- 16 Haziran 2011
- 1.158
- 617
- 133
Merhaba herkese 8 aylık evliyim 23 yaşındayım Şubat'tan beri bebek istiyoruz . Ben ilk denemede bebek tutar sanıyordum hevesle bekledim sonuç hüsran
tabi koşa koşa doktorun yolunu tuttum adetlerim çok düzenlidir ve yumurtlama günlerimi kendim anlarım kasık ağrısından filan . Doktorda bir sorun gözükmüyor 11 ay içinde olmazsa gel zaten olur stres yapma niye bu kadar acele ediyorsun dedi
Benim yıllardır en büyük hayalim anne olmak ona bu kadar yaklaşmışken bir an önce kavuşmak istiyorum . 2. ay tekrar denedik ama çok sık çalışma olmamıştı o ay yumurtlamadan sonra çalışma oldu kaçırdık sandım . Ama ufakta olsa ümidim vardı kırmızıları görünce ağlamaktan helak oldum 2. ay daha da zor gelmişti. Ovulasyon testiyle takip ettiğimden yıllardır şaşmayan düzenim (14. -15. gün yumurtlarım 28. gün adet olurum ) 3 gün şaştı muhtemelen stresten . Bu ay 12. gün ovulasyon oldu test yapmadım ama kasık ağrılarımdan hissettim bir gün önce çalışma olmuştu. Sonuç olarak 3. aya bu ay da olmayacak diye çok umutsuz başladım dün öğlen saati yani bata 3 gün kala gebelik testi yaptım negatifi gördüm . Yine hüsran
Cuma günü bat günüm bütün umudum kırıldı birçok belirtim vardı sanırım hepsi adet belirtisiymiş. Sol kasığımda batma sık idrara çıkma dünden beri göğüs ucum kaşınıyor ... Aklım bana çok oyun oynuyor herkes stres yapma dedikçe daha fazla strese giriyorum strese girmemek adına
Evet hanımlar benin gibi bu kadar bebek isteyipte sabırsız olanlar toplanalım burada beraber yürüyelim Bu ay eşimle doktora gidebiliriz tekrar içim rahat etmeden olumlu düşüncelere sahip olamayacağım sanırım bu ay olmadı önümüzde ki ay güzel haberler paylaşırız inşallah . Burada hamileyim diyebilmek bize de nasip olur . Sevgilerle ...