Bende yatıramazdim ama bunla gaz kesinlikle çıkıyor.. evde eşiniz olunca deneyin yuz üstü ama kafa yana dogru bakacak şekildeyüz üstü yatırmaktan korkuyorm nefes alamaz diye. Çok korkak yaklaşıyorm bebeğime onu farkettim ama zamanla alışacağm sanırım
Agziniza sağlık. Benim ablam 24 yaşında ve 31 yaşlarında çocuk sahibi oldu. 2. çocuğunu daha zevkle büyüttügünü söyler hep.32 yaş normal bir yaş.Asıl toy yaşta anne olmak insanı yıpratır.Bunlar geçici bir dönem.
Hepsi geçicek kocanla da duzene giricek dışarıda çıkabiliceksin .tecrübe ile sabit:)ben iki çocukla ne zmn çıkabilirizi hesaplıyorum daha doğmadanKusura bakmayın tek tek alıntı yapamıyorum. Bir çok şey deniyorum. Gaz çıkıyor çıkmasına da. Çıkacağı zaman çok ağlıyor. Nöbet şeklinde. Mama ve emziriyorum. Birazda emmeye de taktım. Geç emdi.
Annelik zormuş. Şu anda kucağımda. İnşallah düzene gireriz.
Saç baş dağınık. Yemek yeme işi dağınık. Eşimle kanki olduk zaten. İnşallah oğlumla gezmeye gideceğimiz günler çabuk gelir.
Bende başkası dedi sandım halt etmiş o demeye gelmiştimMerhaba 32 yaşımdayım. Tüp bebekle bir oğlum oldu. Çok şükür. Oğlum 10 gün sonra 2 aylık olacak. Çok gazlı - kolik- bir bebek. Ve çok ağlıyor. Tüm enerjim o ağlarken gidiyor. Sonra tansiyonum çıkıyor, başım ağrıyor yada astım atağı geçiriyorum. Yada hepsi birden oluyor. Yaşlanmış hissediyorum. Çok şükür annem arada gelip yardım ediyor. Oğluma bakması değil de ağlaması çok yoruyor.
Keşke 20li yaşlarımda bebeğim olsaydı. Belki şu an gibi yorgun olmazdım.
Böyle mi devam edecek. Düzelmez mi
İlk bebeğimi 20 yaşında doğurdum ve çookk zor büyüttüm.26 ma yeni girdim 6 aylık bi bebeğim daha var.ama bunu ilkinden çok daha rahar büyütüyorum.bence erken yaş daha zor.İnşallah hızlı geçer.
Annemde unutursun 2. Çocuk istersin diyor. yok ya istemem. İki embriyo transferi olsun ikizim olsun istiyordum. Allah korumuş. Birine yetemiyorum ikisi birden....
5-6 aylık olunca çok rahatlıyacaksın büyüdükçe kolaylaşıyorMerhaba 32 yaşımdayım. Tüp bebekle bir oğlum oldu. Çok şükür. Oğlum 10 gün sonra 2 aylık olacak. Çok gazlı - kolik- bir bebek. Ve çok ağlıyor. Tüm enerjim o ağlarken gidiyor. Sonra tansiyonum çıkıyor, başım ağrıyor yada astım atağı geçiriyorum. Yada hepsi birden oluyor. Yaşlanmış hissediyorum. Çok şükür annem arada gelip yardım ediyor. Oğluma bakması değil de ağlaması çok yoruyor.
inşallah güzel bi doğumun olur. Sezaryandı benim çok korkuyodm ama çok rahattı :) teşekkür ederim iyi dileklerin içinAy cnm sen doğurdun mu ya çok sevindim rabbiö bi ömür sağlık mutluluk nasip etsin size inşallah bende yarın sabah giriyorum Doğuma inşallah
41 yaşındayım 4 aylık oğlum var ben bitmişim desenizeMerhaba 32 yaşımdayım. Tüp bebekle bir oğlum oldu. Çok şükür. Oğlum 10 gün sonra 2 aylık olacak. Çok gazlı - kolik- bir bebek. Ve çok ağlıyor. Tüm enerjim o ağlarken gidiyor. Sonra tansiyonum çıkıyor, başım ağrıyor yada astım atağı geçiriyorum. Yada hepsi birden oluyor. Yaşlanmış hissediyorum. Çok şükür annem arada gelip yardım ediyor. Oğluma bakması değil de ağlaması çok yoruyor.
Doğum sonrası insanın beyin kimyası değişiyor, sıkmayın canınızı. Vücudunuza kendisini toplamak için zaman verin.Merhaba 32 yaşımdayım. Tüp bebekle bir oğlum oldu. Çok şükür. Oğlum 10 gün sonra 2 aylık olacak. Çok gazlı - kolik- bir bebek. Ve çok ağlıyor. Tüm enerjim o ağlarken gidiyor. Sonra tansiyonum çıkıyor, başım ağrıyor yada astım atağı geçiriyorum. Yada hepsi birden oluyor. Yaşlanmış hissediyorum. Çok şükür annem arada gelip yardım ediyor. Oğluma bakması değil de ağlaması çok yoruyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?