Bebek için çok yaşlıymışım

yüz üstü yatırmaktan korkuyorm nefes alamaz diye. Çok korkak yaklaşıyorm bebeğime onu farkettim ama zamanla alışacağm sanırım
Bende yatıramazdim ama bunla gaz kesinlikle çıkıyor.. evde eşiniz olunca deneyin yuz üstü ama kafa yana dogru bakacak şekilde

32 yaş normal bir yaş.Asıl toy yaşta anne olmak insanı yıpratır.Bunlar geçici bir dönem.
Agziniza sağlık. Benim ablam 24 yaşında ve 31 yaşlarında çocuk sahibi oldu. 2. çocuğunu daha zevkle büyüttügünü söyler hep.
32 yasindasiniz, gayet gencsiniz. Çocuk yetiştirmek her yaşta yorucu olabilir.

Dogumdan sonra 100 yasindakiler gibiyiz.. Sonra geciyor ve bakima ihtiyacimiz oluyor.. Gececek o gunler , acik daha sabr et.

allah bağışlasın,analı babalı büyütün bebeğinizi.

başlığı okuyunca,densiz bir tanıdık söylemiş zannettim.yaşınızda birşey yok.benim gelim 32 yaşında evlendi,şimdi 33,hamile falan da değil.en iyi ihtimalle 34,35 de ilk doğumunu yacapacak.
yani 2. yi bile düşünürsünüz ,zaman geçince.birkaç ay sabır,sadece.

Hepsi geçicek kocanla da duzene giricek dışarıda çıkabiliceksin .tecrübe ile sabit:)ben iki çocukla ne zmn çıkabilirizi hesaplıyorum daha doğmadan

Bende başkası dedi sandım halt etmiş o demeye gelmiştim

Aynı durumdayız.

Yakın yaşlardayız. Henüz ikinci ayını yeni tamamlayacak olan bir oğlum var ve susturmak için kırk takla atıyorum. Mama + anne sütü alıyor. Ara ara annem yardıma geliyor çünkü artık onu susturamayacağımı anladığım bir sancı ağlaması gelince oturup ben de ağlamaya başlıyorum, sinirlerim bozuluyor, içim de sızlıyor üstelik o öyle katılana kadar ağlayınca.

Her şeyi deniyorum, nafile. Doktora da gittik bu bir süreç geçecek, sıkın dişinizi diyor.
Dediğin gibi, oğluma bakmak, onla ilgilenmek yormuyor, onun ağlamaları modumu düşürüyor ve her seferinde bi araba dayak yemiş gibi her yerim sızlıyor o moral bozukluğuyla.

Çok ama çok kriz gibi ağlayınca, fön makinasını açıyor ve çarşafı içinde sallıyoruz, çoğunluk susuyor.
Doktorumuzun önerdiği gaz damlalarını da denedim, bünyesine uymadı işe yaramadı.
Bir çay bardağının 4te biri kadar kaynamış suya, yarım çay kaşığı kimyon ve bir çay kaşığı halis zeytinyağı karıştırıp günde 2 kere, kerede 2 kaşık veriyorum ki bir nebze rahatlasın.

Eşimle yarı zombi gibiyiz, saçıma tarak atsan saplanır, pijamam göbeğimde...

Geçecekmiş... Bir süreçmiş... Sabır lazım...

İnşallah hızlı geçer.

Annemde unutursun 2. Çocuk istersin diyor. yok ya istemem. İki embriyo transferi olsun ikizim olsun istiyordum. Allah korumuş. Birine yetemiyorum ikisi birden....
İlk bebeğimi 20 yaşında doğurdum ve çookk zor büyüttüm.26 ma yeni girdim 6 aylık bi bebeğim daha var.ama bunu ilkinden çok daha rahar büyütüyorum.bence erken yaş daha zor.

5-6 aylık olunca çok rahatlıyacaksın büyüdükçe kolaylaşıyor

Çocuk ruhen yaşlandırıyor insanı
gazı da geçse aynı hissediceksin
çünkü bütün dikkat onda :)
Kendimi anca tuvaleye giderken hatırlıyorum aynaya bakarken :)))

hanfendigicim delimisiniz???
avrupada kadinlar bu yaslarda anne olmaya basliyor ben sizden daha büyügüm ve hamileyim.. sizinki olsa olsa lahusalik bunalimidir, inanki yirmili yaslarda hamile olanlarda hayati yasayamamaktan, genc günlerde cocuk bakmaktan bikiyor.. o yüzdden herseyde vardir bi hayir diyin

Ay cnm sen doğurdun mu ya çok sevindim rabbiö bi ömür sağlık mutluluk nasip etsin size inşallah bende yarın sabah giriyorum Doğuma inşallah
inşallah güzel bi doğumun olur. Sezaryandı benim çok korkuyodm ama çok rahattı :) teşekkür ederim iyi dileklerin için

bilinçli annesin şuan sadece gözün korkuyor ve korkunu bağlayacak bir şey arıyorsun yaşın çok geç olsa hamilelik sürecini kaldıramazdın kolikliği geçsin hele çok mutlu günler sizi bekliyor

33 yasinda ilk bebegimi dogurdum suan 4 bucuk aylik. Yavastan ikincisini dusunmeye karar verdim. Cunku sukur oglum cok hareketli cok ilgi isteyen bir bebek olmasina ragmen kolik tarzi sikintilari olmadigi icin ihtiyaclarini giderdigim surece sorun olmuyor. Bunun yasla ilgisi yok. Cocugunuzun sikintilari bitip normale dondugunuzde anlarsiniz beni.

41 yaşındayım 4 aylık oğlum var ben bitmişim desenize
Tadını cikarin bu zor günlerde gecer

Doğum sonrası insanın beyin kimyası değişiyor, sıkmayın canınızı. Vücudunuza kendisini toplamak için zaman verin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…