Doğuma Hazırlık Bebek hediyesi secimleriniz neler kizlar

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

fikir27

Allah var, imkansiz yok.
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2013
691
455
103
Merhaba kizlar doğum yaklaştıkça hazırlık artıyor dün üst komşum gelenler için çok şık hediyeler hazırlamıştı kupa bardak çikolata vs ben ne yapacagimi bilmiyorum sizler neler yapacaksınız

Bebek şekeri anahtarlıkları var. Hem çok sevimli, hem de alıp bir kenara koymak yerine kullanabilirler diye düşünüyorum.

Bebek şekeri anahtarlıkları var. Hem çok sevimli, hem de alıp bir kenara koymak yerine kullanabilirler diye düşünüyorum.
ben oğlumun baby showerında dağıtmıştım anahtarlık.
pinterestten bi kaç fikir buldum ama nasıl olur bilmiyorum :S skulent, küçük kavanozlarda minik reçeller falan. farklı bişeyler olsun istiyorum :(

Çikolata yaptırdım kızlar kese içinde şeker çikolata falan ama başka bir şey yaptırmadım .henüz bebegim dogdu ama hala Kovez de inşallah çıkınca en azından yakınlarına hediyelik bir şeyler yaptircam

Çikolata yaptırdım kızlar kese içinde şeker çikolata falan ama başka bir şey yaptırmadım .henüz bebegim dogdu ama hala Kovez de inşallah çıkınca en azından yakınlarına hediyelik bir şeyler yaptircam
arkadaşım öncelikle inşallah bebeğine bi an önce kavuışursun en önemlisi o. hediye fasa füso.
fakat eğer resmi varsa çikolataların, görmek isterim. bir de fiyat bilgisi nedir ?

arkadaşım öncelikle inşallah bebeğine bi an önce kavuışursun en önemlisi o. hediye fasa füso.
fakat eğer resmi varsa çikolataların, görmek isterim. bir de fiyat bilgisi nedir ?
Şimdi hastanede yapıyoruz canim çikolatalar evde ama gidince çekip atarım tabi ki. çok sağol canım amin inşallah hepimizi için

Back
X