daha rahat davranmışım,5 yıldan sonra oldu tabi ki hop ilk denemede değil ama hadi çocuk yapayım durumum yoktu ilkinde de tedavi uygulamıştım yani özel çaba sarf etmiştim..

Anladım dikkatli değildiniz yani.

Anladım dikkatli değildiniz yani.
Gebelik tedavilerinin yan etkisi gebe kalmak oldugu icin tedavi gorenler korunsa da gebe kalabiliyor aslinda, ozellikle yumurta gelistiren, catlatan tedaviler uygulandiysa istenen gebelik sonrasi korunma yontemi en az 2 tane olmali atiyorum geri cekilme uygulamasi asla ama asla bi korunma yontemi degil (gerci bu her kosulda degilde neyse) tedavi goren biri icin ama prezervatif arti dogum kontrol hapi gibi cift korunma en etkili yontem tedavi gorerek hamile kalmis anneler icin

@aysehla konunuza cevap verir misiniz?
psikiyatriniz ne diyor bebek konusunda?

Olmayan için genç falan değil.bu tarz çocuk kandırır gibi yorumlar ne işe yarıyor bilmem? Sonuç değişiyor mu sanki? Koskoca 1 sene.Kime göre gençtir?ilk aydan korunurken hamile kalana göre gençtir.ama biz onların yanına bile yaklaşamiyoruz maalesef.onlar Finlandiya biz Afganistan 😁ne güzel ilk yorumda arkadaş adam gibi tüp bebek yaptırın demiş.benim de 30 yaşında doğurganliğim bitti bu arada delireceğim.o kadar gıcık oluyorum ki korunma derdi olan kadınlara.haa bu arada ona rağmen de hamile kalan var😁
Bizim bir tanıdığımızın 18 sene sonra çocukları oldu 18 sene çocukları olmadı korunmadıkları halde .

Bizimde 5 yıldır olmuyor hiç korunmadımiz halde hiç gebe kalmadım
Doktor ne diyor sizin bu durumunuz için hamile kalmamanıza bir sebep var mı stres çok büyük olumsuz bir etki hamile kalamamakta. Genelde hep şey duyarız bilirsiniz saldık kendi haline bıraktık hamile kaldım.

Doktor ne diyor sizin bu durumunuz için hamile kalmamanıza bir sebep var mı stres çok büyük olumsuz bir etki hamile kalamamakta. Genelde hep şey duyarız bilirsiniz saldık kendi haline bıraktık hamile kaldım.
Hiç bir sorun yok eşimle ikimizde ama sebep ileri yaş diyor. Geç evlendim ben 37 yaşımda 5 yıldır uğraşıyorum yaş oldu 42 bu saatten sonra da zor artık zaten daha gençken olmadıysa şimdi hiç olmaz nasip değilmiş yapcak bisey yok.

Merhaba hanimlar 35 yaşımda 9 yıllık evliyim.8 yıl antidepresan tedavim yüzünden(bipolar) korunmak zorunda kaldık.son bir yıldır psikiyatrim ilacımı gebelikte kullanılabilecek düzeyde düşürdü ağır olan ilacı da biriktirdi.bipolar yıllardır stabil ve hafif düzeyde. 1 yildir dogal yolla olmadi.her neyse adet düzensizliği polikistik over var bende.3 ay önce kadın doğum doktoruna gittim kötü bi doktor seçmişim tüm tahlilleri istedi ama tahlil sonuçlarında başından savdi.yapay zeka bile daha iyi yorumladı sonuçlarımı.her neyse çok iyi bi doktor varmış 1 kaç haftaya kadar tekrar gidicem.bu arada eşimde bir sorun yok sonuçları çok iyi çıktı.IUI aşılama yaptırmayı düşünüyorum ama yolun çok başındayım.korkuyurum tedavi olduğum halde nasip olmazsa diye.bir de bu aşılama hakkında o kadar rahat bi durumda değilim annem göğüs kanseriydi.yani hormon tedavileri benim için riskli Allah korusun.Yillardir o kadar hasret kaldım ki çevremde tanidiklarin vs yıllardır yüzlerce bebeği oldu.benim boynum bükük kaldı.cok üzgünüm.sadece içimi dökmek istedim.:(
Uzun yıllar deneyememişsiniz hamile kalmayı hemen tabiki olmayacak bu. Ben pcos vs bir problemim olmadığı halde korunmasız 8. Ayda hamile kaldım düşük yaptım tekrar hamile kalmak toplam 14 15 ay civarında nasip oldu. Zaten 2 seneye kadar çocuk sahibi olamamak normal karşılanıyor. Bu yüzden Olmaz diye bir şey yok ama yaş faktörünüz yumurtalıklarınızın tembelleşmiş olabileceği ve pcosta olduğu için biraz uğraştırır. Ayrıca bu şekilde stres yaparak çocuk sahibi olamazsınız stres gebeliği gebelik oluşsada tutunmasını engeller. Biraz kendinizi rahatlatın inşallah Allah tez zamanda dualarınızı kabul eder. Ama imkanınız varsa tüp bebek deneyin derim doğal yollarla hamile kalabilirsiniz ama biraz zaman alabilir

Back
X