Aynen öyle kastettiği diğer bebeklerin çok şanslı olduğu kendi bebeğine ilgi gösteren pervane olan baba anneanne babaanne vs olmamasıydı. Gerçekten konunun künyeyle uzaktan yakından ilgisi Yok o an ben acaba künye mi alsam diye düşündüm. Bayağı size aldırmaya çalışmış diyen arkadaşlar var onları da anlıyorum ama resim tam olarak göründüğü gibi değil. Bu arkadaş ailesi çocuğunu istemedi laf soktu vs diye ailesini bile silip atan kimseden birşey kabul etmeyen beklemeyen birisi
Künyeyi simdi duydum. Eskidenmiş o insan artık küpe takmaz bebeğine bunca hirsız varken.arkadaşiniz zor durumda olabilir ona birsey diyemem ama kunyeye sıra gelinceye kanar neler var bebek için. Eşinizi haklı buldum. Gercek ihtiyaçlarıni karşilarsaniz daha iyi olur.Arkadaşlar merhaba dert değil ama kafama taktığım bir durum var sizden fikir istiyorum. Benim uzun yıllara dayanan bir arkadaşlığımın olduğu bir arkdaşım var. Evlendi hamileyken ayrıldı ciddi maddi sorunlar yaşadı vs kısacası maalesef şuan durumu iyi değil. Ben onun bebeğine hediye olarak toplu olarak bir alışveriş yapmayı düşünüyordum fakat bugün sohbet muhabbet sırasında bazı şeylerin çok zoruna gittiğini bebeğinin şartlarını başka bebeklerle kıyaslandığını en basitinden her bebeğin bi künyesi olduğundan fakat onun bebeğine alamadığından vs bahsetti ( kesinlikle almam için söylenmiş birşey değildi ima etmedi yani bunu belirteyim) ben çocuğuna künye almaya karar verdim ama eşim durumu iyi olmadığı için çok gereksiz olduğunu ve alışveriş yapıp ihtiyaçlarını karşılamamı söylüyor. Siz olsanız ne yapardınız kararsız kaldım ve maalesef hem alışveriş yapıp hem bileklik alacak kadar param Yok
Rica ederim canım, biraz detaycı olduğum için okuduğum konuları farklı bakış açılarıyla da değerlendirmeye çalışıyorum. Çoğunluk düz mantıkla düşününce maddi olarak künye derdine düştü sanmışlar arkadaşınızı. Hayırlısıyla bebeğini kucağına alır inşallah.Ço
çok teşekkür ederim ayrıca ben izah edemedim tam olarak ama siz o kadar iyi anladınız ki beni. Künye konusu tam olarak da böyle bir muhabbetin içinde geçti.
durumunu bilenler bol bol kiyafet alir 20 lira para koyar en uzaktan gelen ama kimse kunye almaz.. cok yakinsaniz kunye alin omur boyu sizi anar kotu gunler gecer kiyafetler kuculur gider ama kunye baki kalirArkadaşlar merhaba dert değil ama kafama taktığım bir durum var sizden fikir istiyorum. Benim uzun yıllara dayanan bir arkadaşlığımın olduğu bir arkdaşım var. Evlendi hamileyken ayrıldı ciddi maddi sorunlar yaşadı vs kısacası maalesef şuan durumu iyi değil. Ben onun bebeğine hediye olarak toplu olarak bir alışveriş yapmayı düşünüyordum fakat bugün sohbet muhabbet sırasında bazı şeylerin çok zoruna gittiğini bebeğinin şartlarını başka bebeklerle kıyaslandığını en basitinden her bebeğin bi künyesi olduğundan fakat onun bebeğine alamadığından vs bahsetti ( kesinlikle almam için söylenmiş birşey değildi ima etmedi yani bunu belirteyim) ben çocuğuna künye almaya karar verdim ama eşim durumu iyi olmadığı için çok gereksiz olduğunu ve alışveriş yapıp ihtiyaçlarını karşılamamı söylüyor. Siz olsanız ne yapardınız kararsız kaldım ve maalesef hem alışveriş yapıp hem bileklik alacak kadar param Yok
Ama o tombul kollarda çok tatlı duruyor yaYa ne sacma. Kunyesi olan bebegin ne artisi var? Bebegin umrunda bile degil künye. Bana görgüsüzlük gibi geliyor tasma gibi. Bir de altindan,küçücük bebekte. Hos mu yani...
Ben yerinde olsam kehribar kolye alirdim. Hem daha ekonomik,hem dis cikarma sürecinde falan iyi geldigi soyleniyor hem de herkesin cocugunda var. Sosyal medyada konuda komsuda kehribarsiz cocuk yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?