• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek için alışveriş

Endoplazmikretikulum_

Hani marjinal bizdik
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
70.192
Puanlar
548
Kızlarrrrrr bebeğin cinsiyeti iyice kesinleştikten sonra birkaç parça bir şey alayım dedim. Doğum Mayıs sonuna geliyor nasipse. Aldıklarım bunlar başka neler almamı önerirsiniz kıyafetleri olarak? Hastane çıkışını görümcem isimli yaptıracağını söyledi. Onun dışında ilk 3 ay için çok alma hemen büyüyor deniyor ben de genellikle 6-9 ay aralıklı şeyler almaya çalışıyorum doğru mu yapıyorum acaba? Yarım kollu sade zıbınlar kurtarıcı olur mu yaza?
IMG_20260125_153115.webp

Kızlarrrrrr bebeğin cinsiyeti iyice kesinleştikten sonra birkaç parça bir şey alayım dedim. Doğum Mayıs sonuna geliyor nasipse. Aldıklarım bunlar başka neler almamı önerirsiniz kıyafetleri olarak? Hastane çıkışını görümcem isimli yaptıracağını söyledi. Onun dışında ilk 3 ay için çok alma hemen büyüyor deniyor ben de genellikle 6-9 ay aralıklı şeyler almaya çalışıyorum doğru mu yapıyorum acaba? Yarım kollu sade zıbınlar kurtarıcı olur mu yaza? Eki Görüntüle 3699756
Yaz bebeği olacağı için bol bol zıbın alabilirsin ebebekte beyaz zıbınlar hem uygun oluyor hemde kaliteli birde bebek kıyafetleri kurutma makinesinde kurutacaksan çok çekiyor o yüzden büyük almak mantıklı ama birde ne olur ne olmaz diye birkaç tane yenidoğan almalısın genel olarak yazlıkları 3-6 kışlıkları 6-9 ve 9-12 alabilirsin bebek bezi alırken çok stok yapmanı önermiyorum

İnce tulum almanı tavsıye ederim takım yerine . Doktora gidiyorsun çocuğu soy diyip duruyorlar sürekli . Tulum rahat oluyor hızlıca giy çıkarda . Zıbınları da omuzdan çıkandan alırsan bebeği incitmeden çıkarırsın. Hemde tek parça bana aşırı rahat oldu ilk 3 ay hep tulum giydirdim :)

3 ay içün olanlar yetmez.Sürekli kaka bulaşıyor kıyafetlerine ,bazen 1 günde 2-3 defa üst değiştiriliyor
:) ikizlerim var hiç öyle bisey yaşamadık bence bez kalitesiyle alakalıdır 6. Ayımızdayız bi kaç kez ishal olduklarında taştı başka da olmadı .

İnce tulum almanı tavsıye ederim takım yerine . Doktora gidiyorsun çocuğu soy diyip duruyorlar sürekli . Tulum rahat oluyor hızlıca giy çıkarda . Zıbınları da omuzdan çıkandan alırsan bebeği incitmeden çıkarırsın
Fermuarlı aldım pratik olmaz mı

Fermuarlı aldım pratik olmaz mı
Aynen pratik oluyor fermuar kısmına dikkat edin boynuna batmasın. Çok almayın inanın 15-20 günde hemen kilo alıyorlar kalıyor elinizde sonuçta mahrumıyet bölgesinde yaşamıyorsunuzdur ihtiyaç dogrultusunda tekrar alırsınız yetmezse @Esofmanli Sevket Hoca

Yaz bebeği olacağı için bol bol zıbın alabilirsin ebebekte beyaz zıbınlar hem uygun oluyor hemde kaliteli birde bebek kıyafetleri kurutma makinesinde kurutacaksan çok çekiyor o yüzden büyük almak mantıklı ama birde ne olur ne olmaz diye birkaç tane yenidoğan almalısın genel olarak yazlıkları 3-6 kışlıkları 6-9 ve 9-12 alabilirsin bebek bezi alırken çok stok yapmanı önermiyorum
Neden önermiyorsunuz günde 13 bez değiştiği hurafe mi acaba 😬

:) ikizlerim var hiç öyle bisey yaşamadık bence bez kalitesiyle alakalıdır 6. Ayımızdayız bi kaç kez ishal olduklarında taştı başka da olmadı .
Benmkilerde ikiz mlfix kullanıyoruz.İshal hiç olmadılar.Ama oğlum aşırı taşırıyordu,kızımda hiç sorun yaşamadık.

Ben de öyle düşündüm ama herkes çok aldık pişman olduk falan dediler öyle diyince biraz kararsız kaldım
Yani çok almayın tabi ama 3 zıbın 2 altta yetmez yani.Ben de çok çok fazla aldım cogunu giydiremedim bile,hele yazın sadece zıbınla durdular.Yani ben bebek başına en az 20-25 tane çıtçıtlı bady almıstm😅 ilk bebekler olunca uçtum biraz🫣 birde her bebek tombul tombalak ta olmuyor hemen.

Yani çok almayın tabi ama 3 zıbın 2 altta yetmez yani.Ben de çok çok fazla aldım cogunu giydiremedim bile,hele yazın sadece zıbınla durdular.Yani ben bebek başına en az 20-25 tane çıtçıtlı bady almıstm😅 ilk bebekler olunca uçtum biraz🫣 birde her bebek tombul tombalak ta olmuyor hemen.
Yok ya daha alırım 10 tane falan ama aklımda bayağı almak vardı sizin gibi 😁

Neden önermiyorsunuz günde 13 bez değiştiği hurafe mi acaba 😬
Bebelerın popoları sevmiyor benım birisi molfixle rahatken diğerinin poposunu perişan etti . O yüzden stok yapmayın demiştir . Migros’ta bir al bir bedava var bezlerde bugünlerde bakın istersenız

Hem yenidoğan hem de 0-3 ay olarak bol bol zıbın, zıbın ve alt olarak takımlar, tulumlar vs almanız lazım.
Çok fazla değiştirmeniz gerekiyor bazen gün içinde.
yetmez. İnsanların dediğine aldırmayın.
Bana da öyle dediler. İlk kızımda 3 ay kıyafet çok aldım hepsinin kolunu bacağını kıvırıyordum. Fotoğraflarda da çok kötü görünüyordu.
2 hafta da olsa giyecek yani. 2 hafta çocuğu perişan etmeye gerek yok. Bedeni neyse alınması şart.

Back
X