• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek hasretim..cocuksuzluk sızım

Hiç bir sorun yok eşimle ikimizde ama sebep ileri yaş diyor. Geç evlendim ben 37 yaşımda 5 yıldır uğraşıyorum yaş oldu 42 bu saatten sonra da zor artık zaten daha gençken olmadıysa şimdi hiç olmaz nasip değilmiş yapcak bisey yok.
Bence en hızlı ve garanti çözüm tüp bebek evet yaş varmış zaten bir üye yazmış direkt tüp bebek diye en mantıklısı o çocuk hasreti çekiliyorsa

Onu da yaptım canım 2 defa olmadı onunda garantisi yok malesef
Evet garantisi yok ama en azından en etkili en hızlı yöntem ben senin yerinde olsam bir isteğim olduğunda gece namazına kalkardım. Ve istek duaları var onları ederdim. Hacet namazı kılardım. Yapımda ellerimin boş döndüğü olmadı.

Evet garantisi yok ama en azından en etkili en hızlı yöntem ben senin yerinde olsam bir isteğim olduğunda gece namazına kalkardım. Ve istek duaları var onları ederdim. Hacet namazı kılardım. Yapımda ellerimin boş döndüğü olmadı.
Çok ısrarcı değilim elimden geleni yaptım gerisi Allah kerim bunda da vardir bir hayır.

Bizimde 5 yıldır olmuyor hiç korunmadımiz halde hiç gebe kalmadım
Şunu bilir şunu söylerim bu doğurganlık işi tamamen kader... yok doktor imkansız demiş de yok hiçbir sorun yok herşey mükemel demiş de ikisi de aynı şey şu an gözümde.ama niye ki yani? Sistem aynı sistem, kadın aynı kadın değil mi? Niye böyle oluyor ki acep? Hani ortada hiçbir hastalık yoksa vücuttaki bir sistem niye görevini yapmıyor ki? Hatta imkansız cart curt diyenlerin oluyor falan.Vücuttaki diğer hiçbir sistem için böyle birşey geçerli değil.ama çok gıcık oluyorum valla.kimine her sene kimine ömür boyu yok, kimine kaç sene sonra?

Doktor ne diyor sizin bu durumunuz için hamile kalmamanıza bir sebep var mı stres çok büyük olumsuz bir etki hamile kalamamakta. Genelde hep şey duyarız bilirsiniz saldık kendi haline bıraktık hamile kaldım.
5 sene boyunca da stresli değildir heralde.zaten bakıyorsun uzun süre olmuyor o zaman düşünmeye başlıyorsun.

Siz 3 defa kürtaj olmuşsunuz neden çocuğunuz olmuyor gibi davranıyorsunuz ?
Artık olmuyor.nedense 30 yaşına girince reglim aşırı aşırı azaldı.resmen lekelenme şeklinde geçiyor.her geçen ay da daha da azalıyor.yakinda hiç kalmayacak.ne olacak böyle bilmem.erken menepoz mu falan diyorum ama başka hiçbir belirti de yok.niye öyle belli değil.

Artık olmuyor.nedense 30 yaşına girince reglim aşırı aşırı azaldı.resmen lekelenme şeklinde geçiyor.her geçen ay da daha da azalıyor.yakinda hiç kalmayacak.ne olacak böyle bilmem.erken menepoz mu falan diyorum ama başka hiçbir belirti de yok.niye öyle belli değil.
Ay artik olsa ne olacak, dorduncu besinci kez yine keyfi kurtajini mi olacaksın?

Anladik reglin azaldi bıdı bıdı. Her hamilelik konusunda yeter da, ezberledik regl duzenini de hamile kalip kurtaj olma hobinden uzak kaldigini da. Nasil bir kompleks yaptın hamile kalamamayi. Yeter ya.

Şunu bilir şunu söylerim bu doğurganlık işi tamamen kader... yok doktor imkansız demiş de yok hiçbir sorun yok herşey mükemel demiş de ikisi de aynı şey şu an gözümde.ama niye ki yani? Sistem aynı sistem, kadın aynı kadın değil mi? Niye böyle oluyor ki acep? Hani ortada hiçbir hastalık yoksa vücuttaki bir sistem niye görevini yapmıyor ki? Hatta imkansız cart curt diyenlerin oluyor falan.Vücuttaki diğer hiçbir sistem için böyle birşey geçerli değil.ama çok gıcık oluyorum valla.kimine her sene kimine ömür boyu yok, kimine kaç sene sonra?
Ne diyim hayatım bilmiyorum ki herkesin bünyesi farklı kimisi çok doğurgan kimisi de benim gibi zor hamile kalıyor. Mesala benden yaşı büyük olan arkadaşım benden sonra evlendi hemen hamile kaldı 41 yaşında doğurdu.

