• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek hasretim..cocuksuzluk sızım

Yok ya ne evlisi. Gunde 2-3 farkli partneri var, hepsi icine bosaliyor cunku -kendi ifadesiyle- sperm ustune sperm kendisini tahrik ediyormus.

Kurtaj olmasinin sebebi de üniversite arkadaslari hamile kalınca kiskanmasi, kurtaj olma hissini merak etmesi falan yani.
Fake olacağına inanıyorum bu üyenin ben, bu kadar olamaz..

Sorun çocuk sahibi olmanız olmamanız değil ki. Bipolar genetik geçişli bir hastalık. Bunun çocukta var olacağının yüksek bir ihtimal olacağının farkında mısınız?
Eşimin bir arkadaşının babası da bipolar kendisi de. Annemin bir arkadaşı kadın bipolar. Yaşı 50 var. Çocuk yapmamis ama evlatlık almak istemiş ama devlet uygun bulmamış. 50 yasindna sonra zaten 2 kez intihar girişimi falan oldu.
Arkadaşım borderline annesi de borderline

Ben anneannem annem okb... anlatabildim mi?
Yönetilebilir düzeyde olduğu için benimki ben cesaret ettim. 5 yıllık bir tedavi geçmişim var. İlaçsız yönetim mümkün benim için. Ama bipolar için sanmıyorum

Son düzenleme:
Şunu bilir şunu söylerim bu doğurganlık işi tamamen kader... yok doktor imkansız demiş de yok hiçbir sorun yok herşey mükemel demiş de ikisi de aynı şey şu an gözümde.ama niye ki yani? Sistem aynı sistem, kadın aynı kadın değil mi? Niye böyle oluyor ki acep? Hani ortada hiçbir hastalık yoksa vücuttaki bir sistem niye görevini yapmıyor ki? Hatta imkansız cart curt diyenlerin oluyor falan.Vücuttaki diğer hiçbir sistem için böyle birşey geçerli değil.ama çok gıcık oluyorum valla.kimine her sene kimine ömür boyu yok, kimine kaç sene sonra?
Bu siteye 7 yıl önce gelmiştim aynı şeyleri söylüyordun. Uzun bir süre ara verdim geri döndüm. Yedi yıl sonra yine aynı şeyleri söylüyorsun. Yani 7 yılda kafa yapında en ufak bir değişim yok. İnsanın algıları değişir gelişir çok şaşırıyorum ya.
Halen daha aynı cümle bak imkansız hasta olanların hemen oluyor. Normal insanın olmuyor. Reyiz allasen bir kitap oku film izle ya hayat sana hiç mi bir şey katmadı bu zamandır

Hamilelik konularında yazdığın yorumları hepimiz ezberledik artık. Çocuk sahibi olmaya çalışan kadınları üzerim diye bir düşünce de yok sende. Evlenmeyi mi düşünüyorsun artık? Evlenip anne olmaya mı karar verdin ?

Evlenip anne olmak değil de anne olurken evliliğe zorlamak bence amacı. Başka türlüsü zor tabii.

Kadın doğumdan önce psikiyatri ile görüşmeniz gerek normalde çocuk önerilmez sizi nasıl yönlendirdiler? Çocuktada genetik geçişli olma olasılığı var, bence tekrar bi görüşün zaten 1 sene olmuş yaşınızda ileri bir yaş değil. Acele etmeyin

Şunu bilir şunu söylerim bu doğurganlık işi tamamen kader... yok doktor imkansız demiş de yok hiçbir sorun yok herşey mükemel demiş de ikisi de aynı şey şu an gözümde.ama niye ki yani? Sistem aynı sistem, kadın aynı kadın değil mi? Niye böyle oluyor ki acep? Hani ortada hiçbir hastalık yoksa vücuttaki bir sistem niye görevini yapmıyor ki? Hatta imkansız cart curt diyenlerin oluyor falan.Vücuttaki diğer hiçbir sistem için böyle birşey geçerli değil.ama çok gıcık oluyorum valla.kimine her sene kimine ömür boyu yok, kimine kaç sene sonra?
Madem kaderse neden yukarıda @ruhay ‘ın kalbini öyle dan diye kırdın?

Yok ya ne evlisi. Gunde 2-3 farkli partneri var, hepsi icine bosaliyor cunku -kendi ifadesiyle- sperm ustune sperm kendisini tahrik ediyormus.

