- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
inşallah canım benim ya.bundanda çok korkuyodum ben nevarsa söküp atıyomuş sözde içinden korkuyodum ya bebek tutunmaya çalışırda bu soğan mahvederse diye
canim benim zaten simdi baslarsan 15.gün bitiyo zaten yumurtlama yeni baslamis oluyo...bende bunu arastirdm..sarasoglunu tv de de dinledim..sormuslar di..oda hayir hic düsüge neden olmaz bi zarari yok demisti...hamile oldugunuzu anladiginizda birakabilirsiniz demisti...ben okdar cok kisi duydumki bu kür sayesinde bebegine kavusan..tamam benimkiler düstü ama hepsinin incelemede cikti belirli bi sebepleri vardi..kürle hic alakasi yoktu....
ozaman rahatça başlayabilirim artık zaten d.kontrol kullancam ben bu ay.kasımdan boş çıkıcam ama aralık dolu olcak inşallah.kız sen içime dogdun bırden sankı kasıma hamıle gırcen he
basla canim benim..yok hayalotum nerde bence ayin 25 de kirmizilar gelecek hissediyorum bunu....
akşam niye gelinemiyo duvar işimi var sendedeıyı geceler bitanem
aslanım benm sülümanla halvete girecekKizlar cikiyorum bende yemek fln yiyim malum isim zor aksama gelirim
bizim çeneye sayfamı dayanırkizlar hepimiz ciksakta olur...farkindaysaniz topik yeni acildigi halde 20 .sayfaya ulastik
kaçakhayaim ben çıkıyorum biraz çamaşır var asılcak katlancak ütülencekbiraz işim yapam gelirim yine
aslanım benm sülümanla halvete girecekdediklerimi unutma
bizim çeneye sayfamı dayanır
çıkıyorum diyo işim var diyo hala topiklerde geziyo kukuş tehlikede haberin olsun
alaala sen okırmızılara söle getirtmesinler beni taaa oralara kadar tübe tübehem bu ay demedimki bebeğim kasım için dedim bu sefer olcak inşallah bak görürüsün
anammmm yasakhayal kukusun tehlike netcen kizz..:26:
yaw bana degilki hayalota söylemis
kaçakhayaim ben çıkıyorum biraz çamaşır var asılcak katlancak ütülencekbiraz işim yapam gelirim yine
anacim senin basin buyuk yaaa kahsetsin
aslanım benm sülümanla halvete girecekdediklerimi unutma
bizim çeneye sayfamı dayanır
çıkıyorum diyo işim var diyo hala topiklerde geziyo kukuş tehlikede haberin olsun
doru söylüyosun....valla hep beni görüyolar
Nerde bir munzurluk varsa direk sen
Gumusum sen yaptin mi bakiyim bizim tabloyu?
hayalotum yaw ben senden önce cikis almistim..kime cikiyorum dedin ....adi üstünde kacakhayalim hayallerim hep burda
ah ah hayalot yarım akıllı anamaklı tam değilki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?