Bebek hediyesi

nsrnakyl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2019
524
1.572
43
Arkadaşlar merhaba dert değil ama kafama taktığım bir durum var sizden fikir istiyorum. Benim uzun yıllara dayanan bir arkadaşlığımın olduğu bir arkdaşım var. Evlendi hamileyken ayrıldı ciddi maddi sorunlar yaşadı vs kısacası maalesef şuan durumu iyi değil. Ben onun bebeğine hediye olarak toplu olarak bir alışveriş yapmayı düşünüyordum fakat bugün sohbet muhabbet sırasında bazı şeylerin çok zoruna gittiğini bebeğinin şartlarını başka bebeklerle kıyaslandığını en basitinden her bebeğin bi künyesi olduğundan fakat onun bebeğine alamadığından vs bahsetti ( kesinlikle almam için söylenmiş birşey değildi ima etmedi yani bunu belirteyim) ben çocuğuna künye almaya karar verdim ama eşim durumu iyi olmadığı için çok gereksiz olduğunu ve alışveriş yapıp ihtiyaçlarını karşılamamı söylüyor. Siz olsanız ne yapardınız kararsız kaldım ve maalesef hem alışveriş yapıp hem bileklik alacak kadar param Yok

Ya ne sacma. Kunyesi olan bebegin ne artisi var? Bebegin umrunda bile degil künye. Bana görgüsüzlük gibi geliyor tasma gibi. Bir de altindan,küçücük bebekte. Hos mu yani...
Ben yerinde olsam kehribar kolye alirdim. Hem daha ekonomik,hem dis cikarma sürecinde falan iyi geldigi soyleniyor hem de herkesin cocugunda var. Sosyal medyada konuda komsuda kehribarsiz cocuk yok.

Eşiniz haklı bence. Tamam her anne bazı şeylere heves eder ama eksiklerini almanız daha çok işini görür.

Hee bebegin künyesi felan yok.benim çocuğumun yok mesala.dertlerimin arasında en son sırada olur herhalde.arkadasiniz bu kadar kotu bir durum içinde en once sıraya bunu koyup söylemesi aşırı abes geldi.bunu alması gereken bir aile büyüğüdür genel de .bilemedim bence eşinizi dinleyin

Arkadaşınızın bunu söylemesi de değişik olmuş. Künye ne sanki bana. Kesinlikle işe yarar bi şeyler alın

Aslında onun da tam olarak söylemeye çalıştığı künyeden ziyade buydu. Hani her bebeğin anneannesi babaannesi dedesi torunları için çabalıyor birşeyler yapıyor onun bebeğinin kimsesi yok vs bunları konuşurken künye konu içinde geçti. Aslında evet düşününce çok saçma öncelik eksikleri olmalı ama ne bileyim daha mı çok mutlu olur diye düşündüm

Bu buhranda gözü nasıl künye görüyor yav... Daha bugün bebek mağazasındaydım, o kadar çok ihtiyaç olan şey var ve para tutuyor ki... Bırakın künyeyi bir aile büyüğü alacaksa alsın gerçekten.

bence onun maddi destekten çok manevi desteğe ihtiyaç duymalı bunları dile getirmeli.

eşiniz haklı. künyenin nesine özenmiş arkadaşınız bilmiyorum ama çok gereksiz birşey.

Her bebeğin künyesi maşallahı olmuyor ,arkadaşınızın psikılojisi iyi değil ki onun durumunda çok normal ,siz alışveriş yapacağınıza durumunuz varsa bir çeyrek takın ihtiyaç durumunda kendisi bozdurup harcar,

Altını maltını geçin, önce ihtiyaç. Kıyafet, bez, pişik kremi, banyo malzemeleri gibi. Umarım mamaya ihtiyaç olmaz. Anneler olarak çok şeye özeniyoruz, çok şey içimizde kalıyor, bu herkese olan bir şey. Bu devirde bu ekonomide çokta yapacak bir şey yok.

gayet de hediye al diye göstermiş onu künyesiz çocuk olmuyormuymuş saçmalığa bak. bana aşırı itici geldi alacağım varsa da bi patik bile olsa hayatta almam en sinir olduğum şey.

Yorumum beğenilmeyecek ama bence arkadaşınızı en çok mutlu edecek şey künye. heves etmiş kadın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…