Eşiniz haklı bence. Tamam her anne bazı şeylere heves eder ama eksiklerini almanız daha çok işini görür.Arkadaşlar merhaba dert değil ama kafama taktığım bir durum var sizden fikir istiyorum. Benim uzun yıllara dayanan bir arkadaşlığımın olduğu bir arkdaşım var. Evlendi hamileyken ayrıldı ciddi maddi sorunlar yaşadı vs kısacası maalesef şuan durumu iyi değil. Ben onun bebeğine hediye olarak toplu olarak bir alışveriş yapmayı düşünüyordum fakat bugün sohbet muhabbet sırasında bazı şeylerin çok zoruna gittiğini bebeğinin şartlarını başka bebeklerle kıyaslandığını en basitinden her bebeğin bi künyesi olduğundan fakat onun bebeğine alamadığından vs bahsetti ( kesinlikle almam için söylenmiş birşey değildi ima etmedi yani bunu belirteyim) ben çocuğuna künye almaya karar verdim ama eşim durumu iyi olmadığı için çok gereksiz olduğunu ve alışveriş yapıp ihtiyaçlarını karşılamamı söylüyor. Siz olsanız ne yapardınız kararsız kaldım ve maalesef hem alışveriş yapıp hem bileklik alacak kadar param Yok
Çok haklısınız.Eksiklerini alın,şimdi künyenin sırası değil.. O çocuğa birsürü şey lazım. Kış ta geliyor. Kiyafetti bezdi battaniyeydi .
Aslında onun da tam olarak söylemeye çalıştığı künyeden ziyade buydu. Hani her bebeğin anneannesi babaannesi dedesi torunları için çabalıyor birşeyler yapıyor onun bebeğinin kimsesi yok vs bunları konuşurken künye konu içinde geçti. Aslında evet düşününce çok saçma öncelik eksikleri olmalı ama ne bileyim daha mı çok mutlu olur diye düşündümHee bebegin künyesi felan yok.benim çocuğumun yok mesala.dertlerimin arasında en son sırada olur herhalde.arkadasiniz bu kadar kotu bir durum içinde en once sıraya bunu koyup söylemesi aşırı abes geldi.bunu alması gereken bir aile büyüğüdür genel de .bilemedim bence eşinizi dinleyin
bence onun maddi destekten çok manevi desteğe ihtiyaç duymalı bunları dile getirmeli.Aslında onun da tam olarak söylemeye çalıştığı künyeden ziyade buydu. Hani her bebeğin anneannesi babaannesi dedesi torunları için çabalıyor birşeyler yapıyor onun bebeğinin kimsesi yok vs bunları konuşurken künye konu içinde geçti. Aslında evet düşününce çok saçma öncelik eksikleri olmalı ama ne bileyim daha mı çok mutlu olur diye düşündüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?