32 yaş normal bir yaş.Asıl toy yaşta anne olmak insanı yıpratır.Bunlar geçici bir dönem.Merhaba 32 yaşımdayım. Tüp bebekle bir oğlum oldu. Çok şükür. Oğlum 10 gün sonra 2 aylık olacak. Çok gazlı - kolik- bir bebek. Ve çok ağlıyor. Tüm enerjim o ağlarken gidiyor. Sonra tansiyonum çıkıyor, başım ağrıyor yada astım atağı geçiriyorum. Yada hepsi birden oluyor. Yaşlanmış hissediyorum. Çok şükür annem arada gelip yardım ediyor. Oğluma bakması değil de ağlaması çok yoruyor.
Keşke 20li yaşlarımda bebeğim olsaydı. Belki şu an gibi yorgun olmazdım.
Böyle mi devam edecek. Düzelmez mi
Ben 27 yaşındayım ama ben de yorgun hissediyorum. 3 ayı geçti oğlum gündüz özellikle, uykuya dalamıyor.10-15 dklık şekerlemeler yapıyor hep ve devamlı kucakta bileklerimi incittim taşıyacağım diye.Merhaba 32 yaşımdayım. Tüp bebekle bir oğlum oldu. Çok şükür. Oğlum 10 gün sonra 2 aylık olacak. Çok gazlı - kolik- bir bebek. Ve çok ağlıyor. Tüm enerjim o ağlarken gidiyor. Sonra tansiyonum çıkıyor, başım ağrıyor yada astım atağı geçiriyorum. Yada hepsi birden oluyor. Yaşlanmış hissediyorum. Çok şükür annem arada gelip yardım ediyor. Oğluma bakması değil de ağlaması çok yoruyor.
Merhaba 32 yaşımdayım. Tüp bebekle bir oğlum oldu. Çok şükür. Oğlum 10 gün sonra 2 aylık olacak. Çok gazlı - kolik- bir bebek. Ve çok ağlıyor. Tüm enerjim o ağlarken gidiyor. Sonra tansiyonum çıkıyor, başım ağrıyor yada astım atağı geçiriyorum. Yada hepsi birden oluyor. Yaşlanmış hissediyorum. Çok şükür annem arada gelip yardım ediyor. Oğluma bakması değil de ağlaması çok yoruyor.
Benim oğlan 4 günlük. Geceleri sürekli ağlıyor. Kolik müzikleri biraz fayda ediyor gibi. Gecem gündüzüme karıştı şimdiden. Sürekli memede kalmak istiyor. Göğüslerim acı içinde. Ben 23 yaşındayım ama kendimi bebek için çok yaşlı hissediyorm. Demem o ki yaşla alakası yok. Bunun adı lohusalık. Sizinki de lohusalık sayılır daha iki aylıkmış
yüz üstü yatırmaktan korkuyorm nefes alamaz diye. Çok korkak yaklaşıyorm bebeğime onu farkettim ama zamanla alışacağm sanırımGaz için aci elma yağıyla ayak altlarina masaj yapin tabiki güvenilir olsun yag, kusan bir bebek değilse uyanık olduğu zamanlarda yüz üstü yatirin, küçük bir havluyu ısıtıp yakmayacak sekilde giysi üstündede olur ayak altina ve karnına koyun, karinina gaz için olan uygun masajları yapi ve illaki ediyorsunuzdur yediklerinize dikkat edin gaz yapacak şeyleri yemeyin, kimyon ve rezene için kendiniz sütünüzden geçip rahatlayabilir... emerken de hava yutmadigina emin olun.
32 yaş normal bir yaş.Asıl toy yaşta anne olmak insanı yıpratır.Bunlar geçici bir dönem.[/Q ben 22 yasindayim 2. Cocugma hamileyim kizim 1 bucuk yasinda hicde yipranmadm enerjimden olsa gerek ama konu sahibi kendini ona odaklams surekli agliyo yoruluyorum falan die kafasinda hep oyle kurmus kendini dinlendirmesi lazim arada yoksa bir yil surekli bu sendromu gecircek kendini ona kitlemis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?