Ne diyim hayatım bilmiyorum ki herkesin bünyesi farklı kimisi çok doğurgan kimisi de benim gibi zor hamile kalıyor. Mesala benden yaşı büyük olan arkadaşım benden sonra evlendi hemen hamile kaldı 41 yaşında doğurdu.
Bir de doğum yapıp yine 2,3 ay sonra tekrar hamile kalanlar falan var.yav arkadaş hiç mi süt hormonunuz yükselmiyor emzirirken? Bir de ilk aylar daha.yani gerçekten insanın aklı almıyor bazı şeyleri.bazi kadınlar dünyaya doğurmaya gelmiyor sanırım.

Bir önceki hayatında papağanmışsın bence sen.
Dön dolaş aynı laflar. Ezberledik. Kolay hamile kalma konularına “üreme sistemine maşallah” çocuk istemeli istenmemeli konulara “30dan sonra tavşan gibi sevişmeye 3 senedir hamile kalamadım tüh”
Yeter, anladık yani.
Papağan gibi aynı laflar

Ay artik olsa ne olacak, dorduncu besinci kez yine keyfi kurtajini mi olacaksın?

Anladik reglin azaldi bıdı bıdı. Her hamilelik konusunda yeter da, ezberledik regl duzenini de hamile kalip kurtaj olma hobinden uzak kaldigini da. Nasil bir kompleks yaptın hamile kalamamayi. Yeter ya.
Haklısın takıntı oldu artık.ama kısırım yani şu an.kabullenmek kolay mı? Daha 32 yaşındayım.

Haklısın takıntı oldu artık.ama kısırım yani şu an.kabullenmek kolay mı? Daha 32 yaşındayım.
Yahu hamile kalsan ne olacak? Insan yine aldirmak icin hamile kalmak ister mi, nasik bir zihnin var senin? Hamile kalsan babasini bilecek misin, sabah biri aksam baskasi geliyor, hepsi icine boşalıyor ezberledik bunlari. Senin hayatini yaşayan biri "neyse ki hamile kalmiyorum" der yahu. Inanilmazsin gercekten.

Sanki 10 yillik evlisin de çocuk hasreti cekiyorsun. Yine kalsan yine aldiracaksin.

Hamilelik konularında yazdığın yorumları hepimiz ezberledik artık. Çocuk sahibi olmaya çalışan kadınları üzerim diye bir düşünce de yok sende. Evlenmeyi mi düşünüyorsun artık? Evlenip anne olmaya mı karar verdin ?

Bir de doğum yapıp yine 2,3 ay sonra tekrar hamile kalanlar falan var.yav arkadaş hiç mi süt hormonunuz yükselmiyor emzirirken? Bir de ilk aylar daha.yani gerçekten insanın aklı almıyor bazı şeyleri.bazi kadınlar dünyaya doğurmaya gelmiyor sanırım.

Keşke işte bugünleri düşünüp kürtaj olsaymışsınız, evlimisiniz siz ?
Yok ya ne evlisi. Gunde 2-3 farkli partneri var, hepsi icine bosaliyor cunku -kendi ifadesiyle- sperm ustune sperm kendisini tahrik ediyormus.

Kurtaj olmasinin sebebi de üniversite arkadaslari hamile kalınca kiskanmasi, kurtaj olma hissini merak etmesi falan yani.

Yok ya ne evlisi. Gunde 2-3 farkli partneri var, hepsi icine bosaliyor cunku -kendi ifadesiyle- sperm ustune sperm kendisini tahrik ediyormus.

Kurtaj olmasinin sebebi de üniversite arkadaslari hamile kalınca kiskanmasi, kurtaj olma hissini merak etmesi falan yani.
En son bu soruya evet evleneceğiz o zaman dedi. İşsiz açık ilişkiye ok diyen bir uzun ilişkisi varmış güya. Babası kim olsa da kabul edip evleneceklermiş.
Ondan deniyorlarmış. Yersen tabii de
Bu iki tipin çocuğu olsa cidden yaşayacağı ortamı hayal bile edemiyorum.

5 sene boyunca da stresli değildir heralde.zaten bakıyorsun uzun süre olmuyor o zaman düşünmeye başlıyorsun.
Benim başka bir tanıdığım kız 32 yaşındaydı 12 yıllık evlilermiş 12 yıldır çocuğumuz olmuyor dedi. Doktora gidiyorlarmış olmaması için hiç bir sebep yok diyormuş doktor görüşmeyeli seneler oldu. Ama eşiyle sert bir iletişimleri vardı anladığım kadarıyla biraz bağırış çağırış bu da stres yaratıyor vücutta ama öyle düşününce de baksanıza neler var neler millet bombaların altında bile hamile kalıyor.

Back
X