Kurtaj olmasinin sebebi de üniversite arkadaslari hamile kalınca kiskanmasi, kurtaj olma hissini merak etmesi falan yani.
Kaç sene geçti arkadaş onun üstünden.insan değişiyor.

Yahu hamile kalsan ne olacak? Insan yine aldirmak icin hamile kalmak ister mi, nasik bir zihnin var senin? Hamile kalsan babasini bilecek misin, sabah biri aksam baskasi geliyor, hepsi icine boşalıyor ezberledik bunlari. Senin hayatini yaşayan biri "neyse ki hamile kalmiyorum" der yahu. Inanilmazsin gercekten.

Sanki 10 yillik evlisin de çocuk hasreti cekiyorsun. Yine kalsan yine aldiracaksin.
Hamile kalırsam evleneceğim.kaç defa anlattım.

Merhaba hanimlar 35 yaşımda 9 yıllık evliyim.8 yıl antidepresan tedavim yüzünden(bipolar) korunmak zorunda kaldık.son bir yıldır psikiyatrim ilacımı gebelikte kullanılabilecek düzeyde düşürdü ağır olan ilacı da biriktirdi.bipolar yıllardır stabil ve hafif düzeyde. 1 yildir dogal yolla olmadi.her neyse adet düzensizliği polikistik over var bende.3 ay önce kadın doğum doktoruna gittim kötü bi doktor seçmişim tüm tahlilleri istedi ama tahlil sonuçlarında başından savdi.yapay zeka bile daha iyi yorumladı sonuçlarımı.her neyse çok iyi bi doktor varmış 1 kaç haftaya kadar tekrar gidicem.bu arada eşimde bir sorun yok sonuçları çok iyi çıktı.IUI aşılama yaptırmayı düşünüyorum ama yolun çok başındayım.korkuyurum tedavi olduğum halde nasip olmazsa diye.bir de bu aşılama hakkında o kadar rahat bi durumda değilim annem göğüs kanseriydi.yani hormon tedavileri benim için riskli Allah korusun.Yillardir o kadar hasret kaldım ki çevremde tanidiklarin vs yıllardır yüzlerce bebeği oldu.benim boynum bükük kaldı.cok üzgünüm.sadece içimi dökmek istedim.:(
Umutsuzluğu bırak bence. 40 yaşındayım çocuğum yok ve her ay büyük bir sevinçle gebe kalacağımı bekliyorum 🤗 Güzel düşün ve gönlüne göre olsun 💕

Ben de öyle hissettim yorumlardan. O değil de herkes herkesin seçeresini biliyor burda b12 si çok yüksek üyelerin🙃
B12den degil ya. Her başlıkta ayni seyleri okuya okuya ezberledik. Bir de tecavuze ugrayan kadinlarin aslinda tercih edildigini ve onlari kiskandigini, 100 erkekle yattigini, üniversitede kıskançlıktan ve meraktan hamile kalip kalip kurtaj oldugunu, adamlarin birinin cikip digerinin geldigini, gunde 3-4 erkekle oldugunu falan anlatan bir uye olunca akilda kaliyor, standart bir uye degil anlayacaginiz :D valla kendi hayatimi unutsam ferhansin hayatini unutmam, oyle zihnime kazinmis yazdıkları :D

Neyse şimdi iliskisinde cocuk yapip evlenmeye calisiyormus, insallah cocuk sevgilisinden olur diyeyim ne diyeyim. Doğursun da kurtulalim regl duzeninden.

Size yaptığı alıntıyı görmediniz sanırım 😞
Daha önce bana hakarete varan yorumlar yaptığı için gözardı etmiştim o üyeyi.Bu yüzden görmemiş olabilirim yorumunu Sadece o değil.Bana saldırıır tarzda yazan birçok kişiyi gözardı ettim.Ne yazdığını bilmiyorum muhtemelen kendi kalitesine yakışacak bir şey yazmıştır.Ve böyle birinin de yazacakları benim kalbimi kırmaz zaten.Yine de duyarlılığınızdan dolayı teşekkür ederim 🙏🌸

Fazla mi arabesksiniz acaba drama seviyorsunuz gibi...yaşınız genc çocuk calismalarina yeni başlamışsın.. hangi arkadasinin yüzlerce cocugu var onuda merak ettim...rahat olun tedavinizi odaklanin iyi düşünün iyi olsun..
Bipolar hastasıymış ya hanımefendi böyle olması normal değil mi?

Back
X