• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebek hazırlıkları sıkmaya başladı.

Bende buna takıldım,yani buda dertmi ,sıkmaya başladı ne demek ,nerden çıktı bu çocuk der gibi,uyku seti ,battaniye ,yorgan doğduktan sonrada alınırnedir yani,önemli olan sağlık,sağlıkla doğsunda herşey alınır.bunu dert edip konu açmanız hoş olmamış.

hakkaten ya. son günlerde hertarafım şiş ve uyku gözümden akıyır hala mesaideyim işerim yoğun bebğin eşyaları yıkandı çantaya giremedi birtürlü park yatak kuruldu yastık ve yatak alındı ama nevresim takımı mı alayım yoksa park yatak için olan uyku setine mi bakayım bilemedim. hangisi daha kullanışlı. artık gezecek halimde yok bir kaç yere gidip almam lazım. birde annemim yaptığı yün yorganım var. kv diyorki kalın battaniye vs. şuan yeter olmazsa yorgan al. o yüzden yorgan almadım ama nevresim yok. aman ne bileyim tamam dedikçe birşey çıkıyor. sonra şu bebek ayak baskısı yapmak istiyorum yapanlar memnun mu hamuru kendi hazırlayanda varmış satın alanda satın alınan güzel mi?

bebek hazırlığı yapmak çok güzel bir heyecan tabi hamile iken yorgunluğu da olur.. sürekli iyiyi güzeli bulma isteği ile karar verme yorgunluğu da olur.. herşey hallolur dert etmeyin stres yapmayın.. ben hastaneden çıktım eve geldim.. o ara eşim gitti park yatak aldı geldi.. birden aynı odada uyumaya karar vermiştim de odası yatağı hazırdı aslında
:)
bir de sıktı diyince biraz olmamış sanki.. demeyin böyle..

hazır ayak baskısını ben 6 aylık olduğunda yaptım.. yeni doğmuş hali ile kıyamadım hamura bastırmaya :) acele etmeyin..

canim cok guzel zamanlar bunlar tamam agrilar siskinlikler oluyor ama simdilik en basit lazim olacaklari al sonra dogunca cikip alirsin gerekenleri. senin yerinde olmak isteyen o kadar cok insan varki rabbime hamdolsun bende zor buldum bebegimi, geceleri uyuyamiyorum kramplarla uyanip agliyorum ama en onemlisi saglikli olsun, hazirliklar dogduktan sonrada tamamlanir Allah daha baska dert vermesin.

Canim Internetten alisveris yapsana, ne kendini yoruyorsun ki bu halde. Sonucta bebek bu, seklini, rengini, desenini begendigin hersey ayina gore tam cikiyor. Tanidigim herkes neredeyse Hic alisverise cikmadan herseyi Internetten aliyor, bebek odasi takimini bile, dusun yani. Hem internette indirimler de oluyor.

Back
X