bebek hediyesi

merilbeg

Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2015
1
0
16
36
merhaba hanımlar yardımınıza ihtiyacım var. ekim ayında bir erkek yeğenimiz olacak. el emeği bir hediye yaptırmak istiyorum ama hediye biraz farklı özel olmalı. bununla birlikte benim hiç el becerim yok o yüzden hediyeyi yaptıracağım. önerisi olan ve link atabilecek olan var mı?

Bence de altın en iyisi
Şahsen ben hiç hoslanmam öyle evde fazlalık olacak şeylerden..senin el emeğin olacak ama bakalım karşıda ki begenecek mi ?
Valla kimse duymasın ama ben çoğu ivir ziviri atıyorum temizlikte...kına süsü, resimli magnet,bebek biseysi falan hiç tutmam evde

Eğer maddi imkanın uygunsa altın al derim.künye olabilir. Yinede el emeği birsey istersen bebek battaniyesi isletebilirsin.

Örgü falan hiç giydirmedim mesela ben, el emeği dediğin oysa, 2 yeleği var örgü gerisi hazır

Altin diyorum bende.. Abinin cocugu mu bilemiyorum ama yengenle araniz pek yoksa bi bez parcasi almis iki dandik sey ormus gibi seyler demesine izin vermemelisin.. yok illa el emegi bisey diyorsan patik yelek falan ordurebilirsin cok severim oyle seyleri her gordugumde bir bebek daha mi yapsam derim:KK70::KK68:

Altın künye filan al daha iyi olur öyle örgü filan ördüreceksen bir şeye yaramıyor

oğluma annanesi babannesi hep el örgüsü yelek hırka yaptılar ama oğlumun yüne alerjisi cıktı hiç birini giyemedi altın en güzeli

Diger Arkadaşlara katılıyorum. Annemde yeğeni doğduğunda Alacağı Altının kac katı yüksekliğinde Pahalı bi yatak almıstı, yatağı hazır değildi diye, ama yıllar sonra bi altın bile almadınız dendi laf sırasında. O yüzden en iyisi altın

Back
X