• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek için alışveriş

Neden önermiyorsunuz günde 13 bez değiştiği hurafe mi acaba 😬
Evet ilk zamanlar baya bez değişiyor ama pişik vs oluyor bende kızımda baya bir stok yapmıştım sonra pişik oldu taşma yaptı mecburen değiştirdim ve elimde 12-13 tane büyük paket bez kalmıştı bu hamileliğimde birkaç paket alacağım son kullanma tarihleri olduğu için bozuluyor

Tulum ve patikli pantolonları tavsiye etmiyorum. Bacakları sığmayınca kullanılmaz oluyorlar. Normal pantolonlar ayı geçse bile bir şekilde giydiriliyor. Onun dışında 3-6 ay zıbınlar daha çok kullanılıyor. Çekme oluyor ya da kalıpları küçük olabiliyor. En en iyi seçenek e bebekteki düz beyaz zıbınlar

Temmuz sonu doğan bebeğime uzun kol çıtçıtlı altına patikli alt ile geçiştirdim o dönemi. Ama öyle 3..5 değil 10 takım falan vardır. Hepsinide giydirdim. Tulum 1..2 kezde küçüldü.onları kullanamadım. Şimdiki doğum mayıs ortası 5..6 alt üst takım aldım. Eh daha önceki kızımdanda kalanlar var artık almam.

Temmuz sonu doğan bebeğime uzun kol çıtçıtlı altına patikli alt ile geçiştirdim o dönemi. Ama öyle 3..5 değil 10 takım falan vardır. Hepsinide giydirdim. Tulum 1..2 kezde küçüldü.onları kullanamadım. Şimdiki doğum mayıs ortası 5..6 alt üst takım aldım. Eh daha önceki kızımdanda kalanlar var artık almam.
Merhaba bende bu yaz temmuzda doğum yapacağım nasipse hava sıcak olduğu için mutlaka klima kullanımı oluyor evin içinde siz tecrübelisiniz uzun kollu şeyler mi almalıyım klima olacağı için ilk ay için kaç parça almak lazım .

Merhaba bende bu yaz temmuzda doğum yapacağım nasipse hava sıcak olduğu için mutlaka klima kullanımı oluyor evin içinde siz tecrübelisiniz uzun kollu şeyler mi almalıyım klima olacağı için ilk ay için kaç parça almak lazım .
Evin içinde hep uzun kollu çıtçıtlı giydirdim üst olarak tek.Evde 24..25 dereceydi . Camda hafif aralıktı hava girsin klima kurutmasın diye. Uyurken de müslin örterdim. Klima açık değilse kısa kollu çıtçıtlı ile dururdu.doktorlar sizden bir kat fazla giydirin yeter diyor.4 -5 takım alın siz ihtiyaç olursa bidaha alırsınız. Çıtçıtlıyı bol alın

Kızlarrrrrr bebeğin cinsiyeti iyice kesinleştikten sonra birkaç parça bir şey alayım dedim. Doğum Mayıs sonuna geliyor nasipse. Aldıklarım bunlar başka neler almamı önerirsiniz kıyafetleri olarak? Hastane çıkışını görümcem isimli yaptıracağını söyledi. Onun dışında ilk 3 ay için çok alma hemen büyüyor deniyor ben de genellikle 6-9 ay aralıklı şeyler almaya çalışıyorum doğru mu yapıyorum acaba? Yarım kollu sade zıbınlar kurtarıcı olur mu yaza? Eki Görüntüle 3699756
Merhaba, oncelikle bebeginizi insallah saglikla kucaginiza alin. Eger 2-3 gunde bir duzenli olarak bebek kiyafetlerini yikayip kurutamayacaksaniz bana adetler biraz az geldi. Ilk baslarda gunde 2-3 arasi kiyafet degistireceginizi dusunerek yedekli gitmeizi oneririm. Bebek kusabilir, bezi kacirabilir bunun gibi durumlar icin. En azindan her seyden 6sar tane almak iyi olabilir. Bir de bebeginiz iri bir bebek degilse mutlaka yenidogana uygun kiyafetiniz de olsun.

Evin içinde hep uzun kollu çıtçıtlı giydirdim üst olarak tek.Evde 24..25 dereceydi . Camda hafif aralıktı hava girsin klima kurutmasın diye. Uyurken de müslin örterdim. Klima açık değilse kısa kollu çıtçıtlı ile dururdu.doktorlar sizden bir kat fazla giydirin yeter diyor.4 -5 takım alın siz ihtiyaç olursa bidaha alırsınız. Çıtçıtlıyı bol alın
Teşekkür ederim 💗

Back
X