Bebek için çok yaşlıymışım

Bizim kolik nöbetleri 6. ay civarı bitmişti... çok zor bir durum anlıyorum seni ama sabret... büyüyecek inşallah, sen de anne olmaya alışacaksın... büyüdükçe sorunlar zorluklar biçim değiştiriyor ama sen de başkalaşım geçiriyorsun... superwoman oluyorsun bir nevi:) benimki de 2,5 oldu biz de 2. bebeği istedik.... şimdi ilkokul bir bebelerinin annelerine sor... aman da bebeklik çağı neymiş derler mesela:)

çok ama çok tatlı bir şey insanın bir yavrusunun olması, Allah bağışlasın bebeğini

Ay ben bitmişim o zaman .ilk çocugumu 34 yaşımda dogurdum anamı ağlattı uykusuz aglak bir bebekti.yetmedıkı ikincim yolda gelıyor 37 yasındayım ölemmmiiii:)sabır gecicek hersey duzelicek ben yaşayamam sanıyordum.ha 3 yaşına girecek çocugum kolay bir çocukmu hayırrr ...ama annelik işte bır yolunu bulup normalleştirip sakınce yola getırıo duzen kurmaya çalılıyorum.anam babam uzakta .ama inanki geçiyor ben delirip sıyırmadıysam kımseye bışey olmaz:))))allah bi şekilde kolaylığını veriyor.saglık sıhhat ile buyusun.bu kışı sorunsuz atlatın yaza bu cocuk bi yerde durmuyor dıye:)konu açarsınız en güzel zamanları....bol şans ve saglık diliyorum

İlk 29 yaşında anne olmuştum ve bu yazdıklarının aynısını demiştim :)) ikinci oğlumuda 32 yaşında kucağıma aldım ve ne yaptım ben dedim. O ağlamalar hiç bir zaman bitmeyecekmiş gibi gelse de İnan zaman çok hızlı geçiyor ve o zamanlar unutuluyor. İlk bebek, ilk korkular ve heyecanlar. Ve gece uyanmalar insanı ilk etapta yoruyor ama hepsi geçecek.
Gaz olayı da biraz biraz kıpırdanmaya başladığında bitecek.

eh bende 30 yasımda sayılırım benımde kızım 9 aylık suan aynı nobetlerı bende yasadım tek basımaydım :)

sezeryan olmusum ama cıfte amelıyat 38 cm kıst den sag yumurtam komple alınmıs onun apayrı bı agrısı var dayanılacak gıbı degıl ustune bıde sutum damarımı tıkamıs mastit oldum kucagımda bebekle bayıldım...

kolık-reflu-gobek fıtıgı-ıdrar yolu enfeksıyonu dolayısıyla bagırsak enfeksıyonu var kızımda
bunların hepsını aynı anda yasadım ve ben hayatımda ılk kez bebek kucagıma alıyorum dusun hemsıreler ogetmıs bana bebek nasıl tutulur dogum yaptıgım gun...

2 ay resmen bunalımdaydım aglama krızlerıne falan gırdıgım oldu
sımdı bı gorsenız bızı resmen ask yasıyoruz

bunları nıye anlattım bakın daha kotusude var :) bu gunler gecıyor... bebegınız daha cok kucuk ondan tum bunlar bıkac ay sonra ınanamayacaksınız bırbırınızle olan uyum muhtesem olacak :)
bende kendımı cok yaslı mutsuz hıssetmıstım erken yasta anne olmak gerekmıs demıstım ama aslında degıl , bızlerde evlatlarımızda sanslı cunku bızler bılınclı yetıstırıyoruz...

gecıcek bu gunler... allah saglık sıhhat versın hepınıze :)

Geçecek

Ilk başlarda zor gibi ama geçiyor

Aksine yaşın uygun ayrıca tahammülü biliyorsun şımarıklık aşamasını geçtin vs vs

Ağlıyor ama yapacak bir şey yok ağladığını kabul edip öyle yaşayacaksın
örneğin senin kucağında da ağlıyor eşininkinde de belirli saat aralığında

bebeği bırakıp yemek yiyip duş alacaksın zira sende de susmuyor zaten

Kendi sağlığına da dikkat etmek zorundasınız gerekirse düzenli yardımcı bul ev işi vs yapsın sen de bebek harici kalan anlarda dinlenebil

bugünler her kolik bebek annesinn yaşadığı günler.
zamanla herşey rayına oturur ama mucize beklemeyin,koliği biter dişi başlar uykusuz geceler 2yaşına kadar sürer gider ondan sonra size arkadaş olur merak etmeyin

Heyyy siz doğum yaptınız demek Allah kolaylık versin

Bende hayatımda bebek kucağıma almadım. Sevmek için bile almadım.

Kolik bebek zormuş. Fön makinesi sesi ile o sakinlesiyor benim kafa gidiyor. Allah şifa versin. Tüm annelere kolaylık versin.

Birde hamileliğim boyunca evdeydim. Bebeğim doğdu halen evdeyim. Benim gibi çalışan hem okuyan bir bayana zor oldu eve tikılmak. Daraldım...

Ay cnm sen doğurdun mu ya çok sevindim rabbiö bi ömür sağlık mutluluk nasip etsin size inşallah bende yarın sabah giriyorum Doğuma inşallah

Bunun yasla ilgisi oldugunu sanmiyorum. Hatda tahminime göre daha genc anneler daha fazla yorulur. Bende 23 yasinda anne oldum bende yoruluyorum yani bu normal bir durum herhalde

Ben kızımı kucağıma aldığımda 20 yaşındaydım ama hem onu hem de kendimi hırpaladım çok üzülüyorum o zamanki histerik hallerim için Enerjik miydim ? Belki ..Ama mutsuz olduğum kesin...

Ben de başlığı ve konunun başını okuyunca sandım ki birisi size ''bebek için çok yaşlısınız'' dedi. Tam ''neren yaşlıymış ne saçmalamış vs'' diye saydırmaya gelmiştim ki meğer siz kendiniz öyle düşünüyormuşsunuz, birileri dememiş.

Yapmayın allah aşkına 32 yaş nedir? Daha hayatın baharındasınız. Tam vakti işte bebek sahibi olmanın.

Yeni Doğum yapmışsın tabıkı yorgun hissedeceksin ve oğlan çoçukları çok gazlı olur 3 4 aylık olunca geçecek gaz problemi ve tadını çıkararak bebeğini büyüteceksin .bu yaşlar çok güzel yaşlar bende 33 yaşındayım 3. Bebeğimi düşünüyorum çok genç anne oldum hiç birşey anlayamadım şimdi daha olgun anne olucaz inş

Yaşla ilgisi olduğunu sanmıyorum,20 yaşındada olsanız o tempo yorar insanı. Biraz sabır,zamanla uykusuda beslenmeside düzene girecek emin olun.
Bende çok yoruluyordum,tükendiğimi hissediyordum,yattığım yeri bilmiyordum resmen. O uyudukça bende uyurdum,ah o uyku ne tatlı ve ulaşılmaz oluyor ilk zamanlar bilirim. Ama zamanla herşey oturuyor,siz daha pratikleşyorsunuz,duruşundan anlıyor hale geliyorsunuz gazı mı var,aç mı başka birşey mi var,bir bakışta anlar hale gelince işler kolaylaşıyor.
Siz her fırsatta dinlenmeye çalışın. O uyurken yarım saatte olsa yatın sizde iyi gelir.
Sağlıkla büyütün bebeğinizi.

philips ninni makinasi programini indirin telefonunuza,orda butun ev aletlerinin sesleri mevcut,kurutma makinasi supurge sesi, ninniler vs..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…