Artık yavaş yavaş sona geldin. Bir doğsa diyorsun.hakkaten ya. son günlerde hertarafım şiş ve uyku gözümden akıyır hala mesaideyim işerim yoğun bebğin eşyaları yıkandı çantaya giremedi birtürlü park yatak kuruldu yastık ve yatak alındı ama nevresim takımı mı alayım yoksa park yatak için olan uyku setine mi bakayım bilemedim. hangisi daha kullanışlı. artık gezecek halimde yok bir kaç yere gidip almam lazım. birde annemim yaptığı yün yorganım var. kv diyorki kalın battaniye vs. şuan yeter olmazsa yorgan al. o yüzden yorgan almadım ama nevresim yok. aman ne bileyim tamam dedikçe birşey çıkıyor. sonra şu bebek ayak baskısı yapmak istiyorum yapanlar memnun mu hamuru kendi hazırlayanda varmış satın alanda satın alınan güzel mi?
canım park yatak için uyku seti gereksiz, çünkü küçücük bebeğin üzerine yorgan örtülmüyorhakkaten ya. son günlerde hertarafım şiş ve uyku gözümden akıyır hala mesaideyim işerim yoğun bebğin eşyaları yıkandı çantaya giremedi birtürlü park yatak kuruldu yastık ve yatak alındı ama nevresim takımı mı alayım yoksa park yatak için olan uyku setine mi bakayım bilemedim. hangisi daha kullanışlı. artık gezecek halimde yok bir kaç yere gidip almam lazım. birde annemim yaptığı yün yorganım var. kv diyorki kalın battaniye vs. şuan yeter olmazsa yorgan al. o yüzden yorgan almadım ama nevresim yok. aman ne bileyim tamam dedikçe birşey çıkıyor. sonra şu bebek ayak baskısı yapmak istiyorum yapanlar memnun mu hamuru kendi hazırlayanda varmış satın alanda satın alınan güzel mi?
hakkaten ya. son günlerde hertarafım şiş ve uyku gözümden akıyır hala mesaideyim işerim yoğun bebğin eşyaları yıkandı çantaya giremedi birtürlü park yatak kuruldu yastık ve yatak alındı ama nevresim takımı mı alayım yoksa park yatak için olan uyku setine mi bakayım bilemedim. hangisi daha kullanışlı. artık gezecek halimde yok bir kaç yere gidip almam lazım. birde annemim yaptığı yün yorganım var. kv diyorki kalın battaniye vs. şuan yeter olmazsa yorgan al. o yüzden yorgan almadım ama nevresim yok. aman ne bileyim tamam dedikçe birşey çıkıyor. sonra şu bebek ayak baskısı yapmak istiyorum yapanlar memnun mu hamuru kendi hazırlayanda varmış satın alanda satın alınan güzel mi?
hakkaten ya. son günlerde hertarafım şiş ve uyku gözümden akıyır hala mesaideyim işerim yoğun bebğin eşyaları yıkandı çantaya giremedi birtürlü park yatak kuruldu yastık ve yatak alındı ama nevresim takımı mı alayım yoksa park yatak için olan uyku setine mi bakayım bilemedim. hangisi daha kullanışlı. artık gezecek halimde yok bir kaç yere gidip almam lazım. birde annemim yaptığı yün yorganım var. kv diyorki kalın battaniye vs. şuan yeter olmazsa yorgan al. o yüzden yorgan almadım ama nevresim yok. aman ne bileyim tamam dedikçe birşey çıkıyor. sonra şu bebek ayak baskısı yapmak istiyorum yapanlar memnun mu hamuru kendi hazırlayanda varmış satın alanda satın alınan güzel mi?
Demekki son güne bırakmamak gerek hazirliklari
Burasi bir derdim var mi en buyuk dert benimki yarismasi mi niye milletin derdini kucumsuyorsunuz onlar soyle sen boylesin bu dert mi napsin kadin onun hayatinda daha kotusu yok Allah ta gostermesin derdide bu kendine gore zorla yorum yazdiriyolar gibi girip buda dert mi yazacaginiza hic yazmayin faydaniz dokunmuyor cunku... evet dertli telaslanmis ama dogunca bence zaten ihtiyaclari gorup fark edip daha kolay karar verecekBence bu konu buraya uygun olmamis. O kadar bebek bekleyen bayan varken bu da dert mi denilecek tarzdan. Saglikli dogsun gerisi hallolur insallah, kücük seylere takilmamaya calisin.
İstedigimiz yorumu yapmakta özgür oldugumuzu düsünüyorum. Sizin bu yorumunuzun kime ne faydasi oldu simdiBurasi bir derdim var mi en buyuk dert benimki yarismasi mi niye milletin derdini kucumsuyorsunuz onlar soyle sen boylesin bu dert mi napsin kadin onun hayatinda daha kotusu yok Allah ta gostermesin derdide bu kendine gore zorla yorum yazdiriyolar gibi girip buda dert mi yazacaginiza hic yazmayin faydaniz dokunmuyor cunku... evet dertli telaslanmis ama dogunca bence zaten ihtiyaclari gorup fark edip daha kolay karar verecek
Benim gereksiz mesajim belki sizin ne kadar gereksiz yazdiginizi gosterir ozgurluk baskalarina rahatsizlik vermeyip ozgurlugunu kisitlamadigin surece ozgurluktur o bayanda buraya istedigi derdi yazmakta ozgur senin kalkip buda dert mi vs diye ordan cikman luzumsuz istedigini yazar sende konu ac istedigini yaz neden milletin konusuna gereksiz yuk yapma cabasindasin anlamadim bu mu ozgurluk anlayisin senin...İstedigimiz yorumu yapmakta özgür oldugumuzu düsünüyorum. Sizin bu yorumunuzun kime ne faydasi oldu simdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?