Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu tatlı telaşları bende yaşarım inşallah bir gün ne güzel bir bebeğiniz olacak mutlu olmaya bakın. benimde bebeğim olsa keşke bende hamile kalabilsemhakkaten ya. son günlerde hertarafım şiş ve uyku gözümden akıyır hala mesaideyim işerim yoğun bebğin eşyaları yıkandı çantaya giremedi birtürlü park yatak kuruldu yastık ve yatak alındı ama nevresim takımı mı alayım yoksa park yatak için olan uyku setine mi bakayım bilemedim. hangisi daha kullanışlı. artık gezecek halimde yok bir kaç yere gidip almam lazım. birde annemim yaptığı yün yorganım var. kv diyorki kalın battaniye vs. şuan yeter olmazsa yorgan al. o yüzden yorgan almadım ama nevresim yok. aman ne bileyim tamam dedikçe birşey çıkıyor. sonra şu bebek ayak baskısı yapmak istiyorum yapanlar memnun mu hamuru kendi hazırlayanda varmış satın alanda satın alınan güzel mi?
Burda bölüm kurallari var öyle her istedigimiz konuyu acamiyoruz zaten. Okumanizi tavsiye ederim. Kimsenin özgürlügünü kisitladigimi düsünmüyorum. Yorumun kurallari ihlal ettigini düsünüyorsaniz kib'e basin. İyi aksamlar.Benim gereksiz mesajim belki sizin ne kadar gereksiz yazdiginizi gosterir ozgurluk baskalarina rahatsizlik vermeyip ozgurlugunu kisitlamadigin surece ozgurluktur o bayanda buraya istedigi derdi yazmakta ozgur senin kalkip buda dert mi vs diye ordan cikman luzumsuz istedigini yazar sende konu ac istedigini yaz neden milletin konusuna gereksiz yuk yapma cabasindasin anlamadim bu mu ozgurluk anlayisin senin...
BEn sirf bu konu icin tartisma cikartmadim konularina boyle arkadaslar gelip insanlari dalgaya aliyorlar yada cevap vermek yerine cok sacma cok gereksiz yaziyorlar boşuna yer kapliyorlar bunada ozgurluk diyorlar karsisindaki insan degil ve sanki onun yazma ozgurlugu yokmus gibi onu anlatmaya calistim ben bunda iyi niyet gormuyorum iyi geceler konunuzu batirmak istemezdim boyle kusura bakmayınhanımlar tartışmayalım. herkesin iyi niyetli olduğunu düşünüyorum kimse kimsenin kalbini kırmasın bence.
ayy öyle yazdın üzüldüm yaa inşallaah seninde olur hayırlısıylaa :) tabii benimdeebu tatlı telaşları bende yaşarım inşallah bir gün ne güzel bir bebeğiniz olacak mutlu olmaya bakın. benimde bebeğim olsa keşke bende hamile kalabilsem![]()
Uzatma istersen bolum kurallarinda dertler herkesce gecerli ve herkese gorede buyuk olmalidir yazmiyor hala yer kapliyorsunuz bosuna benide alet etmeyinBurda bölüm kurallari var öyle her istedigimiz konuyu acamiyoruz zaten. Okumanizi tavsiye ederim. Kimsenin özgürlügünü kisitladigimi düsünmüyorum. Yorumun kurallari ihlal ettigini düsünüyorsaniz kib'e basin. İyi aksamlar.
aminnn inşallahayy öyle yazdın üzüldüm yaa inşallaah seninde olur hayırlısıylaa :) tabii benimdee
o değilde ben şeyi merak ettim bebek erkek mi kız mı adını ne koycaksın :))
3 boyutlu benimde dikkatimi çekti diğer nazarlık gibi olanı bir arkadaşta görmüştüm küçüktü 3 boyutlu güzel ben kullanıcı yorumlarını inceledim tutarsızlık vardı mesela biri 2 tane şekil çıkmıyor tek gönderilmiş diyor diğerleri öyle yazmamış.O şişkinlik haraket edememe yormuştur sizi :) yokaa bunlar dertmi hanım efendi ... Zaten minik yavrunuzu kucağınıza alınca hepsş gececek . Bunlar tatlı telaşlar. Ben önce saraylı beşik almıştım ki çok gereksizmiş içinde herşeyi vardı . Sonra park yatak aldım . İçine de bir şey almadım açıkcası öncekş kundaklaro battaniye çarşaf falan onları kullandım set halinde almadım yani . Belkş bu kışa alırım nevresim takımı . Bu hatıra ayak izini ben internwtten haZır aldım . Çerçevelettim kendim . Ama bu 3 boyutlu olanları var onları sonradan daha çok beğendim ...
çok güzel ismiyle yaşasın inşallah..Rabbim isteyen herkese nasip etsin...kız olacak canım adı da zeynep inşallah. darısı isteyen herkesin başına. bu arada çevremde bebek sahibi olmak isteyen arkadaşlarıma verdiğim tavsiyeyi burayada yazyım bence stresi kafan atmalı (mümkün değil diyorsunuz biliyporum ama mümkün kılın lütfen) sonra olayları akışına bırakmalı. yaş vs konulara çevrenin laflarına takılmayın. biz eşimle bu durumu konuştuk baktık herkeste bir bebek telaşı kimse hamile kalamıyor bizde aynı yoldan geçeceğiz besbelli hadi denemeye başlayalım dedik. ve ilk denemede oldu maşallah haaa ilk deneme derken ben vajinusmus derdiyle ilişkiye girememiştim ilk ilişkide oldu buda Rabbimin rahmeti büyük unutmayalım.
sanırım bu kalıptan bahsediyorsun değil miBilmiyorum ki hiç . Bende tekrar almayı dünüyorum 3 bıyutlu . Alırsam haber verirşrm sizede . Yada olur olmaz hiç uğraşmayın hamur alın . Ben hem el hem ayak izi çıkarttım . Zaten hamuru yoğurup açıyorsunuz . İki tane dikdörtgen kalıp var basıp iki tane dikdörtgen hamurunuz oluyor . Hem kolay . Sonra bunları çerçeveletw bilirsiniz. Yada çerçeveli olanlardan alabilirsinşz . Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin .
Bizde park yatak alduk fakat normal yataga gorw olan uyku seti ve nevresim takimi aldik uyku seti antibakteriyel yikanabilir olmasini tercih edin yin yorgan akar yuvasi oldigindan kullanmanizi tavsiye etmemhakkaten ya. son günlerde hertarafım şiş ve uyku gözümden akıyır hala mesaideyim işerim yoğun bebğin eşyaları yıkandı çantaya giremedi birtürlü park yatak kuruldu yastık ve yatak alındı ama nevresim takımı mı alayım yoksa park yatak için olan uyku setine mi bakayım bilemedim. hangisi daha kullanışlı. artık gezecek halimde yok bir kaç yere gidip almam lazım. birde annemim yaptığı yün yorganım var. kv diyorki kalın battaniye vs. şuan yeter olmazsa yorgan al. o yüzden yorgan almadım ama nevresim yok. aman ne bileyim tamam dedikçe birşey çıkıyor. sonra şu bebek ayak baskısı yapmak istiyorum yapanlar memnun mu hamuru kendi hazırlayanda varmış satın alanda satın alınan güzel mi?